Gość: Kaya IP: *.euro.mmm.com / *.mmm.com 20.08.04, 09:12 Czy ktos byl w tym hotelu? Nie znalazlam watku na jego temat na forum Egipt- hotele. Bardzo prosze o opinie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: puma Re: Hotel Oberoi, Sahl Hasheesh IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 11:41 Znów ktoś stroi sobie żarty?.Nie znajdziesz opinii o tym hotelu SAHL HASHEESH i o statku Oberoi poniewaz są to baaardzo eksluzywne miejsca i niewielu forumowiczów pewnie mogłoby sobie pozwolić na pobyt tam,a Ci którzy tam jeżdżą wątpię aby zaglądali na to forum.Napiszę jak pisałam wcześniej jeśli faktycznie się tam wybierasz żadne opinie nie są Ci potrzebne.A może to ta sama osoba prowokuje ;-) tylko pod innym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaya Re: Hotel Oberoi, Sahl Hasheesh IP: *.euro.mmm.com / *.mmm.com 20.08.04, 11:50 Bron Boze, nie robie sobie zartow. Po prostu chce sie tam wybrac, po powrocie napewno podziele sie wrazeniami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
poganka_m Re: Hotel Oberoi, Sahl Hasheesh 20.08.04, 11:55 Kayu, w ofercie którego biura znalazłaś ten hotel? Jakiś czas temu też go szukałam, ale bezskutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaya Re: Hotel Oberoi, Sahl Hasheesh IP: *.euro.mmm.com / *.mmm.com 20.08.04, 14:15 Nie ma go w zadnej ofercie, wylot musi byc organizowany niestety indywidualnie. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma Re: Hotel Oberoi, Sahl Hasheesh IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 11:42 Acha jak już wrócisz z tych cudownych miejsc opisz je w wątku Egipt- hotele.Czekam z niecierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaya Re: Hotel Oberoi, Sahl Hasheesh IP: *.euro.mmm.com / *.mmm.com 20.08.04, 12:07 Nie omieszkam! Odpowiedz Link Zgłoś
puma1 Re: Hotel Oberoi, Sahl Hasheesh 20.08.04, 12:50 Jesli się tam wybierasz wpisz w googlu nazwe hotelu i już go masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deo Re: Hotel Oberoi, Sahl Hasheesh IP: 213.25.131.* 20.08.04, 19:25 Pisałem Wam wcześniej , że biuro które zajmuje sie zakwaterowaniem w hotelu Sahl Hasheesh to Luxury Travel Management Warszawa Koszykowa 53. Zycze powodzenia i tez oczekuje opisu . Uwaga na marginesie Oberoi to nie hotel ale luksusowy statek po Nilu Oberoi Phillae . pzdr. jak widac i na naszym forum jest ktos zainteresowany takim hotelem . też dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Jest również Oberoi w Asuanie 20.08.04, 23:21 Jest to hotel budowany przez Rosjan jeszcze za czasów marzeń o komuniźmie. Znajdje się na wyspie Elefantynie na Nilu i wygląda jak kupa g. Nic bardziej szpecącego poza tym hotelem i pomnikiem przyjaźni egipsko radzieckiej w Egipcie nie widziałem. Nawet jeśli hotel ten polożony jest bardzo malowniczo, to on sam malowniczy już nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deo Re: Jest również Oberoi w Asuanie IP: 213.25.131.* 21.08.04, 00:29 Zwracam honor pc to widac hotel taki jest na Elefantynie , natomiast ten Sahl hasheesh ma być podobno w okolicy HRG .i z grubsza wyglada tak jakby był to zespół bungaloow-ów każdy z basenem . tak przynajmniej na zdjęciach. ciekawe jak tam jest naprawde - może koleżanka opisze jak jest zainteresowana . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Hotel Oberoi, Sahl Hasheesh IP: 62.135.124.* 21.08.04, 11:33 Oberoi Sahl Hashesh jest to 2 letni hotel w Hurghadzie (na końcu jeszcze dalej za hotelem Coral Beach. Jest to najdroższy hotel, wszystkie pokoje są o podwyższonym standardzie. Trzeba pamiętać, że jest to bardzo spokojny hotel, ten hotel nie ma dużego obłożenia ze względu na cenę. Jest to dosyć ekskluzywny hotel. Generalnie z sieci Oberoi można spotkać hotele na całym świecie jak również jest kilka w Egipcie, Oberoi Mena House (naprzeciwko piramid) w Assuanie również. Serwis w tych hotelach jest bardzo dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deo Re: Hotel Oberoi, Sahl Hasheesh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 13:01 ciekawe ile kosztuje tydzień w takim hotelu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lutka Re: Hotel Oberoi, Sahl Hasheesh IP: 62.233.232.* 21.08.04, 14:22 Najtańszy 2- osobowy pokój 225$ za dobę/osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deo Re: Hotel Oberoi, Sahl Hasheesh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 15:55 W pierwszej chwili otworzyłem usta z oniemienia .... i chciałem nieco złośliwie polecić hotel niezadowolonym z Triady ale... po przeliczeniu to właściwie nie jest tak źle ... 225 dolarów razy 7 dni to daje 1575 dolarów razy 4 pln to daje sumę 6300 PLN na dwie osoby czyli 3150 pln na osobę . Czyli gdyby jakoś tanio dostać się do Egiptu to kwota za przebywanie w luksusie nie byłaby taka wysoka . chyba ,że coś źle policzyłem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lutka Re: Hotel Oberoi, Sahl Hasheesh IP: 62.233.232.* 21.08.04, 17:40 sorry za szybko kliknęłam Te 225$ jest za jedną osobę na dzień - przy zakwaterowaniu w pokoju 2 - osobowym "trochę drogo" wychodzi :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś