Dodaj do ulubionych

Z bulimii w anoreksję

27.05.07, 16:07
Przejście z bulimii w anoreksję ktoś tak miał?
Obserwuj wątek
    • authentica Re: Z bulimii w anoreksję 29.05.07, 17:46
      Bardzo rzadko. Zdaniem psychologow prawie sie to nie zdarza. Ale jest anoreksja
      bulimiczna, ktora mozna myslic z takim "przejsciem".
    • ereszkiqal Re: Z bulimii w anoreksję 30.05.07, 16:41
      Na pewno to co mnie teraz "dotyka" nie jest typowa anoreksja .Cierpialam na
      bulimie 4 lata ,wczesniej byla anoreksja.Moje posilki kazdego dnia sa
      jednakowe.Jem 4 razy dziennie,w malych ilosciach,rzeczy odtluszczone,warzywa
      gotowane,jakis owoc ponad plan wywoluje u mnie silne wyrzuty sumienia.Bardzo
      duzo cwicze(jestem uzalezniona od tych cwiczen).Jesli z jakiegos powodu nie
      moge cwiczyc ,wewnetrznie mnie to wykancza ,obsesyjnie o tym mysle.Cwiczenia
      nie sa jednak wykanczajace ,nie czuje sie po nich bardzo zmeczona.Do lekarza
      nie pojde,nikt z mojego otoczenia nie wie,ze nie jest ze mna ok.Nie moge sie
      przyznac do tych "zaburzen".Jesli jest ktos ,kto ma pojecie co to jest prosze
      o komentarz
      • karollanna Re: Z bulimii w anoreksję 01.07.07, 23:07
        ja mam dokladnie to samo. caly czas skrupulatnie obliczam kalorie i wciaz
        zmniejszam ich dzienna ilosc z 700 na 500, 500 na 300. codziennie cwicze i mam
        poczucie ze gdy nie nie pocwicze jednego dnia lub kiedy wiecej zjem, nastepnego
        bede juz grubsza o przynajmniej kilogram. nie potrafie sie od tego uwolnic..
        • bulimia88 Re: Z bulimii w anoreksję 02.07.07, 09:44
          mam to samo..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka