Dodaj do ulubionych

Hate Blog o Polsce

25.04.06, 13:54
Witam forumowiczów.

Zapraszam na mojego Hate Bloga o Polsce. Zamieszczam tam komentarze,
najśmieszniejsze wiadomości dot. Polski oraz zdjęcia (seria: Galeria Polskiego
Syfu).
oto-polska.blogspot.com/
Pozdrawiam, N.M.
Obserwuj wątek
    • uwaga_zly_pies Re: Hate Blog o Polsce 26.04.06, 21:26
      dlaczego zaraz "hate"? Moze "sobriety".
      • christina.milian Re: Hate Blog o Polsce 27.04.06, 11:52
        Jest trochę jadu w pokazywaniu tak wielkich skrajności w taki sposób. Co do
        trzeźwości, to ja mam problemy z rozeznaniem się czy nie żyję w jakiejś
        uwspółcześnionej bardzo tandetnej wersji komedii Barei... w której wszystkim
        ciężko jest zachować trzeźwość wink
    • peysaty christina, ty chipo, jeszcze nie kumasz ze nauka 26.04.06, 23:43
      to gowno zwojujejsz w zyciu?
    • doctor_piotr Re: Hate Blog o Polsce 27.04.06, 02:57
      To przyklad na to, jak Polakom poza Polska brzydnie glupota rodakow i puszczaja
      nerwy. Nie ma co sie denerwowac i najlepiej olewac te historyczna i z wielkimi
      tradycjami glupote polska. Tez sie komus chce robic po to tylko strone, zeby im
      zwrocic uwage jacy sa glupi...Oni uwazaja ,ze nie sa....na tym wlasnie polega
      polski paradox i nie warte to jest nawet nerwow, czasu i robienia strony....
      zawracanie glowy
      • christina.milian Re: Hate Blog o Polsce 27.04.06, 11:43
        Witam.

Tak, jest lekka desperacja w opisywaniu tego całego syfu. Jednakże my się z tym
        stykamy na codzień. Czytając takie informacje i pisząc posty nt. syfu możemy
        trochę odreagować. Co do marnowania czasu, to mój znajomy serwujący podobne
        informacje namówił mnie, abyśmy to samo postowali w necie - żeby mieć lepszy
        dostęp i archiwum smile przy tym dobrze się bawimy, a jeśli ktoś czytając zrozumie
        i trochę się pośmieje to bardzo dobrze. Inną sprawą są ludzie, którzy myślą, że
        hate blog powstał po to, aby pokazywać iż Polacy są _tylko_ debilami. Pokazujemy
        skrajności, a hiperbolizacja pomaga tylko w myśleniu - takie założenie.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka