betizuch 08.09.08, 08:18 czy wasi partnerzy sa zazdrosni o bzdury?moj wczoraj chodzil jak struty i nie wiedzialam co mu jest...okazalo sie ze jest zazdrosny jak ja siedze na kompie min.na forum i pisze,przeciez to jest smieszne!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karka831 Re: zazdrosc! 08.09.08, 08:20 Nie. Jedynie o innych facetów,ale póki jest to 'zdrowa' zazdrość to jest ok ;) Odpowiedz Link
betizuch Re: zazdrosc! 08.09.08, 08:23 ooooooooo,o facetow to juz calkiem:)bylo ok poki nie zapytal czy na tym forum sa tez faceci...i sie zaczela glupia bezsensowna gadka... Odpowiedz Link
stedo Re: zazdrosc! 08.09.08, 23:23 To weż go tu wciągnij na członka;)).Ale wtedy to drugi komp. w domu byłby niezbędny. Odpowiedz Link
lemon55 Re: zazdrosc! 08.09.08, 08:44 Mój chłopak jest zazdrosny o aktorów. Zwłaszcza o Michaela J. Foxa Odpowiedz Link
betizuch Re: zazdrosc! 08.09.08, 08:51 o aktorow?no ale to zazdrosc chyba raczej taka zabawna? Odpowiedz Link
lemon55 Re: zazdrosc! 08.09.08, 08:58 Jasne :) To nie znasz mojego faceta. Jak się uczepi jakiegoś tematu, to będzie o tym gadał miesiącami. A ostatnio jak czytałam wywiad z aktorem z "Pokuty", to podarł mi czasopismo :)) Taki zazdrośnik. Odpowiedz Link
betizuch Re: zazdrosc! 08.09.08, 09:02 dobre:)mam nadzieje ze moj mi kompa nie wyrzuci:)) Odpowiedz Link
conena Re: zazdrosc! 08.09.08, 09:13 mój jest zazdrosny nawet o kanapkę z serem pleśniowym, bo ja UWIELBIAM kanapki z serem pleśniowym i jak jem to mruczę z zadowolenia i ostatnio mój partner wywalił moją kanapeczkę przez okno!!! niezły skandal, co nie? Odpowiedz Link
nerri Re: zazdrosc! 08.09.08, 21:34 Mój o forum zazdrosny nie jest:)) Najwyżej pofuczy,że się nim nie zajmę tylko siedzę na forum;) Teraz śpi więc się uaktywniam:D:D A zazdrosny jest...tylko się nie przyznaje oficjalnie:P Odpowiedz Link