16.01.11, 21:54
za wysokie ma co drugi polak juz w wieku od 30 lat wzwyz,to na wskutek zlego odzywiania,na okroglo tylko szmalec !! zapychajacy zyly cholesterolem,salcesony,pasztetowe i inne podroby garmazeryjne zapychajace arterie zylne !! i do tego wodka w ilosciach hektolitrow na leb mieszkanca ,poczawszy od niemowlecia po starca
Obserwuj wątek
    • tata_japoxa gula gassaj skacze 16.01.11, 22:10
      gula skacze to i cisnienie skacze , dobrze ze nie masz pieniedzy na szmalec bo bys juz dawno wykorkowal
      • cc_rat Re: gula gassaj skacze 16.01.11, 22:18
        ty masz cos z glowa ?? jakies gassy ci wala na leb ,najadles sie grochowki ? bido polska
        • tata_japoxa Re: gula gassaj skacze 16.01.11, 22:21
          gassaj jak dlugo bedziesz wku...ony tym ile zarabia gosc w norwegii no powiedz hehehe.
          ale wdupiles z ta hamericzka wszyscy sie z ciebie smieja lacznie ze szwagrem w niemczech!
          buahahahhahahhhaha
          • tato_japoxa Re: gula gassaj skacze 16.01.11, 22:33
            ty masz problem z gazem ? idz do gazowni

i nie kradnij czyis nikow ,bo to ja jestem tata japoxa z tytulem mgr. inz,dr,doc, a ty nieuk
            • tata_japoxa Re: gula gassaj skacze 16.01.11, 22:34
              hehe obled sie poszerza trzeba bylo jednak jesc ten szmalec jak cie czestowali!
              • tato_japoxa gassaj gas ,gazowania gazy pyly cisnienia 16.01.11, 22:37
                to wlasnie tobie od polskiego szmalcu cisnienie wzrasta i gula skacze, i gass w doopie rosnie

nie kradnij czyis nikow ,,bo to ja mam tytul mgr.inz dr.doc a nie ty nieuku
                • tata_japoxa Re: gassaj gas ,gazowania gazy pyly cisnienia 16.01.11, 22:41
                  ty to masz nosic tubajfory za 1,20 za godzine a nie tytul hehehehehe
    • dr.hab A coz to za dziwo te arterie zylne? 16.01.11, 22:39
      Wyglunda na to, ze te "arterie zylne" to taki sam oksymoron jak "inteligientny tato_japoxa" hehehe
      • tata_japoxa Re: A coz to za dziwo te arterie zylne? 16.01.11, 22:42
        ty mu nie pisz o oxymoronach bo on mysli ze oxymoron to ta wszywka ktora mu pod skore wszyli zeby wiecej nie chlal
        • dr.hab Eeetam... 16.01.11, 22:57
          ..."moron" to chyba skojarzy bo pewnikiem czensto slyszy a "oxy" to od "oxidized" co se moze zinterpretowac kolokwialnie jako "tleniony".
          Daje to combined "tlenionego przyglupa"-taki meski odpowiednik dumb blonde hehehehe
          • tata_japoxa Re: Eeetam... 16.01.11, 23:02
            hehe dobre!
            tleniony moron
      • tato_japoxa Re: A coz to za dziwo te arterie zylne? 16.01.11, 22:43
        to wymysli ten podrobiony tata japoxa nie ja ,to on nie ma tytulow tylko ja
        • tata_japoxa Re: A coz to za dziwo te arterie zylne? 16.01.11, 22:44
          hehe gazownik a KaRnister kto wymyslil? buahahahahaha
          • tato_japoxa Re: A coz to za dziwo te arterie zylne? 16.01.11, 22:50
            to wszystko przez ten szmalec za duzo podrobka taty japoxa zre tego [bo tani] gazy sie mu wytwarzaja i cisnienie wzrasta w mozgu i pisze bzdury przekrecajac slowa,to on wszystko pisze to sa pierwsze zwiastuny miazdrzycy i zaniku kory mozgowej !!

ja mam tytul mgr.inz. dr. doc, a ta pdrobka gazem pompowana wszedzie widzi tylko gasss ulatnaiajacy sie z jego tylka
            • tata_japoxa Re: A coz to za dziwo te arterie zylne? 16.01.11, 23:03
              juz dobrze juz dobrze nikt cie nie zabierze ten zly pan z emigration tez nie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka