Gość: men IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 18:25 mam pytanko czy waszym zdaniem ładniejsze są blądynki czy brunetki??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ddd Re: brunetki i blądynki IP: *.cable.ubr04.dund.blueyonder.co.uk 12.12.06, 18:31 moim naturalnym kolorem wlosow jest blond,obecnie jestem brunetka:)))z tego co wiem moda na blondynki juz minela... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunetka Re: brunetki i blądynki IP: 81.210.32.* 12.12.06, 19:41 czy to ważne czy brunetka czy blondynka moze i być też ruda bądź szatynka jak i wiele innych kolorów . Przecież kolor niema znaczenia ... przynajmniej nie dla mnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaklara Re: brunetki i blądynki 12.12.06, 19:47 ja jestem R U D A i mam powodzenie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: extra blądynka Re: brunetki i blądynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:52 moim zdanie brunetki i bbblądynki są ładne ale ładniejsze blądynki i są zgrabniejsze i bardziej sexy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: brunetki i blądynki IP: 83.2.9.* 12.12.06, 20:05 może dla ciebie, bo pewnie sama jesteś blondynka i tak mówisz... a ja twierdze odwronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuuuuuuuuuu Re: brunetki i blądynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:07 a T7 tak twierdzisz pewnie, bo jestes brunetką.......... tak mozemy sie spierac bez konca........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yo Re: brunetki i blądynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:15 mOim zdaniem brunetki... fakt wypowiedz u góry sie zgadza.. moda na blondynki juz dawno mineła ... brunetki RULEZZZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek Re: brunetki i blądynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 07:57 BRUNETKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: brunetki i blądynki IP: 83.2.11.* 13.12.06, 09:22 no brunetki a kto niby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 11:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: brunetki i blądynki IP: 81.210.32.* 13.12.06, 13:08 A mi to bojetnie czy taka czy taka ale blondynki z doswiadczenia są lepsze w łozku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: brunetki i blądynki IP: *.cable.ubr04.dund.blueyonder.co.uk 13.12.06, 13:26 to chyba spales z samymi brunetkami pofarbowanymi na blond Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszyscy z polski Re: brunetki i blądynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 14:46 my twierdzimy że oczywiście blądynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: brunetki i blądynki IP: 83.2.8.* 13.12.06, 17:18 To żadna różnica :/ jak dla mnie bynajmniej ... A tude maja najmniej kłopotów z cera.. Hehe :) PzDr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: brunetki i blądynki IP: 83.2.8.* 13.12.06, 17:27 A może tak słownik by się przydał...?Już nie mogę na to patrzeć.Pisze się blondynki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: brunetki i blądynki IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.12.06, 21:26 blondynki ładniejsza mmmm...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: brunetki i blądynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 22:23 No luidzie pewnie że BRUNETKI nawet znam dużo takich fajowych pozdro dla brunetek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: brunetki i blądynki IP: 81.210.32.* 17.12.06, 20:46 Jeny jestem brunetką i sądzę, że to nie ważne czy brunetka czy blondynka po co się kłócicie o to ... jedna przez drugą toć to widać ze brunetki piszą na ze brunteki a blondynki ze blondynki ...przestańcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: brunetki i blądynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 06:25 Brunetki wyglądają dostojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaska Re: brunetki i blądynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 16:41 Kloro włosów w zadne sposob nie wpływa na charakter kobietyy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: brunetki i blądynki IP: 83.2.11.* 19.12.06, 18:21 Z tego co widze dziewczyny nie maja co robic, wiec spieraja sie o kolor wlosow.Dziecinada jak dla mnie!!Czy to wazne jaki ma sie kolor wlosow, jednym sie podobaja blondynki innym brunetki, ile osob na swiecie tyle zdan!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: brunetki i blądynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 21:07 Zdecydowanie Szatynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Re: brunetki i blądynki IP: *.stk-net.pl 13.01.07, 10:06 SLICZNE SA BLONDYNKI,I TAK BEDZIE ZAWSZE !!!!!!FACECI ZAWSZE MIMO WSZYSTKO WOLA BLONDYNKI,WIEM NA SOBIE JESTEM BRUNETKA I WIEM I WIDZE JAK MOJ FACET PATRZY NA BLONDYNKI,CHOCIAZ NIBY TWIERDZI, ZE NIE LUBI,FACETOM NIE WARTO WIERZYC!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzinksol Re: brunetki i blądynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 15:09 zawsze brunetki:) oto przykład ze blondynki są bardzo zdolne;d www.dream-media-group.com/reef/reef14.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O.N.A Re: brunetki i blądynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 13:57 Jestem szatynka i osobiscie uważam ze nie ważny koilor włosów a to co się ma pod kopułą..Nie nawidze farbowanych blondi które kiedyś były szatynkami a sie wymadrzają ze blondi sa seksi moze i są ale głupiutkie też..i na dodatek naiwne...nie mam nic do blądi bo niektóre sa spoko ale przestacie sie kłócić o głupi kolor włosów...faceci moze i wolą szczupłe blondi ale w sam raz na raz..pozdro lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travis199 Re: brunetki i blądynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 19:30 "faceci moze i wolą szczupłe blondi ale w sam raz na raz.." dokładnie i o to najczęsciej chodzi szatynki i brunetki sa najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś