03.08.12, 01:05
maciek jest typowym przedstawicielem meskiego rodu ktory uwaza ze zona ma sluchac meza i zachowywac sie tak jak pan i wladca w kazdej chwili moze i powinien zazadac. Siedz prosto, tu masz 2 zlote 50 groszy na zakupy na jedzenie, z reszty jak ci zostanie kup sobie co chcesz, moga to byc nawet dwie rzeczy. Lewa powieka w dol, prawa w gore, mrugnij nosem, itd. A potem dziwi sie taki technokrataze zona ma przyjaciela 2 miesiace przed pierwsza rozprawa rozwodowa! Ona juz miala tego przyjaciela duuuzo wczesniej, a cala akcja wyprowadzania sie byla dugo planowana. Zaloze sie tez ze pieniadze zaczely jakos tak znikac z budzetu domowego. Acha, i nie chodzilo jej tylko o to 'zeby miala mena 2 miesiace przed Pierwsza ozprawa Rozwodowa. Tam juz odchodzily dlugotrwale obowiazki pozamalzenskie i to mcno nieplatoniczne!! Wy faceci to jestescie jacys nienormalni ze wierzycie ze wasze gadanie ma moc slowa bozego. Jak bedzie dalej? Maciek pozna kogos przez forum gazety, o dziecko nie musi sie martwic bo tym zajmie sie komornik. Ta nowa kobieta bedzie starsza od tej co zwiala, bardziej lysa i z dwojgiem dzieci. Z mackiem nastapi trzecie, czujesz maciek?
Obserwuj wątek
    • stokrotka_stokowa Re: maciek 04.08.12, 15:17
      nastepne malzenstwo w rozsypce. Ten hormon to sie nazywa "owulacja". Wg prawa kazde dziecko spoza zwiazku leci ma twoj rachunek. czy juz sie ta sprawa rozwodowa odbyla?
      • maciekqbn Re: maciek 04.08.12, 17:56
        Już jestem po. Sprawa zamknięta.
        A co do mojej wizji roli kobiety w rodzinie/społeczeństwie to wcale nie jest tak jak piszesz. Imponują mi kobiety samodzielne, myślące i pracujące. Co nie oznacza, że popieram feministki bo one już dawno przestały walczyć o prawa kobiet a raczej stanowią przykrywkę dla lewacko-gejowsko-lesbijskich środowisk. W każdym razie te najbardziej aktywne. Popatrz na taką Kazimierę Szczukę, to jedna z ikon feminizmu ale czy to jest ideał niezależnej, myślącej kobiety?

Z mojej stromy EOT w tym zakresie na tym forum, pozdrawiam.
        • warcholski Re: maciek 04.08.12, 21:34
          "Jeszcze nikt nie udowodnil, ze (Szczuka) jest kobieta" w/g J.K.N.- z kim sie zupelnie zgadzam, ....
          www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=YtUTJoAX8GQ&NR=1
          ,...
          tak samo jak Grodzki i forumowa/y stokrotka, ktora nota bene twierdzi jest kobieta ale w glowie nie z powodou genitali - skoro w glowie sie tak przestawio (Grodzki tj. zenski pedryl, ktory postanowil dorobic se cycki) jest kims innym to znaczy, ze choroby mozgowe nalezy leczyc jak kazde inne odchylenia od normy (nikt nie mowi homofobie np. nekrofilija itp tak samo gejostwo czy lesbijstwo jak uzaleznienia alkocholwe wynikaja z genow).
          To jest jedna sprawa a po drugie:
          uwazam, zreszta sluszznie dobry Bog wyjal facetowi zebro a nie odwrotnie kobiecie i taka jest jej rola, a po za tym pragne przypomniec my human nie rozmnazamy sie w formie prymitywnej pantofelka przez podzial. Dostala w podarku urode a on fizyczno-umyslowa sile by nad nia panowac i tak bylo bardzo dlugo kobiety mialy szacunek, byly pania i lalka domu pana czyli meszczyzna mial obowiazek utrzymac rodzine a dzis one chca sie izolowac, oduzaleznic i maja za swoje. Natomiast facet, ktory nie potrafi panowac nad zapendami swojej wybranki losu jest poprostu skonczona doopa i do doopy sie nadaje. Ona zupelnie nie czula, ze ma meszczyzne i w konsekwencji stracila poczucie bycia kobieta, pania domu i dlatego ich malzenstwio musialo sie rozpasc. ... A taki do slubu byl wspanialy z tego chlopa wizerunek!

Acha, jeszcze Ratpol mial racje, nigdy nie zatrzymuj sie przy lesie i nie traguj sie z grzybiara, moze sie okazac czarownica i rzucic zyciowa klatwe
          • plonus5 Re: maciek 04.08.12, 21:58
            warcholski wez ze ku... slownik w reke! tego sie czytac nie da! Masz ty chociaz dwie klasy szkoly podstawowej skonczone? Jak nie potrafisz pisac po polsku to pisz po angielsku mniejszy wstyd bedzie.
            • warcholski Re: maciek 04.08.12, 22:21
              a pocalujty ruski minia w doopy
        • stokrotka_stokowa Re: maciek 05.08.12, 00:33
          "Imponują mi kobiety samodzielne, myślące i pracujące." tia, a wiec to az tak daleko zaszlo. TZn ta twoja slubna taka jak widac nie byla a ja ci to moglam od razu powiedziec: dziwka ze wsi wiec bez zasad, wmeldowala sie w miasto. Skad ty jestes to tez insza innosc, bo przeciez nie z Gdyni, ale pewnikiem przesiedleniec zza Buga. Swoj do swego ciagnie wiec i pociaglo. Ciaza tez jest aktem desperacji na meldunek w miescie.To "Imponują mi kobiety samodzielne, myślące i pracujące." jest takie dziewicze, rodem wprost ze starszakow w przedszkolu. To tak jakby piekarz powiedzial ze imponuje mu samodzielna dzieza bo on ma mieszadlo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka