2szarozielone 17.11.08, 18:45 Właśnie się zabieram za gotowanie. Trzymajcie kciuki, żeby była pyszna :) I żeby jeszcze pojutrze też była pyszna :) To nieładnie gościa podejmować zupą sprzed dwóch dni, ale nie będę miała wyjścia :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nexstartelescope Re: zupa gulaszowa 17.11.08, 18:57 Jak gulaszową, to nawet należy, odgrzewana jest jeszcze lepsza:) Tylko żadnych kluch do niej teraz nie wrzuc ;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: zupa gulaszowa 17.11.08, 23:08 Dobre :D Ostre jak diabli :) I mięso wyszło miękkie i pyszne. I znów mam żarcie dla pułku wojska. jak się gotuje zupę dla jednej osoby, do diabła? :( Odpowiedz Link
liisa.valo Re: zupa gulaszowa 17.11.08, 23:17 Wlewasz o,5 litra wody zamiast dwudziestu, robiąc wywar. Ot, cały sekret. Odpowiedz Link
vandikia Re: zupa gulaszowa 17.11.08, 23:20 nauczysz się, tez kiedys gotowałam dla pułku, w rezultacie połowę wywalałam teraz mam problem w drugą stronę, zapomnialam jak to jest gotowac dla wiekszej ilosci osob i jak jest ich 15-20, to zawsze mam 1-2 porcje za malo i musze kombinowac :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: zupa gulaszowa 17.11.08, 23:09 brzmi na tyle dobrze ze mozesz mi podesłać postaraj sie zgrac z funny jak mi bedzie ciasto słać;) Odpowiedz Link