christina.milian 25.04.06, 13:54 Witam forumowiczów. Zapraszam na mojego Hate Bloga o Polsce. Zamieszczam tam komentarze, najśmieszniejsze wiadomości dot. Polski oraz zdjęcia (seria: Galeria Polskiego Syfu). oto-polska.blogspot.com/ Pozdrawiam, N.M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwaga_zly_pies Re: Hate Blog o Polsce 26.04.06, 21:26 dlaczego zaraz "hate"? Moze "sobriety". Odpowiedz Link Zgłoś
christina.milian Re: Hate Blog o Polsce 27.04.06, 11:52 Jest trochę jadu w pokazywaniu tak wielkich skrajności w taki sposób. Co do trzeźwości, to ja mam problemy z rozeznaniem się czy nie żyję w jakiejś uwspółcześnionej bardzo tandetnej wersji komedii Barei... w której wszystkim ciężko jest zachować trzeźwość Odpowiedz Link Zgłoś
peysaty christina, ty chipo, jeszcze nie kumasz ze nauka 26.04.06, 23:43 to gowno zwojujejsz w zyciu? Odpowiedz Link Zgłoś
doctor_piotr Re: Hate Blog o Polsce 27.04.06, 02:57 To przyklad na to, jak Polakom poza Polska brzydnie glupota rodakow i puszczaja nerwy. Nie ma co sie denerwowac i najlepiej olewac te historyczna i z wielkimi tradycjami glupote polska. Tez sie komus chce robic po to tylko strone, zeby im zwrocic uwage jacy sa glupi...Oni uwazaja ,ze nie sa....na tym wlasnie polega polski paradox i nie warte to jest nawet nerwow, czasu i robienia strony.... zawracanie glowy Odpowiedz Link Zgłoś
christina.milian Re: Hate Blog o Polsce 27.04.06, 11:43 Witam. Tak, jest lekka desperacja w opisywaniu tego całego syfu. Jednakże my się z tym stykamy na codzień. Czytając takie informacje i pisząc posty nt. syfu możemy trochę odreagować. Co do marnowania czasu, to mój znajomy serwujący podobne informacje namówił mnie, abyśmy to samo postowali w necie - żeby mieć lepszy dostęp i archiwum przy tym dobrze się bawimy, a jeśli ktoś czytając zrozumie i trochę się pośmieje to bardzo dobrze. Inną sprawą są ludzie, którzy myślą, że hate blog powstał po to, aby pokazywać iż Polacy są _tylko_ debilami. Pokazujemy skrajności, a hiperbolizacja pomaga tylko w myśleniu - takie założenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś