ant25 09.02.06, 10:54 Zapraszam na kontunuację POCIANY GORĄ !!!!)) Fantaisie i co z tym prezentem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 11:08 Bebel faktycznie cos jest z tą chorobą bo dostałam info z przedszkola ze dzieci choruja i uprzedzają ze to ten sam wirus, te same objawy ja nawet nie myslałam ze mała moze miec mononukleoze ale moze to tak zabrzmiało wcześniej Ale nic o tej chorobie nie wiedziałam Bidulka malenka, a jak z jedzeniem czy bardzo marudna ? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 11:09 coś za szybko poleciało , nawet nie wiem co Ci powiedziec bo kompletnie nic mi do głowy nie przychodzi jak jej i Tobie pomóc Tryzmajcie się dziewczynki śle całusy i czekam na dalsze informacje, oby szybko to chorubsko sobie poszło Odpowiedz Link Zgłoś
anhes Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 11:13 i ja tez jestem i też witam . I czekamy na ten prezencik tak? Odpowiedz Link Zgłoś
anhes Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 11:17 anilam czy dobrze zrozumiałam czy to przyjęcie slubne ma być w Poznaniu w greckiej knajpie? czy może w tej na Głogowskiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 11:40 coś widzę ze nas nie widac, no to "7 up" Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 11:41 Witam! A ja ciagle na starych pocianach siedzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 11:49 ja tez jeszcze bylam na starych pocianach ale juz jestem!! Bebelku - strasznie brzydkie to chorubsko (poczytalam tak jak Althea) i mam nadzieje ze Tosica ma jednak cos innego. usciski dla was Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 12:00 Melduję się na nowym wątku. Bebalku mam nadzieję, że może to nie to paskudne choróbsko u Tosi. Ściskam Was serdecznie! Mikołaj po wczorajszych szaleństwach dziś jest nad wyraz spokojny Ant, jak to dobrze, że dziś Twój M. pojechał dziś jaguarkiem bo serce mi zamarło jak czytałam o tej stłuczce a moja wyobraźnia podpowiadała mi dantejskie sceny z udziałem jagusia. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 12:05 Jestem na naowym watku, Ant ja się jeszcze nie odważyłam założyć nowego, mimo wszystko czuję się nowa)) A oto prezencik, myślę że jest typowo pocinowo walentynkowoDDDDDD www.mikrosystem.net/pociany/ Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 12:09 O rany!!! Ile pocianow!! To stronka meza?? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 12:13 Tak, stronka Mężuśka! A jak się wzruszyłam, że pamiętał sam z siebie o pocianach)) A zdjęcia są z naszych wakacji z tego roku, tyle ich leciało, że momentami nie było widać nieba i jeden nawet u nas został i kilka dni latał nad hotelem. I tak pieknie na siebie czekają, podlatują, robią kółka aż doleci kolejna tura)) Boskie!!!! Staliśmy jak oczarowani... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 12:28 Aaa, tu jesteście!!! Witam drogie panie gorąco!!! Wczoraj miałam mały problem z kompem, a w zasadzie z wszystkim, gdyż nagle wyłączono nam prąd na kilka godzin akurat, gdy wysyłałam wiadomość dla Jutki (ale zauważyłam, że doszła!) Wieczorkiem zaś odwiedziłam swoją koleżankę Asię, która mamą zostanie w podobnym czasie co Lalisia nasza! Ależ śliczne ciuszki i akcesoria niemowlęce sobie już zakupiła, noż nie mogłam się napatrzyć! Współczuję wszystkim zaniepokojonym mamusiom, mam nadzieję, że naszym małym księżniczkom - Tosi i Amelce choróbsko szybko odpuści i nie okaże się niczym poważnym! Aniulm, sukienka bardzo mi się podoba - skromna, ale przy tym śliczniutka! A w którym tc będziesz w dniu ślubu??? Wiesz, mój ukochany też uważa, że za dużo przy komputerku przesiaduję... Megi, ja też nie mam żadnych wyrzutów sumienia, że na koszt ZUSu siedzę sobie na L-4! Fantaisie, faktycznie "zawaliłaś" nas fotkami, superowymi dodam! Twoje dziewczyny wyglądają na bardzo fajne, a Ty przy nich jak siostrzyczka, a nie pani-opiekun Smerfetko!!! Jutko, podróż rzeczywiście zapowiada się fantastycznie, już nie mogę się doczekać relacji, no i egzotycznych zdjeć!!! Erguś, ja również dostałam CLO bez wcześniejszego monitoringu, a biorąc go byłam jedynie sprawdzić czy nic mi się tam nie porobiło złego, chyba ok.12dc! Balbinko, kiedy możesz testować??? Chyba ok.25-26 lutego?! Melbuś, za 24 godzinki bedziesz bardzo szczęśliwą panią weterynarz, prawda?! Kciuki wciąż zaciśnięte!!! I tyle zapamiętałam z poprzedniego wątku... Pozdrówki czwartkowe dla wszystkich!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 12:37 Gviazdko - bede wtedy w 16 tc.... wiec róznie bywa - moze byc juz sporo widac, ale i brzusio moze tez byc nie za duzy... różnie bywa - dlatego chce poczekac do kwietnia i bede widziała jak "sprawa" sie rozwija Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Aniulm 09.02.06, 13:00 Zapytałam o tc, bo podobno w drugiej ciąży brzuszek szybciej się pojawia, ale tak jak sama napisałaś różnie może to wyglądać... U mnie chyba wtedy (w 16tc) już wystawał! :o) Ściskam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 12:11 Nio, mam nadzieję, że Wam się podoba Bebelku, to mnie zmartwiłaś, jasny gwincior, mimo wszystko mam nadzieję, że to jakieś gorsze przeziębienie! Ile ja dzisiaj robię literówek chyba wyczerpuję limit na kilka miesięcy... ale to dlatego, że się spieszę! Anialm, a mój Pawełek wie gdzie jest Ogrodowa-hi hi hi! Marudko, takie nasze życie, chcemy być piękne i gładkie to mamy.... Ja bardzo przepraszam, ale domowej roboty chlebek to JA też lubię a maślane bułeczki mogę jeść o dowolnej porze.... Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 12:12 Ja tez juz wiem - Pan mi wykrzyczał do słuchawki Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 12:11 Fantaisie - to mówisz z epociany terqaz w afryce... ale chyba juz wracja co? Anhes - tak o tej restauracji myslałam - znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 12:15 Niestety to był koniec sierpnia, więc leciały do ciepełka, a myślę że teraz lecą do nas))) Trzeba było do nas dzwonić w sprawie ulicyD Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 12:20 Fantaisie skoro to wasze zdjęcia z Afryki to powiedz mi gdzi byliści bo ten hotel mimo ze widac go tylko kawałeczek jakoś znajomo wyglada )) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 12:30 Kochana, hotel to Makadi Sun(Makadi) w Egipcie)) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 12:40 No to byłyśmy w podobnej architkturze jedynie )) ja byłam tez w Egipcie ( El Gouna - Sheraton Miramar) ale Twoj tez oglądałam z bliska )) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 12:34 Niestety muszę Was mocno ucałować i zmykać do szkółki! Pewnie jak wrócę to dawno przekroczycie seteczkę)) bez skojarzeń proszę... Miłego dzionka Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 12:35 Fantaisie - Pociany super!!!! ja tam chyba nawet widzialam tego co wkoncu i do mnie przyleci!!! sliczny prezent - dziekujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 12:44 Buuuu.......... no to cena mnie troszke zmroziła tej cudnej sukieneczki - 2.800 Sama nie wiem.... troszke duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 13:07 Łomatko - litości nie macie - tyle postów. no i kiedy ja to mam czytać?? zawalona jestem robotą jak nie wiem co. Juz mam dosyć!! bebell-mam nadzieję że to tylko przeziębienie... Antuś-dech mi zaparło bo myślałam że Jagusiem jechałaś. Ufff jak dobrze że nic się nie stało. Ale bułeczkę tez chętnie bym zjadła.. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 13:14 Aniulm - o matko!!!!! widze ze masz drogi gust ))) osobiscie uwazam ze salony slubne troche przesadzaja z cenami!!!!!!! a nie mozna tej swukni wypozyczyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 13:19 Nie wypozyczaja sukien. Wypozyczenie nawet jesli połowe to i tak by kosztowało 1400. Ale Pan powiedziła przez telefon, ze jak kupie do 15.02 - to mi welon i buty gratis dorzuca A - i tez ubolewam nad moim gustem Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 13:24 Anialm a moze by tak dac dobrej krawcowej do uszycia na wzór ?, podpytasz w sklepie co to za materiał ze niby czy sie nie gniecie itp no sama nie wiem ale pewnie taniej wyjdzie jak nic Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 13:25 o widzisz, Antus ma calkiem niezly pomysl (jak zwykle zreszta) - jak masz dobra krawcowa to ci stworzy to cudo duzo taniej!!! Anialm - a no co ci welon do cywilnego??? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 13:26 Marudka mow do mnie jeszcze )))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 13:30 zawsze ......... dla mnie jestes BOSKA DDDDDDDDDDDDDD wiesz podlizuje sie bo jeszcze rundki honorowej nie bylo i chelebek na horyzoncie D Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 13:31 Jak daja gratis - to wezmę, a co mi tam Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 13:35 jak daja to bierz - zawsze tak mowie!! ale faktycznie rozejzyj sie po mniejszych salonach, moga miec ta suknie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 odn.sukni ślubnej 09.02.06, 13:31 Dokładnie, mnie też przyszła do głowy dobra krawcowa! Myślę też, że watro porozglądać się w salonach ślubnych w mniejszych miejscowościach, albo gdzieś na przedmieściach, z doświadczenia wiem, że ceny są tam o wiele niższe! (kiedyś porównywałam ceny podobnych sukien w Katowicach, Bielsku-Białej i bliższych mej wiosce miejscowościach: Pszczynie i Żorach; swoją suknię uszyłam w pszczyńskim salonie) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: odn.sukni ślubnej 09.02.06, 13:44 Własnie Bebelku, nad Grochowem nie latało nic, niestety..;P Życzę Maleństwom szybkiego powrotu do zdrowia, nich choróbsko idzie precz! Zaraz lecę składać ofertę... Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 13:11 Fantaisie! Tego mi brakowało! SUPER! Niech lecą do nas! Szybciutko! Ale dzisiaj dziwny dzień, niech ten tydzień się skończy! Antuś, dobrze, że Ci się nic nie stało..... Ależ masz poczatek roku. Może już wyczerpałaś limit? Co to z dzieciaczkami się dzieje?Czekam na wieści. Pozdrawiam)) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 13:13 No już kefirek i kawałek zbożowego chlebka na zakwasik kupiłam dzisiaj nastawiam to moze jutro bede już mogął zrobić ten chlebuś) A ja dzisiaj tfu tfu mam względny luz, ale juz słyszałam ze mam zaraz dostać jakąś umowe ide po kawusie Ja już wiem dlaczego mam dzisiaj taki dobry nstroj mimo wszystko, plamienia ustały już trzeci dzien no i po dosyc długiej przerwie mieliśmy z M upojną nockę )) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 13:15 Antus - to widze ze cos latalo wczoraj nad tarchominem!!!!!! my z M tez mielismy upojna naoc DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 13:17 Ant, Marudko, upojne nocki mówicie.... Aż sobie westchnęłam... U mnie to już tylko upojne poranki są (wieczorem jestem tak napięta, wydęta itp.,że nie dałabym rady, hihi!) :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 13:18 Marudka zaczynam się obawiac tej synchronizacji DDD))))) Latać latało to rzecz pewna fantaisie juz te swoje pociany wypuściła ze zdjęć)))DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 13:24 oj oby to byly pociany Fantaisie!!!!!! jejku ale by bylo ))) Gviazdko - upojne ranki tez sa super!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 13:19 Anialm - no masz gust - trzeba przyznać ale może uda ci się znaleźć podobną innej firmy. czasem tak bywa że za metkę dużo się płaci.. Fantaisie-cudne te Pocianki - no i powiedz mi jak tu nie całować twojego Pawełka?? Gviazdko- powiem ci że nie napalam się zbytnio że po CLO się uda, aczkolwiek iskierka nadziei gdzieś się tli.. Matalki nadal nie ma.. i nadal nie przyznała się jak ma na imię - a my tak dzielnie zgadywałyśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 13:23 Erguś, ja też się zbytnio nie napalałam na pierwszy mój cykl z CLO, miałam już nawet receptę na kolejne opakowanie, ale trafiła do kosza!!! Masz rację, nie ma co się zbytnio nastawiać, a jak się akurat uda, to wszystkie będziemy skakać z radości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 13:26 Taaa latały, latały... nad Grochowem żaden nie latał)) Ma_rudka mój mąż w kwesti e-całusów może z Twoim piątkę przybic)) Anialm- łomatko!!! niezła cena) mój gust tez drogi) ale przyzwyczaiłam sie już)) tosica śpi, idę do garów... k. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 16:23 Antus, ale ty chleb mialas piec a nie kupowac?? A do tego to maka zytnia jest potrzebna a nie chleb. Odpowiedz Link Zgłoś
anhes Anilam 09.02.06, 13:49 nie nie znam tej knajpy ale niedawno jeszcze mieszkałam tylko kilka przecznic dalej więc wiem ale mimo tego że lubię łazić po róznych tego typu przybytkach tam nigdy nie bylam. Fajne ale droga chyba dosyć jest Valpolicea na wronieckiej (chyba) Ja też myślę że pomysł z krawcową jest bardzo dobry. Sukienka jest prosta bez udziwnień więc krawcowa sobie z pewnością poradzi. Ja za uszycie sukienki do slubu zapłaciłam 150 zł. I moja nie była taka prosta bo na halce z żorżety była szyfonowa warstwa i ciężko to było uszyć ale tak sobie wymarzyłam i już . No i z pewnością poradzi sobie z brzuszkiem tylko musiałabyś sobie ją uszyć w ostatniej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Anilam 09.02.06, 13:56 Mysle, ze jednak sie skusze sie na pomysł z krawcowa (wiem z czego jest sukienka - bo napisane jest na stronie sklepu). Najwyzej ostatnie przymiarki bede robiła tydzień przed ślubem... Valpolicea? nie byłam. To włoska restauracja - czy jakas jeszcze inna? Oprócz PIREUSA, myslismy jeszcze nad ESTELLĄ na Garbarach - B mówi ze wszystkim pizze zamówimy i bedzie z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Anilam 09.02.06, 13:59 Anialm zajk zrobisz poprawki ostatnie na tydzien przed to na 100 we bedziesz wygądała i czuła się w tej sukni super ) Juz się nie moge doczekac zdjęć )) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Anilam 09.02.06, 14:01 ooo, z ta pizza to dobry pomysl by z M myslelismy o zestawach z McDonalds. najlepiej kinder zestaw z figurkami panstwa mlodych... ale pomysl padl DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 14:24 ale wy szybkie jestescie juz w nowym poscie 50 wpisow wczoraj koledze urodzila sie coreczka 6 dni po terminie jaka ona sliczna ja tez juz chce ae z 2 str wiem ze lepiej niech posiedzi jeszcze sobie namawiam meza na aparat cyfrowy ale ten co mi sie podoba kosztuje 1500 no i nie wiem czy sie uda go przekabacic zobaczymy jutro jak dostanie wyplate) moze dostanie tez dodatkowa za projekt co robil dla 2 firmy jesli tak to moze przed porodem uda sie go naklonic anialm sukienka bardzo ladna ale fakt cena zabujcza lepiej uszyc u krawcowej. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 14:27 tralala mam pomidorową)) lalisia- Ty Malutkiej nie poganiaj)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 14:43 Bebelek - wiem ze dziewczyny na mnie nakrzycza - ale ja NIE ZNOSZE pomidorowej, ble... Wlasnie moja szefowa oglosila ze w maju tj 30.04 - 03.05 jedziemy ostatecznie do RZYMU!!! nigdy tam nie bylam!! ) ale sie ciesze, juz sie nie moge doczekac D oczywiscie z partnerami, mezami itp ... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 14:49 Ale Ci dobrze ...zazdroszczę okropaśnie ale przyślesz lub przywiezieasz pocztóweczkę ? Ależ TY wybreda jesteś, sernika nie sera nie, pomidorowej nie kawy nie, papierosów nie nosz normalnie łatwiej chyba wymienic co lubisz chleb i samochody )) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 14:55 Antus - jak dostane adres to i kartke wysle - chyba na znaczek nie zbankrutuje!! albo przywioze - mamy tak napiety plan zwiedzania ze nie wiem czy znajde poczte D a co do moich gustow to w pracy mowia na mnie francuski piesek oprocz chleba i samochodow lubie moje kolezanki z forum, żelki, krupniczek i rosolek DD Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 14:57 No jak krupniczek to zwracam honor ja tez uwielbiam i mam dzisaj w domciu )) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 15:02 gdybym dzis nie miala nalotu rodziny to bym Antus stal pod twoim oknem z talerzem )) ale pech!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 15:06 Ależ ja Ci ten talerz mogę wystawić ....przez okno co byś nie musiała go dzwigać DDDDDD)))))))))))))))))))))) A co do ciacha no właśnie kedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 15:03 dziekuje Horticzko za przypomnienie, tak bezy tez i szarlotke!!!!! z bita smietana i lodami. kiedy idziemy na ciacho na starowke?? Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Fantaisie 09.02.06, 15:09 Znasz moze kogos z wlkp. kto mógły zagrac na slubie? wiesz jakies smyczki, troszke fletu... pisałas kiedys ze macie wyjzady - to moze i sie znacie w Polsce troszke z muzykami poza tym skoro wiecie gdzie jest ogrodowa w Poznaniu - to na pewno byliscie w moim miescie wiec moze jakies znajomosci sie zawiazały. B złożył mi propozycje akordeon + skrzypce.... przeraziłam sie. Jak widzicie kobietki ruszyłam z kopyta Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 15:15 No, właśnie kiedy???? bo ja chce te jabłka pod kruszonką!! z bitą śmietaną!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 15:17 Bebelku, nie tylko ty chcesz jablka z kruszonka!! kazda z nas chyba o tym marzy D co powiecie na po walentynkowe spotkanie? moze pod koniec przyszlego tygodnia??? Bebellek - 16.02 lece do Arkadi po autograf JCh - wychodzi nowa ksiazka, wybierasz sie?? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 15:20 Koniec przyszłego tygodnia chyba ok... a po autograf nie lece... juz mam)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 15:25 ja tez mam juz jeden ale sie umowilam z fanclubem Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 16:33 Ja tez chce to jablko!! Az sie zaczelam slinic! Przyslecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 15:21 marudko - to tak jak ja!! ja też nienawidzę pomidorowej, a uwielbiam krupniczek ) Ale jestem zła.. Mężuś właśnie zadzwonił że aparat się zepsuł... wysunąl się obiektyw i wyskoczył błąd E18... no płakacmi się chce - muszę odszukać karte gwarancyjną i mam nadzieję że mi to naprawią szybko i bez kosztów. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 15:22 a ja na krupnik patrzec nie mogę! bleee!! no, chyba, że z procentami jest) wtedy i owszem) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 15:23 bebel - ten z procentami też lubię!! o tak!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 16:35 Na temat krupniku juz sie wypowiedzialam krotki i scisle. A tego z procentami przywoze dwie butelki z kazdego wyjazdu do Polski... dla tesciow. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 16:28 Maruda, ja tez chce do Rzymu!! A e-kolezanki tez moga jechac?? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 16:42 Althea - tym razem tylko mozna wziasc mezow, moze nasteppnym?? a jablks w kruszonce ci nie przeslemy, masz przyjechac i z nami zjesc Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 16:50 Na jablka ja bardzo chetnie, ale zeby to z 1000 km blizej bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 17:06 ja też chętnie. Tylko jak w przyszły weekend to raczej nie, bo planuję na Śląsk jechać buuu. Ale nic to. Będzie kolejny raz. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 11.02.06, 00:16 Witam dzieweczki pierwszego dnia ferii!!!!!!!!!!! Lece zaraz poczytać, co tam nowego napisałyście...dopiero doczytałam poprzedni wątek... Lalisiu, mam nadzieję,ze mała poczeka do wtorku)))))))i ślubny kupi nowy aparacik))) Anialm, ty nie szalej z tą suknią...dziewczyny dobrze radza, trza poszukac w małych miejscowościach....Moja sukienka była o połowe tańsza niz identyczna, z tej samej firmy w salonie poznańskim....Trzeba troche pojeździc i zobaczysz,ze wszystko da sie za normalna cene załatwić....a w mojej miejsowości mozna uszyc sukieneczke w ostatniej chwili... Bebelku i ant, jak maluszki? Gwiazdeczko, teścik najwcześniej 20 lutego...14 dni od IUI...ale nie wierze ,by był pozytywny.... Brzuchol juz teraz mnie boli...wczoraj strasznie sie zdenerwowałam, nie spałam dzis cała noc , po prostu ja przepłakałam...Niby sytuacja sie wyjasniła...ja zostałam oczyszczona z zarzutu...wymyslonego przez kumpelę dla własnych potrzeb...ale niesmak pozostał...bo nawet nie usłyszałam od niej przepraszam...EEEEEE szkoda słów... Lecę czytać...i mam nadzieje,ze ten post dojdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 17:12 Ale mi smaka narobiłyście na te pysznośći, zwłaszcza szarlotkę z lodami, noż ślinka mi cieknie... Marudko, nie chcę nic mówić, ale Monia po podróży do Rzymu (w tym odwiedzeniu grobu papieża) szybciutko zafasolkowała... A u mnie popołudniowe spanko z mężusiem (bez podtekstów) się odbyło! DD Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 AAAAAAAA!Ale się zdenerwowałam! 09.02.06, 17:27 Złożyłam ofertę na ten mój lokal, w ostatniej chwili, przed zamknięciem urzędu. Gość z administracji powiedział mi,że do wczoraj nikt, dosłownie n.i.k.t nie był zaineresowany tym lokalem. A tu tuż przede mną w kolejce ustawiły się dwie młode laski, jedna z cudnym niemowlęciem pod pachą i złożyły na niego ofertę! Nosz cholera mać, zdenerwowałam się. Myslałam,że bedę jedyna, atu dusza w krzakach. Ciekawe, jaką dały stawkę...?;/ Pocieszcie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: AAAAAAAA!Ale się zdenerwowałam! 09.02.06, 17:29 Melbuś!!!! Dobrze będzie! Trzymamy przecież wszystkie kciuki, no nie? Może te laski złożyły gorszą?Jutro się wszystko okaże, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: AAAAAAAA!Ale się zdenerwowałam! 09.02.06, 17:30 Melbuś!!! A czy za tą laskę z dzidziusiem trzymają kciukaski znajomi z całej Polski??!! Oj, wątpię!!! Więc nie ma się czym przejmować! Wygrasz!!! Musisz!!! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 17:28 A mi smutno....(((( SMUTNO..... Dzisiaj drugi monitoring i pani doktor (bo mojego pana nie było) powiedziała, że pęcherzyki nie chca rosnąć i to mogą być policystyczne jajniki. Buuuu.... W taki dzień chce mi się upić pod kołderką zwinięta w kłębek. Siedze już w domku. E śpi, bo idzie na noc. A najgorsze jest to, ze w niedzielę mam jechac do psiapisóły, która ma miesięczną córeczkę. Boję się, że nie wytrzymam. Czasaami mam takie doły i boje się, że znowu wpadnę i będzie mi źle. Idę pooglądać pociany..... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Enterku 09.02.06, 17:35 Nie smutaskuj się kochana! Wprawdzie na temat policystycznych jajników mam blade pojęcie (w tej dziedzinie ekspertką jest Erga), ale i tak wierzę, że będzie dobrze!!! Cieszę się, że zdecydowałaś się na ten monitoring, bo im wcześniej "coś" wyjdzie tym szybciej Twój ginek będzie mógł Ci pomóc, np. wprowadzając CLO! A dołki zdarzają się każdej z nas... Ale w końcu przecież zaświeci słońce!!! Trzymaj się!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Enterku 09.02.06, 17:37 Merci beaucoup!))) Fajnie, że jesteście))) Przepraszam, ale dzisiaj coś nie mam weny do pisania(( Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 17:48 Hej Dziewczynki! Enterku, nie wiem jak na podstawie 2 razy zrobionego usg można stwierdzić PCO! Chyba coś nie tak! Słuchaj, może to poprostu cykl bezowulacyjny? Nie martw się na zapas . Coś pani doktor moim zdaniem za szybko diagozę wystawia, i to tak bez badań... Ja już się nie mogę doczekać wizyty 16.02, choć zarazem troszkę się jej boję Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Dla ciężarówek... 09.02.06, 17:37 Znalazłam taki inny, chiński kalendarz - wróżkę jeśli chcecie poznać płeć maleństwa: www.pregnancyweekly.com/abmanager/abmw.aspx?z=97&isframe=true Mnie się nie podoba, wychodzi chłopak! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 link raz jeszcze 09.02.06, 17:41 pregnancyweekly.com/pregnancy_information/chinese_calendar.htm Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 ABIE 09.02.06, 17:48 Zapomniałam Ci podziękować na poprzednim wątku za przelicznik kg w czasie ciąży i BMI, co czynię teraz! :o) Wg tego mój BMI wynosi 17,97, więc <19 (co wskazuje na niedowagę, hihi, przed ciążą, tylko, że mnie niczego nie brakowało!) i w ciąży powinnam przytyć 12,5 - 18 kg, sporo... Ciekawe czy się zmieszczę, już mam ok. 7,5 na + !!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 witam wieczorkiem 09.02.06, 18:14 Gviazdko wychodzi, że Mikołaj to chłopak Melbo będzie dobrze, wygrasz ten przetarg!!!! Jesteśmy z Tobą!!! Enterku zgadzam sie ze Stokrotką, na podstawie 2 usg taka diagnoza? może rzeczywiście w tym tygodniu Twoje jajniki robią sobie przerwę? Nie martw się na zapas!!! Mnie znowu coś kłuje z lewej strony, do maja to chyba zwariuję z tymi wszystkimi kłuciami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: witam wieczorkiem 09.02.06, 18:22 No Melba kciuki trzymam ze hej, no sie uda Droga Pani no uda ja Ci to mowie mowisz ze młode z dzieckiem podpacha to pewnie strzeliły jakis bład w ofercie a i niewiele chciały zapłacic ja Ci to mowie ale wrazie co to wgladnij do ofert po jak by co bo wiesz zawsze się mozna odwołac, jakis protescik itd, wiec bedzie dobrze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Althea 09.02.06, 18:30 No i się Pani myli bo ja mam przepis na zakwas na chlebusiu z jogurtem a potem na mace pszennej bo to ma byc biały chlebek , raz jedyny ze 2 lata temu go robiłam i M smakował straszliwie wiec postanowiłam zabrac sie za trenowanie teraz a co do innych robotek prawdziwej gospodyni to nawet druty wyjełam co by potrenowac domowe robotki )) Chyba się starzeje )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Althea 09.02.06, 18:34 To jakies oszukanstwo z tym chlebem! Ale najwazniejsze, ze dobry! To wedlud twojego rozumowania to ja juz zgrzybiala staruszka jestem. Szydelko, druty, chleb... i nie wiem co tam jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Althea 09.02.06, 18:39 Ojejus Althea nie nie to miałam kompletnie na myśli zle przeprowadzasz analize logiczną mojego ciągu myślowego, ja podziwiam osoby które coś takiego potrafia i dlatego tez chce porobic A przepis na chleb zeskanuje i przesle zobaczysz ze to nie zadne oszukanstwo))) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 witam wieczorkiem 09.02.06, 19:14 Antuś,jesli nie wygram, lecę do Ciebie jak w dym po pomoc w odwołaniu... rany kota, jak ja się denerwuję...a jeszcze upojna nocka przede mną, bo nie skończyłam mojej pisaniny niestety wczoraj... A buuuu, niech mnie ktos przytuli!mój małż powtarza tylko,ze będzie dobrze, ale on nie ma daru przekonywania... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: witam wieczorkiem 09.02.06, 19:17 MELBUŚ BEDZIE DOBRZE !!!!!!!!!!!!!!!!!! Przekonałam ? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: witam wieczorkiem 09.02.06, 19:18 Melbuś - przytulam cię obiema ręcyma!!! i przyciskam mocno do moich dwóch pokrętełek od radyjka (jak to mówi mój małż) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 19:14 Enterku - wiesz - ja nie rozumiem jak po USG można stwierdzić PCOs????? Tym badaniem można tyko sprawdzić czy jest pęcherzyk czy nie. można najwyżej potwierdzić PCO po uprzednich badaniach hormonalnych!!! ale nie na podstawie samego USG!!! jeśli twój ginek nie kieruje cię na badania hormonalne to zmień go albo zażądaj skierowania na badania - bo dla własnego spokoju powinnaś je zrobić. Ja żałuję że tak długo zwlekałam z badaniami i że nie naciskałam na moją ginkę. Dopiero jak zmieniłam lekarza to od razu po pierwszej wizycie dostałam skierowanie. I dobrze! bo nareszcie wiem co mi jest i jakie są przyczyny tych zaburzeń. I wiem jak się z tym walczy. A przecież o to chodzi! Faktem jest że na poczatku się załamałam i ryczałam, ale teraz już jest dobrze. Przeczytałam mnóstwo publikacji i artykułów na ten temat. I wiem na pewno więcej od mojej pierwszej ginki A teraz wreszcie mam super GINA - nosz zakochałam się w nim - i gdyby nie to że za wizytę się płaci to chyba bym codziennie do niego chodziła hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 19:16 Melbuś - ty się kotek nie martw - tu każda z nas trzyma kciuki za ciebie - wiesz ile to kciukasów??? ponad dwadzieścia!!!! więc nie ma możliwości żebyś nie dostała tego lokalu! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 19:19 Ponad dwadzieścia par kciuków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Kto chce najnowszą listę?? 09.02.06, 19:28 bo już ją uaktualniłam - teraz ma 22 pozycje!! To już chyba wszystkie kobitki się dopisały. Brakuje mi tylko imienia Matali... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Kto chce najnowszą listę?? 09.02.06, 19:33 Chociaż teraz widzę że brakuje mi conieco ( No ale prawie wsystkie kobitki są Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Kto chce najnowszą listę?? 09.02.06, 19:33 Ja poproszę! Wasze numerki już wprowadziłam do komóreczki, ale pewnie nie wszystkie, więc ją uzupełnię! Dzięki Erguś!!! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Gviazdko 09.02.06, 19:37 Doszło, tylko, że załącznik nie chce mi się otworzyć... :o( Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Marudko 09.02.06, 19:51 właśnie tworze ten zakwas i tam jest napisane ze musi stac dwa trzy dni buu jutro chlebka nie bedzie nie ma siłki, najwczesniej w sobote...poczekasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Marudko 09.02.06, 19:54 Antus, napisz jak tez twoj chleb sie robi?? I tak pewnie nie zrobie, bo skad ja wezne jogurt bezsmakowy i chleb na zakwasie bez syropu. Ale kto wie, kto wie! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Chlebuś 09.02.06, 20:04 Althea juz podaję: Zakwas 100 g suchego zytniego chleba 550 g wrzatku 450 g kefiru 150gmaki zytniej 50 g drożdzy 3 łyzki cukru W kamionkowym naczybiu zalac pokrojony chleb w kostke wrzatkiem, postawic do ostudzenia, po wystygnieciu dodac pozostałe składniki wymieszac przykryc sciereczka odstawic w ciepłym miejscu na 2 ,3 dni Ciasto 400 g zakwasu 2 łyzki oleju 10 g drozdzy 1 łyzeczka cukru 500 g maki pszennej 1 łyzeczka soli do miksera wlac zakwas zmiksowac dodac pozostałe składniki wyrabiac mozna recznie, do foremki pozostawic az urosnie ( ma podwoic swoj objetosc)posamrowac jajkiem i do piekarnika [iec w temp 200 C ok 40 min, sprawdzic patyczkiem To tyle Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Chlebuś 09.02.06, 20:19 Biorac pod uwage moja wiedze chlebowa... ten chleb jest dosyc oryginalny. Ale w zakwasie jeste jednak maka zytnia!!! A nie mowilam!! Dziwne wtydaje mi sie, zalewanie wrzatkiem i dodanie drozdzy do zakwasu. Ale juz sam przepis wydaje sie byc rozsadny. Ja pieke chleb wedlug bardzo prostej zasady. Make zytnia mieszam z woda i odstawiam. Codziennie dokarmiam, czyli dodaje wody i maki. Jesli nie mam zamiaru piec to trzymam w lodowce, do tygodnia bez dokarmiania. A pieke jak mi sie podoba. Proporcje mniej wiecej jak u ciebie, ale bez cukru, bez drozdzy i bez oleju. Przy kolejnym pieczeniu dodam jednak troche drozdzy. Powodzenia! I czekamy na zdjecia! Jesli ktos jest zainteresowany chlebem, to polecam forum chlebowe: domowe.forumer.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Chlebuś 09.02.06, 20:23 Wiesz ten chleb jak się upiecze jest biały troche wygląda jak bułka tak na granicy chleba a co do maki to miałas racje jest zytnia ) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Dobranoc 09.02.06, 19:51 Erguś, dziękuję, listę mam i faktycznie brakuje nam tylko imienia Matalki! Może się w końcu nad nami zlituje... A ja uciekam już do łóżeczka, coś słabo się czuję, a i brzuszek pobolewa, buuu! Chciałam dziś porozmawiać z Moniką przez tel., mam nadzieję, że nie bedzie jej przykro jak zadzwonię dzień później! Miłych rozmów wieczorowo-nocną porą i dobrej nocki wszystkim!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Dobranoc 09.02.06, 20:17 Dobranoc Gviazdko! A mnie coś już drugi dzień boli brzuch.. i chodzę co chwilkę do kibelka bo mam wrażenie że to małpa.. ech - od wczoraj zajadam duphaston. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Dobranoc 09.02.06, 20:20 Jak Duphaston bierzesz, to nie dostaniesz okresu dopuki nie przestaniesz brac. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Dobranoc 09.02.06, 21:07 Tak też mi się wydaje.. Ale brzuch mnie boli już od wtorku - może więc w trakcie brania mi przejdzie.. bo może i ten okres się zbliżał samoistnie ale doktorek stwierdził że skoro mam problemy z regularnością to lepiej podać duphaston Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Dobranoc 09.02.06, 21:09 Ja przy duphastonie mialam okres jak w zegarku. A dostawalam @ dzien po odstwaieniu. A w ktorym dniu cyklu zaczelas go brac? Ja bralam od 16dc przez 10 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Dobranoc 09.02.06, 21:17 Ja też w poprzednim cyklu zaczęłam brać duphaston. Dobrze, że od tego cyklu będę go brała razem z ginką, bo za wcześnie przyjmowany hamuje owu. Powiedziała, że mogę go brać też sama jak cykl będzie za długi, tylko wtedy właśnie jest ryzyko zablokowania owu... Jutro po pracy idziemy z mężulem idziemy zbadać nasionka ! Dobranocka! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Dobranoc 09.02.06, 21:30 a wiec tak: 1. Dobranoc Gviazdeczko - kolorowych snow!! 2. Melbus - ja tez wierze z lokal jest TWOJ a te malolaty napewno jakiegos byka w ofercie zrobily, albo za malo daly. kciuki trzymam i z niecierpliwoscia czekam na wiesci!! 3. Antus - sobota mi nawet bardziej pasuje ma kpnsumpcje chleba!!! 4. Enterku - mi tez sie wydaje ze ten ginek to za szybki w osadach!!! wiec sie nie martw na zapas!!! 5. Althea i Antus - jak wy sie staro czujecie przez to robienie na drutach, to co ja mam powiedziec, niby nie dziergam ale swoje lata mam. chyba powinnam juz sobie trumne kupic i w niej spac, co ??DDDDDDD 6. Horticzka - wiesz ze w tej twojej przychodni badania kosztuja TYLKO 17 pln / kazdy?? rewelacja!!!!!!! ale mnie uszczesliwilas D 7. i tyle. spadam ogladac zgromadzenie jak M bedzie chcial. buziaki na dobranc Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Dobranoc 09.02.06, 21:45 Przyszłam Wam powiedzieć dobranoc Kolorowych snów!!!! i upojnej nocy tudzież poranka Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 21:46 Dzięki Erguś! Dzięki dziewczyny! Podniosłyscie mnie na duchu)) To jest tak,że ja chodze do lekarki.Jestem (byłam?) z niej zadowolona. Powiedziała mi, że mam zrobić monitoring i mierzyć temper. W międzyczasie zrobiłam prol i wyszła za dużo(ale niedużo). Więc dostałam od niej bromergon. ten gin, u którego robiłam pierwszy monitoring wyjechał i dzisija drugie robiła mi baba. I to ona tak powiedziała. Mam nadzieję, że lekarz powie mi konkretnego we wtorek. A do mojej lekarki idę w najbliższym czasie. Co do zmian lekarzy to długo szukałam i nie chcę zbytnio zmieniać, bo ta jest w miarę ok. Chyba że nic nie będxzie dalej wynikało. Tylko jak pomyslę o szukaniu to mnie ciarki przechodza. Ale wiecie, takie info nie są najprzyjemniejsze i aż się poryczałam jak przyszłam do domu. Ale byłam na jodze, przewietrzyłam się i... nie dam się! Musi być DOBRZE! Dla nas wszystkich!Jasne?NO! DOBRANOC))))) A... althea, chylę czoła przed Tobą! Nosz normalnie taka nmalutka się zrobiłam, że ho!ho! Dobrze,że E tego nie czytał i nie wie jaka jesteś thebeściara. Po co mam wpadać w jeszcze większe kompleksy?... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 21:59 Althea! To tylko podziw!PODZIW! Nie podszyty zawiścią czy zazdrością! Czysty, najczystszy podziw! No! DOBRANOC))) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 22:02 No i znowu sie zaczerwienilam! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 22:34 Jestem i ja! Ale miałam radosny dzionek w szkole, najpierw jedna dostała głupawki, zupełnie jak ja) i nie chciała grac, druą porzucił cgłopak i zapanowała czarna rozpacz, a trzecia przytyła 2kg i ma depresję, cyrki na kółkach!!! Antuś, byliśmy w El Gounie, ale po iluś tam razach w Egipcie, zadecydowaliśmy że Makadi to jest to co tygrysy lubią najbardziej! I w zeszłym roku byłam tam trzy razy!!! Anialm, nie ukrywam że cena za sukieneczkę lekko mnie dobiła, okropnie droga, wiesz ja sobie kupuję w takich sklepach kiecki na koncerty, ale nie za tyle! Może faktycznie pomysł z szyciem jest dobry, przynjamniej nie będziesz się martwić, czy brzuszek się zmieści czy też nie. Tylko musisz mieć naprawdę dobrą krawcową. Skład zespołu jest szalony, akordeon, patrz cyja,harmonia, to jakaś trauma, na weselu to jeszcze się świetnie sprawdza ale na ślubie???? Popytam się kolegów, może dopadnę jakieś skrzypce albo flecik, niestety jeżeli dobrze pamiętam to 16.04 to Wielkanoc, więc róznie to w takich termonach bywa. No cóż najwyżej ja przyjadę Pociany zostały wypuszczone i mają za zadanie latać nad całą Polską, a dokładnie nad nami)) Wczoraj nie latały wszędzie, gdyż były tresowane i dopiero dzisiaj dały długą, proszę reklamacji nie składać, u mnie wczoraj też było zdecydowanie za sielsko, dzisiaj liczę na inne atrakcjeD Ten mój M. ma zdecydowanie za dobrze, tylko go całują i całują, a potem w nocy śpi... Wczoraj o 10 coś tam, moja koleżanka urodziła synka na Bródnie, zdrowy, 10 punktów, rodziła chyba dwie godziny!!! ALle już przy pierwszym lekarka jej powiedziła, że jej powołaniem jest rodzić dzieci. No cóż, bez komentarza... Co do zupek, pomidorowa z makaronem-pychotka, rosół oki, ale krupnik, tylko nie to, przyjmuję jedynie taki procentowy!!! Stawiam jeszcze na super kwaśną ogórkową Marudko, napisałaś że osoby towarzyszące można wziąć do Rzymu, to ja nie rozumiem nad czym my się zastanawiamy, jedziemy wszystkie z Tobą!!!!! Cieszysz się, prawda??? Enterku, cieszę się że nastrój się już trochę poprawił, i fakt, każda z nas ma czasami jakiegoś doła, mój Pawełek mówi, że nawet mnie to dopada i wtedy jest już klęska. Stokrotko, trzymam kciuki żeby wszystko było ok, a jeśli cosik tam jest niedobrego to żeby szybciutko to wyleczyć!!! Poproszę o listę, moja już stara ale jara! Melbuś, jutro odpalam torpedę z fluidkami!!!! A kciuki trzymam już tak długo, że naprawdę nic Ci nie może zagrozić!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Erguś, a czy Twój M. wie o tej miłości do ginka??? Na mnie to się wiesza psy, że podrywam, a że pani Erga chce chodzić do ginka codziennie, to brak komentarza, ja bardzo przepraszam ale intruktor narciarstwa a ginekolog to cokolwiek różne dziedzinyDDD Co do spotkanka, to jestem jak najbardziej za!!! Tylko proszę nie sobota i niedziela. Może piątek? Pasi?? O rany nic więcej nie pamiętam... A, już wiem, wybieram się z całą bandą do kina w sobotę, ok.14-tej, kto idzie z nami. Jeszcze tylko nie wiemy, czy na "Ja wam pokażę" czy "Z ust do ust" w planach, maksymalne obżarstwo w Mc Donalds)) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 09.02.06, 23:11 miałam pisać, ale zwatpiłam w momencie, kiedy krople krwi z nosa zaczęły mi kapać na laptoka i koniec pisania na dzisiaj, o. Idę spać.Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 00:07 Melbuś, co sie dzieje?? Dlaczego Ci leci krewka?? Zmartwiłaś mnie!!! Mam nadzieję, że już śpisz słodko!! Ja Wam mówię dobranoc i do jutra idę szukać tego pociana.... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 08:37 witam piatkowo!!! Melbus - ta krew z nosa to mam nadzieje ze tylko z nerwow, co??? kciuki trzymam!!!!!!! bedzie dobrze, zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Cytrusia!!!!!!!! 10.02.06, 08:42 o ile mnie pamiec nie myli, to szanowna kolezanka ma dzisaj URODZINY!!!!!!!!! a wiec: sto lat, sto lat, sto lat ... wszystkiego najlepszego kochanie, spelnienia wszystkich bez wyjatku marzen ... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Cytrusia!!!!!!!! 10.02.06, 09:01 Cytrusiu 100 lat i samych szczesliwości duuuuzo słoneczka tego na niebie i tego w serduszku) Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Cytrusia!!!!!!!! 10.02.06, 09:07 cześć, Melba ja oczywiście też trzymam kciuki, na pewno to Ty wygrasz!!! Enterek, ale miałaś pecha z tą babą-ginem, niestety jest cała masa lekarzy, którzy niepotrzebnie wmawiają ludziom choroby albo ich zagrożenie. Jakie to wkurzające!!! O wiele bardziej prawdopodobny jest cykl odpoczynkowy bez ovu, ale o tym oczywiście szanowna pani doktor nie wspominała Ci, tylko zawsze jakieś paskudztwa wymyślają brrrrrrrr i wrrrrrrr!! Nosz się zdenerwowałam!! Dobrze, że to nie Twoj lekarz, tylko taki przypadkowy. Cytrusia- dołączam sie do życzeń urodzinowych!! Kochana-spełnienia marzeń- wszystkich, ale przede wszystkim .. Sama Wiesz Czego!!! Gviazdko, mi w chińskim kalendarzu dziewczynka wyszła i też tak mi się dzisiaj śniła-pierwszy raz!!! Maleńka, cudowna, świeżo urodzona-karmiłam ją i przytulałam. Była przecuDOwna!!! A Ty -wolałabyś Córeczkę?? Wczoraj po pracy zrobiliśmy sobie imprezkę... no i jak ja mam się oszczędzać? Erguś, prześlesz też mi listę? Bebelku jak Tosia??? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Cytrusia!!!!!!!! 10.02.06, 09:12 Dołączam się do życzeń-Cytruś, wszystkiego najlepszego, i żebyś doszła, tam gdzie chcesz Brrr, ale mam stresssa...zaraz jadę z młodym do szkoły i dalej, do Urzędu Gminy... Uprasza się o dalsze trzymanie kciuków Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Cytrusia!!!!!!!! 10.02.06, 09:26 Melbus trzymam ze normalnie mi paznokcie dostały białego koloru)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Cytrusia!!!!!!!! 10.02.06, 09:39 Melbus - ja moje akryle obgryzam i brzuch mnie z nerwowo boli!!!!!! kiedy te wyniki??????? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Cytrusia!!!!!!!! 10.02.06, 09:45 zaraz wychodzę...puszczę sms do Ant lub Marudki, oki? bo do kompa dopadnę być może wieczorkiem dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Cytrusia!!!!!!!! 10.02.06, 09:49 Melba czekamy z niecierpilwości dawaj sygnał byle nie kaz czekac do wieczora ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Cytrusia!!!!!!!! 10.02.06, 09:54 Melba!!koniecznie pusc esa!!!!!!!!! czekamy!! i jeszcze raz POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Cytrusia!!!!!!!! 10.02.06, 09:47 Dziekuje Wam kochane!!!! dobrze wyczulyscie blusa - to dzis zaczynam ostatnie dwudziesty rok sciskam was najdrozsze i dziekuje za szczere zyczenia, oby sie jak najszybciej wszystkie spelnily Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Cytrusia!!!!!!!! 10.02.06, 10:17 witam piątkowo!! Przede wszystkim najlepsze życczenia dla Cytrusi!!! sto lat sto lat!! i dużo dzieciów ci życzę, i szczęścia, i miłości i spełnienia tych wszystkich mniejszych marzeń. No i buziaka ogromniastego przesyłam! Althea - zaczęłam w 31 dniu cyklu - i być może stąd były bóle brzucha. Bo może i małpa by sama przyszła ale doktorek stwierdził że lepiej wziąć duphaston, bo dawka estrogenów dobrze wpływa na jajeczkowanie. Fantaisie -dzięki za uwolnienie pocianów ) A mężuś dobrze śpi pewnie nie po całusach tylko po igraszkach z tobą ty bestyjko!! Ty tu nie zwalaj winy na nasze wirtualne całusy! A o miłości do ginka wiecie tylko wy - nie wydajcie mnie!! proszę!! melbuś - a cóż to za krople z nosa?? pewnei z nerwów.. za bardzo się wszytstkim przejęłaś. Kochana wyluzuj troszkę bo my tu kciuki nadal trzymamy więc nie masz się czym martwić. czekamy na smska. Hortika - jasne że prześlę ci listę. Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Cytrusia!!!!!!!! 10.02.06, 10:27 Cytruś! Wszystkiego NAJ....! Spełnienia marzeń, tych zwykłych i tych najniezwyklejszych..... STO LAT!!! Erguś! Ja tez chcę listę Melbuś! Kciuki zaciśnięte a piszę noskiem...HI!HI! Daj znać.... To tyle. zmykam do pracy, coby nie było, żem leń.... Do wieczorka))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Cytrusia!!!!!!!! 10.02.06, 10:36 Cytruś!!! Dużo, dużo, dużo zdrówka, miłości, niech Ci się spełnią wszystkie!!! marzenia! A ten ostatni 20-ty rok przyniesie full niespodzianekDDD Erguś, ja też się na listę zapisuję Pojmuję i tajemnicę ginka trzymam za zębami) No cóż, nad Zielonką dzisiaj coś w nocy latało, ale czy to był pocian.... Melba, moje kciuki wciąż zaciśnięte, a oprócz tego jak już mówiłam wysłyłam moc fluidków:!!! Będzie dobrze, na pewno Twoja oferta jest najlepsza! Ant, śniłaś mi się) grałaś ze mną duety, Ty też na flecie, i ja Cię non stop szkoliłam, widziałam że miałaś już dość, i żeby nie grać.....wyjęłaś flaszkę czystej??? jedym ruchem odpaliłaś i powiedziałaś, walnij Monia będziesz bardziej ludzka??!!!! Ciekawe, ciekawe!!! I co z tym naszym spotkankiem, piątek Wam nie pasi( Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Cytrusia!!!!!!!! 10.02.06, 10:38 Hej! Cytruś-ściski urodzinowe) a teraz zamknij oczka i pomyśl życzenie... OBY SIę SPEłNIłO!!!! Melba- kciuki trzymam! Fantaisie- zaraz psy wiesza)) lekko upomina)) i też mam ochotę na obżarstwo w Mc'Donalds)) aha, nad Grochowem ciagle nic nie lata... ale na razie reklamacji nie składam: zamałpionam ciągle a M ma powiększony... migdał)) i w ogóle jest zdechły, więc sobie poczekamy jeszcze kilka dni na te Twoje cudne pociany)) Erga- mój lekarz ma 60 lat, niedowidzi, niedosłyszy i jest kulawy)) jest naprawdę przeuroczym starszym panem, ale zakochac się w nim nijak nie można)) Aha, W się śmieje, że chodzę do Dr Paj-hi-wo)) Ant- zakwasik juz stoi? Althea- a Ty sie nie czerwień!! dziewuchy maja rację kląskając na Twój temat))) Enterku- ta lekarka to jakas głupia była!! Nie chodź do niej więcej! I Erga dobrze prawi w tym temacie... a może jednak skorzystasz z namiarów od Abie??? Abie- dla Was ściski serdeczne)) kasia ps. u tosicy znowu biegunka(( Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Cytrusia!!!!!!!! 10.02.06, 11:14 Bebell-mój ginek też pewnie już dziadkiem jest - choć mimo to cholernie przystojny. Ale sam mi mówił że w zawodzie już 35 lat... to chyba tez koło 60- tki ale taaaaaaki przystojny - nosz aż miło się robi jak słyszę: prosze się rozebrać )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 10:42 aha, mi piątek nie bardzo(( może więc po weekendzie??? albo przed weekendem??? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 10:48 Fantaisie Ty mnie szkoliłaś bo ja uwielbiam platonicznie oczywiście, faleciki) Ale ta czysta .....no nie ....))) Bebell uściskaj Tosie idziecie do lekarza ? Zakwas stoi ale mi wczoraj wykipiał )) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 11:01 Cytrusiu przesyłam Ci serdeczne urodzinowe uściski!!! Dużo miłości i radości na każdy dzień!!! Fantaisie, Ant ja was prosze nie pijajcie tej czystej na pusty żołądek I coś do zapicia skombinujcie! Co do ginekologów, to mój jest przystojny i straaaasznie miły W sumie to statystycznie nam wychodzi, że więcej jest tych przystojnych Idę prasować. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 11:08 Byłyśmy... weżły się na razie nie powiększają, więc badania krwi nie robimy, ale skierowanie mamy, jakby co... możliwe, że ta biegunka to reakcja na antybiotyk( Aha, Fanatisie: czystą!!! i mnie tam nie było(( poszukaj w tym śnie... może ja tez się na tę czysta załapałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 11:10 Enterku - jeśli zdecydujesz się na badania hormonalne a ginek będzie się opierał, to proponuję z badaniami zrobić tak jak ja. poszłam na wizytę prywatną do prof. J. Krzysiek który jest ordynatorem oddziału endokrynologi ginekologicznej w kilnice na ul. kopernika. on cię wtedy kieruje do szpitala. zgłaszasz się raniutko i na drugi dzień przed południem cię wypuszczają. Zrobią wszystko od a do z. ja to sobie zrobiłam w ramach urlopu, ale możesz i jako chorobowe. tu masz namiary: www.su.krakow.pl/htm/kliniki/16.htm Tylko nie wiem gdzie on przyjmuje prywatnie w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 11:15 I nic nie kosztują te badanka!!! a to chyba najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Cutrus! 10.02.06, 11:32 Ja tez dolaczam sie do zyczen! Niech sie spelnia nawet te najskrytsze! Co do McDonalds'a to niecierpie! Czasami tylko frytki tam zjem, najmniejsze. No i to jest zgroza, zeby jogurt mial wiecej kalorii niz lody. Ginow niecierpie tak z zalozenia. Ant, to ze zakwas wykipial swiadczy tylko o tym, ze nastawilas go w zbyt malym naczyniu. Jesli kipi to znaczy, ze zyje, a to jak najbardziej pozytyw. Nie wiem co wy tam jeszcze pisalyscie.... Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 SMS od Melby 10.02.06, 11:40 ....Dałam o 5 PLN wiecej , oficjalne wyniki za 3 dni no cóż chyba mozemy już po cichu gratulować )) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: SMS od Melby 10.02.06, 11:41 HURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! - cicho to wykrzyczalam DDD no, no Melbus - 5 pln wiecej!!!!! to zes przebila oferte!!!! gratuluje po cichu Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: SMS od Melby 10.02.06, 11:43 Qrka, a myślałam, że dziś są te oficjalne wyniki! No ale skoro oferta Melby jest lepsza, to lokalik jest jej! I już się cieszymy razem z nią!!! Superrrr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: SMS od Melby 10.02.06, 11:45 Gratulacje dla Melby)))) To dziś znowu będzie czysta w ramach opijania lokalu? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: SMS od Melby 10.02.06, 12:19 Super!!!! Krzyczę cichutko!!!! Bomba!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 :))) 10.02.06, 19:52 Gratuluję Melbie!!! O 5 zł, no nie! Niesamowite . Ty to masz nosa, hihi Cytrusię ściskam i życzę 100 lat i oczywiście szybkiego spełnienia największego zyczenia ! My po pierwszych odwiedzinach w nowej przychodni . Męzulek był dzielny i zrobił badanko, ja rozpoznałam teren, moja wizyta dopiero w czwartek . Teraz już musi być dobrze i wierzę, że szybko się doczekamy naszego skarbeńka ))! Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Cutrus! 10.02.06, 11:41 Co do spotkania na szarlotkowe obżarstwo to mi też pasuje przed albo po weekendzie! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 11:41 CZEŚĆ laski!!! Cytrusiu - ogromniasty, urodzinowy buziak już do Ciebie leci, a z życzeń no cóż, czegóż mogłabym Ci życzyć, przecież wiesz!!! DD Melba już pewnie dojeżdża na gminę i strasznie się denerwuje, ja z resztą też.. Oby szybko dała nam znać, że ma ten swój lokalik!!! Coś czuję, że dziś odbędzie się tu zbiorowe pijaństwo, hihi!!! ;o) A propos ginekologów - mój ok.2 - metrowy ginek też jest cudny i tak bosko pachnie, że wymiękam jak tylko obok mnie przejdzie; oczywiście mój M., który zawsze udaje się ze mną na wizyty zna tę mą słabość do pana-lekarza, hihi! :o) Miłego dnia kobietki!!! Weekend tuż, tuż!!! :o))) M. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 11:57 no to po cichu już gratulujemy Melbuni.. Ale jeśli te 5 zł zwyciężyło to robimy popijawę forumową!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 11:59 A ja właśnie pięknie podałam kawkę i herbatkę bo szef ma gości z Iranu.. tak tak - my się śmiejemy że pewnei bombę będą konstruowac I wiecie co sobie zażyczyli do picia?? PIWO !! swoje chłopy ale do sklepu trza było lecieć. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:05 No to faktycznie ))swoje chlopy )) Tyle zeby Cie nie porwali ) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:13 Witam piatkowo! CYTRUSIU 100 LAT !!! Kochana, wszystkiego co sobie zazyczysz, spelnienia marzen, radosci i slonca na codzien, malo stresow i po prostu WSZYSTKIEGO NAJ Fajnie, ze Melba przelicytowala o 5PLN Mozemy zaczac robic chyba reklame nowemu gabinetowi wet w Warszawie. Juz sie po cichu dla niej ciesze! Poza tym wszystko po staremu, dzis zaczynamy z nastepnym pokojem, wiec znow chaos. Mam nowe spodnie! Kamyczek ma wiecej miejsca, bo w starych juz mu troche ciasno bylo Sciskam Was Wszystkie! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:25 Ale będzie impra dzisiaj))) tylko proszę, nie po góralskuD Pojęłam że piątek odpada, a może tak bliżej, jaki dzień Wam pasuje na te jabłuszka pod kruszonką?? Ja właśnie pokłóciłam się z mamą i jestem wściekła na maksa, piana toczy mi się i ząbki zgrzytają!!!!! Abie, Ty to masz kondycję, taki remont odwalasz, brawo!!! A, że w spodenkach Kamyczkowi było ciasno, no cóż rośnie sobie zdrowo to i chce mieć więcej miejsca Bebelku, szukam i szukam, ale coś Ciebie nie widzę, ale obiecuję że w następnej sennej wersji pijesz z nami, umowa stoi?! Cały czas się tylko zastanawiam dlaczego czysta... i tak na maksymalnego żywca Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:26 Erguś, ja Cię proszę Ty uważaj niby swoje chłopy, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:28 A jeżeli chodzi o mojego doktorka, to też przystojny na maksa, ale i tak ten co mi robił usg, to był dopiero...no mówię orgazm w locie, a jak mi powiedział:p.Moniczko proszę zdjąć majteczki, uuuuuuuuu to było coś!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:38 Fantasie kobieto jesteś niesamowita normalnie jak to mowi MArudka oplułam monitorDDDDDDDDDDdd a szef tylko przechodzac spojrzał na mnie wymownie ( sama jestem w pokoju ))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:40 Anuś, zachichotałam tylko szatańskoDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:41 Fantaisie! Ty diablico! Oplulam mojego slicznego Marivina (czy ja Wam mowilam, ze moje komputery maja imiona?)...oj kobieto...tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:44 A ja na swojego mówię, ZdzichuDD Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:44 Abie, komputery musza miec imiona! Moj ma na imie Gabriel. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:46 No nie, to mój jakiś motłoch Zdzich, muszę poważnie zastanowić się nad zmianą) ale chwilowo zmieniam komórkę, gdyż mój kot tak często dzwoni do kumpli, że wygryzł połowę obudowy... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:48 no nie... a mój nie ma imienia (( może mu wymyśle coś.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:41 No no - fantaisie - ja tez zawsze czekam na te słowa!!! nosz orgazm już na samą myśl.... tylko zamknąć oczy i poczuć jego ręce na mymłonie )) ech rozmarzyłam się.. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:43 Erguś, te słowa mają magiczną moc)) a wiesz marzenia to się spełniają)))) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:40 Nie no jak on mowi do ciebie, pani Moniczko, prosze zdjeac majteczki... to ja juz nie mam wiecej pytan)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:41 Ha a jak szybko zdejmowałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:45 hehe - a to ja wam powiem lepszy numer! mój ginek ma żonę która też jest lekarzem i to ona siedzi z kobitkami w poczekalni i bawi się w papierki - rejestracje, wypisywanie recept, skierowań i takie tam. I jak ktoś przychodzxi to ona od razu rzuca hasło: proszę zdjąć majteczki w łazience! żeby u profesora już nie tracić czasu!! nosz jak pierwszy rtaz usłyaszałam ten tekst to myało się nie posikałam Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:47 Rozsądna kobieta, czas to więcej przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:49 no tak zwłaszcza że profesor jest naprawdę zapracowany i nieraz leci na operację jak go wezwą. dlatego ona tak steruje ruchem żeby jak najwięcej pacjentek przyjął. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:49 eh, ja z wami nie moge!!!!!!! do lekarza lataja z milosci!!! powariowaly D ale powiem wam ze moj dohtorek to tez przystojniak, jak mi na dzien dobry reke sciska i tak patrzy to sie pode mna nogi uginaja DDDDDDDD Abie - wiatm kochana ciebie i kamyczka!! jak to komputery maja imiona???? dobre Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:51 gin musi być przyjemny - w końcu uśmiechasz się do niego całą sobą ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:56 ale Wy wiecie, ze MOJ DOKTOREK i tak jest najprzystojniejszy na swiecie. No ten moj prywatny, ale ten od mierzenia i kontrolowania Kamyczka, tez niczego sobie Komputery maja imiona z Douglasowej ksiazka "Autostopem przez Galaktyke" Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:57 Oj, przypomniałam sobie, kiedyś to miałam takiego szałowego doktorka, ale niestety musiałam go zmienić jak go zobaczył Pawełek, a na dokładkę spotkaliśmy się jeszcze na plaży chyba w Juracie i mogłam go sobie obejrzeć w całej okazałości to były czasy, wtedy miałam coś około 20-tki) albo i mniej, ale obiektywnie dobrze, że sobie poszłam, to był kumpel mojego byłego chłopaka-też doktorka(chirurg traumatolog-twardy!!!!!) i różniaste tekściki tam latały jak byłam wolnaD Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 13:01 Fantaisie, chodzilas do kolegi swojego chlopaka? Ja nawet nie chce rodzic, tam gdzie moj maz pracuej, chociaz on z ginekologami ma i tak malo do czynienia. Gviazdeczko, pisalas kiedys, ze dzidzius zaczyna sie wiercic wieczorem, dobrze pamietam? Czytalam gdzies, ze jak mama chodzi, rusza sie, a szczegolnie w czasie seksu, dzidzius czuje sie dobrze, bo jest kolysany. Jak mama sie kladzie, to konczy sie kolysanie i nie wiadomo o co chodzi. To podobno przyczyna nocnej aktywnosci nienarodzonych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 13:06 Był taki milutki... A na poważnie ja to jestem ku zgrozie mojego męża, odporna na takie rzeczy, jedynie muszę mieć zaufanie i lubić człowieka! Cały czas się rozbieram przy kimś, więc co tam... niech sobie popatrzą! Kiedyś byłam dwa razy u babki i to była tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 13:09 w kwestii kobiet ginekologow, mam podobne zdanie. Tez bylam dwa razy: nigdy wiecej z wlasnej nieprzymuszonej woli nie pojde! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 13:11 widze ze wiekszosc z nas ma to samo. ja tez bylam u 3 bab i nigdy wiecej. ale do konca zycia nie zapomne mojej pierwszej w zyciu wizyty u gina - oczywiscie u baby!!!! koszmar, wrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 13:14 Fakt baby są potworne!!! Mało delikatne i jakieś lewe. Po tych dwóch wizytach, każda u innej, zastanowiło mnie tylko jedno, jak kobieta może być tak fatalna dla drugiej??? Przecież powinno być odwrotnie, kto jak kto ale ona najlepiej wie co to jest wizyta u ginekologa. A jak jeszcze to jest pierwsza.... Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 13:16 dziewczynki, a nie mowilam ze Melbie sie uda? bo mowilam, ze w moje urodziny same dobrze rzeczys ie dzieję, i to magiczna data, hihihihih ale jestem zarozumiala, no, no - nawet mi wyszlo a co wy tu o lekarzach gadacie? ja chodze do babki, w sumie jesli uparlabym sie na faceta, to pojawilaby sie bariera jezykowa, a juz jak ktos ma mi robic to in vitro, to wole po polsku sie dogadac! no! ale ogolnie to tez preferuje facetow Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 13:22 Cytruś, dla mnie 10.02 wygląda bardzo ładnie, więc musi!!! to być szczęśliwy dzień Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 19:27 Oj baby, baby! U nas w pracy często zdarzają się nam głupawki przedweekendowe. Ale nie wiedziałam, że Was to tez spotyka. Wstyd!)) Takie duże baby i tak pleść. A fe!!!!))) Ja chodzę do kobiety. Nie jest najprzyjemniejsza z wyglądu. Uprzedzała mnie o tym teściowa (przyszła) jak mi ją polecała. I faktycznie, jak zobaczyłam lekarkę , to chciałam się wycofać. Ale jest DOBRA. I to na NFZ. Więc póki co tylko przy monitoringu miękną mi kolana)) Ależ niektórzy lekarze są FAJNI! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:49 Buhaha!!! DD Laski, nie macie litości!!! Brzuszek od przebudzenia strasznie mnie kłuje z prawej strony, a teraz to już cały obolały jest od tego mego śmiechu do monitora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:52 Gviazdko, śmiech to zdrowie)) Erguś czyli trzeba coś dla kompika wymyslić! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:52 kurcze - ci goście z Iranu piszą od prawej do lewej! ale to śmiesznie wygląda!! a jakie foldery mają śmieszne - przecież tego nie da sie czytać Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:55 Dobrze Erguś, że blondynką nie jesteś, hihi, bo już by Cię pewnie spakowali do bagażnika!!! Ale i tak uważaj! A mój komp też nie ma swego imienia... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 12:58 moj komp kiedy mu sie internet zacina nazywany jest z czuloscia "pieprz..ym pudlem lub gów..m" D to chyba tez mozna okreslic jako imie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 13:01 Marudko, zajefajny tekścior!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 13:18 gviazdeczko tak szczerze mówiąc to wiele mi do blondynki nie brakuje no i przyznaję się że jeden mi puścił oczko jak wychodzili od nas z biura... Ale fajny - taki czarniutki jak lubię.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 13:00 Dla mnie imię musi mieć to coś w sobie, żebym mogła na niego wrzasnąć, tupnąć nogą i rzucić mięskiem, oczywiście jak coś szwankuje, no bo jak jest wszystko dobrze, to tylko czułości Pawełek mówi, że zawsze trzeba z facetami po dobroci, ale mimo wszystko uważam że czasami trzeba huknąć! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 13:01 Dziewczyny padłam i leze na podłodze ze śmiechu wpełzałam sie jedynie na fotel co by do Was cos napisac ))) Normalnie powlaiło mnie " uśmiech całą sobą" DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ide umyć monitor )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 13:07 Antuś, zbieraj się z tej podłogi, kto widział żeby szanowna pani prawnik leżała w czasie pracy na podłodzeDDD Monitorek grzecznie umyj i trochę opanowania!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 13:22 Antuś - a cóż cię tak rozśmieszyła?? powiedz i nam to się pośmiejemy ) no bo chyba nie ginkowe zwierzenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 13:24 Erguś no właśnie to te majteczki fantaisie i ten usmiech całą sobą normalnie rzałam ja koń Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 13:28 No proszę, na chwilkę człowiek spusci z oka forum i ma prawie 50 postów zaległości i to w dodatku same pikantne opowieści)) Co do kobiet ginekologów to się nie wypowiadam, bo jedna doprowadziła mnie do łez i nie chce mi się nawet o tym rozmawiać. Erga uważaj na tych ciemnych uwodzicieli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 MEGI 10.02.06, 13:33 Masz jakieś tajemnicze sposoby na to kłucie z boku brzucha?!? Już chyba nie wytrzymam... Boli jakby dopadła mnie kolka, tylko z 10-razy mocniej! Moje Maleństwo chyba mnie nie kocha, buuu, nocą wstawałam ok.8-9 razy na siku, miałam wrażenie, że Dzidziuś lubi głaskać mamę po pęcherzu, a od wczesnych godzin porannych to kłucie, na które leżenie nawet nie pomaga! :o( Też tak masz??? Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: MEGI 10.02.06, 13:37 No nie mam złotego sposobu. mam wrażenie, że to kłucie jest wynikiem ułożenia się w jakiś szczególny sposób Mikołaja tam w środku. Czasami pomaga leżenie na przeciwnym boku do tego który kłuje. Może zadzwon do ginekologa? u mnie ten ból chyba nie jest aż tak mocny. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: MEGI 10.02.06, 13:44 Dzięki Megi! Nie chcę dzwonić do gina z każdą bolączką, ale jeśli ból nie ustąpi, chyba się z nim skontaktuję! Właśnie wzięłam połóweczkę Fenoterolu, więc może mi wkrótce przejdzie! Początkowo też myślałam, że to Maluszek tak się jakoś ułożył, ale czuję jak kopie mnie w zupełnie innym miejscu (na dole brzusia), więc to pewnie wiązadła się rozciągają, innymi słowy: rosnę i rosnę! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: MEGI 10.02.06, 14:18 Gviazdko doskonale Cię rozumiem. Ja w sumie średnio raz w tygodniu myślę, że mam powody żeby dzwonić do lekarza, ale się powstrzymuję resztka sił Może masz rację i fenoterol Ci pomoże. Mi nospa nie działa na te kłucia. Czekam na brata, który ma zrobić mi zakupy i posiedzieć trochę z ciężarną siostrą. Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Gviazdko, 10.02.06, 15:18 wiesz, że mnie też kłuje po prawej stronie tuż ponad brzuszkiem. I to nie jest zbyt przyjemne. Boli mnie już tak od paru dni. Czy kiedykolwiek mi to przejdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Gviazdko, 10.02.06, 16:56 Skoro taki ból dopadł i Ciebie i również Megi, pewnie jest związany z tym rozciąganiem się wiązadła i nie ma się czym zbytnio przejmować, prawda?! Tylko faktycznie, nie jest to przyjemne i nie wiadomo jak długo potrwa... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Gviazdko, 10.02.06, 18:07 Gviazdko tylko, że mnie kłuje pod brzuszkiem, a kateb ponad brzuszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 13:33 Juz o tym pisalam... mnie zoperowali na wyrostek, po tym jak bardzo inteligentna pani ginekolog nie potrzfila rozpoznac zapalenia przydatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Altheo, 10.02.06, 13:39 Na pocieszenie powiem Ci kochana, że trochę zazdroszczę Ci tej operacji wyrostka, przynajmniej nie będą Cię nachodziły takie czarne wizje jak mnie, jak już zafasolkujesz!!! Gdy obudziłam się dziś z tym potwornym kłuciem w boku, tak, że nie mogłam się z łóżka ruszyć, pierwsze co pomyślałam, to co to będzie jeśli to wyrostek... I już sobie wyobrażałam strasznie skomplikowaną operację z odsuwaniem macicy, itd... Wiem, niezłe mam schizy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Altheo, 10.02.06, 13:46 Gviazdko, watpliwa przyjemnosc wyladowac w srodku nocy, na 1,5 miesiaca przed obrona na stole operacyjnym, w dodatku zupelnie bez potrzeby. Ja z kolei zastanawiam sie jak muj szew zareaguje na rozciaganie... jest paskudny, pionowy i gruby na palec. A co do twoich schizow, chirurgiem nie jestem, ale usunac wyrostek mozna laparoskopowo pewnie nawet w twoim stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 13:34 ale powiem ci że też mam słabość do takich ciemnookich, ciemnowłosych o ciemnej karnacji... oj zawsze w takich zakochiwałam się od pierwszego wejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 19:17 Niezłe, Erguś! Witam wszystkich wieczorkowo)) Przypomniało mi się, jak byłam przed zabiegiem w szpitalu, to najpierw byłam w ambulatorium i tam pielęgniarka,jak wychodziła,żeby zawołać kolejną pacjentkę to mówiła:proszę iść się wysiusiać.Była pani do siusiania? Po dwóch godzinach czekania miałam dość i trochę mnie nerwy ponosiły jak to słyszałam. Pomijam fakt, że o toalecie nie mogło być nawet mowy. Nie chciało mi się i już! Melbuś, cieszę się!Widzisz, aniołki czuwały i nasze kciuki zaciśnięte. No dobra, zabieram się do czytania)) Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 21:45 Erguś! Erguś! Bo ja dopiero teraz doczytałam info odnośnie lekarza. (tyle napłodziłyście, że nadrabianie zaległości troszkę mi zajeło+oczywiście chichotanie) WIELKIE DZIĘKI! zobacze co powie moja lekarka a jak nie to zmykam czym prędzej do tego doktorka. WIELKIEGO CMOKA Ci za to przesyłamDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
anhes Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 13:32 nie bardzo mam czas a czy juz coś wiadomo o Melbowym lokum???? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Anhes! 10.02.06, 13:35 Melba prawdopodobnie wygrała przetarg, ale oficjalne wyniki za 3 dni! Poza tym laski natrzaskały postów opisując swoich cud-doktorków, hihi! Pozdrawiam!!!:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 13:36 ahnes-przebiła drugą ofertę o 5 zł. Więc wygląda na to że się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
anhes Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 13:58 dzięki. No własnie nie mogłam się przebić przez te wszystkie opisy o ginekologach To jeszcze trzy dni nerw jak dla melby? czyli przyszły tydzień może obfitować w dobre wiadomości od niej! Kurde żeby tylko nikt nie znalazł na nią jakiegoś haka. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Anhes 10.02.06, 14:01 Jak dla nas Melbusia już ten przetarg wygrała, a za trzy dni to tylko formalnosci będą!!! Laski już dziś chcą opijać ten lokalik!!! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 dziewczyny:):):) 10.02.06, 14:20 wpadłam na moment do domu i do kompa DZIĘKUJĘ wszystkim dobrym wróżkom trzymającym kciukichyba mój ci on, przebiłam ofertę o 5 PLN za każdy metr kwadratowy, gwoli ścisłości.Raczej nie mają wyjscia, muszą mi go dać, bo jak nie...to się odwołam.Hehe.Zastanawiam się,o co mogą się ewentualnie przyczepić.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dziewczyny:):):) 10.02.06, 14:25 Do niczego się nie mogą przyczepić, a niech tylko spróbują to szturmem weźmiemy!!!!!!!!!!!!!! Daj sygnał kiedy wódka się zacznie laćDD Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: dziewczyny:):):) 10.02.06, 14:30 Melbus - i widzisz, po co ci byly te nerwy!!! tyle lasek kciuki trzymalao ze nie moglo byc inaczej!!!!!! wypije dzisiaj za ten lokal, moge?? czy jeszcze za wczesnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: dziewczyny:):):) 10.02.06, 14:32 Melba jedynie docelowe przeznaczenie lokalu na zagospodarowanie i uciązliwośc wykonywanej w nim ewentualnej działalności ale rozumiem ze niczego takiego nie bedzie i już Ci on Twój oj Twój ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 hmmmm.... 10.02.06, 14:51 w ogłoszeniu o przetargu nie było okreslonych branż, na jakie lokal może być przeznaczony.Czy gabinet weterynaryjny to uciążliwa działalność? Laski zaproponowały kawiarnię z galerią.Była w tym lokalu przedtem i kawiarnia, i galeria, jedno i drugie splajtowało.Tuż obok jest szkoła francuska, więc zgody na alkohol raczej by nie dostały. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: hmmmm.... 10.02.06, 15:02 Melbuś ja podałam przykłąd w ciemno, ale skoro nie był doprecyzowany zakres działalności, rodzaj itp to nie powinno być problemów, wiesz oprócz ceny moga byc rozne aspekty ktore wplyną na atrakcyjność oferty i sa najczescie zamieszczane w ogłoszeniu przetargowym A czy działalność wet może byc uciązliwa ?... no cóz każda działaność jezeli byłaby zlokalizowana w "niefortunny " sposób ( np. bar piwny w bezpośrenim sasiedztwie z przedszkolem ) nie tylko weterynaryjna moze byc uciązliwa Odpowiedz Link Zgłoś
anhes Re: hmmmm.... 10.02.06, 15:08 będzie wszystko oki a ilu byo w sumie oferentów? dwóch? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: hmmmm.... 10.02.06, 15:10 no, oferty były dwiemoja i ta gorszaidę do pracki, narazie Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 14:30 Laseczki, upłynniam się, zaraz mam lekcje a później muszę jechać na jakieś zakupy i chcę jeszcze wpaść do Ikei po ramki na zdjęcia z gór, i jeszcze chcę zajrzeć do jakiegoś sklepu z butkami narciarskimiDD więc pewnie wpadnę do Was ciutkę później, i proszę o spokój(tj. nie podrywamy ciemnookich i ciemnowłosych, nie lecimy do przystojnego ginka, żeby zdejmować majteczki, nie opluwamy minitorka-tak, tak Antuś to do Ciebie!) i czekajcie na mnie z tym piciem)) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 14:40 Fantaisie - to widzę że bakcyla narciarstwa złapałaś, skoro już kupujesz sprzet. i dobrze! to super zabawa! wiecie co - współczuję laskom które wieczorem zagladną na forum. ja tu co chwilke zerkam i z trudem nadążam... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 14:55 A ja już po obiadku, oj najadłam się że ho ho!!! Była i zupka pod Fantaisie: ogórkowa i fryteczki i omlecik i jeszcze sporo warzywek na różne sposoby (robota mamusi, tak dla ścisłości) Teraz więc zmykam na drzemkę z mym brzusiem!!! Do wieczora!!! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 15:12 Brat się pojawił, ze świeżym ciastem drożdżowym))) i od razu nabiera większego sensu posiadanie rodzeństwa)) a tak serio to pomimo tego, że nie jesteśmy zbyt blisko z Tomkiem to jednak jesteśmy bardzo solidarni i lojalni, no i zawsze możemy na siebie liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 15:14 Megi, a czy mozesz go wyslac pozniej z Kawalkiem tego ciasta do mnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Erga, 10.02.06, 15:23 ja tylko na chwilke, bo stukam sobie tlumaczonko: W rzczy samej chcialam uscislic: czy Twoj maz nie jest blondynem? (to tak do tych czarnookich, czarnowlosych...) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 16:34 Hmmmmm, no dobra Wiecie, że on nawet sam piecze bułeczki drożdzowe czasami? A co do jedynactwa to to nie jest dobre i ja szczerze to chciałabym mieć nawet więcej rodzeństwa i zazdroszcze Gviazdce tej dużej rodzinki Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 15:19 No tak i Tu Megi zburzyłaś moj no ostatnio budowany światopogląd ze jednak moze i dobrze ze Amela jest jedna? Nie jest dobrze i nie bedzie, ja tez tak to czuje w głebi serca, zaczełam nawet szukac wytłumaczenia na przekoananie samej siebie o wyższości jedynactwa ale o kant D.... to potłuc, nie ma ja brat lub siostra która właśnie do mnie dzisiaj chyba przyjedzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 15:29 Absolutnie: rodzeństwo jest super ważne!!! A wyobrażacie sobie w pojedynkę pogrzeb rodziców organizowac... sorry, za tak traumatyczną wizję... ale tak dzisiaj sobie o tym myśłałam... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 15:42 Bebell no proszę Cie.... Ja bardziej w stronę tego ciasta drożdżowego poszłam )) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 15:46 Ten pogrzeb to sprzed ciasta... tak mnie naszło dzisiaj... mam mi zmizerniała ostatnio... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 15:48 A coś się dzieje czy tak z przemeczenia i przepracowania? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 15:50 Bebellek - moze to zima tak wplywa na twoja mame?? brak slonca, zimno itp, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 16:35 Ant ja tam wierzę, że Amelka już niebawem będzie miała rodzeństwo )) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 16:48 Jutro na sniananie bede maila chleb!!! Hurrrraaaa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 15:55 hehe abie ty czujna betyjko - tak masz rację mój mężus to typowy niebieskooki blonadas - i biały jak ściana ale wiesz jak to życie lubi płatać nam figle. hihi - czekałam która pierwsza to zauważy ale poważnie zawsze uwielbiałam takich ciemnych typów.. i zostało mi to do dziś Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 15:58 Erga ja tez ja tez a mam blondiego tak jak Ty choc teraz mi sciemniał i nawet wyprzystojniał serio lepiej teraz wyglada niz jak go poznałam )) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Hehe, Erga!!! 10.02.06, 16:52 Ale jaja, ja również zawsze uwielbiałam ciemnowłosych facetów z brązowymi oczętami w stylu arabów, a tu masz, zakochałam się w typowym blondynie, którego nawet w Tunezji słoneczko nie chciało przypiec,hihi!! Ale oczka ma zielone! I choć tych blond włosków ubywa mu każdego dnia (począwszy od ślubu; ciekawe czemu?!) to i tak nie oddałabym go za żadnego ciemnego przystojniaka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Hehe, Erga!!! 10.02.06, 16:56 Hehehehe, a ja mam takiego brazowokiego, brazowowlosego, z ciemna karnacja... na amerykanskich lotniskach zawsze ma dodatkowa kontrole. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Hehe, Erga!!! 10.02.06, 18:59 a ja odwrotnie - zawsze sie kochalam w blondyncha moj M ma ciemne wlosy i oczy DDDDDD Kochane - trzymajcie za mnie jutro o 11 kciuki - jade ogladac samochod. przyda mi sie troszke pozytywnych wibracji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Hehe, Erga!!! 10.02.06, 19:38 Marudko-mam nadzieję ż wrócicie z autkiem. trzymam kciuki - nosz nowy rok sypnał nam autami na forum.. byle do wieosny - przylecą pociany i sypną nam dzieciętami Althea - boshe - no to dobrze że jesteś daleko bo jeszcze bym ci męża poderwała ) gwiazdeczko - tak to już chyba jest - ja się zawsze śmiałam ze lecę na czarnucho-arabusów a męża to pewnie blondasa znajdę - no i mi się sprawdziło. A moja przyjaciółka zawsze miała słabość do blondynów - a za 4 miesiące wychodzi za mąż - nosz brunet jak w morde strzelił Ba - nawqet pamiętam jak jej podsuwałam mojego M - że fajny chłopak i może by tak... no nbo w końcu w jej typie ale jak widać wyszło inaczej hehe do tej pory się z tego śmiejemy Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Hehe, Erga!!! 10.02.06, 19:45 Ergunia, to chyba dobrze, ze my sie w Krakowie nie poznalysmy... bo moglo by sie podziac... Moze to ty teraz bys musiala piec chleb. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Hehe, Erga!!! 10.02.06, 19:49 hehehe - Althea - pewnei musiałabym się nauczyć )) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Hehe, Erga!!! 10.02.06, 19:51 No jak tam twoje szydelkowanie?? Robisz cos?? Kurczaczki, kroliczki??? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Hehe, Erga!!! 10.02.06, 19:52 Wpadam sprawdzić czy pijaństwo forumkowe już rozpoczęte, ale coś tu cichutko, pewnie imprezka się zacznie jak już będę pod kołderką, albo jutro?! Marudko - życzę, by i jutrzejszego wieczorku było co opijać!!! Oglądacie ceremonię otwarcia IO? Ja chyba rzucę okiem spod kołderki! Miłego wieczorku piątkowego i całego weekendu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Hehe, Erga!!! 10.02.06, 20:47 Althea - nic nie robię ostatnio. Chociaż zrobiłam koleżance taki kwiatudszek do swetra, a poza tym to coś nie mam ostatnio weny do szydełka. A masz jakieś ciekawe wzory? Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Pojawiam sie i znikam ;)) 10.02.06, 21:02 Zajrzyjcie do skrzynek ))))) Walentynkowo sie zrobilo ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pojawiam sie i znikam ;)) 10.02.06, 21:33 ja jak wyżej..zaraz znikam, bo słaba jestem strasznie, i znowu krew z nosa, a buuu... Zawsze lubiłam blondynów, ale z ciemnymi oczami.Mój szanowny małż ma ciemnoblond włoski i szare oczy...prawie trafiłam Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Pojawiam sie i znikam ;)) 10.02.06, 21:39 Melbuś! Co to się z twoim noskiem dzieje?Może trzeba do lekarza.Matalko! nic nie ma na poczcie((( Co do upodobań: podobali mi się bruneci, spotykałam sie z blondynami, E ma bardzo ciemne włosy. Czyli trafiłam)) Też uciekam spać... może w końcu sie wyśpię. Jutro pierwsza sobota wolna od ho...ho....ho... Aż nie wiem, co z nią zrobić? Tyle pomysłów.... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Hehe, Erga!!! 10.02.06, 21:56 Ergunia, ja wlasnie robie kroliczki. Schemat mam u siebie na kompie i nie moge znalezc linku. Aniolkow tez pare zrobilam. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Hehe, Erga!!! 10.02.06, 22:23 No i gdzie ta impra, to ja zeżarłam pączka, żeby mieć podład, no co ja z Wami mam... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Hehe, Erga!!! 10.02.06, 22:28 Chyba wszystkie z nosami w telewizorach. Ciekawe co robia tez co nei maja?? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Hehe, Erga!!! 10.02.06, 22:34 Althea - jak znajdziesz schemat jakiś wielkanocny to podeślij . Entere - wysyłam ci maile od Matalki A Matalka dalej nie zdradziła imienia swego.. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 22:27 Marudko trzymam kciuki już teraz, i daj koniecznie znać co tam załatwiliście. Althea, machnij Ty no zdjęcie swojego ślubnego i koniecznie rób króliczki, ja cierpliwie czekam... Idę zaraz zobaczyć prezent walentynkowy od MatalkiD Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 22:32 No widzę że musze pić do lusterka bo nikt toastów nie wznosi... A ja winko popijam - podkradłam teściowi. jeszcze młodziutkie ale taaaaakie pyszne. Ulałam mu z gąsiora w piwnicy hihihi - może się nie zorientuje jak wróci w niedziele. hehe Ale to był w sumie wspólny plan - mój i teściowej Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 22:36 to ja wznoszę toast za POCIANY! te walentynkowe i te fantazyjne tez Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 22:40 cyk!!! ja jestem i sączę szampanika, uuu ale dobri Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 22:41 toastujemy moje urodziny - likier juz za mną, za męzem piwa Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 22:42 Cytruś Kochana Twoje zdrówko, ja właśnie się szampanikuję Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 22:45 No to zdrówko szanownej cytrynowej jubilatki!! I do dna!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 22:46 Łomatko - juz mi się literki mienia - z teściówką piję od ponad godziny i pół dzbanka już nie ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 22:49 no to może teraz za Melbę, jej lokal i wszystkie chore zwierzątka które przewiną się przez gabinet naszej pani doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 22:59 oj widzę że nie znajdę kompana do picia... no nic - lusterko stoi przede mna - jakas mordea się z niego usmiecha i zbliza lampke do ust - to znak ze kolejny toast trza wznieść... hmmm tylko za co... ... ... czy ja juz mam fazę??? nie - chyba nie... No to teraz pije za nasze kochane ciężaróweczki co by szcześliwie dotrwały do rozwiązania a ich pociechy dawały im same powody do radości! Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 22:58 Erguś, dzięki! U mnie winko jest, ale mam zakaz... Winko będziemy spożywać jutro z E. Więc dzisiaj wznoszę toast za naszą solenizantkę i za nas wszystkie... herbatką. Erguś! podobno winko domowe najlepsze. To chyba dużo już wypiłyście. Ale teść będzie krzyczał....))) Idę spać! Dobranoc.... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 23:01 no proszę - uderz w stół a nożyce się odezwą! Enterek - a czemuż to dziś winko zabronione, co?? fanaisie - ja nie góralka i 0,7 wypić nie dam rady ale winko owszem, chętnie Ale za to nadaję do was z gór - toż to prawie beskid sądecki Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 23:03 ja cały czas jestem i piję, piję............jest mi już cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 23:04 Mi to juz gorąco sie zrobiło ) właśnie zaczełam się rozbierać - dobrze że małż tego nie widzi... Ale pewnei zaraz tu wparuje - i.... oj - będzie się działo Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 23:07 hmm i nic więcej???????? ale jakies małe conieco poniżej bluzeczki chyba masz? czy tak paradujesz po domu z gołym tyłkiem??? Bo ja zaraz chyba wszystko z siebie zrzucę - łoj jak ja się napiję to mam taaaaaką chcicę że..... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 23:09 Witaj w klubie z tą chcicąDDD ja nawet po góralu miałam.......... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 23:11 Łomatko - aleś mnie zaskoczyła!! właśnie nadszedł małż... wić mogę zniknąć w każdj chwili - wybaczcie kochane... toż to zwierzęcy instynkt... Nagi instynkt.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 23:14 no co ty fantaisie - lubisz trójkąty???? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 23:16 nieeeeDDD chcę swojego Pawełka Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 23:17 hehehe - no już myślałam że cię upiłam ))))) Hmm czyli jednak czworokącik... no... mogłoby być ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 23:19 ojojoj acoś mi się w głowie zaczęło kręcic. to chyba znak że trzeba iśc spać. dobranoc kochane dziewczynki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 23:24 Piję więc sama.... śpij słodko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 23:20 mnie????????? mi dużo trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 23:02 enterek - winko z E? Toż ja tez na E - mi chyba nie odmówisz? napijesz się z Ergunią, co??? No i ty tez na E... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 10.02.06, 23:09 Ergunia, tu masz watek wielkanocny. Linki sa dostepne chyba i bez logowania. Moze znajdziesz cos ciekawego. www.kaiem.xip.pl/forum/viewtopic.php?t=593 Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 11.02.06, 00:00 A co mi tam! Lyknę troszkę! Zdrówko Erguniu! Zdrówko dziewczyny! Za nas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 11.02.06, 03:47 No tylko raz mnie nie było wieczorem a tu taaaka impra)))nawet rozbierana )))))) A ja znowu o dzikiej porze przy kompie MArudko kciuki zacisniete, moooocno))))) Althea wiesz na wczorajszy wieczor wyciagnełam monitor i podłaczyłąm pod antene co by rozpoczecie igrzysk obejrzec a i z mała robiłysmy rozne rzeczy z masy solnej, a dzisiaj uwaga pieke chleb))))i uwaga sprzatam tylko poczekam za sie obusza dam im czas do 7 .00 rano ))zartowałam Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 11.02.06, 09:23 Witam przy sobocie No, kochane, rozbieranej imprezki to jeszcze tu nie było.. I znowu mnie ominęło Wyspałam się, stres ze mnie opadł...kolejny krok już mam za sobą. Pracowita sobota przede mną, znowu musze pisać Do zobaczenia później Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 11.02.06, 09:32 Witam sobotnio! Wczorajsze imprezowiczki, jak samopoczucie? Piję sobie druga kawkę i czytam coście napisały.... Nie chce mi sie wychodzić z domu(( Tu mi ciepło, tu mi dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 11.02.06, 09:40 To jaaa!!!! Ha moje samopoczucie zajefajne, jak to mówią moje dziewczyny. Strzeliłam już jedną lekcyjkę a teraz mam przerwę, więc zjem śniadanko. Potem znowu lekcyjki i na 13:15 zbiórka na TargówkuDD najpierw nabicie kalorii w Mc Donalds a potem filmik) Marudko, trzymam kciuki i wyobrażam sobie jak wracacie nową bryką Antuś, sprzątanko sobotnie Enterku, to Ty kawowa panienka jesteś, ja tam stawiam na herbatkę, ostatnio popijam rooibosa waniliowego, oraz 100 innychDDD Trzymajcie się gorąco Kochane Buziulki Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 11.02.06, 09:56 Własnie, 3mamy kciuki za nowy zakup Marudki Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 11.02.06, 10:35 Łomatko - ale miałam wczoraj fazę... lusrtereczko jeszcze stoi koło monitorka :0)))) Antuś - pochwalisz się twoimi dziełami z masy solnej? Macie jakieś stronki na ten temat? bo ostatnio własnie widziałam u koleżanki aniolka z masy solnej i nie mam pojęcia jak to się robi. Althea pewnie ma kilka dobrych stronek. Podeślesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 11.02.06, 11:30 Witam sobotnio! U mnie bylo jak zwykle jajko na miekko na sniadanie, no i wreszcie swiezy pyszny chlebek. Fantaisie, ja tez mam 100 roznych herbat. Ostatnio mam faze na takie bez herbaty, czyli mieszanki owocowe. A jesli chodzi o mase solna i inne cuda, to polecam: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1111 Tam gdzies jest kurs lepienia aniola z masy solnej. Szukaj w wyszukiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Test 11.02.06, 12:15 Próbuję wkleić moje zdjęcie po raz pierwszy. Zobaczymy co z tego wyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Re: Test 11.02.06, 12:16 hahahaha, zapomniałam wkleić: img301.imageshack.us/my.php?image=dsc007244vg.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Zdjęcie następne, 11.02.06, 12:20 a oto drugie me ujęcie z brzuchem. I już umiem wklejać zdjęcia za pomocą image shack. Super. Dzięki erga. img301.imageshack.us/my.php?image=dsc007298mu.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Zdjęcie następne, 11.02.06, 12:32 Kate! Śliczny brzusio!))) Jak maleństwo??? Kiedy wybiera się na na świat? Zabieram się w końcu za porządki(( Ale mi sie nie chce(((( E śpi po nocy i zazdrość mnie zżera.... No! Koniec gadania! Zajrzę wieczorkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Re: Zdjęcie następne, 11.02.06, 12:39 Dziękuje, dziękuje. Maleństwo dobrze, mamusia też. Jeszcze ze 4 miesiące nam tak zejdzie z tym brzusiem. Na ostatnim USG lekarz powiedział, żę ok 15-20 czerwca. Ta data się zmienia jak w kalejdoskopie. Mały całkiem szybko rośnie A mówiłam juz jakie imię wybraliśmy??? Patryk - na 90 % - jeszcze trochę czasu więc może coś mi się zmieni, ale na obecną chwilę taki wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Zdjęcie następne, 11.02.06, 13:25 Kateb, sliczny brzusio! Ladne imie! Prawie jak moj maz)) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Zdjęcie następne, 11.02.06, 13:32 kateb - dzięki!!! ślicznie wyglądasz!!! taki cudny brzusio!! i imię też mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Zdjęcie następne, 11.02.06, 13:36 Tylko nie wiem czemu ci się takie małe zdjęcie wkleiło.. Który adres kopiowałaś? bo ja zwykle podaję ten co jest na samym dole zatytułowany: "Direct link to image" Aha - a jeśli nie chcesz tak oficjalnie na forum przesyłać to możesz przesłać link pocztą -ja tak ostatnio robiłam bo coś załączniki na gazecie szwankowały. Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Re: Zdjęcie następne, 11.02.06, 13:43 Erga - wybrałam resize image 320x240, może dlatego. Zasugerowałam się że do emajli itp. Ale muszę sobie trochę poćwiczyc to dojdę do wprawy. Masz rację z tym wysyłaniem na skrzynkę, nie głupi pomysł Muszę się zacząć regularnie fotografować, żeby mieć pamiątkę z tego cudownego okresu (kiedy kobieta jest wielorybem i wszystko boli - żartuję ) Będę się jeszcze pokazywać Althea - ale cudny ten aniołek z masy solnej ale ja chyba nie miałabym takich zdolności i cierpliwości W każdym razie bardzo mi się taka twórczość podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Zdjęcie następne, 11.02.06, 13:45 Kateb - powinnaś co tydzień się fotografować i galerię wielorybią stworzyć Aniołki cudne! chyba zacznę produkcję. Odpowiedz Link Zgłoś
ktat ale mnie nie było uuu ....... 11.02.06, 13:34 witajcie kochaniutkie!!! kateb brzusi przecudny gviazdki tez dzieki za pamiec i fotki calej reszty ja mam laptopa w rozsypce i dla spokoju raczej nie zagladam na fora dostalismy kredycik wreszcie wiec juz zaczelismy konczyc budowe zamowione schody meble do kuchni do salonu i sypialni wybrane w forte i jeszcze pokoik dla maluszka jeszcze bez planow przeprowadzke planujemy na lipiec wreszcie sami hurrrraaaa!!!!! maluszek rosnie ostatnie usg w 13tc mial 63.8mm wazylam 55.900 teraz 15tc waze 56 kg nic nie widac chodze w ciuszkach tych sprzed ciazy choc maz mowi ze jak stane w obcislej koszulce profilem to widac zwlaszcza wieczorem lub jak chce siku brzucg sie rozciagaja miesnie i skora strasznie sucha na brzuchu syfki krwawiace dziasla juz sie nie moge doczekac kopniakow i tej niespodzianki co to ?? narazie wymyslilismy ze jak chlopak to alanek a jak dziewczynka nikola ale to sie jeszvcze pewnie zmieni... trszoke mnie zmartwila w czwartek na wizycie nie uslyszala bicia serduszka tym swoim sprzetem ale uprzedzala ze tak moze byc bo chuda jestem i malenstwo siedzi w kosciach ale glowa pracuje maz warczy ze wymyslam buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 11.02.06, 13:33 No i rzecziny kurs lepienia aniola z masy solnej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=24472272&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 11.02.06, 13:39 Ktat - to super że już w lipcu będziecie sami!!! I że budowa ruszyła pełną parą. czyli na urodziny maluszka będziecie już w nowym domku, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 11.02.06, 13:46 tak planujemy przynajmiej chyba ze maluszek nas zaskoczy mam nadzieje ze nie... no bo tu mamy malutki pokoik i tescie jeden mala kuchnia no i brak warunkow nawet nie ma gdzie lozeczka postawic i wozka choc jakby trezba bylo to by sie znalazlo... ale tak marzymy o tej pierwszej nocy i wogole sami zapewne wiecie o czym pisze... a teraz siedze na zwolnieniu i tesciowa na pomostowce cale dnie we dwie porazka niby sie zmienila i jest mila itd nie daje mi nic robic nie wtraca sie ale tak bym chciala posiedziec sobie sama w tym domciu och... moja siostra dzis sie szykuje wlasnie na studniowke a druga idzie z nia zamiast osoby towarzyszacej ale sie wybawia Odpowiedz Link Zgłoś
ktat dziewuszki a kiedy poczulyscie pierwsze kopniaki 11.02.06, 13:52 i zaczal rosnac brzusio ?? bo my z mezem juz umieramy z tego wyczekiwania hihihi wiecie tak sie nudze w domu grac mi sie nie chce czytac po kilku ksiazkach tez w tv nic nie ma co ja mam robic ojejus Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Re: dziewuszki a kiedy poczulyscie pierwsze kopni 11.02.06, 13:57 Mnie taki prawdziwy brzuszek ciążowy zaczął pokazywać się w ok. 16 tc a pierwsze ruchy w 19 tc. Ale to wszysko indywidualna sprawa. Myślę że jeszcze musisz poczekać z 3-4 tyg na brzusio. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: dziewuszki a kiedy poczulyscie pierwsze kopni 11.02.06, 19:10 Cześć Ktat!!! Super, że się odezwałaś!!! Rozumiem Twoją sytuację mieszkaniową, mam podobnie, tyle, że mieszkam ze swoją mamą, a nie teściową, a to pewnie DUŻA różnica! No i póki co nie mam szans na własny domek w najbliższym czasie, może jedynie uda nam się coś wynająć... Jeśli krwawienie z dziąseł jest dla Ciebie uciążliwe, powiedz o tym swojemu lekarzowi; sama polecam rutinoscorbin oraz miękką, zwykłą szczoteczkę do zębów (mój gin. zalecił mi Cyclo3fort, dostępny bez recepty, możesz zapytać o to w aptece) Co do kopniaczków to pierwsze, delikatne poczułam całkiem niedawno, pod koniec 19tc, zaś teraz (21tc) są już bardzo wyraźne i coraz częstsze! Brzuszek też rośnie i rośnie... Ściskam mocno! M. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Witam w sobotkę :) 11.02.06, 13:46 Cześć Kobietki, ale super, że już sobota . O widzę, że nasze przyszłe mamusie zajżały Ktat i Kateb . Kateb wygląda ślicznie i brzusio cudny! Ktat, bardzo się cieszę, że kredycik macie załatwiony, super! Teraz już wszystko będzie dobrze . Jak teściowa, zmieniła troszkę do Ciebie stosunek ? Własnie wróciliśmy z zakupków i z pobrania krwi. Brrr, ale mi babsko ręke pokiereszowało, dopiero druga pielęgniarka pobrała! Tsh mi zbadają i toxo . Dziś spodziewamy się moich rodziców na herbatce, wieczorem znajowych, a jutro siostrzyczka przyjedzie z małą niunią na obiadek (starsza niunia idzie na imprezę urodzinową do koleżanki, hihi) . Także weekendzik przyjemny bardzo! Całuję wszystkie i idę robić kotleciki mielone, mniam, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Witam w sobotkę :) 11.02.06, 14:34 Chlebek upieczony, pycha smakuje i M i Coreczce))))DDDDDDudało się , tzn ze nie taki ze mnie lewus kuchenny jakby sie mogło wydawać))) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam w sobotkę :) 11.02.06, 14:40 Super Ant! Ciesze sie, ze chlebek sie udal! No jaki lewus?? Chlebek, buleczki maslane i takie tam!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Witam w sobotkę :) 11.02.06, 14:46 Się rozochociłam bo dziecko chce placuszek z jabłuszkami, no ale ja nie mam jakiegos łatwego sprawdzonego przepisu i mnie zawsze ciasta siadają Althea masz moze cos, co mogłabys podesłac? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam w sobotkę :) 11.02.06, 14:48 Jesli chodzi o szarlotke, to bebell jest mistrzem! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam w sobotkę :) 11.02.06, 14:49 Tu masz kilka: domowe.forumer.pl/viewforum.php?f=23&sid=71fc55a986bf82358d834026f6c7b8e8 Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam w sobotkę :) 11.02.06, 14:51 Ja z jablkami uwielbiam Tarte tatin: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=77&w=10748345&a=10749372 Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam w sobotkę :) 11.02.06, 14:52 Link sie zlamal: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=10748345&a=10749372 Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Witam w sobotkę :) 11.02.06, 15:05 OOO dzięki ogromne Althea ten link z rózniztymi przepisami przyda się mam tylko nadzieje ze w moich raczkach wyjdzie )) A corcia mowi mi ze ona chce taki placek jak miała u babci wiec wykonałam telefon i juz wiem to był taki połbiszkoptowy z kawałkami jabłek zatopionymi w ciescie A tarta wyglada super tylko ze u mnie w sklepie nie ma brazowego cukru musze sie wybrac do jakiegos supermarketu Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam w sobotkę :) 11.02.06, 15:12 Gdzies mialam przepis na takie ciasto, ale nie moge znalezc, ale pewnie cie mama poinstruowala. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Witam w sobotkę :) 11.02.06, 15:24 cześc sobotnie) dziecko coś mi długo śpi... Althea- a Ty skąd wiesz, że moja szrlotka dobra jest???DD Ant- widzę, ze się rozkrecaszDD a na takie placuszki smoażone z jabłkami przepis masz??? mało roboty, a pyszne sa i wszytskie dzieci się nimi zajadajaDD ja Tosicy robię czasem na obiad... albo na podiweczorek... albo na koację)) jak mi wygodnie)) aaaa, Althea, a tę tarte Tatin to jak ja mam podwinąc??? pod te jabłka??? jakos nie widze tego(( Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Witam w sobotkę :) 11.02.06, 15:25 Matko! Literówka na literówce(( WSTYD! WSTYD! oj ja głupia, głupia... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam w sobotkę :) 11.02.06, 15:28 Bebelu, z ta szarlotka to ci wuerze na slowo A to ciasto trzeba polozyc na tych jablkach i tak poupychac na brzegach, zeby tez sok nie wyplywal w czasie pieczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam w sobotkę :) 11.02.06, 15:29 A na takie placki smazone z jablkami mialam dzisiaj ochote... ale jablek nie mialam. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Witam w sobotkę :) 11.02.06, 16:47 a ja pewnie zaraz wyciągnę małżona na rajd: www.automalop.pl/2rajdtrasa2.html Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Althea... 11.02.06, 16:54 czyli jak dajmy na to na tej patelni będe piekła to to ciasto na zewnatrz tej patelni poprzylepiac czy wewnątrz wcisnąc pod jabłka???? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Althea... 11.02.06, 17:17 Bebelku, robisz z ciasta krazek, troche wiekszy od tej patelni (czy naczynia do tarty), przykrywasz nim jablka (z zewnatrz), troche upychasz po bokach. Pieczesz. Po upieczeniu przekrecasz do gory nogami i ciasto masz na dole, a pyszne karmelowe jablka na wierzchu. Ta tarta jest przepyszna i nie ma sily zeby wyszla!! A jak robisz ta tarte truskawkowa?? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Althea... 11.02.06, 17:18 Co ja pisze!!!! Mialo byc: Ta tarta jest przepyszna i nie ma sily zeby nie wyszla. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 11.02.06, 16:56 bo szczerze mówiąc spodobała mi się ta tarta)) w ogóle lubię tartyDDD a najbardziej lubię tartę z truskawkamiDD ale Ty o tym dobrze wiesz no, nie??DDD jeszcze trzy miesiące i znowu będąDDD Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 11.02.06, 17:53 Althea, Ant - a jak długo się podsusza tą masę solną w piekarniku? no i na jakiej temp? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 11.02.06, 17:54 bo coś mnie nachodzi na te anioły... spodobały mi się bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 11.02.06, 19:06 Ja wsadzam na tzw "oko" do piekarnika około 20, 30 min lekko podgrzany A nie bardzo mamy się czym chwalic co do figurek bo my tylko robimy sobie kuleczki i wszystko co na bazie kuleczek mozna zrobic tzn kotka, misia, bałwanka, itp a czesto tylko same kuleczki na figurki musimy jeszcze podrosnąć)) Wiecie dostałam dzisiaj takie niespodziewane zaproszenie na impreze do Mariotu, i mozemy tam isc we trójke cały czas si ezastanawiałam czy isc ale chyba pojdziemy przynajmniej bedzieemy mieli fajowa kolacyjke w miłym gronie )) Lece się przyodziac ) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 11.02.06, 19:15 Ant, to na dzisiaj ta kolacja?? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 11.02.06, 17:57 Nie wiem dokladnie, ale dlugo z tym schodzi dosyc. Mozna je tez suszyc w temp. pokojowej albo w ajkims cieplym pomieszczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Dobry wieczór! 11.02.06, 19:27 Ale się nam tu pysznie zrobiło, aż mi smaki przyszły na coś z jabłuszkami, mniam, mniam! Szarlotkę i tartę z jabłkami uwielbiam!!! Placuszki też i nawet czasem robię! DD Kateb, brzusio masz śliczny i w ogóle wyglądasz promieniście! Ciekawe co mi powie gin. odn. terminu porodu na najbliższym USG, czyli w poniedziałek! Chyba podświadomie boję się tego badania "połówkowego", już drugi raz mi się śniła ta wizyta i znowu lekarz w mym śnie oznajmił, że będę mieć syneczka... Czy sny mogą być przewidujące??? Melbuś, krwawienie z nosa (poza osłabieniem organizmu, stresem ) wywołuje suche powietrze w mieszkaniu, zwłaszcza w okresie grzewczym! Ja każdego dnia budzę się z zakrwawionym noskiem i lekarz zalecił rozkładanie mokrych ręczników na kaloryfer przed snem lub załączenie nawilżacza! Może spróbuj... Erguniu i Fantaisie, pijaństwo rozumiem (tym bardziej, że i toaścik za cieżarówki był), ale żeby przy tym jeszcze striptiz?! Jestem zbulwersowana! ;o))) Ciekawe jak tam Marudka?! Pozdrawiam Was wszystkie wieczorkowo!!! M. PS - Ergo, jeśli się pojawisz, proszę o link i instrukcje do wklejania zdjęć! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Dobry wieczór! 11.02.06, 20:17 gviazdeczko, brzusio sliczny! Ale z ciebie straszna chudzinka tak w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Dobry wieczór! 11.02.06, 20:37 tiaaaa I ona trzyma dietę.... Boshe trzymajcie mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Gviazdko... 11.02.06, 20:58 Padłam jak obejrzałam)) Wyglądasz PIęKNIE!! Super Mamusia)) komplecik śliczny... k. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Gviazdko... 11.02.06, 21:09 Dzięki za komplemenciki, choć muszę szczerze się Wam przyznać, że na tych zdjęciach jakaś wysoka wyszłam, a co za tym idzie wyglądam na szczuplejszą niż jestem! Tak naprawdę to ze mnie już taka mała kuleczka się robi, hihi! Ale nie jestem, broń Boże, na żadnej diecie (uniakam tylko słodyczy i produktów, które wywołują u mnie silną zgagę i wzdęcia), właśnie pochłonęłam kawałek pizzy roboty mojego m. (ciasto) i siostry (obłożenie i pieczenie), pyszna była!!! Erguś, fenkju za instrukcje do zdjęć!!! Poćwiczę i niebawem coś wkleję! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Gviazdko... 11.02.06, 21:38 Gviazdko bardzo dziękuję za piękne zdjęcia, wyglądasz ślicznie)) a ciuszki są słodkie i zapomnij o wszystkich dietach, czy Ty jesteś z gatunku obsesyjnych na punkcie odchudzania?? No i Ty stateczna mężatka zgorszona?? No, coś Ty.... Althea faktycznie ten Twój Mąż to typ południowca, skąd on się w tej Szwecji znalazł??? Ale zdjęcia piękne i Ty jakie masz długie włoski-super!!! Kateb, śliczny ten Twój brzusio) wyglądasz jakbyś miała tylko coś doczepione z przodu Szarlotki,tarte, aż mi się słodko zrobiło, no a te truskawki to już zupełnie mnie rozbroiły, jeszcze tak długo... A ja mam taki pyszny przepis na sałatkę owocową, aż się romarzyłam! W kinie było superowsko, obżarstwo stopnia maksymalnego, śmiech i jajca.... A jutro spełniam marzenie mojego Pawełka i robię goloneczkę w piwie i zapiekaną pod miodkiemD Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Koło/ krzesło porodowe 11.02.06, 21:35 Pamiętacie jak o tym pisałam?! Wklejam więc fotkę proponowanych pozycji porodowych na krzesełku: img475.imageshack.us/img475/6940/110220060055za.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Koło/ krzesło porodowe 11.02.06, 21:36 To wyglada strasznie kosmicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Hihi, racja! 11.02.06, 21:39 Wygląda to rzeczywiście bardzo dziwacznie, no ale ponoć fajnie się rodzi, tak naturalnie, no i można sobie usiąść razem z mężusiem! :oDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Koło/ krzesło porodowe 11.02.06, 21:37 I samo krzesło: img475.imageshack.us/img475/4002/110220060066aw.jpg Sorki za jakość, zrobiłam fotkę tej stronie z gazetki dla ciężarówek! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Uciekam 11.02.06, 21:59 Wy się tu pośmiejcie z kosmicznego krzesełka, a ja pomału uciekam pod kołderkę!!! Miłego wieczorku laski!!! I już za wczasu proszę o kciukaski na poniedziałek, godz.13:00! Dokładnie wtedy wejdę do gabinetu na badanie połówkowe i jeśli Maluch dobrze się ułoży, poznamy jego płeć... (Choć wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że to chłopczyk!:o)) Denerwuję się odrobinkę czy serduszko Dzidzi jest zdrowe i wszystko inne... Dobranoc! M. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Uciekam 11.02.06, 22:09 Gviazdeczko, kciuki juz zacisniete! Nic sie nie martw! Ale dzisiaj plame walnelismy. Mielismy zaproszenie na pierwsz urodziny corci naszych znajomych... i zapomnielismy. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Uciekam 11.02.06, 22:18 Uuuuu, to faktycznie kiepsko, a nie da się tego jakoś wyprostować? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Uciekam 11.02.06, 22:11 Gviazdeczko - a cóż to za kosmiczne cudo? boshe - chciałabym poznać projektanta tego krzesła - oj on to musiał być nieźle zakręcony.. A jakie to znaki mówią że to chłop??? trzymam kciuki za twoją wizytę - będzie OK! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Uciekam 11.02.06, 22:13 dziś mmnóstwo czasu spędziłam na forum pt Rękodziela - boskhe jakie cudne tam są rzeczy! nosz napatrzeć się nie mogłam. I sama wpadlam na kilka pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Uciekam 11.02.06, 22:14 Kochana, już zaczynam trzymać i na pewno jest wszystko dobrze, zobaczysz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Uciekam 11.02.06, 22:21 Fantaisie- a gdzie Ty altheę widziałaś??? To jakies mowe zdjęcia??? bo ja nic nie mam( a truskawki juz tuz, tuż) tylko 3 miesiące- cóż to jest w obliczu wiczności)) Zrobiłyśmy sobie z Tosicą disco przy kawałkach z lat '80-tych)) W nam przyniósł płytkę i szalałyśmy)) i dopiero teraz tatuś usypia Łasicę, a ona taka rozkręcona, że nie chce) i krzyczy: Tany, Tany!! Althea- wstyd!!! niec Was nie tłumaczy! O takiej imprezie zapomniec) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Uciekam 11.02.06, 22:28 jak linka to juz chyba je oglądałam)) bardzo lubię te w łódce) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Uciekam 11.02.06, 22:29 bebelku, tak to te strare. Ale impreze mialyscie! Nie dziwie sie, ze Toska krzyczy Tany, Tany! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Pomocy!! 11.02.06, 22:30 Gdybyscie byly na moim miejscy gdzie byscie chcialy pojechac w podroz poslubna (poza Europe)?? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pomocy!! 11.02.06, 22:33 Oczywiście Chiny czy Indie tez kuszące, ale jednak Ameryka południowa) oczywiscie to zalezy co chcecie: czy jeździc i łapac klimat i zwiedzac czy byczyc się w eksluzywnym hotelu na jakiejś ciepłej, egzotycznej wyspie)) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pomocy!! 11.02.06, 22:34 Ja zdecydowanie wybieram opcję pierwszą) I marzę o Meksyku)) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pomocy!! 11.02.06, 22:35 szkoda,że nie mogę teraz poczytać, co u Was...znowu piszę, promotor mi tupie nad głową.Weszłam tylko po to,żeby powiedzieć,że mam 1 dc..jak co 28 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell melbuś... 11.02.06, 22:37 ściski))) i moja @ (ciągle jest ze mną( ) wita Twoją... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: melbuś... 11.02.06, 22:39 Melbuś, całuski, że też musiała przyjść(( Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Uciekam 11.02.06, 22:28 Wstyd ciezki! zJutro jedziemy kupic prezent, a pozniej wpadniemy do nich na moment. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Podróż:))) 11.02.06, 22:35 A co lubisz? Aktywnie czy leżąco?? ha ha ha ale zabrzmiało) Dla mnie Dominikana, Malediwy... a może Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Podróż:))) 11.02.06, 22:36 Aktywnie oczywiscie! Lezaco dwa tygodnie to ja bym nie wytrzymala! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Podróż:))) 11.02.06, 22:38 Dwa tygodnie... no, to Kuba! DD na Meksyk za krótko(( Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Podróż:))) 11.02.06, 22:41 Kuba, trochę poleżeć, trochę pojeździć, Malediwy odpadają-chyba że nurkowanie Meksyk też dobry pomysł, albo całkiem druga strona, czyli Australia, a jaki miesiąc? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Podróż:))) 11.02.06, 22:46 a Kenia, tydzień na safari-bomba, a potem odpocząć po telepaniu Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Podróż:))) 11.02.06, 22:54 Dziś W zmontował następne odcinki) podobno super wyszły... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Podróż:))) 11.02.06, 22:55 W tamtym tygodniu bylo niezle, taki jakis chiniec spiewal polskie przeboje Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Podróż:))) 11.02.06, 22:58 ja tez lubię jak ci obcy spiewają polskie przeboje)) Teraz W wygrzebał jak to okreśła "Hiszpańskiego transwestytę śpiewajacego Krawczyka" podobno moooocny jest)) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Podróż:))) 11.02.06, 22:59 Ten chiniec byl niesamowity. Spiewal z zamknietymi oczami i takim boskim usmiechem, ze zwalal z nog. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Podróż:))) 11.02.06, 22:55 ooo - kolejne odcinki?? chodzi o tą reklamę?? czy coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Podróż:))) 11.02.06, 23:00 to taki program w TVP, Telepeerele... leci na dwójce i jak widac na Polonii)) Odpowiedz Link Zgłoś
atoka4 Re: Podróż:))) 11.02.06, 23:42 tak - wiem że telepeerele to program. Tylko napisałaś że: >>Dziś W zmontował następne odcinki) podobno super wyszły... i myślałam że chodzi o te reklamówki ) A program też oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Podróż:))) 11.02.06, 23:50 No proszę, to wczoraj z lustereczkiem było bez wpadek, a dzisiaj....czyżby jakieś roztargnienie) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Podróż:))) 11.02.06, 22:51 A afryka mnie w ogóle nie kręci, szczegolnie ta głęboka... ja tropem wielkich cywilizacji)) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Podróż:))) 11.02.06, 22:52 Mnie tez afryka jakos nie bardzo... Moja maz Tajlandie proponuje, ale tez jakos nie bardzo. Do Australii bym chciala, ale robali sie boje. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Podróż:))) 11.02.06, 22:53 ale tu się wakacyjnie zrobiło.... ech ja to bym pojechała do Australii oglądać kangury.. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Podróż:))) 11.02.06, 22:57 Cywilizacji) ja to jestem maksymalny leniuch i niestety jeździmy zawsze tam gdzie się lezy, bierzemy samochodzik na parę dni i sobie ogądamy, a tak to total plażowanie)) A Jamajka??? a może Peru? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Podróż:))) 11.02.06, 22:59 Każde miejsce fajne bo z Mężem, wszystko tylko zależy w jakim miesiącu chce się jechać) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Podróż:))) 11.02.06, 22:59 a ja lezenia nie znoszę)) kompletna strata czasu)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Podróż:))) 11.02.06, 23:04 www.tui.pl/strony/51642.php?pokaz[ceny]=1&w_form_termin=2006-6 www.tui.pl/strony/51257.php?pokaz[ceny]=1&w_form_termin=2006-6 www.tui.pl/strony/51523.php www.tui.pl/strony/51554.php Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Podróż:))) 11.02.06, 23:06 o to, to)) jak dla mnie oczywiście)) tylko ja wolę bez biura podróży... ale ja wariat jestem)) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Podróż:))) 11.02.06, 23:09 To bardzo dobre biuro jest) tylo wkurza mnie, że na Polskę mają ubogę ofertę(( Na Niemcy mają z 10x więcej i terminów i miejsc... w sensie krajów)) nie liczby ludzi)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Podróż:))) 11.02.06, 23:14 Oj tak tak, na całe szczęście my mamy w biurze fajnego człowieka, który szuka nam tego co lubimy w całej ofercie, ale mam pianę za zębach jak widzę jakie pokoje są np.dla Niemców a jakie dla Polaczków!!! i ogólnie ile jest wycieczek i innych atrakcji...eh bo się zaczynam zacietrzewiać Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Podróż:))) 11.02.06, 23:03 )) leżec to ja mogę w nocy)) jak się tak porządnie uchetam łażąc i oglądając... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Jak sie masz 11.02.06, 23:03 O rany. Niech oni juz skoncza. Juz nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Jak sie masz 11.02.06, 23:07 Co lepsze kawałki mamy pozgrywane)) sikam ze śmiechu jak oglądam)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: W maju. 11.02.06, 23:06 www.tui.pl/strony/120600.php www.tui.pl/strony/120100.php-- ♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪ Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: W maju. 11.02.06, 23:12 Dzieki fantaisie! Popatrzymy, poczytamy. Musimy sie niedlugo zdecydowac. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 11.02.06, 23:18 Nie ma za co Althea, to jest najlepsze!!! wybieranie gdzie się chce jechać)) ja już też zaczynam myśleć o wakacjach, tylko że ja muszę lipiec, sierpień i wtedy najlepiej Europa, jakieś wyspy) a zimą mam za mało czasu, żeby gdzieś dalej... raz się wrobiłam bo zklepałam Dominikanę a wpadły mi przedstawienia i była afera a ja nie mogę nie iść do tetaru bo kontrakt takiej wersji nie obejmuje Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 11.02.06, 23:21 My jeszcze mamy druga podroz. 2 tyg na Riwierze Francuskiej. Nasi znajomi maja tam mieszkanie, udostepniaja nam go na 2 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 12.02.06, 01:38 a ja bym chciała do Nowej Zelandii...ach.I do Meksyku. A najchetniej na Karaiby-ech, rozmarzyłam się. Wystukałam 14 stron, ale zero wodolejstwakoniec na dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 12.02.06, 10:14 Ależ mnie rozmarzyłyście z tymi podróżami.... Ojej!!!! Ja raczej w tym roku wybiore Polskę naszą wspaniałą. Finanse na razie nie pozwalają nic dalej. No chyba, ze jakiś bogaty krewny(dotąd nieujawniony) sprawi nam niespodziankę))) Althea, ja nie mam zdjęć(((( Czy mogę))))) Gviazdeczko, kciuki będą zaciśnięte mocno!!!! Ależ wczoraj się napisałyście... I dziisja wszyscy śpią???)) Melbuś, może mnie jakos zmobilizujesz? Ja póki co wypożyczyłam trochę literatury i ... NIC.A termin wstępny do końca lutego(( Wena twórcza coś nie chce się obudzić(( Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 12.02.06, 10:30 dzien dobry przed południem impreza udana, i to az za bardzo, hihih. Mąż sie leczy w łóżku, koledzyw czoraj odpadli, rezta dalej swietnie sie bawila. Byly tance, hulanki, swawole - jak wgram, to podesle wam foty - uprzedzam jednak, ze są takie bardzo prawdziwe, hihih. na złość tym glupim Niemcom, ktorych trzeba uprzedzac o kazdej imprezie tanczylismy do upadlego, krzyczelismy i spiewalismy na maksa - wlasciwie chlopcy dali pokaz dzwięcznosci swoich gardel - ale sie dzialo!!! ja sie przekonalam, ze jedyny alkohol jaki mi nie szkodzi na moj schorowany zołądek, to biale wino polwytrawne - obalilam sama 3/4 butelki i bylo oki. naprawde dziewcyzny, tak mi sie podoablo, szkoda ze was nie bylo u mnie, buuuu a tera wracma do czytnaia dnia wczorajszego Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 12.02.06, 10:01 Witam Was niedzielnie!)) Ależ mi się nic nie chce.... Gviazdeczko! Brzusio i ubranka piękne! Chciałabym tak kiedyś wyglądać szczupło w ciąży. Póki co to wyglądam średnio, oj średnio i gdybym miałą być w ciąży to pewnie przybrałabym postać kulki.Hi!Hi! Ależ miałam wczoraj paskudny dzionek... Drobna sprzeczka z E i cały dzień do banki. Zero zakupów itp. Cóż w końcu miałam wolną sobote, no nie? Alez ci faceci są momentami beznadziejni. Oni naprawdę są z Marsa... Dzisiaj już miałam tel od E z pracy (sprawdza, czy dalej jestem zła). Nie mam już czasami do niego siły.... Dobrze, że on do mnie jeszcze ma)) Poczytałam o Waszych smakowitych pysznościach i aż mi ślinka cieknie.... A ja dzisiaj nic nie robię!Bunt na pokładzie! A co! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 12.02.06, 10:34 Cytrusiu - no z tego co piszesz to impreza była wyjątkowo udana :o)) Więc wgrywaj szybciutko foty i przesyłaj nam. a ja cos mam leniwy dzień... nic mi sie nie chce.. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 12.02.06, 10:46 Gviazdko, jak ty slicznie wyglądaszdo twarzy Ci z brzuszkiem a tak w ogóle to witam w niedzielę Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 12.02.06, 10:55 Gviazdka - powtorze sie - ciaza ci sluzy bardzo, bardzo! laska niebeska Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 cos wesołego na dzień dobry:) 12.02.06, 11:06 zaczerpnięte z forum kobiecego Na początku było miło i kulturalnie... a teraz jesteśmy prawie dwa lata po ślubie i po czterech latach znajomości i mój mąż potrafi: - Pierdnąć bez żenady - niby niechcący ale wcześniej mu to się nie zdarzało a teraz bardzo często. - Dłubie cały czas w nosie - to już bez krępacji - muszę się drzeć na niego żeby przestał i to na chwilę pomaga, a jak tylko się nie patrzę dłubie znowu. - Miesza sobie w jajkach i drapie się po tyłku długo i namiętnie). - Rano wącha skarpetki czy się jeszcze nadają do włożenia. - Nie myje zębów wieczorem tylko rano. - Rzadko się kąpie (ostatnio 2-3 razy w tygodniu ale bywało że tylko raz na tydzień). Nie wiem czy mój facet jest jakimś wyjątkiem czy wszyscy tak z czasem mają że przestają dbać o siebie i o to czy są przyjemni dla otoczenia... ***** Mój mąż: 1. Pierdzi cały czas, najbardziej wieczorem i w nocy pod kołdrą,fuuuuujjjj i ja musze spać w tym smrodzie. 2. W nosie dłubie też i potem te gile wyrzuca za łóżko (jak mu o tym mówię to się wypiera, aż raz mnie tak wku..ł że mu pokazałam jego suszki i kazałam je zamiatać, mimo, ze zaraz i tak miałam zamiar odkurzać). 3. Brudne skarpetki zostawia gdzie popadnie. I w ogóle mnie [bip] od dłuższego czasu ***** Udaje, że wyciera o mnie palec, którym wcześniej wydłubał sobie śpiochy z oczu, a poza tym pierdzi non stop, no chyba, że wali śmierdzące to wtedy wychodzi z pokoju. Jak się irytuję i krzyczę na niego, że jest śmierdzielem to jeszcze bardziej go cieszy moja reakcja i wachluje np. poduszką tak żeby do mnie doleciało ***** Ja też mieszkałam ze śmierdzielem przed ślubem ale wtedy tak nie grzał pod kołdrą. **** Mój facet jest zabawnym luzakiem. Kiedy jesteśmy na zakupach w dużym supermarkecie zdarza mu się takie zachowanie: Nagle zrywa się z wózkiem i szepce do mnie: - Zwiewamy stąd, pierdnąłem. ***** Kolega mojego faceta ma manię puszczania bąków zawsze i wszędzie. Ostatnio wybraliśmy się do klubu z nim i jego dziewczyną, ale nie wpuścili nas, bo impreza była zamknięta, to na odchodnym ów kolega odwrócił się i puścił ochroniarzowi na pożegnanie bąka, którego chyba słyszeli i poczuli wszyscy ludzie w promieniu 10 metrów. ***** A moje Kochanie ostatnio pierdnęło w ubikacji jak robiło siusiu. Że zrobił to bardzo głośno to się uśmiałam, a on na to: -Prawdziwy facet jak sika to pierdzi. ***** Mój mąż to już w ogóle niezły talent. - Ślini się w nocy strasznie, wymieniałam już mu 3 poduszki. - Zostawia pod poduszka zaschnięte kozy, fuuuuj! - Śpi w koszulce, w której chodził cały dzień (rąbał drzewo, grzebał przy aucie itp) Rano go zrypałam o to, że się nie wykąpał i na dodatek poszedł spać w tej koszulce. Często mu się to zdarza. - Jak ściąga skarpetki to wygrzebuje nimi bród między paluchami. - Drapie się po głowie strzepując łupież z głowy. - Zapomina do czego służy szczoteczka i pasta do zębów, często ma resztki jedzenia na zębach ten biały nalot. - Na tyłku ma dziury na slipkach, dość często muszę kupować nowe, chociaż on woli te z dziurami. - Jak już idzie się wykapać to zostawia po sobie dużo włosów i tych i tamtych. Jak sobie jeszcze coś przypomnę to napiszę. ***** Mój miał zwyczaj chować skarpetki pod fotel. Jak przychodzili znajomi, zawsze cosik im waniało. Nie dawał się zreformować, w końcu ułożyłam jego brudne skarpetki na klawiszach pianina i zamknęłam klapę. Właśnie przyszli goście i poprosili o muzykę. Szybciej zamknął piano, niż je otwierał. Od tej pory miałam spokój - wrzucał skarpetki za lóżko. ***** Ja jestem mężatka od roku ale jeszcze przed ślubem mój mąż zaczął sobie bekać. Na jego brudne skarpetki porozrzucane po domu (na szczęście ich nie wącha) znalazłam fajny sposób: Wrzucam mu je do aktówki i potem się musi wstydzić; zaczęło działać bo coraz rzadziej je zostawia. Przyznam wam się, że mi też się czasem zdarza pierdnąć, tak jak jemu, ale tylko sporadycznie i zawsze obracamy to w żart. A jak on nie umyje zębów to wtedy pozwalam mojemu psu wejść do lóżka i do niego się przytulam. Jak on tego nie lubi!! Zawsze wtedy wstaje i idzie umyć zęby, no a ja muszę wyrzucać psa z łóżka. ***** E tam. Przesadzacie szanowne Panie. Ja pierdzę, żona pierdzi. A od niedawna mamy psa Labradora - samca i tez wali zdrowo.I nikt nie narzeka ani ja, ani żona ani pies. Więc dajcie spokój. Swojski smrodek nie zaszkodzi. A nie bądźcie zbyt wymagające, bo Enriqe Iglesias by nawet na was nie spojrzał. Więc cieszcie się waszymi pierdziszami i módlcie się, żeby nie zamienili was na młodsze egzemplarze, bo zabiorą ze sobą kasę i będzie płacz i zgrzytanie zębów. ***** Ja przed każdym pierdem wsuwam sobie palec w okrężnice i sprawdzam czy jest pusto, ostatnio chciałem puścić pierdka a puściłem kupacza. ***** Mój niedoszły narzeczony poczęstował mnie herbatą w słoiku po dżemie, który właśnie się skończył (!!!) Mamusia wyjechała i wszystkie naczynia były brudne w zlewie. To mnie zmusiło do myślenia. A zaproponowałam że może fajniej by było jakby ją wlał do jednej z puszek po piwie stojących licznie na stoliku . Nic nie załapał. Po chwili zastanowienia powiedział ze do puszki się kiepsko nalewa... ***** Mój mąż chodzi po domu w bokserkach i kiedy siada, przynajmniej połowa klejnotów wypada Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 a teraz o tym co u mnie:) 12.02.06, 11:43 Dawno do was nie pisałam, ale nie mogłam nawet nie napisać raz na tym wątku nareszcie upragnione ferie i jutro nie bede sie musiała zrywać z łóżka o 5.45 do szkoły ................................... Dostałam piękny brzuszek Gwiazdki mnie juz tez troszke widac, ale nie tak jak Wam dziewczyny. Jak mi troszke podrośnie to na pewno o was nie zapomne i sie pokażę ................................... Kurde, mowili ze włosy i paznokcie w ciazy sa do bani, a moje rosna jak opętane, az zle mi sie stuka w klawiature takie długi i mocne sie zrobiły ............................... byłam na badaniach. wyniki bardzo dobre. jedynie z toxoplazmozy nie wim czy mam sie cieszyc czy martwic. Cholera , za poxno zrobiłam, i teraz wyszły mi przeciwciała, nie wiem czy to stare zakazenie czy nie i takie mam wyniki: USR - ujemny IgG- 102,00 IU/ml IgM- 0,06 Oby to sie okazało ,z e była chora bardzo dawno temu i teraz mam spokój!!!! Troche mi to nie daje spokoju, bo w sylwestra jadałam niedopieczone szaszłyki. Nie wierze jednak bym miała takiego pecha/ musze byc dobrej mysli. ................. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: a teraz o tym co u mnie:) 12.02.06, 11:49 Hej Tysia! Fajnie, ze piszesz! Milo slyszec, ze u ciebie wszystko dobrze! I ze piekniejesz w oczach! A ja o tych wlosach i paznokciach to zupelni inaczej slyszlam, czyli wlasnei, ze sa pocne i blyszczace. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: a teraz o tym co u mnie:) 12.02.06, 11:53 to znaczy nieco sie uciszyło: nieco, albo sie przyzwyczaiłam, i juz nie przejmuje sie tak bardzo. a włosy i paznokcie, faktycznie ładne, gorzej z zębami, buu! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: a teraz o tym co u mnie:) 12.02.06, 11:58 Ale wiesz, ze zeby sypia sie z powodu czestego jedzenia a nie hormonow? Staraj sie bardziej o nie bdac. Myc czesciej niz zwykle i bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: a teraz o tym co u mnie:) 12.02.06, 11:50 Ale mi sie chce gdzieś wyjechać... cos pozwiedzać, zeby tak zrobiło sie niedługo ciepło, coby chociaz do jakiegos miasta mozna sie było udac i pozwiedzać. a z takich podrózy dalekich to marzy mi sie Ameryka, Brazylia, karnawał w Rio Peru ( połazic po Andach) Mexyk ( tak sobie ponurkowac) Argentyna Chile Ale skąd ja z pensji nauczycielskiej skombinuje kase na taka podróz???? Chciałabym byc bogata:0 przynajmniej miec razem z mężęm miesieczny dochód 15 tys. Satrczyłoby na wiele podrózy! A teraz to sie łudzimy ze w totka wygramy. Miłej niedzieli! Spadamy do teściów na obiadek i do babci w odwiedziny.papa! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: a teraz o tym co u mnie:) 12.02.06, 11:59 Heja!!! Postanowiłam przywitać się jeszcze przed rodzinnym obiadkiem, miałam nadzieję, że może Marudka się odezwała... Macie jakieś info od niej??? Może Ant?! Trochę też martwię się o Balbinkę, czyżby komputerek znów odmawiał jej posłuszeństwa, coś długo nie pisze! :o( Tycjo, cieszę się, że wpadłaś z najnowszymi newsami! Wynikami się nie przejmuj, lekarz pewnie zaleci Ci powtórzyć badanie za jakiś czas, ale jak na moje oko, to posiadanie przeciwciał jest jak najbardziej OK! Mnie w ubiegłym roku (po zabiegu) wyszło,że posiadam przeciwciała na cytomegalię, byłam pewna, że to była przyczyna mojej tragedii, ale po powtórzeniu badania okazało się, że przechorowałam to bardzo dawno temu, zapewne jako małe dziecko! Czekam z niecierpliwością na zdjęcie Twojego brzusia, jak już nieco bardziej będzie wystawał! Masz jakieś plany wyjazdowe na ferie czy poleniuchujesz trochę w domku? Cytrusiu, miło czytać Twoje wesolutkie pościki, imprezka musiała być bardzo, bardzo udana, co zobaczymy pewnie na fotkach! Czekamy! :o) Melbuś, przytulam Cię mocno... :o( I tyle, wołają mnie już na obiadek! Na razie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: a teraz o tym co u mnie:) 12.02.06, 12:19 Dzien dobry wszystkim Gviazdko wszytsko będzie dobrze na USG No i zobaczymy czy mała gaviazdka jest z natury ekshibicjonistką czy będziecie jeszcze musieli poczekać aż się ujawni? Tycjo możesz poszukać na internecie interpretacji tych wyników toxo, żeby się uspokoić. Życzę Ci przyjenych ferii Cytrusiu czekam na zdjęcia z szalonej imprezy Aż miło poczytać o tych wszytskich podróżach Althea napisz nam koniecznie na co w końcu się zdecydowaliście Ja miałąm dziś marudny poranek, ale juz jest lepiej Po południu ma mnie odwiedzić koleżanka z pracy więc liczę na jakieś świeże ploteczki Uściski niedzielne! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Niedzielne dzieńdobry :) 12.02.06, 12:25 Cześć Laseczki! Gviazdko, jak Ty ślicznie wyglądasz! Piękna z Ciebie kobietka i brzusio cudny . Tysiu, jak masz przeciwciała, to dobrze, nie? Fajnie, ze wszystko u Ciebie ok . Melbuś, ściskam mocno! Ale masz zegarkowe cykle! jak ja bym takie chciała! Do nas niedługo goście przyjadą na obiadek - siostra z małą siostrzeniczką A wczoraj wieczorem poszliśmy z M do pobliskiej knajpki na piwko i grzane winko. Posiedzieliśmy trochę, pogadaliśmy no i mieliśmy mały spacerek. Okazało się, że koło knajpki i parczku jest mała górka - i wyobraźcie sobie, że ludzie przyjeżdżają z nartami i snowboardami wieczorem. Taka ośla łączka w środku Warszawy, hihi . Całuski! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Niedzielne dzieńdobry :) 12.02.06, 13:16 niedzielne hej! Gviazdko- wcześnie masz ten obiad)) Cytrus- fajnie, ze impra fajna)) Erga- no, proszę to i Koleżanka wpadła z drugim z nickiem)) Althea- i jeszcze Riviera Francuska??!!?? nosz rozpieszcza Cię ten Twój mąż)) ja się upieram znów przy Portugalii w tym roku)) chcę w końcu pojechac do Mirandelli)) ostatnio się nie wyrobilismy i wywaliliśmy tę miejscowosc z mapy podróży) Ma_rudka- NO I CO??? z tym wozem??? k. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Niedzielne dzieńdobry :) 12.02.06, 13:24 beblku - te podroze to prezenty slubne. Ten daleki od tesciow. Nie bylo okreslone gdzie i za ile, wiec wybieramy opcje najbardziej maksymalna. A Riviera Francuska od znajomych. Udostepniaja nam swoje mieszkanie i dostalismy do tego czek, mniej wiecej na pokrycie kosztow podrozy. Riviere mozemy zamienic na cos innego, ale wtedy ta kasa na wiele nie wystarczy. Fantaisei, pytalas gdzie to dokladnie na tej Rivierze... nie pamietam, ale jak sprawdze to ci napisze. Althea Nasza rocznica ślubu juz za... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Altheo, 12.02.06, 13:27 Ja też bardzo ciekawa jestem w które miejsce Riwiery Franc. się wybieracie! Choć troszkę mej ukochanej Francji już zwiedziłam, jak do tej pory nigdy nie byłam na jej południowych krańcach... Kiedyś i tam pojadę, wierzę w to! A Ciebie już za wczasu bardzo proszę o foteczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Niedzielne dzieńdobry :) 12.02.06, 13:25 Już po obiadku i nawet siostrzeńca zdązyłam uśpić! :o) U nas niedzielny obiadek zawsze jest dość wcześnie, tzn. koło południa i to jedyny posiłek całej rodzinki w tygodniu przy jednym, ogromnym stole, hihi!!! Megi, przyjemnego spotkania z koleżanką, poplotkujcie sobie! A ja życząc wszystkim przyjemnego niedzielnego lenistwa, uciekam zaraz z kompa, wybieramy się na 19-te urodzinki do szwagra! DD papatki!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: a teraz o tym co u mnie:) 12.02.06, 13:59 Tycjuś! Ale się uśmiałam))) Niezłe. Co do tej toxoplazmy, to moze to jest to stare?Co na to lekarz? Mma pytanie, czy to badanie wszyscy powinni zrobić? A ja położyłam sobie szamponik koloryzujący(4-8myć) - brązowy orzech czy cóś takiego. Poza tym nie robię NIC. Wzięłam sie tylko za chowanie moich materiałów szkolnych- już się nie przydadzą. HURRA! koniec nauki. Jeszcze tylko taki drobiazg - napisanie i obrona pracy.))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: a teraz o tym co u mnie:) 12.02.06, 14:20 Tycja - ale się uśmiałam z tych pierdnięć i skarpetek ) dobre!!! a jakie prawdziwe!! Bebelku - przyznaję się - wpadka z drugim nickiem. Ale tpo dlatego że nigdy niemiałam drugiego nicka i wczoraj go założyłam bo chciałam conieco napisać na forum regionalnym mojego miasta. A po co ktoś ma wiedzieć gdzie ja najwięcej przebywam ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: jestem :) 12.02.06, 15:22 witam niedzielnie... ale mialam weekend. w piatek z sasiadami rundka po knajpach ('pozbyli ' sie na 1 wieczor 2 letniej cory i szalelismy ), w sobote ogladalismy samochod - wyjechalismy z domu o 10.00 wrocilismy kolo 16.00. autko super!!!! moze bedzie nasze, trzymajceie kciuki za kredyt, zeby facet nas nie przekrecil i wogole... a wczoraj wieczorem znowu knajpa... uhhh jeszcze w pizamie siedze!! Gviazdeczko - ale ty sliczna jestes!!!!! i sliczny brzusia, a ciuszki ... slow mi brakuje! Althea - ja marze o podrozy do Australii -kiedys moi rodzice mieli tam emigrowac i mi zal zostal w sercu ... Bebellek - czyli tosic lepiej sie czuje, bo skoro juz tanczy ?? to dobrze Antus - szkoda ze mnie chlebek ominal, moze innym razem ... Stokrotko o ile pamietam to ty miezkasz w mojej starej dzilenicy - gdzie ta gorka?? Melbus jak postepy w pisaniu?? boshe co tam jescze bylo??a o @ - moja przyszla wczoraj rano na 15.02 mam ten moj zabieg umowiony ... za to tez trzymajcie kciuki bo sie denerwuje ide utulic M bo ma dzis urodziny. buziaki!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: jestem :) 12.02.06, 16:07 Marudko - najlepsze życzeniadla twojego M !!! no i buziaka chyba mogę mu przesłać - takiego wirtualnego,co? i życzę mu żeby wkrótce miał przy sobie ciężarną żonkę Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 12.02.06, 19:20 Cześć Laski! Ledwo się ruszam, pożarłam goloneczkę i zapiłam dwoma piwkami i brzuch jest mocno przede mną(( Althea, dobrze masz z tymi teściami, ja na swoich nie mam co liczyć, a właściwie na teścia. To zaszalejcie na maska z wyborem boskiego miejsca na podróż poślubną) Nie jestem pewna, ale chyba ta miejscowość Juan les Pins to słynie z plaży, że piaszczysta i długa, ale może mylę... Cytruś to było balowanko, cieszę się że się wyszalałaś i że białe winko dobrze wchodziło) życzę jak najszybszej powtórki!!! Enterku, wiedzę że bunt na całego, ale może jednak odpuść, Ci nasi faceci to takie kochane stworki, tyle że kompletnie z innej planety... Tycjuś, dzięki za humorek, teksty genialne a po piwku jeszcze bardziej Stokrotko, zdradź no tajemnicę gdzie ta górka, to może kiedyś zrobimy tam spotkanie na szczycie a ja jak już będę miała sprzęcior to tam zrobię pierwszą próbę! Aczkolwiek marnie widzę, ten mój sprzęt, bo mam problem, może macie jakiś pomysł. Otóż nie mogę sobie dobrać butów, mam cholernie wysokie podbicie i czsami w ogóle nie mogę wsadzić nogi do buta, ale tak masymalnie, Paweł się wścieka że ja się pieszczę, a ja total dupa, wciskam i wciskam i nic. Mierzyłam już Salomony, Rossignol, Nordica i jeszcze jakieś za 1899zeta<szok> ale i tak były złe, bo noga wlazła, ale były tak wysokie że obcięło mi łydkę, a ja kurudpel jestem i ogólnie jestem krótka, co ja mam robić????? Nartki już sobie znalazłam, Saphir 100-Rossignol dla kobiet albo Elany też dla kobietek. I są superowskie, ale te buty....((( Marudko, trzymam już kciuki bardzo mocno zaciśnięte!!! Oby się udało!!! Niezły zrobiłaś sobie kurs imprezowy!!!! Koniecznie ucałuj urodzinkowo Mężusia i dzisiaj mu dogadzaj, oj dogadzajDD Erguś, a ja do Ciebie mam prośbę, masz już wprawę z listą, więc mam taką propozycję żeby zrobić listę, kiedy mamy urodzinki, imieninki, każda będzie miała taką ściągę i będzie zdecydowanie lepiej, co Ty na to??? Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 12.02.06, 20:08 Cześć babeczki...własnie zuważyłam...że moje wczorajsze długaśne posty wcięęęęłłooooooo...buuuuuuuu może ten jednak pójdzie, gdie jego przeznaczenie... Gwiazdeczko, jeszcze wyłażę z dołka...ale co nas nie zabije , to nas wzmocni...przekonałam się z jakimi zołzami pracuję... tescik najwczesniej za tydzien.... twoj brzusio jest przesliczny!!!!!!!!!a jakie masz chudziutkie nozki!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 12.02.06, 20:18 Poszedł...ufff Ale tutaj sie ostatnio dzialo nonono... Podróże...moje marzenie...bo z my mamy tylko nauczycielskie pensje....Zatem gramy w totka....no i nic..... Na pierwszy rzut Egipt, potem Grecja, Włochy,Indie....lista bardzo długa.... a kaska malutka...a niz demograficzny idzie...nie wiem z czego kredycik spłacimy.... Tycjo, to dobrze,ze smutaski poszły sobie...musimy sie cieszyć feriami!!!!!!!!! Fantaise i erga jesteście niemozliwe!!!!!! a mnie sie nigdy blonyni nie podobali...zawsze mialam brunetów i szatynów...z piwnymi oczętami... I mój doktorek jest bardzo przystojny...i czarujący...oj, biedna ta jego żonka...tyle bab sie do niego zapisuje... Erga, a ty wpłyn na swego ślubnego, niech zrobi te badanka i basta...cykorom mówimy nieeeeeeeeee!!!! Katheb..wspaniale wygladasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 12.02.06, 20:25 althea...podziwiam za ten chlebek.. Abi..i jak remoncik następnych pokoi???Wszędzie masz bukowinkę??? Cytrusiu..samych miłych chwil życzę i sto lat!!!!!!!! Hortiko, wow....juz mozesz balować..wspzniała wiadomość!!!Tylko kochana nie szalej zbyt czesto...bo maleństwu to w nawyk wejdzie...i tyle go w domu bedziesz widziała...tylko impry i impry....a mamusia i tatus beda pazury ze strachu zajadać.... Stokrociu...i co, jak wyniki??? Anhes czyżby następna poznanianka?? ups....starzeje sie , wiecej nie pamietam...... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 12.02.06, 20:19 Cześć Balbinko! Dawno Cię nie było, fajnie że się odezwałaś) Czy coś się stało, że wychodzisz z dołka, jakieś problemy??? Teścik za tydzień, to ja już zaczynam trzymanko kciuków Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 12.02.06, 20:32 Fantaise...noiz normalnie ,jak pech, to pech....nietypowa sytuacja w pracy została wyprostowana, ale mnie pozostał niesmak..i żal...jak zwykle, gdy sie oberwie za cos, czego się nie zrobiło.....Staram sie juz o tym nie myslec, w koncu cała sprawa zostala wyprostowana))))Mnie długo takie rzefczy męcza..i jak to wszyscy mówia...za bardzo biorę do bani.... Na dodatek serwer ciagle mnie wyrzucał....ciekawe jak długo jeszcze bede wysyłac pościki.... Czytałam wasze posty, ale nie mogłam się odezwać....ale widzę,ze bardzo wesolo tu bylo...i dobrze!!!A mnie imprezki minęły.... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 12.02.06, 20:37 Urodziny zaliczone. Nawet sie na resztki jedzonka zalapalismy i tort. No i popoludnie nam zlecialo. Jakos sie dziwnie czuje... glowa mnie boli. Nestety chyba wiem co to wrozy. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 12.02.06, 20:44 Marudko , trzymam kciuki za to, by samochodzik był wasz!!! Pomysl, ze im predzej bedziesz miała ten zabieg za soba, tym wieksze szanse na maleństwo... Megi,mniam, mniam, ja tez lubie drożdżowe ciasto i szarlotki...co ja mówię....ja uwielbiam wszystkie ciasta.....a my dzis pochłaniamy karpatkę..... Nadal nie widziałam twego zdjatka....wielorybka.... matalko, co u ciebie??? Lalisiu, jak sie czujesz???Może juz pstrykasz wspaniałe fotki nowym aparacikiem...a my nic nie wiemy.... Gdzie, nika, zeberka i finka???? Gwiazdeczko, w moim rodzinnym domku ..mielismy obiadek o 12.30...i wtedy cała 13 siadalismy przy stole....no cóż...teraz jest nas 14....a te spotkania przy niedzielnym obiadku u rodziców coraz rzadsze....Już nie moge sie doczekac, jutrzejszych wiadomosci...ale według mnie będzie córunia.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 12.02.06, 20:56 Althea i gwiazdeczka, no to siup do łóżeczek...i kurowac mi sie moje panie...mam nadzieje,ze to tylko przeziębionka... A moze ten ginek, który bedzie ci robil usg, cos ci przepisz..nie musiałabys tak wiele razy biegac do doktorka...Pisałaś,ze masz suche powietrze...ja w sypialni susze pranko na rozkładanej suszarce...i ok... Mnie tez cos brało, ale zapodałam sobie apapik c..i wyglada na to,ze sytuacja została opanowana..chociaz juz mi skóra z nosa dawno zeszła... Męcze sie nadal z ta luteina podjezykową...fuj, co za smak...i po niej mnie drapie w gardle....nastawiam sobie budzi rano...no ale czego sie nie robi dla dzidziula...oby tym razem jednak sie zdecydował... I wiecie, dzis wysłuchałam swietnego kazania, w ktorym ksiadz polecal modlić się ..."Boże jeśli tylko chcesz....."Chyba sie do tego dostosuję.... Marudko zazdroszcze ci tego wyjazdu do Włoch.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 12.02.06, 21:01 kurka...musimy bezwzględnie kupić nowa klawiaturkę...i dla mnie nową głowę...tyle literówek...cie choroba... Tycja...jednak faceci to jaskiniowcy.... Gwiazdeczko...mojemu tez włoski sie wycierają....hihihi...zatokowo..od udek....damskich..podobno...a na srodeczku głowy od pocierania zagłówka......hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 12.02.06, 21:10 Fantaise...w życiu takich butków na nogach nie miałam....szkoda, ze nie zapisałas sobie jakie numerki miały te wypożyczone(( Wczoraj w radio mówiono, ze w Warszawce macie nowy stok....tylko nie pamietam gdzie...Na S lub Ś...ale znajac ciebie..szybko go znajdziesz! Mój męzul wczoraj podgladał, co tam sobie stukamy...i bardzo zalował, ze nie ma podladu.....skoro dziewczyny bez majteczek przed kompikami...świntuch jeden, kolezani mi chce podgladać...A gdy ogladała zdjecia waszych brzuszków...był zauroczony...i tak mu sie oczy śmiały , gdy mowił do mnie:"Kiedy ty tak bedziesz wyglądac?"Niestety, chyba nigdy.... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Balbinko 12.02.06, 21:10 Też o tym myślałam, żeby porozmawiać jutro z tym ginem podczas USG połówkowego, jednak, jak by nie było to nie mój lekarz, więc nie wie jakie medykamenty łykam, zaś jego zadaniem nie jest badanie mnie (tam nawet nie ma tego fotelika ginekologicznego), tylko sprawdzenie wszystkich narządów Maluszka i jego płci! Zatem, jeśli brzusio nie przestanie boleć, pojadę jeszcze do mojego doktorka! (choć mój m.uważa, że te bóle mogą być lekko nerwicowe i pewnie ustąpią po jutrzejszym badaniu w Katowicach) Zobaczę... A Ty, jak się czujesz?! Jakiś ból brzuszka, piersi? Czy zwyczajnie nie szukasz "tych" objawów? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 12.02.06, 20:36 Wróciłam z urodzinek, a tu posty Balbinki czekają! Dobrze, że się odezwałaś, bo już zaczęłam się martwić! I tak jak Fantaisie pytam co to za dołki Cię dopadły, hmmm?!?! Czy Ty nie masz teraz też ferii??? Fantaisie, widzę, że ostro wzięłaś się za narciarskie zakupy!!! Nie pomogę Ci w sprawie butów, nie znam się spacjalnie na markach i typach, mój sprzęcik ma już kilka lat i jest dość przeciętny: butki Rossignol'a i narty również tej firmy (najzwyklejsze jakie wówczas były!) Chyba jeszcze w nadchodzącym tygodniu udam się do mojego gina, chyba dopadło mnie jakieś małe choróbsko, gardełko tak mnie boli, że nie mogę nic przełknąć, a przez ciągłe wycieranie noska, ten wygląda już jak pomidor! Do tego wciąż kłuje i boli mnie brzuszek; myślę, że to Dzidziuś naciska mi na jakiś nerw, czuję ból taki jak podczas borowania u dentysty (krótki, falujący, jakby mnie prąd kopnął) Ale ze mnie zmierzluszek, no nie?! Widzicie jaka ja mało wytrzymała na ból jestem... Co to będzie na tym porodzie???!!! Trzymajcie kciuki jutro, plizzzz! M. Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 12.02.06, 20:35 Fabtaisie, tylko wiesz, ja ogólnie zołza jestem, więc... nie popuszczę. Przynajmniej nie tak od razu/ Sa takie sprawy, w których się strasznie różnimy z E podejściem i jak chodzi o nie to latają siekiery. Poza tym świata poza sobą ie widzimy, ale.... Zobaczymy, co przynieise jytzrejszy dzień... Balbinko, dobrze, że wróciłaś! A ludziom z pracy nie daj się!!! To tylko ludzie a Ty muszisz z nimi tylko pracować.(ja to sobie dosyć często ostatnio powtarzam - z różnym skutkiem(() Co do dalekich podróży - to dla mnie też w sferze marzeń, ale... moze szóstka w totka...)) Nic, lecę dogadać się z moim nieszczęściem)) Oby coś z tego dogadywania się wyszło) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: jestem :) 12.02.06, 20:53 Marudko, kciuki oczywiście zaciśnięte, ale napisz kochana kiedy nowy wóz może być Wasz?! Tzn. kiedy dostaniecie ten kredycik? I czy mowa cały czas o Corolli??? Aaa, i niezła z pani imprezowiczka, hihi! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 12.02.06, 21:40 Balbinko, zawsze człowieka szlag trafia jak jest coś niesprawiedliwego, ma się ochotę wszystko rzucić, ale proza życia jest brutalna i zaciskamy ząbki.... Nie mów tak, że nigdy, zobaczysz uda się, już pewnie teraz w Twoim brzuszku coś się zaczyna dziać)) A Mężuś dowciapnyD Chore do łóżek i leczyć się, wirusów nie rozsiewać!!! Gviazdko jutro o 13!!!!!!!!!! Enterku, nie zacinaj się tak, ja tam mam zasadę wrzeszczę i po problemie... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Dobranoc... 12.02.06, 21:54 Nie wiem czy dziś zasnę, qrka, na serio się denerwuję... Balbinko, proszę mi tu głupstw nie wypisywać, jakie "nigdy"?! Oj, chyba powinnaś klapsa dostać!!! Fantaisie, ja też krzykliwa jestem czasami, nagadam, czasem nawet wymsknie mi się jakieś wulgarne słówko i od razu mi lepiej! Enterku, polecam! :o) Spadam spać, papa laseczki!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Dobranoc... 12.02.06, 22:06 Też się wpadłam pożegnać, dobranocka! Górka jest przy Parku Moczydłowskim, od Czorsztryńskiej. Normalnie byłam w szoku jak tych ludzi z nartami zobaczyłam i brygadę, która snowboardy zakładała przy muzyce grającej z auta, hihi . A wyniki mojego tsh dopiero we wtorek, pewnie odbierzemy w środę. Wyniki M chyba odbiorę dopiero w czwartek rano przed wizytą, chybaże wcześniej podjedziemy - ale tu jakoś tak jestem przekonana, że będzie wszystko dobrze . Jestem naprawdę dobrej myśli i bardzo pozytywnie nastawiona - wierzę, że teraz przy pomocy nowej pani doktor szybko się uda . I wogóle, chyba trochę na luz wrzuciłam, jakoś tak mi teraz lepiej i łatwiej - już tak bardzo się nie ciśnieniuję . Buziaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Dobranoc... 12.02.06, 22:07 Gviazdeczko, kciuki jutro oczywiście mocno zaciśnięte ! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Dobranoc... 12.02.06, 22:17 Pa,pa dzieweczki...śpijcie slodko.... Widzę, ze my z tego samego gatunku.....rzadko, bo rzadko...ale jak dosadnym miechem rzucę...od razu lżej...potem to tylko kac moralny.... A od wtorku bede samiutenka w domku....mezul jedzie odwiedzić starszych..a ja domku bede pilnowac, ( forum znaczy sie )i uczyc sie na egzaminek, i siedziec na podyplomówce .... a powód jest jeden...nie chce sie niepotrzebnie stresowac wizytą u tesciowej...i już, zresztą po co mam sobie marnować ferie...są zbyt krótkie..no nie?Mężul nie naciska,zresztą on chyba chce pobyć ze swoją mamusią sam na sam....jest strasznym maminsynkiem brrrrrrr...a mnie zawsze trafia jasna ch....a, gdy widze jego mamuske latajaca nad nim, głaszcząca go, przytulajaca...jakby był malutkim dzieciaczkiem...On niby sie od niej odpedza...ale tylko, w mojej obecnosci, bo wie,ze zniesmaczona tym jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Dobranoc... 12.02.06, 22:25 Stokrociu, cieszę sie,ze nastawienie superowe...luzaczkowe...Pięści zacisniete...jak ja pisac będę...nie wiem... Ant, samochodzik boski...i dobrze,ze to nie w niego babka wjechała...))))))) Bebelek, jak zdrowie tosiczki-łasiczki?a studencikow oblewaj..będą mieli respekt... Buziaczki dla wszystkich zamałpionych....ściskami i cmokam w strapione główki!!! Gwiazdeczko, zawsze sie znajda jakies objawy... pisałam wczesniej , ale znowu co drugi post mi wcina...bola mnie cycuchy..ale to pewnie od tej paskudnej luteiny....czego to se nie zrobi dla bejbika... Pa, pa, pa... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Dobranoc... 12.02.06, 22:32 Balbinko - zagladam na chwilunie a tu posty od ciebie!!!!!!! jak sie ciesze!!! i zaciskam kciuki!!! i musze KRZYKNAC na ciebie za te nigdy!!!! stara baba a takie glupoty gada!!!!!!!!!!!!!! nosz..... Gviazdeczko -za ciebie tez jutro trzymam kciuki!!! nie denerwuj sie kochana!!!! bardzo cie prosze!!! Stokrotko - moj dziadek na krepowieckiego mieszka a na brozka do szkoly kiedys chodzilam, to twoje okolice, nie?? dobrze ta czorsztynska kojarze?? no i tyle zapamietalam, spadam do wyrka bo mnie brzuch meczy branoc laski Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 zdechł mi internet w domu, a buuu... 13.02.06, 08:03 nawet nie zdążę Was przeczytać.Może naprawią do wieczora... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 witam z rana, 13.02.06, 08:52 Jak tam u was samopoczucie? Gwiazko, dobre wieści masz? Ja sie stresuje, ze te wyniki toxo moga byc świeże, ale zaraz sobie potem wygaduje od durnot. Juz mi do głowy wpadł pomysł, ze skoro musze czekac 3 tygodnie by powtórzyc badanie to moze ja juz na wszelki wypadek sie zacznę leczyc profilaktycznie, wtedy mąż na mnie krzyczy... o i tak. Althea, juz chyba czesciej niz ja zebów myć sie nie da... a i tak mi lecą- to chyba jednak wina braku wapnia. Jakbycs mnie znała osobiscie to bys wiedziała jakim jestem maniakiem na punkcie ich czystości. Kiedys po wielkiej pijackiej imprezie w Wołosatem ( Bieszczady) o 3 nad rane leciałam do łazienki ( daleko była od namiotu)bełkocząc do męża , ze " ja nie usne jak nie umyje zebow". A ledwo sie na nogach trzymałam. On przez to tez ma masakre, bo mu nakazuje to samo śmieja sie ze mnie o to zawsze Jakie robicie męzom niespodziewajki prezenty na Walentynki? Ja mojego porwę do kina , a potem na kolację pojdziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: witam z rana, 13.02.06, 09:59 Tycjo jak się bardzo martwisz, to dzwoń do swojego ginekologa. Po co masz się stresować niepotrzebnie, on już najlepiej Ci to wyjaśni! Gviazdko wszytsko będzie dobrze, na mnie usg działa jak najlepsze lekarstwo)) No i czekamy na wiadomości o płci waszego maleństwa!!! Balbinko, dobrze, że się pojawiłaś!!! To dobrze, że zostaniesz z nami na forum, postaramy się, żeby ten czas bez męża Ci się nie dłużył. Obiecuję pstryknąć jakieś nowe wielorybkowe zdjęcia i podesłać Ci jak najszybciej Dziś Mikołaj pierwszy raz tak mnie zaskoczył i swoimi akrobacjami obudził mnie w środku nocy) Świetne uczucie, choć na początku nie umiałam się dobudzić i zrozumieć co się dzieje. Jedyny mankament to problemy z zasypianiem po tych nocnych harcach Uściski poniedziałkowe Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: witam z rana, 13.02.06, 10:05 Witam i ja, Tak niesmiało przypomnę ze dzisiaj 13 ty )) ale to przeceiż nic nie znaczy )) Bebell jak Tosia lepiej ?Daj znac bo się martwie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: witam z rana, 13.02.06, 11:03 Fantaisie - no pomysł niezły z listą imienin i urodzin - chętnie zrobię listę. czekam na dane A co do butów to sama nie wiem co radzić. Jakiś dobry sklep musisz dorwać to może znajdą coś dla ciebie, albo zamówią. Na pewno są takie buty. Balbinko co do mojego ślubnego to on chciał iść na te badanka - miałam go umówić z moim ginkiem,ale ginek stwierdził że póki co nie ma takiej potrzeby. Balbinko-wiesz - u mnie tez było dobre kazanie. Miałam łzy w oczach - "Proście a będzie wam dane" A za złe myśli w tyłek dostaniesz!!! Althea - to dobrze że udały się urodzinki - chyba znajomi się nie gniewają że zapomnieliście? marudko-no to chekam z nicierpliwością na zakup waszego autka. Gviazdko-myślami jestem z tobą!! Fantaisie - widzisz co narobiłaś?? dziewczynki tylko o tych majtakch pamiętają (których nie było) hehehe - aleśmy popiły )) Tycja-ja też jestem zębową maniaczką - ale to pewnei przez aparat który nosiłam parę lat. I tez nie potrafię usnąć bez mycia zębów. Kiedyś spaliśmy pod namiotem na naszej działeczce też po imprezie i też chwiałam się na nogach ale zęby musiałam umyć.-wylewając cała wodę mineralną. Później nie było co pić na kaca ) Co do walentynek to pójdziemy do kina a później pewnei do knajpki. Aha i wysłałam mu kartkę tradycyjną pocztą Tysiu - i proszę cię nie martw się! bedzie dobrze!! twoje maleństwo potrzebuje spokoju, wyciszenia. Zrób to dla niego/niej. Bus\ziak duży dla ciebie i maleństwa! Megi-to może jakiś cyrkowiec będzie z Mikołaja )) lalisiu - czekamy na fotkę Alicji z wózeczkiem ) A ja muszę mój aparat wysłać do serwisu bo obiektyw się zablokował ((( powinni mi to zrobić na gwarancji ale czy zrobią??? zawsze mogą wymyślić że to moja wina.. a przecież ja nic nie zrobiułam ( Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: witam z rana, 13.02.06, 11:08 Nie, nie gniewaja sie. Tylko sie smieja z mojego meza, ae on taki zawsze punktualny i miala ok. 24 g opoznienia. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: witam z rana, 13.02.06, 10:33 Tysku, skoro uwazasz, ze to wina wapnia, to wcinaj wszelkie produkty zawierajace wapn! To jak ty taka maniaczka jestes, to moze ty szkliwo sobie starlas??? A do jakiego chodzisz dentysty? Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: witam z rana, 13.02.06, 10:43 witam niestety z aparatu chyba nici( a to mial byc prezent dalmnie za urodzenie dziecka. Za alicje dostalam zloty lancuszek. pozostaje mi moj stary zwykly aparat na klisze brat zadko przyjezdza jak mieszkal u mamy to moglam w kazdej chwili miec cyfrowke firma ma mu wyplacic juz za 2 projekty no i nie wyplacaja ogulnie czuje sie dobrze choc w sobote strasznie wieczorem bolaly mnie plecy norumalnie tak ze nie mogam chodzic ani sie ruszyc a mielismy gosci. jeszcze nigdy tak mnie nie bolaly do tego zaczely mi strasznie puchnac nogi jak wstane jest ok ale juz kolo 10 sa sbuchniete a wieczorem to juz balony z nich sie robia. jutro otwarcie porodowki wiec taty proroctwa raczej sie nie spelnia) myslalam ze zrobimy sobie z mezem w walentynki wieczor dla siebie myslalam nawet o kinie ale jedno to bym nie wysiedziala a 2 to maz musi isc na 2 zmiane wiec bede sama siedziala w domku. wysle wam zdjecie alicji jak sie cieszy z wozeczka dla amelki)milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: witam z rana, 13.02.06, 10:44 do Iwana, oraz do Dentisa ( Senderkowie) Znasz ich? Mam miękką szczoteczkę:0 A ginka mi powiedziała, ze raczej juz to dawno przeszłam, ale dla spokoju badanie trzeba powtórzyć za 3 tygodnie wiec mnie nie uspokoiła tak do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: witam z rana, 13.02.06, 10:48 Tysia, cos slyszalam, ale u zadnego z nich nie bylam. I nie przejmuj sie ta toxo! Jest dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: witam z rana, 13.02.06, 11:12 No dziewczyny nie uwierzycie tak się rozochociłam z tym pieczeniem ze dzisiaj wstałam na 30 min wczesniej i upiekłam świeze buiałe bułeczki są pycha ) A zajeło mi tyle ile bym szła po nie do sklepu )) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: witam z rana, 13.02.06, 11:18 Ant, niesamowita jestes!! Ja sie zaraz niore za pieczenie chalki! A jak bylo na tej kolacji?? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: witam z rana, 13.02.06, 11:37 A wiesz na chałke tez miałam chrapkę no moze jutro w takim razie)) A na kolacyjce było nawet fajnie tylko krótko, wracaliśmy do domciu ze względu na Małą ale potem jeszcze przyszliśmy an drugi dzien tak posiedziec i było sympatycznie, szczególnie ze człowiek nie musi za nic płacic bo ceny to mają tam powalające ) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: witam z rana, 13.02.06, 11:39 Ant a co to za bolki w 30 min?? Ja to mam same jakies takie "wolne" przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: witam z rana, 13.02.06, 11:51 A już Ci mowie, tylko nie pamietam dokładnych proporcji ale to tak 50 g drozdzy ok 150 ml ciepłego mleka 3 łyzko oleju sol 500 g maki pszennej i chyba nie było jajka ? to wszystko do kupy w mikser wymieszac odsawic na 15 min do wyrosniecia potem ulepic kuleczki i do piekarnika na 20, 30 min i gotowe, Ale na dokładny przepis to musisz poczekac do wieczora tak jak wyzej to zapamietałam ale pewna na 100 tych ilości to nie jestem tzn nie wiem ile dokąłdnie tego oleju i czy oby to wszystkie składniki ale chyba wszystkie, podesle Ci przepis dokałdny wieczorkiem) A i mam fajny przepis na ...cukierki Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: witam z rana, 13.02.06, 11:59 A to to byly takie drozdzowe buleczki! Teraz i tak nie bede piekla. Chalka na dzisiaj wystarczy, a raczej dwie chalki. Ale jedna tesc dostanie. O nie! Cukierkow to ja nie bede robic!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: witam z rana, 13.02.06, 12:05 No wiesz drozdze mają w sobie to fakt ale wyszły jak takie normalne białe ze sklepu nie słodkie Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: witam z rana, 13.02.06, 12:10 Aha, to ja sie w takim razie nie znam. Bo na drozdzach i z mlekiem, to raczej takie na slodko... no ale cukru w skladzie nie maja, to jak mialy slodkie wyjsc. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: witam z rana, 13.02.06, 12:12 Oj Althea wiesz ja poczatkująca w tytule miały bułeczki pszenne białe, i już )))) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: witam z rana, 13.02.06, 12:18 No w kazdym razie moja chalka bedzie jak najbardziej na slodko. Wlasnei rosnie! Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: witam z rana, 13.02.06, 20:04 antus! przepis juz znalazlam)) tak to jest, jak sie nie przeczyta wszystkiego tylko szybko pisze co nagle to po diable)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: witam z rana, 13.02.06, 12:02 Witam Was Kochane, może już nie z rana, ale zawsze) Erguś jak widać imprezkę zrobiłyśmy czederską, koniecznie musimy ją sobie powtórzyć, tylko może nie dzisiaj, bo chyba po tej goloneczce w nocy byłam nietoperzem i jeszcze trochę lewa jestem(( Ja mam już dzisiaj Walentynki, bo w szkole dziewczyny sobie tak wymyśliły, więc wczoraj pisałam ponad 10 kartek z wierszykami, o żesz ale miałam dość!!! Co do pieczenia-bułeczki, chałeczka-mniam, mniam!!! a ja wczoraj upiekłam ciasto czekoladowe i chyba jutro z okazji święta machnę jeszcze raz, mam lekcje z moją bandą, więc na pewno będzie jakaś wyżera Lalisiu BARDZO Ci dziękuję za śliczne zdjęcia, masz tak słodką córę, że chce się ja schrupaćDD Widzę, że obsesja mycia ząbków na naszym forum jest już niezła, ja też latam non stop myć ząbki, ale pewnie u mnie to efekt kamienia pod dziąsłami(( bo ząbki nie psują mi się wcale, od 12 lat miałam jeden ubytek, ale za to rwą mi wszystkie ósemki((((( Podobno zaraz przywiozą mi nowy telefonik, hurra!!!! Oby tylko zdążyli przed moim wyjściem do szkółki!!!! Dla mojego lubego mam karteczkę-dostanie o północy, i mam prezencik, jak będzie w nocy grzeczny to też dostanie)) Miało być wyjście na kolacyjkę, ale chyba nici z tego, bo ja kończę lekcje po 20-tej, więc słyszałam jakieś plotki że Paweł ma coś upichcić, będzie to na pewno duże przeżycie, gdyż mój Mąż potrafi jedynie zrobić herbatkę i kawkę)) Obiecuję, że zdam relację jak było!!! Koniec, upłynniam się, do wieczorka Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: witam z rana, 13.02.06, 12:20 Fantaisie albo Althea a macie przepis na to pyszne ciasto czekoladowe takie jak jadłyśmy na Starówce ? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Prosty torcik czekoladowy 13.02.06, 12:34 180 g ciemnej czekolady 70% 175 g miękkiego masła 125 g brązowego cukru 200 g zmielonych migdałów 4 jajka, osobno żółtka i białka wierzch: 100 g czekolady 70%+50 g masła - stopić w garnuszku umieszczonym nad garnkiem z gotująca się wodą Piekarnik nagrzac do temp. 150 st C Formę o średnicy 25 cm wyłożyć folią alu i posmarować masłem, wysypać tartą bułką. (moim zdaniem to przesada folia, maslo, bulka - wystarczy tortownice wylozyc folia, albo posmarowac maslem) Rozpuścić czekoladę. Masło ubić z cukrem na białą masę, dodac mielone migdały, żółtka i czekoladę. Dokładnie ubić. Białka ubić na sztywną pianę i delikatnie wymieszać z ciastem. Przełożyć do formy i piec ok. 45 cm. Po upieczeniu, pozwolić, by wystygł, następnie lekko ciepła masą posmarować wierzch i boki. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 I jeszcze jeden przepis 13.02.06, 12:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=30843263 Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: I jeszcze jeden przepis 13.02.06, 12:50 Oj dzieki dzieki zrobię dla teścia niespodziankę i upiekę na jutro, a co niech ma coś od najlepszej synowej ))) NAjlepszej bo jedynej ( M jedynak) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: I jeszcze jeden przepis 13.02.06, 14:13 uff, naprawili internet. czy ja dobrz pamietam, ze Gviazdka dziś ma USG??? Marudko, kiedy decyzja odnosnie samochodu? Ant, ale szalejesz z tymi wypiekami...nono... Althea, a czy ja mam fotki Twoje i Twojego małzonka ?chyba nie...mogę prosić? Brzuch mnie boli-wszystko w normie... Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: I jeszcze jeden przepis 13.02.06, 14:15 Witam Was skarby! Na nic nie mam czasu, albo tak sie zle czuje ze czasem leze na wyrku i kwicze... na szczescie skurcze ustąpiły (duphaston działa , ale samopoczucie, ehh... co wam bede narzekac... A tutaj normalnie taletny kulinarne - chlebek, bułeczki, szarlotki, torciki czekoladowe.... az slinka cieknie na sama mysl. Bebell - to co Tosica juz lepiej... skoro chce tyniać to dobrze, ze jednak nie to paskuctwo. Lalisia - dziekuje sliczne za piękne zdjecia córci!!! Taka fajniutka.... tylko tulic... Balbinko - tylko bez takich mi tutaj, że nigdy... bo przez kolano przełoże. Kciuki mocno zaciśnięte... i nic wiecej nie mówie. Marudko - oby autko było wasze Tycja - to dobrze ze sie odezwałaś nic sie nie martw wszystko na pewno jest w porządku. Och no i domek juz w lipcu... razem z kruszynką. super Co ja jeszcze chciałam?... nie pamiętam... stara juz jestem a ostatnio otepiła Ach! wiem... Erga - tez przyłaczam sie do pomysłu Fantaisie co do listy... Cytruś - spóźnione ale ze szczerego serduszka wszystkiego naj..... No i Gviazdko - czekamy na wiesci, kurcze myslałam ze z nowinką SMSka komus przesle wiem, wiem niecierpliwa baba jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: I jeszcze jeden przepis 13.02.06, 14:23 mam zdjęcia alicji z wózeczkiem!!! ale cudne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: I jeszcze jeden przepis 13.02.06, 14:27 Cześć Kochane, mam nadzieję, że mi wybaczycie że jak zwykle nie jestem na bieżąco. W sobotę przysłali nam wkońcu neostradę, ale przez choróbsko nie mogłam siedziec przy komputerku. Niestety przeziębienie nie chce mnie puścic i jeszcze tydzień będę na zwolnieniu. Mam zamiar od jutra nadrobic zaległości, chociaż po ilosći postów widze ze będzie ciężko. W piątek byliśmy na wizycie kontrolnej i miałam usg połówkowe. Maleństwo rośnie jak na drożdzach i jest zdrowe. Oglądaliśmy maluszka fragmencik po fragmenciku, posłuchalismy serduszka. I na koniec dowiedzieliśmy się, że nasze maleństwo to dziewczynka )) Pozdrawiam Odezwe sie jeszcze wieczorkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: I jeszcze jeden przepis 13.02.06, 14:31 Nika!!! córeczka??? super!! a imię już macie? bo nie pamiętam czy pisałaś.. teraz czekamy na info od gviazdki.. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: I jeszcze jeden przepis 13.02.06, 14:52 No nareszcie kolejna laseczka sie urodzi!!!!! SUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: I jeszcze jeden przepis 13.02.06, 14:19 Ale tu pyszności wypisujecie - może i ja się skuszę na jakieś conieco... Ale chyba będę musiała mojego męża nauczyc gotować i piec Fantaisie - no wiesz jak nas będzie więcej imprezowało i wszystkie nagle ściągną majteczki... łojoj!! ale sie będzie działo! nawet nie chce myśleć!! Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: I jeszcze jeden przepis 13.02.06, 14:38 Imienia jeszcze nie mamy niestety. Teraz zaczynam nad tym intensywnie mysleć Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: I jeszcze jeden przepis 13.02.06, 14:48 To najpiękniejsze widoki na USG Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: I jeszcze jeden przepis 13.02.06, 14:49 Nika, dziewczynke nosisz pod serduchem, super! Lalisia, super zdjecia Alicji z wozkiem! A jak siostrzyczka bedzie to dopiero bedzie szczesliwa! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: I jeszcze jeden przepis 13.02.06, 14:50 Nika no to gartuluję córeczki)) Teraz przyjemność wybierania imienia przed Wami) Koniecznie poinformuj nas jakie imię wybraliście. Gviazdka do nikogo nie sms-owała??? Ale tu smakowitości opisujecie Ja chyba napiszę list do mojego M., taki romantyczno-walentynkowy. Niestety aktualnie nie jestem w stanie niczego smakowitego przygotować dla niego ani kupic prezentu, ale mam nadzieje ze mi wybaczy Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: witam z rana, 13.02.06, 20:03 Antus! moze przeslesz mi przepis na te buleczki?))) Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: POCIANOWO WALENTYNKOWO 13.02.06, 19:56 Witam!Witam! wysiadla mi klawiatura! nie ma polskich znakow! mam nadzieje, ze odczytacie moje bazgrolki. Fantaisie! Z E wszystko w porzadku. jak to filozoficznie(!) stwierdzil:muszimy sie dwa razy w miesiacu o cos poklocic. No i jak tu z nim nie byc? A dzisiaj uslyszalam, ze nie pozwolilby mi odejsc. Widzialam sie dzisiaj z moja psiapsiola, dostalam zdjecia malej slicznej dzidzi naszej psiapsioly, przyszlam do domu i... d.... nic sie nie nagralo!!!! Mma dostac priorytet pod koniec tygodnia. A tak sie cieszylam, ze poogladam malutka Anie(( Zabieram sie za czytanie Jeszcze cos napisze (o ile bedziecie mialy cierpliwosc z odczytywaniem(() Odpowiedz Link Zgłoś