lukasia1 10.06.05, 13:01 Witam ! Mam sporo maskotek, różnych, małych, dużych, kolorowych (około 30 sztuk) Chetnię oddam. Zainteresowanych proszę o adresy na mój adres gazetowy. Mile widziane sugestie dotyczące rodzaju, wielkości, koloru... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_mu Re: Oddam maskotki 10.06.05, 16:17 chętnie przyjmę jeśli posiadasz do oddania jakąś zebrę Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: Oddam maskotki 10.06.05, 17:14 Jeśli wśród zabawek byłaby jakaś z różnych materiałów albo z wszytymy w środek np. grochem, czymś szeleszczącym - to ja bym bardzo prosiła... dla 6,5 miesiecznego chłopczyka głucho-niewidomego... Odpowiedz Link Zgłoś
lukasia1 Wszystkim, którzy napisali... 10.06.05, 23:47 ...odpisałam na priv. Ajlii ! Mam takiego śmiesznego ptaka, coś tam mu szeleści i ma kształt ciekawy Chętnie oddam. Podaj swój adres na priv. Emilko ! Obawiam się, że zebry nie mam. Mała żyrafa to by się znalazła... I jeszcze jedno, do wszystkich zainteresowanych osób. Z góry zaznaczam, że maskotki nie są wyprane. Mam dwie małe córki w domu, nie dam rady tego zrobić, z góry przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś