Gość: xXxXxXx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 14:33 Czy wierzysz w kosmitów .?! Oni są mądrzejsi od nas .! Od Ciebie też sie tak nie śmiej .! Czytasz i co sie cieszysz taa .?! To nie ciesz .! W CCH widziałam kosmiteee .! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anonimxd Re: Kosmici IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 14:55 Serio ? Ejj! Ja się boję ! :O Raaatunku ! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimxd Re: Kosmici IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 15:00 hahaha ! Siedzę przed monitorem i się cieszę :d >lol2> haha ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serioo Re: Kosmici IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 14:58 ja wierze ! Jeden siedzi właśnie koło mnie w takiej zielonej bluzie i czarnych okularach ;D xD Nie no ale seryjnie ja widziałam ! W CCH się dzieją różne rzeczy. Np. Rosjanie z piłą mechaniczną i kołdrą ... Chcieli mnie zabić ! Ludzie uważajcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Kosmici IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 14:59 Taa mnie też .! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czescjestemkoko Re: Kosmici IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 14:59 LoFfFkAmM KosSmItÓÓff ! MamM JedneGo KomsMitkę ;** MiSsSq MóÓój ! ZabbBiera MnNnieE Na StaTeek i WgL ! xDD ;DD ;PPP ;))) ;** aVe Kosmici ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TUpolewa Re: Kosmici IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 21:16 Wiedziałem, że chełminianie to najciemniejszy lud, ale nie wiedziałem, że ta ułomność się w takim stopniu pogłębia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: Kosmici IP: 46.113.132.* 19.01.11, 20:01 A ELwis też tam był? Przestań brać albo zmień towar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Kosmici IP: *.chelmno.mm.pl 19.01.11, 20:21 taaaaa kosmici ? a wampiry znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Kosmici IP: *.tvgawex.pl 22.01.11, 14:15 Znam wampira Donka.Wyssie z nas wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Kosmici IP: *.cdma.centertel.pl 23.01.11, 13:02 ponoć każda wiara jest dobra ,wierzcie w co chcecie,kosmici,elfy,krasnale grunt żeby było wam z tym dobrze.. Odpowiedz Link Zgłoś