Dodaj do ulubionych

apel o pomoc

03.02.11, 23:42
Mam córkę z wadą serca(zarośnięcie tętnicy płucnej z ciągłą przegrodą międzykomorową,hipoplazja zastawki trójdzielnej i prawej komory),urodzoną 18.02.2009 w Łodzi.24 lutego 2009 zrobiono jej zabieg Rashkinga,w dniu 10 marca 2009 zrobiono operację paliatywną-zespolenie systemowo-płucne prawostronne,w dniu 27 kwietnia 2010 miała wykonane dodatkowe zespolenie lewostronne ponieważ ma zwężoną lewą tętnicę płucną dlatego etap drugi nie mógł zostać wykonany.Ponieważ w Łodzi dają nam niewielką szansę na możliwość wykonania 2 etapu i wciąż każą nam czekać z braku miejsc,a Julcia powinna mieć ten etap za sobą już prawie rok temu zgłosiłam się do prof.Malca,który operuje w Monachium.Mamy już od niego kwalifikację na kwiecień tego roku,koszt operacji to ok.80 000 zł.Zgłosiłam się do fundacji Cor Infantis,mamy tam konto,ale szukam pomocy także gdzie indziej.Dla nas to ogromna kwota,której sami nie zbierzemy.Czy państwo nam mogą jakoś pomóc?Bardzo prosimy o pomoc dla córki,jest naszym całym światem,bez operacji nie ma szans długo zyć!Ona jest taka żywa,energiczna,radosna i uczuciowa.Jak dotąd udało nam się zebrać 10500 zł,więc jeszcze sporo przed nami.Więcej o Julci na jej blogu:julciazwadaserduszka.bloog.pl,oraz na stronie :www.corinfantis.org/index.php?text=361
Wszystkie osoby, które zechcą pomóc Julci mogą to uczynić dokonując wpłaty na rachunek:

Fundacja na rzecz dzieci z wadami serca Cor Infantis

86 1600 1101 0003 0502 1175 2150 z dopiskiem „Julia Kędzierska”
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka