Dodaj do ulubionych

w 5 dni zamarzly 33 osoby

06.02.12, 00:13
Z dnia na dzień zwiększa się tragiczny bilans zimy. Tylko minionej doby mrozy zabiły w Polsce 8 osób. Z danych Komendy Głównej Policji i MSWiA wynika, że od początku lutego zamarzły 33 osoby, a od początku zimy, czyli od listopada z powodu wychłodzenia zmarło już w całym kraju łącznie 96 osób.

www.se.pl/wydarzenia/kraj/mroz-zabil-juz-96-osob-minionej-doby-zamarzlo-8-osob_225781.html
MSWiA wydaje specjalne komunikaty, w których prosi o informacje o pozostawionych na pastwę losu starszych, samotnych i bezdomnych.

Obserwuj wątek
    • warcholski +20 stopni Celsjusza Floryda 06.02.12, 01:05
      zycie prominenta zlote piski, pocalunki kochanki...

www.dziennikbaltycki.pl/artykul/500347,byly-prezydent-rp-lech-walesa-odpoczywa-na-florydzie-zdjecia,id,t.html?cookie=1
      ..
      www.fakt.pl/Walesa-calowany-przez-kobiete-Walesa-msci-sie-na-zonie-,artykuly,144774,1.html

• kup_pan_paszport Re: w 5 dni zamarzly 33 osoby 07.02.12, 13:20
      Niektórych wątków rat_anals nie podejmują. Dziwne. Dukaczewski zabronił?
      • warcholski Re: w 5 dni zamarzly 33 osoby 07.02.12, 20:16
        kup_pan_paszport napisał:

> Niektórych wątków rat_anals nie podejmują. Dziwne. Dukaczewski zabronił?

jedna z przyczyn jest Tusk Vision Net-tworki, tematem jest Dedektyw z zomo, policjant niemrawy i redaktorka uzalajaca sie nad patologia sloonskiej matki
        tutaj:
        www.youtube.com/watch?v=o9sPXiKfuhA.
        lub tataj to samo:
        www.youtube.com/watch?v=V_OPfdfA_S8

PS. dzieki za link, tego szukalem o ty m jak "polska zakolczykowana krowa zre trawe na obcym pastwisku, a mleko oddaje do kRaju"

Najwięcej Polacy wysłali w trzecim kwartale 2009 r. – 1 mld 153 mln euro.

jakas tendencja spadkowa

Według danych Narodowego Banku Polskiego w pierwszym kwartale tego roku Polacy pracujący za granicą przesłali do kraju w sumie 835 mln euro. To najmniejsza kwota w ostatnich trzech latach.

• kup_pan_paszport Ten link? 08.02.12, 04:17
          emigracyjny.wordpress.com/2011/05/26/remittance
        • kup_pan_paszport Polska gospodarka zarabia na emigracji 19.02.12, 14:48
          Emigracja zarobione za granicą pieniądze przeważnie konsumuje w Polsce. Na koniec 2010 r. kwota jaką emigranci przetransferowali z powrotem do kraju od momentu wejścia do UE, to ok. 30 mld euro. Dla porównania – w ramach funduszy unijnych do Polski spłynęło prawie dwa razy mniej - 16,5 mld euro. Szacujemy, że dodatkowo do zwrotu jest około 5,5-6 mld PLN nadpłaconego za granicą podatku.

via Polska gospodarka zarabia na emigracji - Inwestycje.pl.
    • szurniety_szczur oj warcholski 07.02.12, 16:36
      =ontarian=polonus5=filipek.us=jot-23=ratpol ty trzepiesz na tym forum bo alternatywa byloby targniecie sie na line , cieciu preriowy a zima z pol lodowych!
      • warcholski Re: oj warcholski 07.02.12, 20:30
        szurniety ty masz kRajowy wynalazek wiec dorzuc koksu do koksownika-kanalowego szczura to wytrzymasz jeszcze kilka tygodni

"altern
        > atywa byloby" bys se strzelil ale ty trafiles tylko w zeby i ranny w policzek, strzel se w drugi
        - czyz to nie wystarczy ta diagnoza zes szurgniety cuchnacyu szczur kanalowy
        • rat_canals Re: oj warcholski 08.02.12, 04:54
          znowu ci owsiki bal w doopie urzadzaja?
    • lunatix Znowu ci wetkarze. 08.02.12, 12:27
      Siedza i siedza godzinami nad woda.
      • czterech_pancernych Czosnek dostal kwit na wegiel 08.02.12, 22:44
        za nadgodziny w pompowaniu goovien na forum ekstra nagroda zimowa - kwit na wegiel ,,,hahahhaahahhaahahahahahhahah
        • czterech_pancemych ja tez sie boje ze zamarzne 08.02.12, 22:55
          nie ma jeszcze mrozow ale dzisiaj u nas w detroit jest juz tylko 35F i zaczyna spadac a ja mam nieogrzewana piwnice i nie mam kurtki na zime chyba zmarzne nie bedzie juz hotdoga tylko bedzie colddog
          • czterech_pancernych Czosnkowi mozg zamarzl 08.02.12, 23:13
            i pyyyerdoli sie mu lebie ,podrobil litrke M i mysli ze go nikt nie rozpozna ,,hahahhahha,kompletny duren !!!,,hahahahahahahahahahahahahaha
            • czterech_pancemych mozg mi zamarzl 08.02.12, 23:58
              co jest torch dziwne bo lekarz z armi zabwienia powiedzial ze nie mam mozgu no ale faktycznie strasznie mi siem pyerdoli w tym deklu chce do bokaraton!
              • fuck_u to ja Czosnek mozg mi zamarzl w PL 09.02.12, 00:37
                mrozy tegie tylko w PL ,i nie ptrafie nic juz wymyslec !! wiec doklejam literki i przerabiam niki bo tak uczyli mnie w przedszkolu i pozniej na kursach ORMO ,mam wiec doswiadczenie !!!,ehheheheheehehehehhehhehehehehe
                • fvck_u Re: to ja hotdog mozg mi zamarzl w detroit 09.02.12, 00:57
                  aha i jeszcze umiem zrywac azdest i klinowac domki tutaj sie tego nauczylem
                  • fuck_u Re: to ja CZosnek mozg mi zamarzl w PL 09.02.12, 00:59
                    umiem zbierac pieczarki hodowane na psich klockach ,,,,,hahhhaahhahahahhahhahah

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka