waldek.usa 02.12.07, 21:02 O, to sie nazywa konsumpcja. news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7123414.stm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chardonnay11 Re: Giant truffle sets record price 02.12.07, 21:49 Jadl ktos? Jak to smakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Giant truffle sets record price 03.12.07, 00:42 no wlasnie ja tez nie wiem. Moze sa tu jacys milionerzy co wiedza? Probowalem tylko 'morels'. Odpowiedz Link Zgłoś
buraczane_usa wcale nie tzreba być milionerem - pojedźcie do Wło 03.12.07, 10:56 Włoch, tam można kupić je za rozsądną cenę lub zjeść dania z truflami oczywiście te włoskie - białe - są droższe od czarnych Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: wcale nie tzreba być milionerem - pojedźcie d 03.12.07, 14:42 do tych Wloch ktore sa dzielnica Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
buraczane_usa dla przeciętnego przygłupa w USA 04.12.07, 14:28 to Włochy są tylko dzielnicą Warszawy, a Italia to kraj cóż... co ja na to poradzę, że takim jak ty to wszystko kojarzy się tylko z badziewiem? To taka projekcja stanu twojego umysłu Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Giant truffle sets record price 04.12.07, 23:23 chardonnay11 napisał: > Jadl ktos? Jak to smakuje? ► no i gdzie eksperci od bogactwa?? Odpowiedz Link Zgłoś
buraczane_usa jakie 'bogactwo', skoro danie z truflami kosztuje 05.12.07, 11:24 mniej więcej tyle samo, co każde inne? no ale może dla was z USA, wydać w restauracji kilkadziesiąt dolarów, to już oznaka bogactwa - fakt hamburgery w USA są tańsze niż w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Tuman, masz fajna sygnaturke, 05.12.07, 20:48 ja bym dodal: gdy w Bulbonii zbudujecie miasto na tyle milionow ile w NYC, to bedzie tam 400,000 bezdomnych, hehehe. Poza tem, co ty wiesz o truflach... Odpowiedz Link Zgłoś
buraczane_usa ciesz się baranie, tyle ci pozostało 06.12.07, 23:29 biorąc nawet 17mln na NYC (a tyle nigdy nie jest brane do statystyk, bo to cała metropolia, najwyżej jest brane 8mln), to Warszawa powinna mieć bezdomnych prawie 10.000 (przy 8 dla NYC ponad 15.000) a wiec głupcze, że tylu bezdomnych to może nazbierasz w całej Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa hehehe frajer bulbonskie statystyki 07.12.07, 22:23 buraczane_usa napisała: > > biorąc nawet 17mln na NYC (a tyle nigdy nie jest brane do statystyk, bo to cała > metropolia, najwyżej jest brane 8mln), to Warszawa powinna mieć bezdomnych > prawie 10.000 (przy 8 dla NYC ponad 15.000) > > a wiec głupcze, że tylu bezdomnych to może nazbierasz w całej Polsce > ► sa tyle warte, co twoja czerwonoarmijna sygnaturka. Jezeli w miescie 17 milionowym jest 40,000 bezdomnych, to jak to sie ma do 300 milionow mieszkancow, hehehe? Jezeli w Bulbonii zrobimy podobne porownanie, to Bulbonia wypada cieniutko. Gdyby Warszawa liczyla nawet 17M w kraju o 40M ludnosci, hehehe...a jesli naewt tylko 8M, to, hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
buraczane_usa tłuszcz z hamburgerów pozatykał ci łącza neuronów? 07.12.07, 22:59 już policzyć nic nie potrafisz - wiesz w Europie, a zwłaszcza w Polsce, to kazdy uczeń szkoły podstawowej rozwiazałby problem, który dla ciebie jest nie do zrozumienia Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Debil. Jestes skonczony debil. 08.12.07, 20:06 Rzuc sie na line, ulzy ci a swiat odetchnie z ulga. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: jakie 'bogactwo', skoro danie z truflami kosz 06.12.07, 19:28 masz mylne pojecie o USA. Te kilkadziesiat dolarow to ja daje na sierotki Wolnego w Afryce. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: jakie 'bogactwo', skoro danie z truflami kosz 08.12.07, 20:07 piss.doff napisał: > masz mylne pojecie o USA. Te kilkadziesiat dolarow to ja daje na > sierotki Wolnego w Afryce. ► Chyba zartujesz, hehehe, burak nalezy do ligi geniuszy, on wie wszystko najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa idiota 10.12.07, 22:43 buraczane_usa napisała: 19 milionów osób w USA pobiera kartki żywnościowe No widzisz, jak sie pieknie strzelasz w stope. Powyzsza rewelacja udowadnia, ze USA moze wyzywic pol Bulbonii. Czyz to nie wspaniale. Ja to chyba wrzuce na forum Glod w kRaju, ludziska zrobia rewolucje. Odpowiedz Link Zgłoś
buraczane_usa waldku_usa - już na paru forach wiedzą jakiś debil 11.12.07, 23:59 już od dawna nie musisz tego udowadniać, doprawdy! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa spadaj trollu, bo zasmradzasz forum 12.12.07, 00:08 jadem z geby czerwonoarmisty. Cieniutki jestes, szczegolnie w "polemice", hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś