bolko.skowron 07.08.05, 01:20 witam na forum Polonia jestem byleym, ku.., dzialaczem S to co sie dzieje w Polsce mnie wku..a ale nie wroce bo jest mi lepiej ku.. w usa polske mam w dupie niech zyje tow Stalin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bolko_skowron Re: ogloszenie 07.08.05, 02:39 Ty mnie sie tu nie podszywaj. Cos mnie sie widzi ze szukasz guza. Wiem wszystko lepiej niz ty. Przypominam, ze podszywasz sie pod kogos komu nie dorastasz do piet. To tak jak by mrowka chciala naskoczyc na slonia. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
bolko_skowron Re: Prosba 07.08.05, 06:59 Cos mnie sie wydaje ze ci sie humor poprawia jak sie podszywasz. Jesli tak, to sie ciesz. Jak bedziesz mial cos ciekawego do zaproponowania to daj mnie znac. Ja namalowalem kiedys plakat z jaruzelem. Pochwal sie czyms podobnym to pogadamy. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
bolko_skowron Re: Prosba 07.08.05, 06:59 Cos mnie sie wydaje ze ci sie humor poprawia jak sie podszywasz. Jesli tak, to sie ciesz. Jak bedziesz mial cos ciekawego do zaproponowania to daj mnie znac. Ja namalowalem kiedys plakat z jaruzelem. Pochwal sie czyms podobnym to pogadamy. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś