Dodaj do ulubionych

"na czarno" w Hiszpani...

IP: *.tychy-ak.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 20:09
Czy ktos z Was moi mili,moze mi powiedziec czy wyjezdzajac do Hiszpani badz
Portugali ma sie jakie kolwiek szanse na znalezienie pracy?(na
czarno),spotkalem sie z roznymi opiniami na ten temat.Przewaznie dominuje
stwierdzenie...'zero szans na znalezienie pracy'.Czy ktos z was pracowal w
jednym z tych krajow 'na czarno'?
Obserwuj wątek
    • Gość: Realista Czy to sie oplaca? IP: *.il.us.prserv.net 25.01.02, 21:06
      Gość portalu: anioł napisał(a):

> Czy ktos z Was moi mili,moze mi powiedziec czy wyjezdzajac do Hiszpani badz
      Portugali ma sie jakie kolwiek szanse na znalezienie pracy?(na czarno), spotkalem
      sie z roznymi opiniami na ten temat. Przewaznie dominuje stwierdzenie...'zero
      szans na znalezienie pracy'. Czy ktos z was pracowal w jednym z tych krajow 'na
      czarno'?

*** Ja nie mialem okazji pracowania "na czarno" w zadnym z tych krajow. Ciekawi
      mnie jednak, czy ma to sens?
      Hiszpania i Portugalia nie naleza do zbyt zasobnych krajow. Przecietnie zarabia
      sie tam mniej niz w krajach polnocnych EU.
      Do tego dochodza podroze na polwysep iberyjski, ktore kosztuje drozej niz do
      bauera w Bawarii.
      Prze to, czy "saksy" w Hiszpanii lub Portugalii maja ekonomiczny sens?

• Gość: Don Re: oplaca ? IP: *.uc.nombres.ttd.es 25.01.02, 22:26
      Gość portalu: anioł napisał(a):

> Portugali ma sie jakie kolwiek szanse na znalezienie pracy?(na
      > czarno),spotkalem sie z roznymi opiniami na ten temat.Przewaznie dominuje
      > stwierdzenie...'zero szans na znalezienie pracy'.Czy ktos z was pracowal w
      > jednym z tych krajow 'na czarno'?

Jestes murarzem ? wykwalifikowanym? umiesz samodzielnie pracowac,umiesz
      ograniczyc picie wödy? To nie sluchaj bzdur tylko pakuj manele i wal do
      Hiszpanii.Wybrzeze okolice Alicante .roboty duzo.zarobki mozesz liczyc na
      minimalnie 50 Euro dziennie. Powodzenia
      • Gość: Realista Re: oplaca ? IP: *.il.us.prserv.net 25.01.02, 22:31
        Gość portalu: Don napisał(a):

> Gość portalu: anioł napisał(a):
        >
        > > Czy ktos z Was moi mili,moze mi powiedziec czy wyjezdzajac do Hiszpani bad
        > z
        > > Portugali ma sie jakie kolwiek szanse na znalezienie pracy?(na
        > > czarno),spotkalem sie z roznymi opiniami na ten temat.Przewaznie dominuje
        > > stwierdzenie...'zero szans na znalezienie pracy'.Czy ktos z was pracowal w
        >
        > > jednym z tych krajow 'na czarno'?
        >
        > Jestes murarzem ? wykwalifikowanym? umiesz samodzielnie pracowac,umiesz
        > ograniczyc picie wödy? To nie sluchaj bzdur tylko pakuj manele i wal do
        > Hiszpanii.Wybrzeze okolice Alicante .roboty duzo.zarobki mozesz liczyc na
        > minimalnie 50 Euro dziennie. Powodzenia

*** 50 Euro dziennie bedac wykwalifikowanym murarzem? Czy ty z byka spadl?
        Przeciez on szuka pracy na stanowisku kierowniczym.
        Przeciez wiesz jacy nasi rodacy sa przebojowi.

• Gość: baker Re: oplaca ? IP: *.mentorg.com 25.01.02, 22:33
          > *** 50 Euro dziennie bedac wykwalifikowanym murarzem? Czy ty z byka spadl?
          > Przeciez on szuka pracy na stanowisku kierowniczym.
          > Przeciez wiesz jacy nasi rodacy sa przebojowi.
          >

I czego sie baranie nabijasz z goscia???
          Zarabianie na zachodzie jest zarezerwowane tylko dla ciebie czy co???
          • Gość: Mirko Murarz za 50 Euro? IP: 65.206.44.* 25.01.02, 22:38
            W Stanach "na dziendobry" bedzie $150-200 dziennie...
            • jot-23 Re: Murarz za 50 Euro? 25.01.02, 22:43
              Gość portalu: Mirko napisał(a):

> W Stanach "na dziendobry" bedzie $150-200 dziennie...

Jak ja zaczynalem na greenpoincie to bylo "place $6 , ale duzo godzin"
              Chyba sie duzo pozmienialo smile)
              • Gość: bogdan Re: Murarz za 50 Euro? IP: *.proxy.aol.com 28.01.02, 03:50
                czy wy naprawde nie umiecie zyc bez pracy?
                ja was nie rozumiem
                gdzie nie pojedziecie to chcecie pracowac
                pamietajcie
                robota to glupota
                picie to jest zycie
          • Gość: Realista Re: oplaca ? IP: *.il.us.prserv.net 25.01.02, 22:57
            Gość portalu: baker napisał(a):

> > *** 50 Euro dziennie bedac wykwalifikowanym murarzem? Czy ty z byka spadl?
            >
            > > Przeciez on szuka pracy na stanowisku kierowniczym.
            > > Przeciez wiesz jacy nasi rodacy sa przebojowi.
            > >
            >
            >
            > I czego sie baranie nabijasz z goscia???
            > Zarabianie na zachodzie jest zarezerwowane tylko dla ciebie czy co???

Baranie? Jak smiesz mnie obrazac gnojku!

• Gość: baker Re: oplaca ? IP: *.mentorg.com 25.01.02, 23:00
              >>Baranie? Jak smiesz mnie obrazac gnojku!

Gnoja to w lustrze poszukaj debilu!!!!!!!!!!
              A jak masz zamiar sobie jaja z innych robic to lepiej wracaj do lopaty, tam ci
              chyba najlepiej!!!!!!!!!

• Gość: Realista Do Baker'a IP: *.dialinx.net 26.01.02, 23:15

> >>Baranie? Jak smiesz mnie obrazac gnojku!
                >
                > Gnoja to w lustrze poszukaj debilu!!!!!!!!!!
                > A jak masz zamiar sobie jaja z innych robic to lepiej wracaj do lopaty, tam ci
                > chyba najlepiej!!!!!!!!!

Sluchaj no frajerze, gadaj lepiej jak tam w Portland jest, bo bede tam na
                poczatku lutego, w sprawch sluzbowych.
                Teraz jest kwita z wzajemnymi obrazeniami (2:2), odpusc se, ok?
                • Gość: baker Re: Do Baker'a IP: *.tnt2.portland.or.da.uu.net 27.01.02, 00:00
                  W Portland jest ok, tylko zimno..
                  • Gość: Realista Re: Do Baker'a IP: *.dialinx.net 27.01.02, 00:10

> W Portland jest ok, tylko zimno..

Cos ciekawego do obejrzenia?
                    • Gość: baker Re: Do Baker'a IP: *.tnt4.portland.or.temp.da.uu.net 28.01.02, 03:00
                      Ja to lubie ogladac to co jest z daleka od Portland (no chyba, ze Blzaers or
                      Hawks). Z Portland nad ocean to godzinka jazdy i w gory tez. W samym
                      portlandzie to np. rose garden, japanese garden (ten prawdziwy nie hala), ale
                      styczen/luty to chyba nie najlepsze miesiace na to... Z rose garden jest super
                      widok na mount hood i samo portland. Poza tym wycieczka promem po 'columbia'
                      river, muzea. Downtown jest ciekawe, troche muzeow. Tak ogolnie to portland to
                      malutkie miasteczko. Ladnie polozone na rzeka. Duzo mostowsmile))))
                      To chyba tyle...

Baw sie dobrze w portlandziesmile))
                      • Gość: Realista Re: Do Baker'a IP: *.il.us.prserv.net 29.01.02, 15:42

> Ja to lubie ogladac to co jest z daleka od Portland (no chyba, ze Blzaers or
                        > Hawks). Z Portland nad ocean to godzinka jazdy i w gory tez. W samym
                        > portlandzie to np. rose garden, japanese garden (ten prawdziwy nie hala), ale
                        > styczen/luty to chyba nie najlepsze miesiace na to... Z rose garden jest super
                        > widok na mount hood i samo portland. Poza tym wycieczka promem po 'columbia'
                        > river, muzea. Downtown jest ciekawe, troche muzeow. Tak ogolnie to portland to
                        > malutkie miasteczko. Ladnie polozone na rzeka. Duzo mostowsmile))))
                        > To chyba tyle...
                        >
                        > Baw sie dobrze w portlandziesmile))

Dzieki za info! It is always deeply appreciated!
                        Jade tylko na 2 dni, lecz wiekszosc tego czasu spedze w siedzibie naszej firmy w
                        Lake Oswego.
                        W srode bede mial troszke czasu po poludniu, wiec zobacze.

Serdeczne pozdrowienia z Chicago (where Polish IS your langauage).

• Gość: baker Re: Do Baker'a IP: *.mentorg.com 29.01.02, 17:50
                          Lake Oswego jest bardzo ladne. Przypomina troche polskie male miasteczko
                          turystyczne, jak Wisla, alebo Ustron.
                          Ja mieszkam i pracuje 15 minut od Lake Owsego.
        • Gość: Don Re: oplaca ? IP: *.uc.nombres.ttd.es 25.01.02, 22:35
          Gość portalu: Realista napisał(a):

> Gość portalu: Don napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: anioł napisał(a):
          > >
          > > > Czy ktos z Was moi mili,moze mi powiedziec czy wyjezdzajac do Hiszpan
          > i bad
          > > z
          > > > Portugali ma sie jakie kolwiek szanse na znalezienie pracy?(na
          > > > czarno),spotkalem sie z roznymi opiniami na ten temat.Przewaznie domi
          > nuje
          > > > stwierdzenie...'zero szans na znalezienie pracy'.Czy ktos z was praco
          > wal w
          > >
          > > > jednym z tych krajow 'na czarno'?
          > >
          > > Jestes murarzem ? wykwalifikowanym? umiesz samodzielnie pracowac,umiesz
          > > ograniczyc picie wödy? To nie sluchaj bzdur tylko pakuj manele i wal do
          > > Hiszpanii.Wybrzeze okolice Alicante .roboty duzo.zarobki mozesz liczyc na
          >
          > > minimalnie 50 Euro dziennie. Powodzenia
          >
          > *** 50 Euro dziennie bedac wykwalifikowanym murarzem? Czy ty z byka spadl?
          > Przeciez on szuka pracy na stanowisku kierowniczym.
          > Przeciez wiesz jacy nasi rodacy sa przebojowi.
          >

Cos o tym wiemsmile) mam remint chalupy i koles ma firme budowlana,od 3 dni nie
          przyszedl ani jeden.Ale obiecal jak ich znajdzie to dokoncza-dobrze ze deszcz nie
          pada!
          • caza Re: oplaca ? 25.01.02, 23:17
            Ale ten Realista jest złośliwy co? Chyba to ten sam nick co Portugalczyk.Ma chłop
            licencję na prawdę.Nie słuchajcie go bo po pprostu nie udaje mu się
            B.emigracyjnemuwink W obliczu tego co jest w tej chwili w kraju naszym ,pewnie że
            powinieneś się pakować i spróbować.Te okolo 3000 km to nie jest sprawa życia i
            smierci-zawsze wrócisz.Ja zaczynałem w Hiszpanii i dobrze to wspominam pomiimo
            wcale nie najwyższych zarobków.Głowa do góry i do przodu.Poczekaj jeszcze miesiac
            i startuj.Powodzenia.A ty drogi Realisto do ZSMP się zapisz jak jeszcze
            jest.Agitka wspaniała.Masz szansę na sukces.Jeżeli jesteś w drugim internetowym
            wcieleniu Portugalczykiem to mnie wkurwiłeś i to solidnie.Ale dziś mam dobry
            dzień.Kolega kupił polski chleb.Pa!

> Gość portalu: Realista napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Don napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: anioł napisał(a):
            > > >
            > > > > Czy ktos z Was moi mili,moze mi powiedziec czy wyjezdzajac do Hi
            > szpan
            > > i bad
            > > > z
            > > > > Portugali ma sie jakie kolwiek szanse na znalezienie pracy?(na
            > > > > czarno),spotkalem sie z roznymi opiniami na ten temat.Przewaznie
            > domi
            > > nuje
            > > > > stwierdzenie...'zero szans na znalezienie pracy'.Czy ktos z was
            > praco
            > > wal w
            > > >
            > > > > jednym z tych krajow 'na czarno'?
            > > >
            > > > Jestes murarzem ? wykwalifikowanym? umiesz samodzielnie pracowac,um
            > iesz
            > > > ograniczyc picie wödy? To nie sluchaj bzdur tylko pakuj manele i wal
            > do
            > > > Hiszpanii.Wybrzeze okolice Alicante .roboty duzo.zarobki mozesz licz
            > yc na
            > >
            > > > minimalnie 50 Euro dziennie. Powodzenia
            > >
            > > *** 50 Euro dziennie bedac wykwalifikowanym murarzem? Czy ty z byka spadl?
            >
            > > Przeciez on szuka pracy na stanowisku kierowniczym.
            > > Przeciez wiesz jacy nasi rodacy sa przebojowi.
            > >
            >
            > Cos o tym wiemsmile) mam remint chalupy i koles ma firme budowlana,od 3 dni nie
            > przyszedl ani jeden.Ale obiecal jak ich znajdzie to dokoncza-dobrze ze deszcz n
            > ie
            > pada!

• Gość: Realista Skaza IP: *.dialinx.net 26.01.02, 23:12
              caza napisał(a):
              > Ale ten Realista jest złośliwy co? Chyba to ten sam nick co Portugalczyk.Ma chł
              > op licencję na prawdę.Nie słuchajcie go bo po pprostu nie udaje mu się
              > B.emigracyjnemuwink W obliczu tego co jest w tej chwili w kraju naszym ,pewnie że
              > powinieneś się pakować i spróbować.Te okolo 3000 km to nie jest sprawa życia i
              > smierci-zawsze wrócisz.Ja zaczynałem w Hiszpanii i dobrze to wspominam pomiimo
              > wcale nie najwyższych zarobków.Głowa do góry i do przodu.Poczekaj jeszcze miesi
              > ac i startuj.Powodzenia.A ty drogi Realisto do ZSMP się zapisz jak jeszcze
              > jest.Agitka wspaniała.Masz szansę na sukces.Jeżeli jesteś w drugim internetowym
              > wcieleniu Portugalczykiem to mnie wkurwiłeś i to solidnie.Ale dziś mam dobry
              > dzień.Kolega kupił polski chleb.Pa!

No prosze, obronca uciemiezonych znalazl sie! Pocieszyciel!
              Ty jestes pewno jednym z tych, ktorzy traca szmalec na roznych geszeftach, ale
              zarabiaja "bogate doswiadczenie". Nie przejmuj sie- kolega kupi nastepny
              bochenek, a jak sie kolo niego zakrecisz, to moze cos wiecej...

Nie jestem Portugalczykiem. Nie lubie tego frajera, ktory zaczyna watki
              idiotyczne watki.
              Ale wyglada na to, Skaza, ze to ty jestes zlosliwy i majacy licencje na
              prawde: "chyba to ten sam nick co Portugalczyk".
              Gdzies ty do szkol chadzal?
          • Gość: Don Re: oplaca ? IP: *.uc.nombres.ttd.es 25.01.02, 23:18

Panowie spokojnie o co sie bijecie,jak mu za malo to niech bedzie bezrobotnym
            w Polsce.Jak by mial robote dorze platna to by sie nie pytal.A gadki o
            zarobkach w USA wsadzic mozna se w d...jak on ma tam sie distac -czekac na
            loterie?Do hiszpanii autobusem 2 dni bez wizy i zawracania dupy! cos mi litery
            uciekaja-to cholerne piwo.
            • Gość: Don Re: oplaca ? IP: *.uc.nombres.ttd.es 25.01.02, 23:23

>
              > Panowie spokojnie o co sie bijecie,jak mu za malo to niech bedzie bezrobotnym
              > w Polsce.Jak by mial robote dorze platna to by sie nie pytal.A gadki o
              > zarobkach w USA wsadzic mozna se w d...jak on ma tam sie distac -czekac na
              > loterie?Do hiszpanii autobusem 2 dni bez wizy i zawracania dupy! cos mi litery
              > uciekaja-to cholerne piwo.

Ile zarabia murarz w Polsce miesiecznie? 50 Euro to wychodzi ponad 4000
              zlotych.za 26 dni pracy. Tzn 50 E/godz.
            • Gość: :-) Do Dona IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.02, 23:24
              Wiesz co? Te Twoje posty maja rzeczywiscie cos w sobie! W tym ostatnim
              najbardziej spodobalo mi sie to z tym piwem smile)))
              Tez sobie jedno otworze! Na zdrowie!

smile
              • Gość: baker Re: Do Dona IP: *.mentorg.com 25.01.02, 23:25
                Gość portalu: smile napisał(a):

> Wiesz co? Te Twoje posty maja rzeczywiscie cos w sobie! W tym ostatnim
                > najbardziej spodobalo mi sie to z tym piwem smile)))
                > Tez sobie jedno otworze! Na zdrowie!
                >
                > smile
                Wam to dobrze, ja na piwo musze jeszcze poczekac...jakies 2 godziny...

• Gość: STYRO Re: oplaca ? IP: *.uc.nombres.ttd.es 25.01.02, 23:45
            Jesli chcesz przyjechac tylko na zarobek, to moze faktycznie lepiej jechac do
            Niemcowa czy anglii. Jesli chcesz zostac na dluzej - to Hiszpanii jest swietnym
            miejscem do zamieszkania... Ja jestem tu przede wszystkim ze wzgledu na klimat
            i na stosunek Hiszpanow do Polakow, ktorych generalnie szanuja.

Pracowalem na czarno w Hiszpanii w 1998 roku. Dotarlem do Alcala de Henares
            takiego hiszpanskiego Chicagosmile)) podono jest tam 10.000 Polakow. W polskim
            kosciele zalapalem kontakt do faceta na budowe. Jako pomocnik placil mi 5.000
            peset jak sie nie myle to 30€ za dzien - praca od 8 do 18.00 z godzinna przrwa
            na obiad. Pozniej znudzila mi sie budowa - roznosilem ulotki po skrzynkach
            pocztowych za 3.000 peset za dzien,18.03€, potem mylem szklanki - oczywiscie
            caly czs na czarno w barze i dyskotece w Madrycie - tam nauczylem sie
            hiszpanskiego - za 100.000 peset na miesiac (600€wink...Nie moge narzekac - mialem
            duzo szczescia... Dostalem papiery i teraz jestem legalnie. Podobno jest ciezej
            teraz z praca - ja nie wiem, bo nie mieszkam z Polakami i nie utrzymuje z nimi
            kontaktow, ciezej jest dostac papiery, przyjechalo duzo emigrantow i podobno
            przyjedzie jeszcze wiecej - z Argentyny... Jeslichcesz pracowac jako pomocnik
            na budowie to radze poczekac do lata, teraz jest troche zastoj... Pozdrawiam
            • Gość: greg Re: oplaca ? IP: 10.10.26.* 26.01.02, 01:07
              Gość portalu: STYRO napisał(a):

> Jesli chcesz przyjechac tylko na zarobek, to moze faktycznie lepiej jechac do
              > Niemcowa czy anglii. Jesli chcesz zostac na dluzej - to Hiszpanii jest swietnym
              >
              > miejscem do zamieszkania... Ja jestem tu przede wszystkim ze wzgledu na klimat
              > i na stosunek Hiszpanow do Polakow, ktorych generalnie szanuja.
              >
              > Pracowalem na czarno w Hiszpanii w 1998 roku. Dotarlem do Alcala de Henares
              > takiego hiszpanskiego Chicagosmile)) podono jest tam 10.000 Polakow. W polskim
              > kosciele zalapalem kontakt do faceta na budowe. Jako pomocnik placil mi 5.000
              > peset jak sie nie myle to 30€ za dzien - praca od 8 do 18.00 z godzinna
              > przrwa
              > na obiad. Pozniej znudzila mi sie budowa - roznosilem ulotki po skrzynkach
              > pocztowych za 3.000 peset za dzien,18.03€, potem mylem szklanki - oczywis
              > cie
              > caly czs na czarno w barze i dyskotece w Madrycie - tam nauczylem sie
              > hiszpanskiego - za 100.000 peset na miesiac (600€wink...Nie moge narzekac -
              > mialem
              > duzo szczescia... Dostalem papiery i teraz jestem legalnie. Podobno jest ciezej
              >
              > teraz z praca - ja nie wiem, bo nie mieszkam z Polakami i nie utrzymuje z nimi
              > kontaktow, ciezej jest dostac papiery, przyjechalo duzo emigrantow i podobno
              > przyjedzie jeszcze wiecej - z Argentyny... Jeslichcesz pracowac jako pomocnik
              > na budowie to radze poczekac do lata, teraz jest troche zastoj... Pozdrawiam

ja tez mam zamiar do Hiszpani lub Portugali

jak wyjechales tak na pale w ciemno czy miales jakis kontakt pojechales z kims
              czy sam jak to wygladalo na poczatku tymbardziej nie znajac jezyka jak sie
              komunikowales czy ciezko jest tam sie przystosowac
    • Gość: jak Re: IP: *.kielnet.net 25.01.02, 23:32
      Gość portalu: anioł napisałcryinga):

> Portugali ma sie jakie kolwiek szanse na znalezienie pracy?(na
      > czarno),spotkalem sie z roznymi opiniami na ten temat.Przewaznie dominuje
      > stwierdzenie...'zero szans na znalezienie pracy'.Czy ktos z was pracowal w
      > jednym z tych krajow 'na czarno'?

Nic z tego nie rozumiem, a po co ty chcesz tam pracowac.
      Zarob te pare groszy w Polsce i jedz je wydac do Hiszpani. Wygrzewanie sie na
      sloncu prawie nic nie kosztuje !

• drapieznik Re: 28.01.02, 02:28
      Ostrzegam wszystkich mowiacych po polsku przed Portugalia. Hiszpania 'tak',
      Portugalia 'nie'.
      • Gość: zabka Re: odpowiedz IP: *.telefony.com.pl 28.01.02, 09:52
        drapieznik napisał(a):

> Ostrzegam wszystkich mowiacych po polsku przed Portugalia. Hiszpania 'tak',
        > Portugalia 'nie'.

Mozesz napisac dlaczego ?
        • Gość: Baloo Re: Portugalia - nie IP: *.ne.ch 29.01.02, 17:41
          M.in. dlatego, ze sami Portugalczycy po calej Unii jezdza roboty szukac ...
          jechac tam, to tak, jak jechac do Polski pracy na czarno szukac. Mozna , ale po
          co ? I z jakim skutkiem ?
          Pewnie znajda sie tez inne powody ....
          • Gość: Don Re: Portugalia - nie IP: *.uc.nombres.ttd.es 29.01.02, 23:25
            Gość portalu: Baloo napisał(a):

> M.in. dlatego, ze sami Portugalczycy po calej Unii jezdza roboty szukac ...
            > jechac tam, to tak, jak jechac do Polski pracy na czarno szukac. Mozna , ale po
            >
            > co ? I z jakim skutkiem ?
            > Pewnie znajda sie tez inne powody ....

znajda badz pewny.Kraj taki sobie,jedzenie takie sobie,kobietki malego -
            malusienkiego wzrostu ,takie sobie.W Lzbonie w nocy glucho i cicho,most platny !
            nie zaplacisz do stolicy nie wjedziesz ! Z potegi kolonialnej zostaly problemy i
            wspomnienia.Mam jeszcze jedno wspomnienie püotwierdzone na papierze,ale to inna
            historia.A i jeszcze jedno -nie w kazdym banku wymieniali walute-nür für swoje
            klienty
    • karelia Re: mandaty Dona 29.01.02, 23:48
      Don, czy z Portugalii tez przywiozles mandat jako suwenir z podrozy? Chlopie ,
      zaczynam podekrzewac ze kupiles sobie bryke , zeby imponowac bezrobotnemu
      Cyganowi z Andaluzji. Masz pojecie o przepisach ruchu drogowego? Gdzie sie
      ruszysz tam mandat! Co jest???? Nie trwon pieniedzy na glupie suweniry, no
      chyba ze jestes kolekcjonerem,to zupelnie zmienia postac trzeczy. Uwazaj, moga
      byc cenne , niedlugo bedziesz wnukom pokazywac, gdzie to dziadzia nie bywal ;-
      )))
      Kysssss w policzek wink K.
      • Gość: Baloo Re: mandaty Dona IP: *.ne.ch 30.01.02, 12:22
        Ty karelia nie szyderuj. Mandaty Dona z wlasnorecznym podpisem na rewersie beda
        chodzily za gruuuube pieniadze. Popros zibiego, to moze zmajstruje maszynke do
        ich podrabiania .... Kasa idzie na konto fan-clubu
    • Gość: Dolores Dolares Espaniolo! IP: *.netcom.ca 30.01.02, 02:43
      Babkom tam latwiej cos znalezc. Faceci to najczesciej motele na wybrzezu
      sprzataja, ale teraz nie sezon i najlatwiej to mozna tam trypra zalapac ...
      • Gość: Baloo Re: Pech IP: *.ne.ch 30.01.02, 12:20
        Jak sie ma pecha , to sie i na rodzonej siostrze trypra zlapie ...
        hasta pronto, guapa !!
        • karelia Re: Pech 30.01.02, 13:03
          a co to jest tryper?czy to zwierze, no bo jak mozna zlapac?to chyba ma 4 nogi,
          nie?
          • Gość: Baloo Re: Pech IP: *.ne.ch 30.01.02, 13:25
            Zlapac trypra za rogi ! uuuuuuuuuuchuuu, oj , nie moge, karelia, zlituj sie nad
            biednym misiem ! Wyobrazasz sobie corride z tryprem ? Oooooooole !
            Albo "Lowca tryprow" z C. Norrisem albo Stallone w roli glownej ? Pycha !!
            • karelia Re: Pech 30.01.02, 14:51
              Baluuuu nie przerazaj mnie , ja sie boje takich gwaltownych zwierzat typu byk,
              tryper... mimo iz sama jestem urodzona pod najpiekniejszym -BYKIEM Ole!!!
              Corrida OLE!!!!!
              • Gość: Don Re: Pech IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.01.02, 16:33
                karelia napisał(a):

> Baluuuu nie przerazaj mnie , ja sie boje takich gwaltownych zwierzat typu byk,
                > tryper... mimo iz sama jestem urodzona pod najpiekniejszym -BYKIEM Ole!!!
                > Corrida OLE!!!!!

Karelio ! faktycznie jako niewinna bialoglowa masz prawo nie wiedziec.ale jako
                nastepstwa naszej filmowej produkcji moze by zrobic film-Wakacje z Tryprem.To by
                bylo cos dla mlodziezy i ku przestrodze bo w AIDS wierza tylko lekarze jak sie
                okazuje.Ale co to ma wspolnego z tematem?
                • Gość: Baloo Re: Pech IP: *.ne.ch 30.01.02, 16:37
                  Mozna jeszcze nakrecic reklamowke "Wakacje na Tryprze - Wyspie Slonca".

Nie ma to juz nic wspolnego z glownym tematem, ale nie szkodzi ... nie pierwszy
                  to "skrecony" watek, i nie ostatni ...

na zrazie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka