Gość: maz IP: *.arach.net.au 31.01.02, 23:23 Mieszkancy NYC ,mozecie napisac jak to jest z zabarykadowaniem Manhattanu przez security World Forum ???? Z gory dzieki za wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: Manhattan 01.02.02, 00:16 Gość portalu: maz napisał(a): > Mieszkancy NYC ,mozecie napisac jak to jest z zabarykadowaniem > Manhattanu przez security World Forum ???? > Z gory dzieki za wiadomosci. To znowu ja ))) Moja opinia jest taka, ze nastroje ludzi w tym miescie sa takie, na dzien dzisiejszy, ze chetnie by wyreczyli policje w "uspokajaniu" pryszczatej mlodziezy anty-globalistycznej. Ja w dni powszednie po manhattanie poruszam sie wlasciwie tylko podziemiami, wiec stamtad mam najlepsze wiadomosci, duzo policji stoi w przejsciach (podziemnych, ma sie rozumiec, przyczyniajac sie do jeszcze wiekszego tloku) , pozamykali pare ulic i polowe wejsc do mojego dworca, o zgrozo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalMal Re: Manhattan IP: *.nyc.rr.com 01.02.02, 00:24 ... kurde, jot-23 ... juz drugi raz sie wcinasz dzisiaj pomiedzy ... ... ile kaw wypiles ...?.... Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Manhattan 01.02.02, 00:28 Gość portalu: MalMal napisał(a): > ... kurde, jot-23 ... juz drugi raz sie wcinasz dzisiaj pomiedzy ... ... ile > > kaw wypiles ...?.... 4!, dobra ide sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalMal Re: Manhattan IP: *.nyc.rr.com 01.02.02, 00:23 ... no coz, pracuje zaraz obok Waldorf-Astoria Hotel gdzie odbywaja sie glowne konferencje i jakos dzisiaj do pracy doszlam i do domu wrocilam ... sa blokady betonowe, ktorych wczesniej nie widzialam na ulicach i policji rowniez w tej kategorii doswiadczenia ... kilka ulic zamknietych dla ruchu i pieszego i tego bardziej pospiesznego ... poza tym oprocz chinskiej delegacji 'protestantow' liczacej nie wiecej niz 100 osob, nikogo zadnych anty-globalistow/anarchistow w okolicy 48-47 ulicy i Park Avenue nie bylo widac ... ... wystarczy na zaspokojenie ciekawosci ...?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Manhattan IP: *.arach.net.au 01.02.02, 01:06 Dzieki za wiadomosci,ale poprosze o troche wiecej. Jak to sie odbija na prowadzeniu biznesow w NYC????? Tzn chodzi mi ,czy naprawde te blokady ograniczaja dostep klijentow????? A jak z dostepem do np.NASDAQ ,czy NYSC?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Manhattan IP: 199.219.138.* 01.02.02, 01:10 ano policji mnostwo na dole miasta, kreca sie w kolko jak lalki bo tak naprawde chyba juz im spowszednialo to cale niebezpieczenstwo etc mosty zakorkowane ech... niedlugo bede wracala do chaty to zdam relacje jak sie jechalo....... Odpowiedz Link Zgłoś