Gość: trendsetter IP: *.aster.pl 19 lat temu A dopiero Groszki pisały, żeby nosić krótkie. Chyba blade macie pojęcie o modzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kalinka Re: Noś długie włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Tylko , że komu sie chce wstawać o 6 rano i stać godzine przed lusterkiem , żeby tak starannie i pięknie ułożyć włosy ;/ Właśnie...ja też słyszałam, żeby nosić krótkie włosy! ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metaxa Re: Noś długie włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Teoria o tym ze długie wlosy rano zajmuja duzo czasu jest "funta kłaków warta" /tych krótkich wystrzyżonych oczywiście/ Sama mam włosy dlugosci tej blondynki ze zdjęć i rano mam godzinę od momentu budzika do wyjścia do pracy /mam tez męża i psa;-)/ To własnie krótkie fryzury sa bardziej pracochłonne, zwłaszcza rano, kiedy taka kobietka wstaje i na całej głowie kazdy włos w inną stronę sterczy. A długie włosy zawsze można przeczesać grzebieniem i upiąć jakąs klamrą, związać w koński ogon albo zapleść zwykły warkocz, a to wierzcie mi nie zabiera więcej niz parę minut. Ale to jest proste kiedy włosy są dobrze ostrzyżone, nieco wycieniowane aby się układały, a to wymaga znalezienia dobrego fryzjera a nie byle stylisty, ktory z pięknych długich włosów zrobi "swój artystyczny" bajzel na głowie i jeszcze skansuje za to jak za zboże. A to że długie, rozpuszczone włosy działają na mężczyzn to wiadomo nie od dziś, zwłasza długie blond fale... /wiem coś o tym;-)))/ale oczywiście czarne i rude i inne też byle długie;-) Po prostu długie włosy to atrybut kobiecości i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wika Dlugie w ogole nie wymagaja czasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Mam dlugie proste wlosy i czasem w ogole zapominam sie uczesac. I tak prawde mowiac wtedy wlosy układaja mi się najlepiej:))) czas fryzowania - 0 minut! Odpowiedz Link Zgłoś
izzunia Re: Noś długie włosy 19 lat temu z dlugimi wlosami nie ma kompletnie problemu jesli sa sensownie przyciete - jeszcze niedawno mialam takie do polowy posladkow - wystarczylo raz dziennie rozczesac i bylo ok i dalo sie szybko cos z nich zrobic. oczywiscie fryzjerzy nie potrafia nic zrobic z takimi wlosami, wiec scinaja scinaja i zostaly mi takie troche za ramiona - kurde - pol godziny rano musze ukladac, zeby cos sensownego z nich zrobic. zdecydowanie dlugie sa mniej absorbujace:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meskim okiem Noś długie włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Długie rozpuszczone włosy u kobiety, chyba nie ma nic piękniejszego dla męskiego oka. Więc nie kierujcie sie modami tylko noście długie włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też męskim okiem popieram przedmówcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu w całej długości, tfu, rozciągłości :) my, samce, naprawdę to uwielbiamy i nie dajcie sobie wmówić, że nastała moda na krótkie i mniej pracochłonne (zdajemy sobie z tego sprawę i doceniamy wkład pracy) fryzurki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlisa a ja nie popieram:> IP: *.aster.pl 19 lat temu zawsze jakis facet musi sie wtrynić... kogo to obchodzi co wy chcecie? czy kobiety udzielają wam rad jaki młotek macie kupic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach no wlasnie IP: *.welnowiec.net 19 lat temu czego chcesz od tej zblazowanej, zakompleksionej kobity? zapomniala juz jak to jest z mezczyzna i zwariowala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew95 Re: no wlasnie IP: *.chello.pl 19 lat temu Sądząc po twoim ostatecznym argumencie, na pewno nosisz czarne stilonowe skarpety do brazowych sandałów. Czy mam rację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: no wlasnie IP: 80.54.174.* 18 lat temu Krotkie włosy preferuja te kobiety ktore nie moga miec długich z wielu powodow: rzadkie owal twarzy szybko sie przetłuszczaja wzrost kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samiec alfa właśnie obcięłaś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu szkoda. ale nie przejmuj się, ponoć każda potwora znajdzie swego amatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: właśnie obcięłaś? IP: *.aster.pl 19 lat temu hmmm zdaje sie ze fryzjerami zostaja czesto panowie o innej orientacji wiec serdecznie witamy tu wszystkich wypowiadajacych sie mocmo zestresowanych gejów :) zapewne juz bez włosów na głowie ... kazdy prawie facet lubi sobie pogadac o czymś czego od dawna juz nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: właśnie obcięłaś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Masz rację, czytając posty niektórych "kobiet" na forum czasami się zastanawiam, czy nie wolałbym być gejem niż być w związku z kimś takim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej zboczeniec* gej bez wlosow? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 19 lat temu geje (homoseksualisci) rzadko zyja tak dlugo aby dozyc siwizny lub bezwlosia (lysinki) stale stany zapalne odbytnicy nieprzystosowanej do kontaktu z nasieniem - robi swoje, a brak odpowiedniego unerwienia w tej okolicy zapobiega bolowi typowemu dla stanu zapalnego i umieraja nie wiedzac jak i za co :-( [* jestem gejem zboczencem bo w przeciwienstwie do niezboczonych gejow ja preferuje do kontaktow intymnych tylko kobiety] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: welcometohell te co maja nadmiar meskich hormonow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu moja stara akurat kupuje pedzle i mlotki :) wlosy krotsze niz do ramion = "facet" wlosy obcinaja (wg badań !): > wariatki > lesby > znerwicowane > zakompleksione > po przejsciach z facetami > te co maja nadmiar meskich hormonow Odpowiedz Link Zgłoś
mebcia Re: te co maja nadmiar meskich hormonow 18 lat temu Neandertalskie dyrdymały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: init noś długie włosy jeśli masz do tego urodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Nie każdej kobiecie, nie każdemu mężczyźnie długie włosy pasują. Po pierwsze, nie każdy ma dość silne i gładkie włosy: te które mają asymetryczny przekrój bez ciężkich, niszczących włos zabiegów chemicznych i termicznych nie będą za dobrze wyglądać. czasem lepiej pójść w krótkie włosy i korzystać np z peruk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yola Noś długie włosy IP: *.mysmart.ie 19 lat temu modnie? to na zdjeciach ma byc modne? sztuczne, nalakierowane obrzydlistwo. dlugie wlosy owszem ale naturalnie NATURALNE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Noś długie włosy IP: *.aster.pl 19 lat temu ale te zdjęcia to co to ma byc niby modne ? gdzie :D fryzura zalezy od urody ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popz Re: Noś długie włosy IP: *.bas504.dsl.esat.net 19 lat temu zenujace zdjecia i zenujace fryzury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: init naturalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu mam nadzieję że Twoje zęby też są naturalne. Pełne próchnicy, zgorzeli i innych dentystycznych rozkoszy. Kurde, naturalistka się znalazła. Odpowiedz Link Zgłoś
nilafloss Noś długie włosy 19 lat temu o lol to sa modne wlosy? fotki z polowy lat 90 tych. nie rozsmieszajcie mnie. z rogalikiem na wlosach to mozna isc na wiejskie wesele tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yami Noś długie włosy IP: 78.152.0.* 19 lat temu a te włosy blond na pierwszych kilku fotografiach to siano jakich mało - jak można takie czupiradło wybrać do sesji zdjęciowej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorka Re: Noś długie włosy IP: *.adsl.inetia.pl 19 lat temu Faktycznie, czupiradło potworne.. Jak sie na nią patrzy, to od razu ma sie ochotę ostrzyć na zapałkę, hehehe. Ale prawdą jest, że długie włosy są wygodniejsze od krótkich.. Przez lata nosilam króciutkie i co rano musiałam myć glowe, bo każdy wlos sterczał w inna stronę. Więc zapuszczam, ale nie dlatego, ze modnie (prawdę mowiąc mam to gdzieś), ale dlatego, ze wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mash_k Re: Noś długie włosy 18 lat temu oj tragedia:/ o lol to sa modne wlosy? fotki z polowy lat 90 tych. nie rozsmieszajcie mnie. z rogalikiem na wlosach to mozna isc na wiejskie wesele tylko. Noś długie włosyIP: 78.152.0.* Gość: yami 11.08.07, 22:01 Odpowiedz cytując Odpowiedz a te włosy blond na pierwszych kilku fotografiach to siano jakich mało - jak można takie czupiradło wybrać do sesji zdjęciowej! Re: Noś długie włosyIP: *.adsl.inetia.pl Gość: Zorka 11.08.07, 22:31 Odpowiedz cytując Odpowiedz Faktycznie, czupiradło potworne.. Jak sie na nią patrzy, to od razu ma sie ochotę ostrzyć na zapałkę, hehehe. Strach na wróble?IP: 83.225.181.* Gość: Anka 11.08.07, 23:57 Odpowiedz cytując Odpowiedz Skąd wzięliście tę płowowłosą modelkę?! Toż to koszmar nocy letniej! Platynowa kukła uczesana na zabawę karnawałową w Pcimiu Dolnym. Aż tak niskiego poziomu naprawdę się po Wyborczej nie spodziewałam. Kicz potworny. Następnym razem postarajcie się wybierać z nieco lepszym wyczuciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Strach na wróble? IP: 83.225.181.* 19 lat temu Skąd wzięliście tę płowowłosą modelkę?! Toż to koszmar nocy letniej! Platynowa kukła uczesana na zabawę karnawałową w Pcimiu Dolnym. Aż tak niskiego poziomu naprawdę się po Wyborczej nie spodziewałam. Kicz potworny. Następnym razem postarajcie się wybierać z nieco lepszym wyczuciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxik Re: Strach na wróble? IP: *.213-81-160.t-com.sk 19 lat temu A kolezanka Anka to pewnie ruda i zapryszczala osobka z kompleksami i solidna nadwaga - no i pewnie ze Stolycy (jak niejaka mariolka od 4 miesiecy). Proponuje udzial zakompleksionej Anki w kolejnej sesji - dopiero beda jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia Re: Strach na wróble? IP: *.toya.net.pl 19 lat temu ja uwielbiam długie proste włosy można zrobić super fryzure na każdą okazję delikatnie podkręcone loczki lub fale też zawsze są modne krótkie też są fajne co kto lubi moim zdaniem włosy długie są zawsze modne przy odrobinie fantazij można nieżle zaszaleć nietylko z fryzurą ale też z kolorkiem czerń blond jak i również odcienie rudości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rilwen :O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu co te baby mają na głowach?! żal mi kobiet, które mają taki gust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda A ja tam uwielbiam nosić długie włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu A ja mam długie włosy, coś takiej długości jak ta blondyna na zdjęciach. Noszę takie, bo lubię i mi pasują. W życiu nie obetnę włosów na bardzo krótko. Mój styl to długie włosy i będę w takich chodzić, nawet ja nie będą modne. Ja nie jestem z tych uganiających się za super aktualną modą, chodzę tak jak mi pasuje jak ładnie wyglądam, nawet jeśli nie jest to ostatni krzyk mody. Mam tylko mały problemik, że mam włosy łatwo się plączące dlatego rzadko chodzę w rozpuszcoznych, mam za to długi śliczny koński ogonek tak jak na fotkach. Taki ogonek to zero problemów kilka chwil i już jest zrobiony, jest praktyczny i ładny :). Takie końskie ogonki też są sexy nie tylko rozpuszczone :). Często koleżanki z krótkimi fryzurami zazdroszczą mi moich włosów , które są długie zadbane i co najważniejsze zdrowe, wiec się ładnie prezentują :) Odpowiedz Link Zgłoś
terri0071 Re: A ja tam uwielbiam nosić długie włosy 19 lat temu Wszystko pieknie ladnie - ale prosze WAS - czy ktos moze pokazac modelki ktore maja wiecej jak 25 lat. Przeciez dorosle kobiety (te po 25)tez jeszcze istnieja w Polsce - czy ONE nie maja prawa tez byc ladnymi. Prosze was, niech ktos sie zlituje i pokaze cos dla Pan po 40tce, albo 50tce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krEdka Noś długie włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu mam długie włosy , ale po obejrzeniu tych tragicznych fryzur wolałabym sie zciąć niż w czymś takim chodzić :] Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelka Noś długie włosy IP: *.centertel.pl 19 lat temu baaardzo mi sie podoba takie upiecie jest naprawde sexi;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina kozak Noś długie włosy IP: *.elblag.dialog.net.pl 19 lat temu moim zdaniem jest dobrze ale gdyby ten kok byl nizej to by wygladalo jeszcze lepiej.i bez tego odstajacego kosmyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tritka Noś długie włosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu Ochydztwo,autor tych fryzur powinien spalić się ze wstydu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tritka Noś długie włosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu Miałam Was za naprwdę fajny portal, a tu taki zawód!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Noś długie włosy IP: *.pub.sarocom.net 19 lat temu bardzo mi sie podobają i są naprawdę sliczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Noś długie włosy IP: *.chello.pl 18 lat temu czemu nie ma napisane jak ta fryzure sie wykonuje bo ja bym sobie chcial tak zrobic alba jakas z innych ktore tu sa to jak ja to mam zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: Noś długie włosy IP: *.tczew.net.pl 18 lat temu Dla mnie długie włosy to wygoda,wstaję rozczesuję(ciężka sprawa)i spinam w kok.Rozpuszczonych nie noszę,bo wyglądam jak lew:) Zawsze słyszę komplementy jakie to mam piękne włosy i dlaczego nie nosze rozpuszczonych.Jestem po prostu leniwa na wymyślanie fryzur i robotę z tym związaną. img85.imageshack.us/img85/8003/jaut8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Noś długie włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu jeżeli to ty jesteś na tym zdjęciu, to długie te twoje włosy nie są. piękne też nie, zwyczajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna75nrw Noś długie włosy IP: *.dip.t-dialin.net 18 lat temu mialam wlosy do pasa piekne blyszczace..ale teraz mam lekkie pasemka, i do polowy plecow, scieniowane modna grzywka, i wkoncu wygladam jak kobieta a nie jak wioska zacofana;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Noś długie włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu czemu zawsze musicie sztuczna blondyne pokazywać, wszystkie jakie do tej pory widziałam na tej stronie i innych to tlenione, a nie ma żadnej naturalnej Odpowiedz Link Zgłoś
mili_vanili Noś długie włosy 17 lat temu Modelek nie komentuję. Co dyskusji długie / krótkie, ładne/nieładne, sexy/niesexy: seksapil to nie tylko włosy! miałam już długie, kilka lat krótkie, teraz znów mam długie - nie widzę, by to jakoś wplywało na zmianę zaineresowania mną w oczach mężczyzn:) Odpowiedz Link Zgłoś
paniiwonka1 Re: Noś długie włosy 17 lat temu też mi coś wielkiego taka moda:) jako że dobiegam 40-tki, moge spokojnie stwierdzić, że takie kitki, koczki i platynowe były modne już w latach kiedy chodziłam jeszcze do podstawówki, potem jak do średniej i jak byłam dorosła już tez z 5 razy:) a moja mama może powiedzieć, że takie były modne, kiedy ona chodziła do podstawówki:) jak wiekszość w miare rozsądnych kobiet wyrośnie juz z czasów szkolnego lansu to wtedy dobiera sobie fryzurę , w której najlepiej się czuje, dla wygody i która z grubsza pasuje do wieku. brakuje tylko, by jakakolwiek normalna kobieta np. dobrze po 30-tce czy nie daj Bóg po 60-tce chciałaby być modna i chciałaby pomykać w rozpuszczonych platynowych falach do pasa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 latka Re: Noś długie włosy IP: 93.159.133.* 17 lat temu a co jest zlego w pomykaniu w dlugich wlosach po 30? to jeszcze mlode dziewczyny są. znam takie 3, jednej nie dalabys nawet 25 lat tak mlodo wyglada, drugą zdradzają tylko zmarszczki na twarzy bo ma 40, a tak wyglada jak 20 stka. wiec mi nie pitolcie ze klaki trzeba scinac na krotko z wiekiem..bo prawde powiedziawszy wyglada to zalosnie--te wsaystkie babki sciete jak chryzantemy :D Odpowiedz Link Zgłoś
paniiwonka1 Re: Noś długie włosy 17 lat temu nie mówię, że panie po 30-tce mają się obcinać na chryzantemy, można nosic spokojnie włosy do ramion, czy za.jest całe mnóstwo super fryzur i upięć z włosów półdługich. sama zauważyłaś różnicę u pani co to wygląda jak 20-tka a ma zmarszczki na twarzy bo jednak ma 40-tkę, nie powinna więc taka kobietka co to z tyłu liceum a z przodu juz powoli muzeum stroić się fryzurą na lolitkę bo odrobine samokrytyki trzeba posiadać:) jest nawet ostatecznie różnica pomiędzy posiadaniem lat 30 a 39 i pół:) zaprezentowane tu fryzury z rozkosznymi warkoczykami czy końskimi ogonami naprawdę są w pewnym wieku, no dobra po 40-tce, dobre do chodzenia po domu lub przy pracy w przydomowym ogródku. nie wolno się fryzurą postarzać ale smiesznie jest odmładzać się jakimiś kitkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Noś długie włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu to maja być krecone wlosy?? phhi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anius Noś długie włosy IP: *.kalisz.mm.pl 17 lat temu Na pokazach prezentujących trendy na nadchodzące sezony można znaleźć jeden wspólny wyróżnik – przedziałek na środku głowy. Prawie wszystkie modelki były uczesane w taki sposób Odpowiedz Link Zgłoś