thank_you 20.04.10, 22:57 ...otwiera się wierzej i widzę...Jewgienija Pluszczenko. Rzucam drugi raz okiem - niemożliwe, to nie on! Ale: Miał dresy i łyżwy. Oraz: Czy narobię sobie dużo kichy, jeśli jutro spytam w hotelu, czy on tu śpi? :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zloty.strzal Re: Jadę dziś windą... 20.04.10, 23:17 Ten niby? Mnie nie zachwyca, ale musiałam gościa wyguglać, bo pierwszy raz o nim słyszę. Odpowiedz Link
thank_you Re: Jadę dziś windą... 20.04.10, 23:22 No widzisz: "Jak zachwyca, kiedy nie zachwyca?" :D Ten po prawej to ten sam? To jakieś nieporozumienie! Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Jadę dziś windą... 20.04.10, 23:26 Jak dla mnie to też jakiś niepodobny, ale kłócić się nie będę. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Jadę dziś windą... 20.04.10, 23:55 ja bym pytał, zawsze jakaś ciekawostka w życiorysie:] a ten drugi to niejaki Jordi Mallach przeciez jest podpis, ale co to za kolo to nie wiem Odpowiedz Link
thank_you Re: Jadę dziś windą... 21.04.10, 00:04 Ups, muszę wprowadzic do diety borówki na oczy, bo na tych konikach ślepnę. Nie zauważyłam podpisów. :DDD No to jutro spytam, wszystko pasuje - wygląd, wzrost, dres, łyżwy - oprócz niego. :D Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Jadę dziś windą... 21.04.10, 01:57 Jak w hotelu to Ci nie powiedzą :> I jakies chude ma te nóżki jak na pana od łyżew :P Odpowiedz Link
thank_you Re: Jadę dziś windą... 21.04.10, 11:04 Co nie powiedzą...Puszczę oko do recepcjonisty i powie. :D Bo to nie on! Ten "nasz" ma odpowiednio umięśnione racice! :-) Odpowiedz Link
berta-live Re: Jadę dziś windą... 21.04.10, 02:00 Jesteś na zagramanicznej wycieczce, czy Żenia do PL przyjechał? Odpowiedz Link
thank_you Re: Jadę dziś windą... 21.04.10, 11:07 Nie jeżdżę na wycieczki, ofuuj. :-) Po polskich górach błąkam się od soboty. Tak jak pisałam - zaraz obok hotelu jest całoroczne lodowisko. Tyle że to jakaś abstrakcja, jakby w Rosji swoich lodowisk nie mieli. No nic, zaraz spadam w góry, to się na dole spytam. :-) Odpowiedz Link
berta-live Re: Jadę dziś windą... 21.04.10, 13:41 Może jakiś występ miał dla gawiedzi. Facet wrócił do sportu, więc znów ma swoje 5min i może trochę pozarabiać. Odpowiedz Link
thank_you Re: Jadę dziś windą... 21.04.10, 16:00 Informacja sprzed chwili: To nie on. Buu. Ale podobno kilka(naście) dni temu było w tym hotelu kilka reprezentacji w hokeja. Jakieś MŚ czy cuś były. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Jadę dziś windą... 21.04.10, 12:21 Biedne dziecko - zobaczy byle ruskiego w dresie i już głowę traci ... :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Jadę dziś windą... 22.04.10, 13:56 A co, masz coś ważniejszego od głowy? :D Odpowiedz Link
berta-live Re: Jadę dziś windą... 21.04.10, 16:48 To nie wiedziałeś, że Thankyou już dawno straciła głowę i nie tylko głowę dla męskich przedstawicieli naszych wschodnich exsąsiadów. Z prezydentem na czele. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Jadę dziś windą... 22.04.10, 13:58 Wiedział, nie wiedział, ale przysłowia nie kłamią. Nieznacznie tylko trawestując - nie każdy chłop z widłami to Posejdon, nie każdy ruski w dresie to Pluszczenko. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Jadę dziś windą... 15.08.15, 22:41 Omatkoicorko, wyciągam wątek! Pluszczenko mnie jednak prześladuję. Mój syn na tym zdjęciu jest identyczny z jego synem - aż mnie spytał kim jest ta ładna pani (myślał, że to on!). Aaa! Odpowiedz Link
thank_you Re: Jadę dziś windą... 25.08.15, 18:38 A z jakim sensem napisałam i jakie piękne zdjęcie wstawilam! 😉 Odpowiedz Link
berta-death Re: Jadę dziś windą... 25.08.15, 19:35 Hmm, a kim jest Pluszczenko to nie miał wątpliwości? Odpowiedz Link
wilowka Re: Jadę dziś windą... 25.08.15, 21:49 Gołe chłopy są? Albo chociaż w garniturach? Bo w łyżwach to chyba za ostro jak dla mnie... Odpowiedz Link
thank_you Re: Jadę dziś windą... 25.08.15, 22:15 Ho ho, raptem 6 lat po slubie a już za chłopami się rozgląda! Uważaj, bo jesteśmy już w Nowej Lepszej Polsce - żeby ktoś donosiku mężowi nie złożył. 😉 Odpowiedz Link
berta-death Re: Jadę dziś windą... 26.08.15, 20:34 Myślisz, że ktoś mógłby podejrzewać, że ktoś z Pluszczenką może? Dyskusyjną ma chłopina urodę a i w latach się posunął. Odpowiedz Link
thank_you Re: Jadę dziś windą... 26.08.15, 23:39 Ja z Pluszczenką w każdym wieku mogę... Zwłaszcza w XXI. 😉 Odpowiedz Link
berta-death Re: Jadę dziś windą... 29.08.15, 10:58 On już jak cyborg jest. Sztuczne biodra i nie wiadomo co jeszcze sztuczne ma. Odpowiedz Link
thank_you Re: Jadę dziś windą... 26.08.15, 23:15 No co Ty - sama siebie wsypywac nie będę. 😀 Odpowiedz Link