Gość: dorota IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 18:20 po co wasze swary głupie wnet i tak zginiemy w zupie czyli na oślej ławce, razem z tą krową i mamutem, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota kiciatek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 18:23 jak kiciatek mówi, że nie opowiadał o dupie misia, to nie opowiadał. Na pewno. Jak twierdzi, że nie wie kto to Piotrek, to nie wie. Na bank nie wie. A ogólnie, do nie przyznawać się do niczego. Nikomu, nigdy, nic. A jak kiciatka złapią za rękę, to niech powie, że nie jego ta ręka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: kiciatek IP: *.sympatico.ca 04.11.02, 18:27 Czy moze ci ktos pomoc? Moze nie wlepiaj oczek w monitor tak intensywnie, to i glowka odpocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Dorota... 04.11.02, 18:28 Gość portalu: dorota napisał(a): > jak kiciatek mówi, że nie opowiadał o dupie misia, to nie opowiadał. Na pewno. > Jak twierdzi, że nie wie kto to Piotrek, to nie wie. Na bank nie wie. > A ogólnie, do nie przyznawać się do niczego. Nikomu, nigdy, nic. > A jak kiciatka złapią za rękę, to niech powie, że nie jego ta ręka. skąd ja to znam...dokladnie te same teksty Czy to ja nie z toba bylem ochajtany? Aż już sie zaczynam bać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: Dorota... IP: *.speed.planet.nl 04.11.02, 18:30 przestancie mi wmawiac,naprawde nie wiem, kto to Piotrek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Artur IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 22:25 artur666 napisał: > skąd ja to znam...dokladnie te same teksty > Czy to ja nie z toba bylem ochajtany? > Aż już sie zaczynam bać. > Nigdy nikomu nic, czyli zero zaufania i totalna kontrola to Twoje własne, Królu, teksty wielokrotnie na tym Forum umieszczane. Stąd je znasz. Ochajtany ze mną? Raczej nie - mam co prawda w swej biografii jakichś artystów, ale żebym z nimi miała dzieci to sobie nie przypominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Artur IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 04.11.02, 22:51 uff...no to mnie uspokojilas, lecz jako, ze "nie wierz nikomu, totalna kontrola..." jak mam byc spokojny? A za dzieci, to ja serdecznie dziekuje...przepraszam, ktoredy do wyjscia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota zaraz zaraz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 23:10 Gość portalu: Artur napisał(a): > > A za dzieci, to ja serdecznie dziekuje...przepraszam, ktoredy do wyjscia! > Zabieraj, bo to Twoje. Co mi tu podrzucasz jakieś przerośnięte potomstwo. Znowu kukuła-time? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur aaach teraz! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 04.11.02, 23:20 jasne! cos ci powiem na ucho...Dorota jestes gnida. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota nie spoufalaj się IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 23:26 i nie chuchaj mi w ucho Gość portalu: Artur napisał(a): > > > jasne! > cos ci powiem na ucho...Dorota jestes gnida. czyli co, od pchły... jajko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota marcee IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 18:25 a Tobie jak idzie? Wiesz, z panem zahamowanym perwersyjnym? Znowu Ci czynił wyznania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: dorota, kiciatek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 20:33 hej dziewczyny Kiciatek byla boska !!! zupelnie nie a la Mniszek . ha ha . co za slownictwo? o malo nie upadlam jak przeczytalam ale wiesz co dorotka? jak to jest ze jak prosilem tego robercika w Kurniku zebby wycofal post jeden to wlasnie go zostawil a tu prosze...nawet Yonder i Pajacyk jak mnie sponiewierali to nie wyladowali na oslej lawce a ja?? za co??? co to za jakis Adminek??? slowo daje ze brak slow w tym Pierdolniku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota marcee IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 21:04 to jest cała afera. Wszyscy udają, że nikt nic nie wie. Uważaj na adminów - ponoć banują kogo popadnie. Nie wiem co to znaczy, ale to chyba jakieś okropne zboczenie, kolejna perwera na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: kiciatek, luiza i marcee IP: *.speed.planet.nl 04.11.02, 18:27 no wlasnie ,co sie stalo z watkiem i moja blyskotliwa wypowiedzia???,tylko,nie mow dorota,ze nie wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota no na oślej w portal o forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 18:30 dzięki szanownym donosicielom forowym i cenzurze GW. No comments. Kurwa. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: no na os´lej w portal o forum IP: *.sympatico.ca 04.11.02, 18:38 Posmiej sie z tej biednej istoty, Ty niedoszla "flecistko" ... dawajtie liudi dobryje! Odpowiedz Link Zgłoś
rune_ Re: walnij w stol 04.11.02, 18:43 i.... psychol z sympatico.ca sie znajdzie. Ty jednak plama na poscieli powinnas byla zostac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: walnij w stol IP: *.sympatico.ca 04.11.02, 18:48 Ona naprawde jednego sie nauczyla w tym "meskim" liceum - flet prosty! Odpowiedz Link Zgłoś
rune_ Re: Uczucie pustki czy nudy 04.11.02, 19:01 toba kieruje? Nie wiem czy zauwazylas ale sie powoli izolujesz.... Gość portalu: gadula napisał(a): > Ona naprawde jednego sie nauczyla w tym "meskim" liceum - flet prosty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARSpol Re: Uczucie pustki czy nudy IP: *.sympatico.ca 04.11.02, 19:05 Doronia tez tak myslal, ale dzisiaj ta jej agencja "ruchomosci" ... hoho! Odpowiedz Link Zgłoś
kretacz oj artek 16.11.02, 12:37 kompletna porazka, gnida? gdzie ty...........ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur .............. :) IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 12:44 kretacz napisał: > kompletna porazka, > gnida? gdzie ty...........ehh .............. no co? no i nic! Odpowiedz Link Zgłoś