Dodaj do ulubionych

DO MODERATORA

IP: *.* 16.03.03, 15:32
Droga Basiu!Gdzie sie podzial moj post pt "hej majowki 2003"? Pisalam go 14 w piatek, zeby podzielic sie radosna nowina o mojej coreczce, a tu okazuje sie ze po prostu zniknal. Myslalam ze moze zostal przeniesiony do katalogu majowki 2003 ale i tam nie moge go znalezc. Moze wiesz cos o tym?pozdrawiam basia
Obserwuj wątek
    • Gość: Basia_mama_Patryka Re: DO MODERATORA-od moderatora IP: *.* 16.03.03, 20:36
      Witaj.Tak wiem coś o tym. Proszę za każdym razem aby pisać w założonym wątku, proszę o to aby nie pisać na forum postów które mogą utworzyc nowe wątki. http://forum.edziecko.pl/view.php?site=edziecko&bn=edziecko_ciazate&key=1042960666&first=1047839166&last=1044563094i tu też:http://forum.edziecko.pl/view.php?site=edziecko&bn=edziecko_ciaza&key=1028273507Posty które są pisane w w/w sposób usuwam bez ostrzeżenia :( przykro mi, ale inaczej nie dałabym rady utrzymać jako takiego porządku na forum :(Aha, nie ma technicznej możliwości przeniesienia "wolnego" postu do istniejącego już wątku.Przykro mi, ale skoro nie czytacie moich próśb - muszę prowadzić forum w sposób który nie jest przyjemny ani dla Was ani dla mnie. Do tej pory /przyznaję/ tylko dzięki w/w metodom dziewczyny pilnują się ustalonych tu zasad.Często pisałam o tym aby dany post był dopisany przez autorkę do właściwego wątku i ostrzegałam że post zostanie usunięty z forum w ciągu 48 godzin. Tym razem - przyznaję - nie zrobiłam tego.PozdrawiamBasia
      • Gość: BasiaKaczmarek Re: DO MODERATORA-od moderatora IP: *.* 17.03.03, 15:27
        Hej!Nie sadzisz, ze grzeczniej byloby jednak ostrzegac o takowych zamiarach usuniecia postu? Skopiowalabym go gdzie indziej. Szczerze mowiac bylam przekonana ze pisze do wlasciwego watku. Wyszlo to przez nieuwage, bo jestem nowa na forum, a to co zrobilas (nie ostrzeglas wczesniej) bylo bardzo niesympatyczne. Sadze ze piszace tu osoby to nie stado baranow, ktore nie rozumie zasad, kazdemu moze zdarzyc sie pomylka. Basia
        • Gość: Basia_mama_Patryka Re: DO MODERATORA-od moderatora IP: *.* 17.03.03, 21:36
          WitajAleż ja cały czas ostrzegam, więc nie rozumiem skąd bierze się Twoje zdziwienie? Na górze forum jest link do uwag moderatora - wystarczyłoby trochę chęci i dobrej woli aby je przeczytać. Zresztą podałam Ci linki do dwóch postów w których powtarzam swoje prośby. Może przeczytałaś... a jeśli nie to lekturę powyższych polecam Ci na przyszłość. Poza tym uważam że ton Twojej wypowiedzi jest zbyt wysoki.Basia.PS. Powtarzam specjalnie dla Ciebie Basiu - od dziś każdy post wysłany niezgodnie z regulaminem będzie kasowany bez ostrzeżenia w ciągu 48 godzin od momentu pojawienia się na forum.
          • Gość: BasiaKaczmarek Re: DO MODERATORA-od moderatora IP: *.* 17.03.03, 22:03
            Hej!Nie wiem moze mialam pecha ze akurat moj post usunelas, bo widzialam ze niektorym wyjasniasz o co w tym wszystkim chodzi. Ale zostawmy to. Przepraszam, jezeli urazil cie moj ton, ale bylo mi przykro, ze moj post zniknal nagle. Odkrylam forum niedawno i naprawde wiele dla mnie znaczy. To co napisalas o zasadach jest oczywiscie jasne i zamierzam ich lamac. Dlatego jesli uznasz, ze cos jest nie tak, napisz prosze. Tak jest latwiej.pozdrawiamBasia
            • Gość: Kasia_M Re: DO MODERATORA- od adminki IP: *.* 19.03.03, 19:02
              Droga Basiu,Pragnę Ci tylko przypomniec bądź uświadomić (skoro jesteś nowa możesz nie wiedzieć) ze moderatorzy jak i większość adminów to osoby pracujące na forum społecznie - takie samem emamy i etatusiowie jak Ty, którzy poświęcają swój prywatny czas na porzadkowanie for i trzymanie w ryzach na niektórcyh forach niektórych forumowiczów ;) Poza tym to tylko dobra wola moderatora/admina ze wyśle ostrzezenie - o ile ma czas na to... Moderator nie ma obowiązku informowania o swoich posunięciach. Uświadom sobie proszę ilość postów do porządkowania - wy tego często nie zauważacie bo posty szybko lądują na odpowiednich forach czy są kasowane - przez właśnie ciche myszki moderatorów... Weź to wszystko pod uwagę proszesmilepozdrawiamKasia_M także społeczna adminka, pracująca mama Marty i brzusia nieokreslonej jeszcze płci :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka