g.r.a.f.z.e.r.o 25.03.10, 21:03 Ejjj, chłopaki i dziewczyny... Wymyślcie coś bo z nudów usycham. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
athroposs Re: Nuuuuuda :( 25.03.10, 22:04 nie mam dziś nastroju, nigdzie nie piszę, melancholia mnie dopadła, także sorry, nic nie wymyślę :) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Nuuuuuda :( 26.03.10, 09:04 > Mnie kolano boli i uczyć się nie chce. uczysz się tańczyć? Bo nie widzę związku :) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Nuuuuuda :( 26.03.10, 09:37 Nie, to są niezależne od siebie odczucia. Odpowiedz Link
funny_game Re: Nuuuuuda :( 25.03.10, 22:39 No to ja Cipo wiem, że przeglądałam blog Hotally i jutro robię sobie pierwszego w życiu green smoothiesa :F Odpowiedz Link
sundry Re: Nuuuuuda :( 26.03.10, 08:47 Aż zajrzałam:) * redukuje nieprzyjemny zapach z ust, nieprzyjemny zapach ciała Czy to dlatego go robisz?:P Odpowiedz Link
funny_game Re: Nuuuuuda :( 26.03.10, 09:21 Nioch :D Tak, a później będę, jak Pawianusiek, wsadzać se palec w dópkę i go wąchać, czy coś się zmieniło :D Nie nosz, odchudzam się i poszukuję wciąż odmian od tego, co jem. A takiego smoothiesa to mogę śmiało walnąć przed śniadaniem, a jaki zdrowy :) Odpowiedz Link
sundry Re: Nuuuuuda :( 26.03.10, 09:23 Smoothie to najfajniejsza nazwa, zawsze się nią delektuję:) składniki też były ok, tylko ten szpinak kompletnie mi tam nie pasował. ja też szukam odmian,ale zawsze lenistwo zwycięża i zjadam coś banalnego:/ Odpowiedz Link
funny_game Re: Nuuuuuda :( 26.03.10, 09:57 Przecież to banalne, albo nawet bananalne, jak zrobisz z bananem :) Wieczorem sobie naszykować zielsko, znaczy umyć i niech schnie, owoce ułożyć przy blenderze i hajda :) 5 minut, a tyle wcześniej mogę wstać. Z tego, co czytałam np. tu: vitalia.pl/index.php/mid/3/fid/2/diety/dieta/article_id/430/offsetk/0 tego zielonego prawie nie czuć w smaku :) A młody szpinaczor jest da best, jak najbardziej na surowo można go jeść. Odpowiedz Link
sundry Re: Nuuuuuda :( 26.03.10, 11:35 To jest łatwe,ale ja miałam na myśli jedzenie, bo ja z reguły trawą się nie najadam:) Odpowiedz Link
funny_game Re: Nuuuuuda :( 26.03.10, 12:18 One nie mają zastępować POSIŁKÓW, tylko przekąski :) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Nuuuuuda :( 26.03.10, 09:39 > Prosze: > > www.youtube.com/watch?v=eeJjsceoKbY do posmiacia. > Widziałem... już chyba wszystko co jest w miarę smaczne widziałem(bo zostało w internecie na bank mnóstwo rzeczy których nie chcę oglądać :D) Zresztą... tu nie chodzi wcale o nudę internetową... Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Nuuuuuda :( 26.03.10, 10:08 > No cóż....a mało to pozainternetowych rozrywek, hę? No właśnie tych naprawdę interesujących coś brakuje. Bo jak to śpiewała jedna wokalistka: "A poza tym jakoś nie chce mi się samemu spać i jeść" :) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Nuuuuuda :( 26.03.10, 10:26 > Mysle, ze na wiosne pjawia sie wiele > nowych możliwosci, na poznanie jakiejs > nudozabijaczki/czasoumilaczki :) Tak myślisz... No, zobaczymy. Ale nawet taka pozytywna perspektywa wcale nie poprawia aktualnego poczucia braku... Odpowiedz Link
sru_karka Re: Nuuuuuda :( 26.03.10, 13:32 Już słyszę moją ciocię - babcię, którana moje "nudzi mi się" zawsze, ale to zawsze powtarzała: rozbierz się i pilnuj ubrania! :> Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Nuuuuuda :( 26.03.10, 14:56 > Już słyszę moją ciocię - babcię, którana moje "nudzi mi się" zawsze, ale to > zawsze powtarzała: rozbierz się i pilnuj ubrania! :> Oooo, akurat rozwiązanie na tą nudę która mnie gnębi zakłada rozbieranie się. Ale potem nikt już ubrania pilnował nie będzie :D Odpowiedz Link
sundry Re: Nuuuuuda :( 27.03.10, 09:46 A moja mama mówi,że człowiek inteligentny nigdy się nie nudzi;) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Nuuuuuda :( 27.03.10, 00:44 ja moge wymyslic niecny plan opanowania swiata. potrzebuje tylko przygłupiego pomocnika. Odpowiedz Link