Dodaj do ulubionych

Interfernecja Hip Hop

IP: *.szczecin.mm.pl 26.06.11, 15:14
Witam, mam pytanko czy jest możliwe otrzymanie nagrań Interferencji ???? nie jestem z Chełmna tylko ze Szczecina, koleżka ze Stargardu co zna chłopaków z Interfer kiedyś mi podklepał ich nagrywki ale niestety nie mam z nim kontaktu a z chęcią bym sobie odświeżył konkretny chełmiński rap, mam nadzieje że chłopaki nadal nagrywają
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: Interfernecja Hip Hop IP: *.tvgawex.pl 26.06.11, 15:45
      odezwij sie gostka z interfer na maila kelzur@interia.pl
      • Gość: Wino Re: Interfernecja Hip Hop IP: *.szczecin.mm.pl 26.06.11, 16:13
        Czy mam rozumieć że jest to namiar na któregoś z chłopaków z Interfernecji ?????
        • Gość: as Re: Interfernecja Hip Hop IP: *.tvgawex.pl 26.06.11, 16:15
          tak
    • Gość: as Re: Interfernecja Hip Hop IP: *.tvgawex.pl 26.06.11, 16:15
      a koleżka ze Stargardu to zapewne Adrian :) ???
      • Gość: Wino Re: Interfernecja Hip Hop IP: *.szczecin.mm.pl 26.06.11, 16:55
        Dokładnie Adrian, chociaż ja go znam jako Olaf :) widze że mamy wspólnego znajomego :) myślisz że od gościa do którego daleś mi maila nie będzie problemu uzyskać jakieś kawałki ???? Olaf miał płytkę na której były kawałki o ile dobrze pamiętam np. co ważniejsze niż życie czy coś w tym stylu, generalnie jak usłyszałem rap z pod znaku Interferencji to byłem rozjebany na łopatki jak na tamten czas poziomem rapu z tak małego miasta jakim jest Chelmno do tego jeszcze wielokrotnie nasz wspolny znajomy podkreślał że w Chelmno ma swój specyficzny mikroklimat dla hip hopu, chlopaki nagrywają jeszcze ????
        • Gość: as Re: Interfernecja Hip Hop IP: *.tvgawex.pl 26.06.11, 22:24
          chlopaki juz nie nagrywają.
          napisz na tego maila do kolegi (Łukasz) to sie dowiesz szczegolow. Na forum nie chce pisac wiecej.
          Adriana tez znam spod zywy Olaf.
          Pozdro !
    • Gość: sis Re: Interfernecja Hip Hop IP: 89.231.151.* 26.06.11, 23:36
      www.youtube.com/watch?v=gBxc9rtIF6s&feature=related

polecam chełmiński hip hop
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka