Dodaj do ulubionych

Tussipect dla faceta ? cz. II

IP: *.pl 23.04.04, 21:24
Ciekawe opinie napotkałem pośród was: chyba najciekawsza z nich to taka, że "facet powinien wyglądać jak facet". Dobre, powiem Wam, drogie koleżanki, bo moje dotychczasowe doświadczenia wskazują na coś zupełnie innego: mam kumpla, totalnie zasuszony koleś, ma 188 cm wzrostu i waży 59 kg. Kiedy jesteśmy na jakiejś imprezce, albo idziemy razem korytarzem (ja mam 184cm/77kg) - na kogo zwracacie, drogie panie, uwagę ? który z nas zmienia dziewczyny jak rękawiczki ? oczywiście, on. To on jest zawsze tym "ładnym/przystojnym/ślicznym/chłopięcym". Więc proszę mi tu nie opowiadać wyssanych z palca historii o tym, jak to wychudzony facet wygląda jak pajac i jest ogólnie niemęski i że powinien "ładować" w masę - to jest absolutna nieprawda; w waszych oczach, moje panie, jestem zawsze przegrany już od pierwszego spojrzenia, w porównaniu z po prostu chudym kolesiem. Ale nie sztuka siedzieć i narzekać - trzeba wziać się za siebie. Na siłownię chodzić nie będę bo nie chcę zwiększać swojej masy, mam jej aż za dużo. Ja chcę ją zmniejszyć (o jakieś 20 kg), dlatego ponawiam pytanie o dawkę tussipectu dla mężczyzn.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jamez Re: Tussipect dla faceta ? cz. II IP: *.pl 23.04.04, 21:25
    • Gość: Jamez Re: Tussipect dla faceta ? cz. II IP: *.pl 23.04.04, 21:26
      P.S.
      Zresztą, wystarczy poczytać samemu, czyż nie ?

muzyka.onet.pl/1,18,8,5236100,15677079,952445,0,forum.html
      Polecam lekturę opinii olbrzymiej większości internautek.
      • Gość: Ola Re: Tussipect dla faceta ? cz. II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 22:35
        Michał...są różne gusta.
        ale jak facet wygląda jak badyl, to to wygląda wręcz niesmacznie! tak samo
        zbyt umięśniony
        ale znajdą się amatorki i tego typu i tego.
        poza tym moim zdaniem masa mięśniowa Ci nie spadnie po odchudzaniu radykalnie,
        ponieważ to nie jest tłuszcz
        jak będziesz siedizał i nic nie robił, to zwiotczejesz
        proponuję po prostu tryp zwolnić i się zdrowo odżywiać:)
        pozdrawiam, 3maj się i nie załam bo na pewno znajdziesz kogoś godnego uwagi i
        nie sugeruj się wypowiedziami na onecie:)
        p.s. małe pytanko- dlaczego zwróciłeś sioę z tym pytaniem właśnie do nas, na to
        forum?
        • Gość: Ola Re: Tussipect dla faceta ? cz. II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 22:36
          aha, jeszcze jedno- nie liczy się to co na zewnątrz, a to co w środku

to jakies sprzeczne chyba z naszym forum;)
    • Gość: mandi.ole Re: Tussipect dla faceta ? cz. II IP: *.os.kn.pl 24.04.04, 08:19
      Rzeczywiści to wszystko jest bardzo pomieszane, bo ja non stop się odchudzam
      (teraz 49-50 kg przy wzroscie 166 cm) i podobają mi sie szczupłe dziewczyny.
      Natomiast zwracam uwagę na mężczyzn, którzy wcale nie są chudzi. Wolę, gdy
      facet ma ciało, bo lubię przytulić się do kogoś takiego. Nie przesadzajmy
      oczywiście z wylewającym się i obwisłym brzuchem, ale powinno być to męskie
      ciało kształtne i PROPORCJONALNE.
      Może nie przejmuj się swoim chudym kolegą, nie porównuj się do niego. Czy Ty
      też chcesz zmieniać dziewczyny jak rękawiczki?? Mam wrażenie, że nie chodzi Ci
      o to. A może jakaś laska coś podobnego powiedziała,teraz zawracasz sobie tym
      głowę?? Popracuj troszkę nad fizyczną stroną- poćwicz kilka min dziennie.
      Wyrzeźbij się troszkę. Będzie ok!
    • Gość: niewidzialna Re: Tussipect dla faceta ? cz. II IP: *.lodz.mm.pl 24.04.04, 09:06
      jasne, napewno lecą na jego wage, uwielbiam po prostu pająkowatych facetów.
      Zawsze się ma kolege czy koleżanke, która większe powodzenie i nie koniecznie
      musi być ósmym cudem świata, ale to nie zanczy że trzeba się do owej
      znajomej/go upodabniać. Za jakiś czas role mogą się odwrócić. A ty chcez mieć
      miłą dziewczyne, która Cie doceni, czy zmieniać dziewczyny jak rękawiczki
      zabawiać się panienkami z klubu. Bo to co napisałeś świdczy tylko o tym że
      brakuje ci laseczek tłoczących się wokół siebie. Masz racje to jest
      najważniejsze nie ma co.
    • Gość: niewidzialna Re: Tussipect dla faceta ? cz. II IP: *.lodz.mm.pl 24.04.04, 09:08
      może są takie co takich lubią, ale ja wole mieć się w co wtulić, naprawde wole
      misiowatych facetów:-) to rzecz gustu, to nie jest żadna reguła. Pozdro,
    • Gość: ubawiona Re: Tussipect dla faceta ? cz. II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 10:05
      ŻADNA PRAWDZIWA KOBIETA NIE BĘDZIE ZWRACAĆ UWAGI NA PAJACA KTÓRY SIĘ PYTA O
      DAWKĘ TUSSIPECTU ...

Dalej mi się pisać nie chce, szkoda czasu na taką protezę intelektualną ...
      • Gość: Jaymz Re: Tussipect dla faceta ? cz. II IP: *.pl 24.04.04, 12:37
        Żadna prawdziwa kobieta nie nazwie siebie prawdziwą kobietą :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka