herman_wyrwiglowka 08.11.09, 22:21 demotywatory.pl/369549/Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
japoxx Re: Warsaw 08.11.09, 23:03 hehehehehehehehehehehe hans shize kopft fajny jest podpis: chociaz ja mamy lepsza i na tym konczy sie wasza krapolska lepszosc buahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
eczek1 Re: Warsaw 08.11.09, 23:06 Niech porownaja ja z www.youtube.com/watch?v=pCHnTCcOEEM&feature=fvw Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Warsaw 08.11.09, 23:15 eczek1 napisał: > Niech porownaja ja z > www.youtube.com/watch?v=pCHnTCcOEEM&feature=fvw Dobre video dla nad_morskiego typu mieszkancow bejzmentow i bagaznikow hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tata_japoxa Re: Warsaw 08.11.09, 23:25 > Dobre video dla nad_morskiego typu mieszkancow bejzmentow i bagaznikow hehehe e tam tu jest ladniej: soodrajput.com/wp-content/uploads/2007/07/mississauga-winter.JPG co zal dupe sciska zamiast mercedesa 20 letni buick zamiast plazy wieczny snieg zamiast zony zolty szympans buahahahahah tak ma byc tak chcial Bog! A on wie szczur co dla ciebie najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: Warsaw 09.11.09, 00:19 ratpole napisał: Dobre video dla nad_morskiego typu mieszkancow bejzmentow i bagaznikow hehehe ta sciur,zawsze to lepsze od sciurzej nory nawet portugalese w kandolskiej glebie Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Warsaw 08.11.09, 23:06 japoxx napisała: > hehehehehehehehehehehe hans shize kopft > > fajny jest podpis: > chociaz ja mamy lepsza Nie jest to wcale takie pewne. Widziales jakosc asfaltu w tej amerykanskiej Warsaw? A samochody na Main Street? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Re: Warsaw 08.11.09, 23:12 heyehehehehehehehehe a niech im nawet bedzie, niech maja powod do dumy dumne z siebie krapolstwo oglosilo ze stolica ich kRaju przynajmniej raz okazala sie lepsza lepsza od prowincjonalnego miasteczka w USA buahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
herman_wyrwiglowka buahahahaha 08.11.09, 23:14 tak jak myslalem brakuje tylko polonusa5 Odpowiedz Link Zgłoś
kaszanka_pl herman goering !!! 08.11.09, 23:36 znowu tu siejesz propagande PRLu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian co tam fotki 09.11.09, 16:08 komentarze se poczytaj ""Mimo wszystko moim zdaniem miasto Warsaw w USA i tak jest lepsze, z oczywistego powodu. Jest w USA." hehe, inne tez sa dobre Odpowiedz Link Zgłoś