fection 21.07.05, 22:24 kto od jutra zaczyna ze mną 10 dniowa głodówke??doszłam do wniosku ze wtedy sie lepiej czuje..no i ten płaski brzuch a pozatym to daje mi satysfakcje ze umiem nad sobą zapanować a inni jedza i tyja..no to jak?sa chętni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sheerley Re: głodówka 21.07.05, 22:46 Droga fection Chyb pomyliłaś fora. Nikt tu zadnych glodówek nie stosuje, bo chcemy byc zdrowe, a myslenie ze glodowanie daje Ci satysfakcje ze umiesz nad sobą panowac jest zludne. Predzej czy pozniej sie o tym przekonasz. ps. a moge wiedziec po co Ci ta glodówka? Zeby za 10 dni móc się nażrec ?:P Odpowiedz Link Zgłoś
amfibia20 Re: głodówka 21.07.05, 22:46 daj spokoj dziewczyno z ta glodowka, to nic nie daje oczyscisz organizm troske schudniusz ale potem wszystko nadrobisz.Ja przechodzilam przez setki diet i ciagle wracalam do tej samej wagi 63kg.Ale kumpela polecila mi sposob, nieciekawy ale zawsze to jakis, otoz amfetamina.Brala przez 2 tyg i jest mnie 11 kg mniej, wygladam super ale czuje sie okropnie zle.Ogolnie nie polecam ale tak bardzo chcialam schudnac ze nawet zlapalam sie chyba jedenej z najgorszej mozliwosci,ale mimo tociesze sie bo wygladam tak jak marzylam i mam nadzieje ze bedzie ok.Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sheerley Re: głodówka 21.07.05, 22:49 ....Ale kumpela polecila mi sposob, > nieciekawy ale zawsze to jakis, otoz amfetamina.Brala przez 2 tyg i jest mnie > 11 kg mniej, wygladam super ale czuje sie okropnie zle... o mamo, to forum zaczyna mnie przerazac!! Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: głodówka 21.07.05, 23:16 Powiem tylko tyle, że ten sposób jest znany od dawna i dobrze ze ktos go poruszył ostrzegajac przy tym. Bylo o efedrynie, to amfa tez powinna byc. To nie ma co przezywac co z tym forum sie dzieje, tylko zdac sobie sprawe co dziej sie wokolo, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sheerley Re: głodówka 21.07.05, 23:30 oj ritsuko...miejmy nadzieje ze to zostanei odebrane jako ostrzezenie...bo sama widzisz jakie osoby pojawiają sie i czytają to forum (mówię o tych przypadkowych...). W koncu kolezanka napisała, ze jak sie za wszelką cene chce schudnąc to kazdego pomyslu sie mozna chwycić:/ a co sie dzieje wokól widze - i faktycznie w newsweeku mieli racje - to epidemia XXI wieku.:( Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: głodówka 22.07.05, 09:46 No rzeczywiście, osoby trafiają tu różne, sporo jest tych, które szukaja sposobu, to czasem trzebaby ostro sprowadzić na ziemię. Epidemia XXI... ze smutkiem przyznaje racje też :(. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
presxxl Re: głodówka 22.07.05, 01:22 >Bylo o efedrynie, to amfa tez powinna byc. z tego co mi wiadomo, to efedryna jest pochodna amfetaminy... jedno g***o:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kolla74 Re: głodówka 21.07.05, 22:58 > wygladam super ale czuje sie okropnie zle no to się zdecydu czy chcesz się dobrze czuć.. Odpowiedz Link Zgłoś
normaaa Re: głodówka 27.07.05, 08:25 AMFIBIA ! nie uzależniłaś się od tej amfetaminy przez 2 tygodnie ? a jakie masz skutki uboczne? wpłynęło to jakoś na Twoje zdrowie ? poozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yarpen111 Re: głodówka 27.07.05, 11:31 Boszeeee, jestem przerazona ta glodowka, ameftamina i w ogole...takie posty powinny byc natychmiast usuwane.. Odpowiedz Link Zgłoś
kolla74 Re: głodówka 21.07.05, 23:04 fection, no to jak? nie odzywasz się... jesteś w kuchni... parzysz ziółka czy opróżniasz lodówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
anoresk Re: głodówka 22.07.05, 08:24 Umiesz zapanować ? Naprawdę ?A co z ostatnimi twoimi postami o rzyganiu ? Odpowiedz Link Zgłoś
anoresk Re: głodówka 22.07.05, 08:27 Kobitki !!!! Zróbmy bana na wszystkie posty fection . Nie dokarmiajmy trola .Jak nie będziemy jej odpowiadać , to się znudzi i nas zostawi. Zresztą po co polemizować z kimś tak usilnie starająącym się chorować ? Odpowiedz Link Zgłoś
fection Re: głodówka 22.07.05, 09:31 no to że chce chorować to tylko i wyłącznie moja sprawa..z resztą czytając to forum stwierdzam ze nie jestem jedyna...a rób sobie bana..płakać nie bede..bo to wasze dogryzanie tylko mnie mobilizuje Odpowiedz Link Zgłoś
anoresk Re: głodówka 22.07.05, 09:49 dhak ajhiud jdhcoials jdjd akljsdchpoiau akdsflkjh dsj,n lKAJSHJlj szlkdjch kjnh kjnck a;lkjd;flkjo;i aenmpiyhpoiv ;alksdmc;m zsm n.,copij[p'ase.,m n d;clkm;aklsd d;lkjm'a/,m fc ';klmvc'poawem, 'qkm'fp[klc][po ma;lekpoujfuirgt. ;aklsmd'opc fd'a;okc'[pa m'cpokv][p a'mdkjiur glja['pok dnkp;iojalkjnre fj e';lfkpao fv;lkjn e;vmkl'ak;l'lkmsbn erm f;lkmal,q [pw]qmfiouv ergkjlov f,xmvb na/;la[pire gflksprlg fvlksa ,rg m "a,.sel;m, '; Odpowiedz Link Zgłoś
ola1003 Re: głodówka 22.07.05, 10:53 anoresk napisała: > dhak ajhiud jdhcoials jdjd akljsdchpoiau akdsflkjh dsj,n lKAJSHJlj szlkdjch > kjnh kjnck a;lkjd;flkjo;i aenmpiyhpoiv ;alksdmc;m zsm n.,copij[p'ase.,m n > d;clkm;aklsd d;lkjm'a/,m fc ';klmvc'poawem, 'qkm'fp[klc][po > ma;lekpoujfuirgt. ;aklsmd'opc fd'a;okc'[pa m'cpokv][p a'mdkjiur glja['pok > dnkp;iojalkjnre fj e';lfkpao fv;lkjn e;vmkl'ak;l'lkmsbn erm f;lkmal,q > [pw]qmfiouv ergkjlov f,xmvb na/;la[pire gflksprlg fvlksa > ,rg m > "a,.sel;m, '; anoresk po jakiemu to napisane, co to za szyfr?:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nescafe39 Re: głodówka 22.07.05, 16:48 Ja nie jestem przeciwko głodówkom.Najdłużej wytrzymałam 6 dni.Ale źle się czułam.Jednak nie zamierzam rezygnować.Wiem tylko jedno:że jak ktoś zacznie z odchudzaniem to można się wpakować w niezłe tarapaty.Ja miałam anoreksję 3 lata temu, potem niestety wpakowałam się w bulimię.Nie zwracam, ale nie wyobrażam sobie życia bez środków przeczyszczających.:/ Odpowiedz Link Zgłoś
anoresk Re: głodówka 22.07.05, 17:24 Tak to szyfr. Ale się wstydzę napisać co oznacza :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolla74 Re: głodówka 22.07.05, 17:38 NO TO WAL .Zbyt wyczerpana jestem co by to odszyfrować... Odpowiedz Link Zgłoś
anoresk Re: głodówka 23.07.05, 15:20 To jest opis mojej najnowszej fantazji seksualnej zainspirowanej postem" głodówka " :))))))))) Razem z lubym włazimy do wanny razem z tuzinem bitej piany w spraju , wyciskamy tą śmietanę na siebie , polewamy się polewami do smaku . gdzieniegdzie utykamy gałki lodów waniliowych , posypujemy orzechami . Apotem radosnie się w tym pluskamy . Wychodzimy cali lepiący po czym lepimy się do siebie . A co to ma wspólnego z głodówką ? NIC !!!!!!! I to jest fajne.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: głodówka 23.07.05, 18:18 He he no pozytyw, nic tylko wypróbować :))). To się nazywa przyjemne zrywanie z nałogiem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hanusia24 Re: głodówka 23.07.05, 21:52 witam.Nie polecam i odradzam.Przeszłam 5-dniową głodowkę i po pierwsze miałam wrażenie, że psychicznie się wykończę, a po drugie to po wszystkim zrobiłam sobie takie święto, że moj żołądek o mały włos nie pękł.Skutki efektu jo jo odczuwam do dzisiaj.NIE POGRĄŻAJ SIĘ W CHOROBIE.To naprawdę nie jest dobry sposob.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fection Re: głodówka 24.07.05, 12:19 dzięki:) ale ja moze sie wydac głupie, mam wrazenie ze nie jestem nikomu ptrzebna..a na coś i tak trzeba umrzec..wiem ze zaraz mi napisza jaka to jestem głupia i wogóle.ale to moja sprawa.. Odpowiedz Link Zgłoś
lil-ka Re: głodówka 26.07.05, 23:10 Feciton zostawiłam Ci wiadomosc,mam nadzieje,ze sprawdzasz skrzynke;) Odpowiedz Link Zgłoś
normaaa Re: głodówka 27.07.05, 08:30 Cześć Fection ! Myślę, że głodówki odpowiednio stosowane są zdrowe i mają bardzo dobroczynny wpływ na organizm. W wielu ksiązkach można o tym poczytać. Ale to dotyczy OSÓB ZDROWYCH !!! Jeśli masz jakieś zaburzenia odżywania to lepiej nie stosuj głodówki. Po prostu jedz mniej, pij dużo wody i się ruszaj - to będziesz miała płaski brzuch i będziesz się lepiej czuła. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mykaaa Re: głodówka 06.01.06, 21:56 Mi się udało wytrzymać równo 16 dni. Na samej wodzie i tabletkach odchudzających. A co najdziwniejsze - nie przytyłam. Nie wiem jakim cudem. Tak czy siak, od poniedziałku ponownie głodówka. Nikomu nie polecam.Chociaż ja lubię to uczucie głodu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
princez Re: głodówka 07.01.06, 01:01 ja próbuje codziennie od jutra, ale wieczorem zawsze mam taki głód, że po prostu nie moge wytrzymać. więc sięgam do lodówki. ale od poniedziałku to już na 100%, bo trza zrzucić ta baryłe, żeby móc sie normalnie ubrać, a mam tylko tydzień. więc pie... ostatecznie złóżka nie musżę wcale wstawać... Odpowiedz Link Zgłoś
angel182 Re: głodówka 07.01.06, 20:28 switnie. moze zaczniemy sobie doradzac jak sie wykonczyc i cholera masowe samobojstwo, bo nic innego mi nie przychodzi do glowy. glodowki? nie jestesmy tu aby chorowac. zorientujesz sie, ze zle robisz ale moze byc za pozno Odpowiedz Link Zgłoś
kmurdz Re: głodówka 12.01.06, 12:56 naprawde cholernie daleko wam jeszcze do bycia zdrowym! o czym wy myslicie?? czy to forum jest po to, zeby dawac sobie sposoby i komentowac jak sie zabic???????? ludzie, otworzcie oczy i glowy przede wszytskim! zacznijcie myslec!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olcia029 Re: głodówka 12.01.06, 11:00 Dziewczyny, czytam to wszystko i truchleję ze strachu...Jestem starsza od Was mam prawie 30 lat, za moich czasów takie zagadnienia nie były znane na tak wielką skalę. Chciałabym jakoś pomóc, ale chyba nic to nie da, bo zaburzenia odżywiania to walka z samym sobą. Czytając nie da się nie zauważyć, że jesteście bardzo inteligentne, więc szkoda, że tracicie swój intelekt na sposoby odchudzania... ale to chyba silniejsze od Was...Nie należę do szczuplaków i też parę razy w zyciu sie odchudzałam, ale głodować 10 dni? masakra Bardzo Wam współczuję i trzymam kciuki, żebyście dały sobie radę i nie zaszkodziły swojemu zdrowiu , olka z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kmurdz Re: głodówka 12.01.06, 12:54 Dziewczyno! Ty naprawde masz nasrane w glowie! kontrole nad soba, bo sie zabijasz??? zatrzymaj sie na chwile i pomysl jaki masz cel. Odpowiedz Link Zgłoś
zbrodnia Re: głodówka 13.01.06, 13:05 fection, powodzenia i napisz jak juz będziesz miała płaski brzuch i jaka to będziesz wtedy szczęśliwa. Pewnie sto razy bardziej niz teraz. Boszzzzzzz..... Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia835 Re: głodówka 13.01.06, 20:09 A ja zaczynam od jutra:)ale tylko przez wekend tzn.nie taka dokladna glowówke bede pic tylko wody i soki:) Odpowiedz Link Zgłoś