Dodaj do ulubionych

Moja rata nigdy nawet nie zbliżyła się do złotowej

16.07.09, 23:24
A takie mundre pieprzyły tu coś, że nie należy brać kredytu w obcej walucie.
Ech, nieudacznik, to jednak nieudacznik.
Gdzie by nie był to głupi jest.

biznes.onet.pl/mocny-zloty-pomaga-bardziej-niz-rekomendacja-sii-r,18539,3021583,1,news-detal
Obserwuj wątek
    • harbourfront Re: Moja rata nigdy nawet nie zbliżyła się do zło 17.07.09, 00:44

Dowod na to ze Kagan to sowiecka swinia:
      Kagan aka profzwdrhab aka krupniok.pl aka mr.kagan aka polonews5
      aka prawdziwystarywjarus pisze o zamordowanym polskim pilocie
      uciekajacym przed komuna do Austrii:
      Kagan 02.07.09, 16:12 Skad
      wiesz, ze nie byl terrorysta? Po prostu zestrzelono go, zanim
      zdazyl popelnic zbrodnie! A kazdy, kto porywa samolot, to powazny
      przestepca, wlasciwie zbrodniarz i potencjalny terrorysta, wiec tu
      Jaruzelski mial 100% racje!
      • kupa.kazi Re: Moja rata nigdy nawet nie zbliżyła się do zło 17.07.09, 04:20
        o qerwa ,wsppolczyje,czegos siem nawochal,ze masz takie dlugie zejscie? powiedz
        moze i ja zarzuce
        • donk Re: Moja rata nigdy nawet nie zbliżyła się do zło 17.07.09, 22:50
          Moze ci tone zlomu na leb zarzucic. heheheheheheheheh
          • hotdoq1 Bongu 17.07.09, 23:12
            1. a powiedz ty mi przyjacielu ile kosztuje kilogram albo tona zlomu u was? Moge sie stac szczesliwym posiadaczem kilku czolgow i dzial samobierzbych oraz innych pojazdow opancerzonych z demobilu przedstawiajacych jedynie wartosc przetopowa. A parekilogramow one razem maja

2. a co do tych ktorzy radzili brac kredyty w waludzi w ktorej sie zarabia to raczej madra mysl jest. Zlotowka jest himeryczna i podatna na spekulacje. moze przyniesc mila niespodzianke jak teraz w przpadku franka albo nie mila jak w przypadku euro 7 miesiecy temu.
            • krupniok_pl Re: Bongu 18.07.09, 11:17
              hotdoq1 napisał:

> 2. a co do tych ktorzy radzili brac kredyty w waludzi w ktorej sie zarabia to
              raczej madra mysl jest. Zlotowka jest himeryczna i podatna na spekulacje. moze
              przyniesc mila niespodzianke jak teraz w przpadku franka albo nie mila jak w
              przypadku euro 7 miesiecy temu.
              >

---------------------------------

Tyle, że jak dotąd od początku reformacji rata kredytu złotowego zawsze była i
              jest wyższa od raty frankowej. W przeciągu 20, 30, 40 lat frajerzy złotowi grubo
              dołożą do kredytu, a frankowcy zyskają i to pomimo licznych wahań waluty.
              Myśleć globalnie i działać lokalnie.
    • prawdziwystarywjarus Moje gratulacje. Śmierć frajerom ! 23.07.09, 14:47
      www.dziennik.pl/gospodarka/article419647/Zloty_w_gore_Frank_juz_po_2_79.html
      • tow.mittal Re: Moje gratulacje. Śmierć frajerom ! 24.07.09, 10:39
        a czy Zloty odrobil juz cala strate do Franka Sz.?
        bo do plastykowego AUSdolara jeszcze nie.
    • krupniok_pl [...] 24.07.09, 10:22
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka