Dodaj do ulubionych

pieczarki ida na plajte

04.12.12, 03:02
coraz gorzej z tym ! Helmuty nie chca brac bo wyczuly chlor,nie dosyc ze temu PLEBSOWI place az!!! cale 4 zlote na godzine ,to jeszcze musze kupowac chlor w plastikowych pojemnikach po kilkadziesiat litrow zeby pieczarki malowac nim,wygladaja wtedy ladnie bialo . Tylko ten cholerny PLEBS co u mnie pracuje potem rzyga i pluje po pracy i ma przekrwione slepia od oparow chloru,a JA WIELKI PAN Pieczarkarz ,,kuzwa place im cale 4 zl/godz,gdzie dostana lepsze robote ?? jak u mnie !! Cholerny PLEBS ,powinien mnie po rekach calowac ze ma tak dobra prace u mnie i wysoko platna bo cale 4 zl place na godzine to jest jedne ojro na godzine,to dla PLEBSU jest kupa forsy,maja za to na kostke margaryny i smalec. A ja Pieczarkarz Wspanialy nawet na Swieta dam im extra bonus po 5 zl na osobe ,niech taka osoba - plebs wie ze zemnie dobry katolik i przykladny polski biznesmen ,bo hojna reka wyplace pod choinke kazdemu cale polskie 5 zlotych !!!!!! mimo ze interes sie juz wali.
Obserwuj wątek
    • mcov Jaki z niego katolik, jak córeczkę wysłał na ulicę 04.12.12, 03:30
      Jaki z niego katolik, jak córeczkę wysłał na ulicę, hehehehehe

Biznessman-alfons, hehehehehe

"(...) jestem młody i bogaty (...) "

forum.gazeta.pl/forum/w,44,140893850,140895270,Re_za_lat_kilka_.html
      • czoznek Re: Jaki z niego katolik, jak córeczkę wysłał na 04.12.12, 10:04
        A co mu przeszkadzało wysłać twoją córeczkę na ulicę? Sama o to prosiła a ty go całuj po stopach bo dzięki temu masz jeszcze za co pić SBecka szumowino!
        • pieczarkarz-pl 4zlote place to bardzo duzo 05.12.12, 00:26
          jak na polskie warunki, bo az cale 4 zlote/godz,czyli Plebs moze sobie kupic w kantorze cale jedno ojro !!!!! place wiecej niz nijaki pijak i szumowina czozzznek ,ktory wrocil z Detroit z bajsmentu i teraz otwiera pieczarkarnie placac tylko 3zl/godz. U mnie w pieczarkarni maja nawet wode do picia za darmo oraz cale 10 minut przerwy przez 8 godz pracy,wiec plebs miejscowy zadowolny ze u mnie pracuje a nie u jakiegos Czozzznkowskiego ,zlodzieja i chytrusa
          • pieczarkarz-pl Re: 4zlote place to bardzo duzo 05.12.12, 02:36
            az cale 4 zl place ,,ku,,,wa plebsowi ,czy to malo ????
            • czoznek he he he tobie majster tyle placi 05.12.12, 12:31
              za noszenie tubajforow
              • donk Re: he he he tobie majster tyle placi 05.12.12, 12:35
                U niego az tak dobrze ze pieczarek w Polandzie nawet zazdrosci. heheheh
                O cie querwa jaki wygraniec.

heheheh
                • pieczarkarz-pl dorobilem sie na plebsie !!! 06.12.12, 00:25
                  bo plebs polski !! czyli cala okoliczna bida u mnie zapyyyyerdala za 4zl /godz a ja sprzedaje te chlorowane pieczarki Helmutom za ojro i tym sposobem sie dorobilem zlotych taghujerow ,a plebs niech dalej zppyyyyredala za 4 zl . Ja jezzzzdem pan pieczarkasz !!!!!! najwiekszy w okolicy.
                  • czoznek Re: dorobilem sie na plebsie !!! 06.12.12, 00:48
                    he he he ty durny hotddogu na całym świecie tak jest pan Żyd w USA też się dorabia na plebsie czyli na tobie.
                • czoznek Re: he he he tobie majster tyle placi 06.12.12, 00:47
                  najbardziej to zazdrości szwagrowi BMW
    • donk Re: pieczarki ida na plajte 06.12.12, 00:32
      Cus mi ormofcem capisz.
      • czoznek Re: pieczarki ida na plajte 06.12.12, 00:50
        za glupi nawet na Ormofca jakby mu pałę dali to by sobie ją sam do dupy wsadził w końcu to hotdog czyli buła z parówa w doopie hehehhe
        • pieczarkarz-pl Re: pieczarki ida na plajte 06.12.12, 01:40
          niestety coraz mniej kupuja Helmuty,nie kupie sobie nowych taghooojerow,chyba zaczne placic za zbior po 2zl/godz,okoliczny plebs !!!! nie ma wyboru i tak przyjdzie zbierac i malowac chlorem pieczarki , a jak nie pojdzie inaczej to chyba sobie strzele w cymbal ,bo co mam zrobic kiedy wszyscy siedza w Ameryce a ja nie dostalem wizy bo do ORMO nalezalem.
          • rat_canals Re: pieczarki ida na plajte 06.12.12, 03:10
            hot dog czy mozesz byc jeszcze glupszy?
            • pieczarkarz-pl Re: pieczarki ida na plajte 07.12.12, 00:14
              zadnych prezentow nie dam plebsowi !!!!! na Swieta ,zadnych !!!!! ja pieczarkarz i biznesman musze sobie kupic nowe taghooojery na Swieta ,a plebs do nory i pracowa za 2 zl/godz !!!
              • joanna_super Re: pieczarki ida na plajte 07.12.12, 00:45
                e, tam, zrob lepiej tak: powiedz ze placisz im 8 na godzine ale ze dopiero zaplacisz w lutym. W miedzyczasie zbankrutujesz i bedziesz sie mogl smiac z nich jak kazdy inny pracodawca a w kazdym normalnym kraju.
              • czoznek hotdog głupszy juz buc nie moze 07.12.12, 00:52
                ale za to moze mu jeszcze bardziej piana z kwadratowej mordy leciec hehehe
    • joanna_super Re: pieczarki ida na plajte 07.12.12, 00:36
      badz obiektywny, kazdy pracodawca ma taka sama mentalnosc.
      • fuck_u to czoZznek ma pieczarki??? 07.12.12, 01:02
        i tak oszukuje biedny polski narod ????? a tfuu !!! tfuu !!!
        • czoznek Re: to czoZznek ma pieczarki??? 07.12.12, 01:06
          he he he nie wiem skąd ci się uroiły te pieczarki z tego co pamiętam to czpajew miał pieczarkarnię a właściwie nie pieczarkarnię tylko cały potężny zakład produkcyjny.
          • fuck_u Re: to czoZznek ma pieczarki??? 07.12.12, 15:24
            ty masz pieczarki ! rosna u ciebie w domu na scianach !!,,hahaahahahahahahahhahahaah
            • czoznek Re: to czoZznek ma pieczarki??? 07.12.12, 17:25
              co tak wcześnie dzisiaj he hehe he nie ma roboty dla wyrobnika dollarow niet hehehehe
              pusta lodówka na xmas heheheheh
              • fuck_u Re: to czoZznek ma pieczarki??? 07.12.12, 18:55
                czoZZnek znowu masz dyzur od rana na pompowni goovien ??,,yhhyyhhyhyhyhyhyhyhyhhy
                • czoznek Re: to czoZznek ma pieczarki??? 07.12.12, 19:01
                  jak tam dostaniesz przed świętami jakąś dorywczą robotę czy będziesz dziadował do końca roku hehehe?
                  • fuck_u Re: to czoZznek ma pieczarki??? 07.12.12, 23:39
                    yyhyhhyhhhyhyhyhyhyhyhyhyhyhhyhyhyhyhyh 1 sza sie zbliza !!
                    • czoznek Re: to czoZznek ma pieczarki??? 07.12.12, 23:53
                      pierwsza robota? to szybko biegnij bo ci ją meksyk ukradnie hehehehe
                      • joanna_super Re: to czoZznek ma pieczarki??? 08.12.12, 03:27
                        z meksykiem jest sztama a cieki ciekna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka