waldek.usa 08.02.07, 20:48 ???!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=56384906 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piss.doff Re: Inteligent... 08.02.07, 23:34 belkot maniakow. Zagladam czasem na polskie fora i niewazne jaki temat, np ostatnio byla to ekologia. Chyba nabawilem sie na emigracji dysleksji bo po minucie czytania belkotu ekologicznego tekst staje sie po prostu niemozliwy do czytania. Cierpia na jakies nerwice, zaparcia, zahamowania czy ch. wie co. Na koniec regularnie sie pozra jak wsciekle psy. Slowa maja inne znaczenie, dla mnie niezrozumiale i nie majace sensu. A prawda sprowadza sei do jednego: jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pienaidze. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa no dobrze, ale 13.02.07, 00:15 piss.doff napisał: > belkot maniakow. Zagladam czasem na polskie fora i niewazne jaki temat, np > ostatnio byla to ekologia. Chyba nabawilem sie na emigracji dysleksji bo po > minucie czytania belkotu ekologicznego tekst staje sie po prostu niemozliwy do > czytania. Cierpia na jakies nerwice, zaparcia, zahamowania czy ch. wie co. Na > koniec regularnie sie pozra jak wsciekle psy. Slowa maja inne znaczenie, dla > mnie niezrozumiale i nie majace sensu. A prawda sprowadza sei do jednego: jak > nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pienaidze. ► tu temat jakos nie chwycil, hehehe czyzby brak zainteresowania wlasciwego krapolom? Zostalo rowniez podobienstwo, na ktore zwrociles uwage: wczesniej czy pozniej dyskutanci skocza sobie do gardla, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: no dobrze, ale 13.02.07, 00:44 tam jest gorzej, zra sie bardziej do krwi a slowa sa bardziej bezsensowne. Dlaczego niepopularne? Bo nikt normalny przeciez nie uczestniczy w debacie ekologicznej o mierzeji wislanej, nie? Mnie tlumaczy ze dostalem link przez przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk1959 Re: Inteligent... 08.02.07, 23:40 Towarzyszu Majorze J23 vel Waldek.USA znowu nadaje......... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Kolejny frajer, hehehe 13.02.07, 21:41 piss.doff napisał: > pudlo. Masz pudla? ► tow. eryk z niewiadomego powodu mysli, ze jot23 i ja to ta sama osoba... Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Kolejny frajer, hehehe 14.02.07, 01:09 kazdy wie o tym od dawna tak samo jak i kazdy Eryk ma pudla Odpowiedz Link Zgłoś