flipflap 08.08.07, 05:55 Enjoy kto pamięta www.youtube.com/watch?v=XyIMi3uTpBQ Pierwszy raz co pamiętam to usłyszałem tę piosenką na lodowisku we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piss.doff Re: Coś dla przypomnienia - Sugar Baby Love 08.08.07, 05:58 to ja sie z krajanem klocilem? Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Coś dla przypomnienia - Sugar Baby Love 08.08.07, 06:06 piss.doff napisał: > to ja sie z krajanem klocilem? Musi byc. Od urodzenia Wrocławiak - Fabryczna - Szczęśliawa - Plac Pereca. "Podejdź do płota jako ja podchodzę" Hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Coś dla przypomnienia 08.08.07, 07:05 Cos z mlodosci www.youtube.com/watch?v=XRJQLzc-bco&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=cxbFLYa0_bw www.youtube.com/watch?v=H2Ncxw1xfck www.youtube.com/watch?v=irp8CNj9qBI&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: Coś dla przypomnienia 09.08.07, 10:46 Bracia, no to mamy wspólną młodość. Ta zresztą jest tylko i wyłącznie stanem umysłu... ELO - spocone dłonie nastolatki w objęciach przystojnego spoconego innego nastolatka. Queen za to - kojarzy mi się osobiście z zakazem słuchania 'kociej' muzyki przez Mamę, powyżej pewnej skali decybeli w rodzinnym mieszkaniu...Najgorsza była dla domowników właśnie "Bohemian rapsody". Nie mogę odżałować, że Freddie umarł zanim miałam okazję obejrzeć ich koncert na żywo. I jest to jedna z niewielu rzeczy, których żałuję w życiu. Pozdrawiam Kan Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: Coś dla przypomnienia 09.08.07, 11:50 Też dla przypomnienia; www.youtube.com/watch?v=BJCTrolF3CY Pozdrawiam Kan Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Coś dla przypomnienia - Sugar Baby Love 09.08.07, 12:16 Wroclaw-Stare Miasto, ulica Zachodnia/Legnicka...od urodzenia do wyemigrowania. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.peerelski Re: Coś dla przypomnienia - Sugar Baby Love 09.08.07, 13:37 a my z Krakowa inaczejsmy to postregali www.youtube.com/watch?v=XVAaUpzYk6k&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Coś dla przypomnienia - Sugar Baby Love 09.08.07, 18:26 B., petla czworki ) Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Coś dla przypomnienia - Sugar Baby Love 09.08.07, 12:14 Na Torpiascie gralem 4 lata w hockeya... Ale tego badziewia dzieki bogu nie slyszalem...Wroclaw dla mnie to raczej inny sound...Rock, Blues, Jazz, Punk, ale shit Disco?! Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: Coś dla przypomnienia - Sugar Baby Love 09.08.07, 13:02 A to z czasów gdy ABBA, Oliwia Newton John i Andy Gibbs(Bee Gees)nie byli jeszcze wielcy i śpiewali wspólnie "Beach Boys". Andy, twierdził, że bracia nie robią wiele, tylko próbują coś złożyć w całość. Oliwia się rumieniała...a ABBA, o mój Boże!!! www.youtube.com/watch?v=FNd5OsJ-Tq0&mode=related&search= Enjoy Kan Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Coś dla przypomnienia - Sugar Baby Love 09.08.07, 13:22 Inne wibracje...! BeeGees niestety mnie nie zaimponujesz, bebechy mi wykreca gdy slucham ich ciotowatych wyspiewek. Tylko Rock´n´Roll... W tamtych czasach wolalem Zeppelin, Floyd...Motorhead Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Coś dla przypomnienia - Sugar Baby Love 09.08.07, 15:10 artur666 napisał: > Inne wibracje...! ty to masz w dupie wibracje > BeeGees niestety mnie nie zaimponujesz, tobie pendzlowanie tylka imponuje > bebechy mi wykreca gdy > slucham ich ciotowatych wyspiewek. bebechy bardziej wykreca twoje "wystawy" ogladajac > Tylko Rock´n´Roll... > W tamtych czasach wolalem Zeppelin, Floyd...Motorhead ty matole jeden, od kiedy to oni rock'n'roll grali? tak samo na muzyce jak i na malarstwie sie znasz pendzlowac to potrafisz, ale malowac to raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 :) bolek sie juz nowa teoria wynurzyl. 09.08.07, 15:22 > ty matole jeden, od kiedy to oni rock'n'roll grali? Nie oslabiaj mnie, bo cie qutafonie smiechem zabije! Ty, jak kazdy polski burak, jak juz czyms przyyebiesz, to zal doope sciska. Zacznij fajansiarzu wpierw czytac czasopisma muzyczne, pozniej mozemy na temat muzyki pogadac. Glupi chooyu z lasow. Rock#n#Roll to w branzy muzycznej pojecie ogolnie. Ale taki fjut nie moze tego wiedziec. ha ha! Pilnuj piesku emigracyjny lepiej zeby ci ameryki za duzo dziadow bez GreenCard nie wjechalo a nie bierz sie dyskusje o muzyce rockowej. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian ty bucu jestes glupszy niz ustawa przewiduje 09.08.07, 15:39 o muzyce to zes czytal tam gdzie i o pendzlowaniu twierdzac kutasie, ze floydzi rock'n'rolla grali to tak samo sie blaznisz, jak tymi swoimi wystawkami tu masz na poczatek, a reszte doksztaltu na wlasna reke sobie rob en.wikipedia.org/wiki/Pink_Floyd Pink Floyd are an English rock band en.wikipedia.org/wiki/Elvis_Presley He recorded songs in the rock and roll genre, Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Wikipedia? czytaj dalej tego Misia Puchatka. 09.08.07, 15:51 W doope sobie wsadz badziewiarska wikipedie wiesniaku. Dla mnie jestes czeresniak i na tym koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian ty to i w trybunie mozesz sobie o muzyce poczytac 09.08.07, 16:20 i tak goovno z tego zrozumiesz pajacu jesli zas o wsadzanie w dupe chodzi to najlepiej swoj pendzelek tam wsadz wedlug twojej teorii gamoniu to i metallica tez rock'n'rolla grala, hehehe co za debil! Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: ty to i w trybunie mozesz sobie o muzyce pocz 09.08.07, 16:32 Dokladnie, ale to dla ciebie abstrakcja wiec sie moze nie mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Coś dla przypomnienia - Sugar Baby Love 09.08.07, 21:42 How 'bout this "Moja droga ja cie kocham..." www.youtube.com/watch?v=AJUEGpGNsjA Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Coś dla przypomnienia 09.08.07, 21:50 Jeszcze jeden rodzynek z mlodosci www.youtube.com/watch?v=CXGgUukttQ0 Odpowiedz Link Zgłoś
andrew-01 Re: Coś dla przypomnienia 09.08.07, 22:46 Z mlodosci mowisz ? ; www.youtube.com/watch?v=H8kcPR0_tZk Odpowiedz Link Zgłoś
porando A moze to ? 10.08.07, 00:50 www.youtube.com/watch?v=gzACDJCfQvs&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
harlista Taxas 10.08.07, 01:20 Dlugo mieszkalem w Taxasie: www.youtube.com/watch?v=pY1lCmjldGw&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=YDBIbJKjAZQ Odpowiedz Link Zgłoś
undocumented.alien Re: Coś dla przypomnienia 10.08.07, 01:57 Nie wiem, może ja młodszy tu jestem. Najbardziej zapamiętałem ABBA i Boney M. np Rasputin: www.youtube.com/watch?v=kvDMlk3kSYg Oraz teledysk, w którym zakochała się cała Polska, rok 1980, studio2: www.youtube.com/watch?v=4mZIrnD4kOQ Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: Coś dla przypomnienia 10.08.07, 05:47 undocumented.alien napisał: > Nie wiem, może ja młodszy tu jestem. > Najbardziej zapamiętałem ABBA i Boney M. > np Rasputin: ODP: Dobrze pamiętasz. Kawałki Boney M, ABBAy, BeeGees grane były w dyskotekach i te kawłki się tańczyło. Pink Floyd, Czesiek Niemen, Led Zeppelin, Deep Purple, Queen - tego się słuchało. Kan Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Coś dla przypomnienia 10.08.07, 13:43 kan_z_oz napisała: > Pink Floyd, Czesiek Niemen, Led Zeppelin, Deep Purple, Queen - > tego się słuchało. a to ci co rock'n'rolla grali, hehe a do tego jak najbardziej mozna bylo tancowac Odpowiedz Link Zgłoś