IP: 171.25.230.* 21.07.18, 14:05
W Biedronce na Grudziądzkiej robiłem zakupy i do mnie dwóch tytułowych bohaterów podeszło żebrali pieniądze i nie chcieli odejść. A najlepsze, że ochroniarz widział i stał z założonymi rękoma i nie raczył zainterweniować. Jak tu żyć z takimi ludźmi w tym mieście jedni to żule a drudzy nieroby!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: eryk ronaldox Re: Żule IP: *.awacom.net 21.07.18, 14:13
      ta sama sytuacja. SKANDAL
      • Gość: obserwator Re: Żule IP: *.centertel.pl 21.07.18, 14:37
        Ochroniarz nie jest od przeganiania żuli z Grudziądzkiej. Co się tak pultacie, przecież to wasi synulkowie, mężowie lub ich znajomi.Po co łazisz jedna z drugą do Biedry? To już niedzielne zbiorowe marsze nie starczają? Straszny koniec przegranego żywota!
        • Gość: ziolo Re: Żule IP: *.dynamic.mm.pl 23.07.18, 21:58
          ZUle to taka chełminska tradycja. Sa jak pchły na starym psie. Ile by nie marło tyle samo powroci na chełminskie ulice.
          • Gość: gość Re: Żule IP: *.play-internet.pl 24.07.18, 09:15
            Żul ma prawo wyborcze, dlatego jest pod ochroną tutejszych władz. Kto wie, czy dzięki głosowi żula nie przeszedł jednym głosem ze swojego matecznika Kordowski w 2014 roku?

Żul jest takim samym symbolem miasta, jak dziurawe dogi, nieudaczny burmistrz, średniowieczne mury, fontanna czy kino za 6 baniek.
        • Gość: do "obserwator" Re: Żule IP: *.play-internet.pl 24.07.18, 14:01
          A ty kim "obserwator" kur de jesteś? Co?!!! Pewnie synysiem takiego żula, tylko nie wiesz o tym?!!!
          • Gość: obserwator Re: Żule IP: *.dynamic.mm.pl 24.07.18, 15:15
            W stosunku do ciebie zajeżdżającego plebsem to jestem arystokracją i żadne twoje żałosne przypuszczenia mnie nie gilają.
            • Gość: przypuszczenia Re: Żule IP: *.play-internet.pl 24.07.18, 17:22
              Przypuszczenia? Ha ha ha
    • Gość: zul Re: Żule IP: *.tvgawex.pl 24.07.18, 12:14
      www.youtube.com/watch?v=bC_CP1Hymss
    • emirates888 Re: Żule 25.10.18, 20:14
      Skandal
      • Gość: Mika Re: Żule IP: *.dynamic.mm.pl 26.10.18, 10:11
        Koniec lata I koniec przesiiadywania na plantach przy relaksie,,ufffff
      • Gość: ? Re: Żule IP: *.dynamic.mm.pl 26.10.18, 10:49
        ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka