hell 31.08.06, 13:39 witam, powiedzcie mi jak tam u was jest na tej ,,zagranicy" czy myslicie opowrocie do Polski?czy absolutnie nie?. sama mysle nad emigracja i chciala bym sie czegos dowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki2 Re: hell 31.08.06, 15:03 A co, w Polsce juz nie potrzeba mlodych, zdolnych i myslacych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
hell Re: hell 31.08.06, 15:22 wlasnie dlatego powinnam...ale ja zamierzam dozyc 100 lat tylko po to by dobic ZUS!... Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: hell 31.08.06, 15:35 no to u mnie masz szanse bo ja tez juz niemlody. Jest tylko jeden problem, moj kolega, bardzo madry facet mnie uprzedzil: nie bierz starej baby bo zwariujejsz... Fakt, ze on to powiedzial to mna pooruszylo bo zaczalem sie zastanawiac i przyznalem mu racje. A ty jak myslisz, zwariuje facet przy starej babie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: hell 31.08.06, 16:21 piss.doff napisał: > A ty jak myslisz, zwariuje facet przy starej > > babie czy nie? jesli chodzi o ciebie to zadna "baba" ci nie grozi Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: hell 31.08.06, 16:30 pamietaj ze zawsze mozna sobie babe wytoczyc na tokarce, z bardzo precyzyjna dziurka, jak juz bardzo przycisnie! wiec nie mysle ze to jakis wielki problem! Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: hell 31.08.06, 18:13 ee, tam, lepsze te dmuchane i przez kogos robine. Odpowiedz Link Zgłoś
taki2 Re: hell 31.08.06, 16:43 Kto ja tam wie, stara czy mloda? Musze jednak przyzanac, ze jest mila. Ale jak by sie tak bardzo z Polski musiala urwac, to mozna by ja na synowa zaadoptowac. Oczywiscie jak sie do tego stanowiska nadaje i niema w tym zadnego doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
hell Re: hell 01.09.06, 09:24 jesli rozwiniesz mysl swojego kolegi..,,nie bierz starej baby bo > zwariujejsz... " to napewno ci odpowiem, gdzy nie wiem czy warjacja jest tu slowem o wydzwieku pozytywnym czy negatywnym? Zreszta co to jest ,,stara baba" bo chyba nie mowimy o babie drozdzowej z marca spozywanej w listopadzie bo wtedy to ona faktycznie jest juz stara Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: hell 31.08.06, 16:55 A ty ortalion jednak pomimo wrodzonej glupoty wyjechales i tez to nic nikomu nie dalo. Polska stracila tylko nakwienkszego trzepacza skorkom. heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: hell 31.08.06, 17:28 a ty co taki caly w bandazach? znowu jeza molestowales zboczencu a ja tu wszystkim mowilem, ze ty tylko z koza masz affair a ty widze na dwa fronty ciagniesz, hehe dostanie ci sie od maciory jak sie dowie, oj dostanie Odpowiedz Link Zgłoś