sylwiabn 15.02.08, 08:59 Dziewczyny czy którejś z was wyszedł test pozytywnie, przed planowaną miesiączką, np. tydz. czy parę dni po zapłodnieniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: mam pytanie 15.02.08, 09:33 sylwiabn napisała: > Dziewczyny czy którejś z was wyszedł test pozytywnie, przed > planowaną miesiączką, np. tydz. czy parę dni po zapłodnieniu? Kochanie NIE jest to możliwe z przyczyn technicznych. Tzn.nie wiesz kiedy ew.doszło do zapłodnienia. Dwa to zarodek dopiero implatuje sie w macicy ok.7-10 dni po zapłodnieniu. Wiect tym samym nie za bardzo jest możliwe stwierdzienie ciaży testem parę dni po zapłodnieniu. Pzdr.Gośka Odpowiedz Link Zgłoś
au500 Re: mam pytanie 15.02.08, 12:57 uzbroj sie w cierpliwosc. przedmowczyni ma racje. poczekaj chociaz do dnia miesiaczki.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: mam pytanie 15.02.08, 13:14 Witaj, mi wczoraj wyszedl pozytywny test (druga kreska blada, ale widoczna) w 26dc. Czyli ok 2 dni przed @. Zależy jakie długoe masz cykle i czy wiesz kiedy miałas owu. U mnie owu najprawdopodobniej była w 12dc... powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: mam pytanie 15.02.08, 17:28 Dokladnie tak jak dziewczyny napisaly! Najlepiej testowac w dniu spodziewanej @. Od zaplodnienia musi uplynac min. 12- 14 dni. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiabn Re: mam pytanie 16.02.08, 20:33 Ja OW miałam 15dc, ćwiczylismy przez parę dni w tej okolicy, a wg moich obliczeń @ dopiero 24 II, także rzeczywiście muszę uzbroić się w cierpliwość, dzięki dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś