Gość: tato IP: *.fastres.net 29.06.02, 03:54 .............to kurwa z Bialegostoku..................... .....nigdy nie przyznam sie do niego................. Ty glupi chuju,wiesz gdzie marmurowa,krakowsa,tam sie urodzilem................. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jot-23 Re: a,dramat ze............... IP: *.dyn.optonline.net 29.06.02, 03:56 Gość portalu: tato napisał(a): > .............to kurwa z Bialegostoku..................... > .....nigdy nie przyznam sie do niego................. > Ty glupi chuju,wiesz gdzie marmurowa,krakowsa,tam sie > urodzilem................. mam wrazenie ze mowisz do mnie )) chodzilem do I LO, czy w twojej chacie byla melina? jesli tak to chyba wiem kim jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: a,dramat ze............... IP: *.fastres.net 29.06.02, 03:59 Gość portalu: jot-23 napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > .............to kurwa z Bialegostoku..................... > > .....nigdy nie przyznam sie do niego................. > > Ty glupi chuju,wiesz gdzie marmurowa,krakowsa,tam sie > > urodzilem................. > > mam wrazenie ze mowisz do mnie )) chodzilem do I LO, czy w twojej chacie byla > > melina? jesli tak to chyba wiem kim jestes! I LO,to dla tego syfa melina.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: a,dramat ze............... IP: *.dyn.optonline.net 29.06.02, 04:02 Gość portalu: tato napisał(a): > > > > mam wrazenie ze mowisz do mnie )) chodzilem do I LO, czy w twojej chacie > byla > > > > melina? jesli tak to chyba wiem kim jestes! > > I LO,to dla tego syfa melina.................... no to lulu tato , bo zaczynasz miec powazne problemy z komprechencja (?) --> like in comprende! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: a,dramat ze............... IP: *.fastres.net 29.06.02, 03:56 Gość portalu: tato napisał(a): > .............to kurwa z Bialegostoku..................... > .....nigdy nie przyznam sie do niego................. > Ty glupi chuju,wiesz gdzie marmurowa,krakowsa,tam sie > urodzilem................. .........Ale przypal.................co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: a,dramat ze............... IP: 213.78.127.* 29.06.02, 17:05 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > .............to kurwa z Bialegostoku..................... > > .....nigdy nie przyznam sie do niego................. > > Ty glupi chuju,wiesz gdzie marmurowa,krakowsa,tam sie > > urodzilem................. > > .........Ale przypal.................co? to byla isci Twoja noc wczoraj ojcze,,potrzeba lat by to wszystko przetwozryc co z Ciebie wczoraj splynelo...przypal jak hoj.. Odpowiedz Link Zgłoś