Gość: ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16 lat temu jak kupić dobre kijki do nordic walking? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
surena Re: nordic walking 16 lat temu chciałam byc pomocna i opisać, ale to bez sensu, zostawiam link gdzie wszystko jest objaśnione: www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?f=4&t=71975&p=4208483#p4208483 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nordic walking IP: *.adsl.inetia.pl 16 lat temu Jak nzjadziesz informacje na tym forum o invitro to daj znac. Kijki przede wszystkim musza byc lekkie, najlepsze skladające się z carbonu. Muszą też byc dopasowane do wzrostu. Jak się trzyma kijek to w lokciu powinnien być kąt prosty. Są kijki regulowane oraz nieregulowane o danym rozmiarze. Trzeba isc do sklepu sportowego popatrzec, powybierac. I przede wszystkim obejrzyj jakie filmik jak sie to uprawia. Kiedy zaczynałam swoją przygodę z nordic walking zauwazylam,ze wiele osob jak chodzi to odpycha się stawiajac kijek przed sobą. Kijki zawsze powinny być za...nigdy przed. Generalnie chodzi się z kijkami szybciej niz normalnie. Jak dla mnie to fantastyczna sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
megi1973 Re: nordic walking 16 lat temu a co ma nordic walking wspólnego z Naszym Bocianem??? bez sensu podałaś tego linka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario_79 Re: nordic walking 16 lat temu Zobacz do mnie na bloga. Tam znajdziesz dużo informacji jak również odnośników. Tam znajdziesz dużo, wyczerpujących informacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś