warcholski 22.06.10, 10:24 www.youtube.com/watch?v=1zaU2WQO7SM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warcholski moze ruble transferowe?-predzej 22.06.10, 10:27 www.dziennik.pl/gospodarka/article627985/Legenda_gieldy_To_koniec_euro.html#reqRss Odpowiedz Link Zgłoś
mcov za 10 lat euro ma znikac? 22.06.10, 18:54 Mam nadzieje, ze PRL zdarzy sie dolaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: za 10 lat euro ma znikac? 22.06.10, 21:30 mcov napisał: > Mam nadzieje, ze PRL zdarzy sie dolaczyc. > Nie wiedziałem, że jesteś taki złośliwy Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: za 10 lat euro ma znikac? 22.06.10, 21:42 tylko refleksja bo smiem twierdzic ze peerelu nigdy nie bylo a tow. jesli sa to daaaawano wyjechali na kamcztke i to wcale prawda ze ludzie ze "wsi" nadal tam kreca Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: za 10 lat euro ma znikac? 22.06.10, 21:52 . wyskocz w koncu warchol z tych konopii, na kamczatke powiadasz? a nie do ameryki? hehe razem z temi ze wsi? Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: za 10 lat euro ma znikac? 22.06.10, 22:08 w tataraku na deptaku lud koszyki wiklinpowe plecie na prezesa se takiego zasluguja w jakim zyja swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: za 10 lat euro ma znikac? 22.06.10, 21:59 Chodziło mi o kwestie dołączenia do euro zone. Bo to, że wyzywacie Polskę od PRL czy Bulboni tudzież kRajów to już wiem i się przestałem bulwersować. Wy sracie na gniazdo z którego pochodzicie. Mi tez się wiele spraw tu nie podoba. Ale jestem dumny, że jestem Polakiem. Więcej mi się nie chce pisać. Bo i po co? Każdy wie swoje. Pozdrowienia dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
mcov Maciek, PRL to stan umyslu 22.06.10, 22:13 A to po 1990 siem nie zmienilo. Dalej wasze psy sraja na ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Maciek, PRL to stan umyslu 22.06.10, 22:38 mcov napisał: > A to po 1990 siem nie zmienilo. Dalej wasze psy sraja na ulice. > Zmieniło sie wiele. Ale psy srają, choc świadomość tego, ze nie powinny jest wśród ludzi większa. W ogóle tak sobie myslę... ile rzeczy (banalnych) się zmieniło. W moim dzieciństwie (lata 80'te) jak pamiętam norma było, że sąsiedzi myli samochody na podwórku, ludzie się spontanicznie spotykali i opowiadali jak to na zachodzie jest dziwnie, że trzeba zapowiedzieć wizytę u znajomych, bo jak nie to będzie 'faux pas'. Teraz w Polsce... Dzisiaj przyjechała Straż Miejska i wlepiła sąsiadowi mandat 100 PLN za mysie samochodu na podwórku (za komuny norma). Nie wyobrażam sobie wizyty u znajomych (bez wcześniejszej zapowiedzi), jak znajomi przyjdą bez zapowiedzi to dostana kawę i "Delicje". W dzieciństwie pamiętam, że ktokolwiek przyszedł to rodzice wystawiali wszystko... czym chata bogata. Wiele w Polsce się zmieniło. Niekoniecznie na lepsze. Teraz tylko praca praca praca i kasa kasa kasa. Za komuny było siermiężnie, prymitywnie ale jednak bardziej po ludzku. Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: za 10 lat euro ma znikac? 22.06.10, 22:14 n/t odnosnie, sygnaturki Macku no, chodzi mi o to bys wiecej “podrozowal” do pobliskiego lasu stac cie bylo dac wiecej jednego ojro przydroznej “nieznajomej” kobiecie Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: za 10 lat euro ma znikac? 22.06.10, 22:43 warcholski napisał: > n/t odnosnie, sygnaturki Macku > no, chodzi mi o to bys wiecej “podrozowal” do pobliskiego lasu stac > > cie bylo dac wiecej jednego ojro przydroznej “nieznajomej” kobiecie Przyjmujesz błędna interpretację szczura. Uwierz mi, że staram się dawać potrzebującym wiele (narażając się mojej żonie czasem). Ostatnio dałem ładnych parę PLN człowiekowi bez nogi, który zbierał na protezę (refundację z NFZ ma dostać dopiero za kilka lat). A ta baba w lesie była bezczelna, chciała mi sprzedać kurki w cenie trufli i jeszcze pyszczyła, że śmiem odmówić. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: za 10 lat euro ma znikac? 22.06.10, 23:03 maciekqbn napisał: > Przyjmujesz błędna interpretację szczura. Spokojna twoja rozczochrana. Jak szczur cos zinterpretuje to mucha na drongu nie siada hehe > Uwierz mi, że staram się dawać potrzebującym wiele (narażając się mojej żonie > czasem). Ostatnio dałem ładnych parę PLN człowiekowi bez nogi, który zbierał na > protezę (refundację z NFZ ma dostać dopiero za kilka lat). A ta baba w lesie > była bezczelna, chciała mi sprzedać kurki w cenie trufli i jeszcze pyszczyła, ż > e > śmiem odmówić. Ale to twoja rodaczka przeca! Co prawda z Polcki B czyli tej gorszej Polcki, ale zaloze sie, ze tak samo dumna ta baba jest z bycia Polcka jak ty Polckiem hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: za 10 lat euro ma znikac? 22.06.10, 23:11 ratpole napisał: > Ale to twoja rodaczka przeca! Co prawda z Polcki B czyli tej gorszej Polcki, al > e > zaloze sie, ze tak samo dumna ta baba jest z bycia Polcka jak ty Polckiem heheh > e > Myślę, że to dla niej zbyt abstrakcyjne kwestie som kropka Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: za 10 lat euro ma znikac? 23.06.10, 01:43 maciekqbn napisał: > Myślę, że to dla niej zbyt abstrakcyjne kwestie som kropka Zarzucasz babie brak sfjadomosci narodowej? Przeciez jedna z takich bab dala poczatek twojej dynastii hehe Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: za 10 lat euro ma znikac? 23.06.10, 02:01 ratpole napisał: > Przeciez jedna z takich bab dala poczatek twojej dynastii hehe (?) Rozwiń swoją myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: za 10 lat euro ma znikac? 23.06.10, 02:52 maciekqbn napisał: > ratpole napisał: > > > Przeciez jedna z takich bab dala poczatek twojej dynastii hehe > > (?) > Rozwiń swoją myśl. A, przepraszam. Wasc z Lubomirskich czy Potockich raczysz siem wywodzic? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals tow. filipek.us 23.06.10, 03:41 wy nigdu nie wyrosnicie z pouczania, niech zgadne, sekretarzem komitetu zakladowego bylista? hehe na wyzej was nie oceniam Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: za 10 lat euro ma znikac? 22.06.10, 22:53 maciekqbn napisał: > Wy sracie na gniazdo z którego pochodzicie. Mi tez się wiele spraw tu nie podoba. Ale jestem dumny, że jestem Polakiem. O to to! Ja tez jestem dumny, ze pochodze z gniazda w ktore wszyscy sraja, tak ze przypomina ten dol pod drongiem hehehe Wole polckie goovno w polu niz fijolki w Neapolu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals siur 22.06.10, 23:07 wy nigdy nie wyleziecie z wapiennego dola hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mcov no, Duzy Kaczor zapisal sie do SLD 22.06.10, 22:11 a ma byc teraz przeciez Pierwszym Sekretarzem od 22 lipca, przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś