Dodaj do ulubionych

gorace nożyczki

IP: *.univ.szczecin.pl 13.12.14, 15:29
Gdzie w Chełmnie podcinają włosy "gorącymi nożyczkami" ? Proszę o odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: ete Re: gorace nożyczki IP: *.tvgawex.pl 13.12.14, 15:52
      Zakład fryzjerski w bramie na grudziądzkiej kolo Jamajki . Koszt ok 40 zł.
    • Gość: fryzjer Re: gorace nożyczki IP: *.tvgawex.pl 13.12.14, 17:17
      technika którą półinteligentny fryzjer zrobi z zamkniętymi oczami - lecz ładnie brzmi i dla laika WOW jak mi w tym zakładzie obcinali wlosy. Ojj nieudolna reklama :)
      • Gość: hh Re: gorace nożyczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.14, 23:13
        Byłam raz i nie polecam ... Panie fryzjerki są nimi chyba tylko z nazwy.. prosiłam o naprawdę nie trudna fryzurę. . Spieprzyla mi całe włosy. .. mam porobione na glowie same schody. .. masakra jakąś. . !! A gorące nożyczki powodują tylko tyle że nie rozdwajaja się tak końcówki.
        Wiec radziła bym iść do normalnego salonu fryzjerskiego gdzie włosy zostaną obcięte ładnie . 2
    • Gość: POLA Re: gorace nożyczki IP: *.tvgawex.pl 15.12.14, 15:29
      a jak będzie moda na kupę jako nawóz na włosy też spróbujecie żadne zniszczone włosy nie naprawią gorące nożyczki fryzura na głowie zależy od dobrego fryzjera a sfilcowane kłaki muszą odrosnąć a kto ma stale" bylejakie" włosy to znaczy że źle się odżywia takie rzeczy się leczy od środka ...................lakiery sylikony niszczą włosy.....................................myć włosy w ziołowych szamponach
    • Gość: xxx Re: gorace nożyczki IP: *.178.005.pools.vodafone-ip.de 16.12.14, 15:13
      Nie pytam o opinie, tylko gdzie jest to robione..
    • Gość: remigiusz Re: gorace nożyczki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.12.14, 20:38
      wez se nozyczki i wloz je do pieca a po 15 min wyjmij i przytnij sobie te wasy ty stara lampucero :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka