Dodaj do ulubionych

WYJEZDZAM DO ROTTERDAMU.

IP: *.piekna.pl 10.03.02, 19:09
Wyjezdzam do Rotterdamu w Holandii na kilka dni w drodze do Anglii i chetnie bym
sie spotkal z Polakami tam mieszkajacymi (Rotterdam, Haga lub okolice)w celach
towarzyskich. Moze znajda sie jacys chetni na wypad do pubu lub Cafe`i na poga-
wedke? Jestem ponad 36-letnim facetem, podobno sympatycznym. Prosze zostawic
wiadomosc na FORUM lub wyslac e-mail na adres: kormoran65@hotmail.com Na pewno
odpowiem. Aha,w Holandii bede za ok. tydzien.
Obserwuj wątek
    • Gość: Don Re: WYJEZDZAM DO ROTTERDAMU. IP: *.uc.nombres.ttd.es 10.03.02, 19:57
      Gość portalu: KOS napisał(a):

> Wyjezdzam do Rotterdamu w Holandii na kilka dni w drodze do Anglii i chetnie by
      > m
      > sie spotkal z Polakami tam mieszkajacymi (Rotterdam, Haga lub okolice)w celach
      > towarzyskich. Moze znajda sie jacys chetni na wypad do pubu lub Cafe`i na poga-
      > wedke? Jestem ponad 36-letnim facetem, podobno sympatycznym. Prosze zostawic
      > wiadomosc na FORUM lub wyslac e-mail na adres: kormoran65@hotmail.com Na pewno
      > odpowiem. Aha,w Holandii bede za ok. tydzien.

Ej Koles ty juz do tego Rotterdamu jechales!! Cos to nie tak z tym facetem !!to
      jest dokladna kopia poprzedniego watku.

• Gość: Pola Re: WYJEZDZAM DO ROTTERDAMU. IP: *.extern.kun.nl 10.03.02, 20:36
        Don, nie czepiaj sie, moze sie tyle czasu chlopak
        przygotowuje smile
        • Gość: Don Re: WYJEZDZAM DO ROTTERDAMU. IP: *.uc.nombres.ttd.es 10.03.02, 22:08
          Gość portalu: Pola napisał(a):

> Don, nie czepiaj sie, moze sie tyle czasu chlopak
          > przygotowuje smile

Albo nie znalazl frajera i ponawia probe ! Czlowiek z takim sie spotka i potem
          musi placic sam rachunek w restauracji.Dobrze jak jeszcze nie da sobie ukrasc
          zegarka i porfela oraz kluczy od samochodu ! smile)
          • Gość: Pola Re: WYJEZDZAM DO ROTTERDAMU. IP: *.extern.kun.nl 11.03.02, 00:49
            Widze Don, ze wiele przeszedles w zyciu i nic nie jest Ci
            obce smile) Nastepnym razem uwazaj na takich smile))

• mister1 Re: WYJEZDZAM DO ROTTERDAMU. 12.03.02, 14:05
      zajrzyj na:
      www.pnkv.nl/pl/index_pl.htm
      • Gość: KOS Re: WYJEZDZAM DO ROTTERDAMU. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 21:19
        Hej, ludzie - wiecej wiary w czlowieka! W moim wyjezdzie do Rotterdamu nastapilo
        pewne opoznienie, ale "golcem" nie jestem i nie zamierzam wykorzystywac innych
        ludzi! Moze sie jeszcze ktos do mnie odezwie z Holandii zainteresowany nawiaza-
        niem kontaktu?
        Pozdrowienia dla wszystkich ( i tych nieufnych rowniez).
        • Gość: Don Re: WYJEZDZAM DO ROTTERDAMU. IP: *.uc.nombres.ttd.es 12.03.02, 21:29
          Gość portalu: KOS napisał(a):

> Hej, ludzie - wiecej wiary w czlowieka! W moim wyjezdzie do Rotterdamu nastapil
          > o
          > pewne opoznienie, ale "golcem" nie jestem i nie zamierzam wykorzystywac innych
          > ludzi! Moze sie jeszcze ktos do mnie odezwie z Holandii zainteresowany nawiaza-
          > niem kontaktu?
          > Pozdrowienia dla wszystkich ( i tych nieufnych rowniez).

Zebys ty byl jeden z tych braci Golec to co innego.ale ty piszesz ,ze nie

jestes !Cos za bardzo ci zalezy na kontakcie-dla mnie to smierdzi. czesc
          • Gość: boss Re: WYJEZDZAM DO ROTTERDAMU. IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 12.03.02, 22:19
            Wiekszego glupka jeszcze nie widzialem !! Co to kogo obchodzi ze ty jedziesz
            do Rotterdamu ?/ Wszystkich to interesuje tyle co zesloroczny snieg
            palancie !! Jedz sobie nawet do Cameroonu lub Zairu !!! to twoj biznes , nie
            zawracaj gitary ludziom na Zachodzie pracujacym od switu do nocy. Co ty sie
            spodziewasz ze ktos wyjdzie na dworzec po ciebie z kwiatami i zwolni sie z
            pracy. Doprawdy glupota spoleczenstwa w Polsce przekracza ramy wyobrazni !!
            ahahaha !! takich naiwniakow jeszcze nie widzialem !! - on jedzie do
            Rotterdamu !! hahaahah !!! Mam pomysl !! - wyslij email do burmistrza tego
            miasta moze orkiestra deta i transparenty przywitaja cie na rogatkach tego
            miasta !! przygotuj sobie kartke z przemowieniem !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka