Dodaj do ulubionych

Lupus ma młode :)

02.02.09, 23:08
Koszatniczki ma młode, tak się nieśmiało przyznał, poprośmy go chórem o
zdjęcia. Koszatniczki fajne są :)
Obserwuj wątek
    • cookie_monsterzyca Re: Lupus ma młode :) 02.02.09, 23:12
      Lupusó :) ja się też dopraszam o zdjęcia :)
    • milleniusz Re: Lupus ma młode :) 02.02.09, 23:13
      wilowka napisała:

> Koszatniczki ma młode, tak się nieśmiało przyznał, poprośmy go chórem o
      > zdjęcia. Koszatniczki fajne są :)

A ja znowu zapomniałem co to jest. Mój mózg chyba nie ma funkcji "zapamiętaj jak
      wygląda kosztaniczka, żebyś nie musiał się ciągle pytać na forumie". Czy to
      rodzaj długowłosego szczura jest? :)
      • lupus76 Re: Lupus ma młode :) 02.02.09, 23:17
        Można z grubsza przyjąć taką definicję:)
        • gapuchna Re: Lupus ma młode :) 02.02.09, 23:19
          Też chcę zobaczyć, bo jeszcze nie widziałam:)))
        • wilowka Re: Lupus ma młode :) 02.02.09, 23:27
          Właściwie jest to myszowewiór z pomponem na ogonie :)
      • wilowka Re: Lupus ma młode :) 02.02.09, 23:18
        poczekaj chwilkę
        • wilowka Re: Lupus ma młode :) 02.02.09, 23:21
          www.kot-malenstwo.blogspot.com/2008/06/tam-da-dam.html
          • gapuchna Re: Lupus ma młode :) 02.02.09, 23:22
            O rany Boskie! - to gryzoń:)))))) Jakie ma cudne oczka:))))))))
          • lupus76 Re: Lupus ma młode :) 02.02.09, 23:23
            A gdzie Bazyl?
          • milleniusz Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 00:56
            wilowka napisała:

> www.kot-malenstwo.blogspot.com/2008/06/tam-da-dam.html

Śmieszno-fajne. :)
    • lupus76 Re: Lupus ma młode :) 02.02.09, 23:22
      Na razie są mocno zagrzebane i nie chcę rozgrzebywać gniazdka. Myśle, że za
      jakiś czas (przy czyszczeniu klatki na przykład) obfotografują dokładnie. I przy
      okazji nauczę się wklejać zdjęcia :)
      • wilowka Re: Lupus ma młode :) 02.02.09, 23:26
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/sh/gh/mjr1/pW5ST9HLbUiQ10bTLX.jpg

Masz, rację, że nie chcesz ingerować w gniazdo, nie ma co ich stresować.

Bazyl i Kluska pozdrawiają! :)
        • rasgeea Re: Lupus ma młode :) 02.02.09, 23:27
          czyż niecudowne?!
          • wilowka Re: Lupus ma młode :) 02.02.09, 23:29
            Przystojniaki :)

A to powyżej, to Bazylek w niemowlęctwie :)
            • gapuchna Re: Lupus ma młode :) 02.02.09, 23:37
              Chciałabym takiego!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))
              Tylko ja mam kota! i psa!
              • lupus76 Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 08:33
                Gapuchna, jeśli kot nie będzie klatki otwierał - to nie problem :) Chcesz
                koszka? Bo za jakieś 8 tygodni one będą musiały znaleźć nowy dom :)
                • lounger Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 09:29
                  lupus76 napisał:

> Bo za jakieś 8 tygodni one będą musiały znaleźć nowy dom :)
                  lupus powodzenia:)

ja miałam parkę szyli (swoją drogą też Kluskę) i gdy owa parka w
                  rodzinkę się przerodziła okazało się że tak fajnie im ze sobą że już
                  tak zostało :) I teraz mają nad nami przewagę liczebną ;)
                  • lupus76 Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 09:31
                    :)
                • gapuchna Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 09:45
                  Lupus, ja bym chciała, ale nie mogę:) Ale zapytam się jednej osoby, ma
                  dziewczynkę w wieku 11 lat, może chciałaby?
                  Pozdrowienia dla "tatusia" :)))))))))))
    • niski.oktan Nie tylko koszatka... 03.02.09, 00:06
      Nie szczur wprawdzie, ale też niezły futrzak:

mega.kot.wrzuta.pl/film/eeMVQIIhUu/wtfanimal_1
      • lupus76 Re: Nie tylko koszatka... 03.02.09, 08:50
        Ale lemury są chyba pod ochroną, co nie?
        • niski.oktan Re: Nie tylko koszatka... 03.02.09, 12:18
          Ale ani on mój, ani też - jak sądzę - na sprzedaż... :/
          • lupus76 Re: Nie tylko koszatka... 03.02.09, 12:34
            Znaczy tylko w zoo abo na jutubie można obejrzeć.
            • niski.oktan Re: Nie tylko koszatka... 03.02.09, 12:48
              Albo na Madagaskarze... :)
              • lupus76 Re: Nie tylko koszatka... 03.02.09, 12:50
                Tam, to cza wyginać śmiało ciało :D
                • niski.oktan Re: Nie tylko koszatka... 03.02.09, 14:37
                  I wyjeżdżając z Polskie lepiej przebrać się za incognito. Aby uniknąć łatki "polskojęzycznego", którą ochoczo nadałoby Radyjo. :D
                  (Wiadomo, kto na Madagaskar, nie?)
                  • gapuchna Re: Nie tylko koszatka... 03.02.09, 21:13
                    Łoj!.... ale to pzred wojna było!
                    • niski.oktan Re: Nie tylko koszatka... 03.02.09, 21:35
                      A myślisz, że oni zauważyli, że była jakaś wojna?
                      Zmieniła jakoś ich wizję świata?
    • funny_game Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 08:58
      Udało się, udało :)))))))))
      Jak będą już fotki małych koszek, to poproszę koniecznie :)
      • lupus76 Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 09:32
        Na razie udaje mi się uchwycić takie dwie brązowawe plamki z cieniutkimi ogonkami :D
        • funny_game Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 10:00
          :))))
          Będę płakać.
          • lupus76 Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 10:05
            Nie ma o co. Już oczka otwarły :D
            • lounger Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 10:10
              i jednak dwa? bo z mojej dwójki trójeczka... ;)
              • lupus76 Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 10:57
                Na razie dwa. Buźka jest jednak ciągle 2 razy większa, niż Vinci :)
                • lounger Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 13:37
                  lupus76 napisał:

> Buźka jest jednak ciągle 2 razy większa, niż Vinci :)
                  pamiętam te czasy UFO - słodkie czasy :)
                  • lupus76 Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 13:48
                    Przemieszczały się ruchem wirowym, jak latające spodki?
                    • lounger Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 14:06
                      lupus76 napisał:

> Przemieszczały się ruchem wirowym, jak latające spodki?

niestety na pełen obrót nie pozwalała zbyt duża głowa więc
                      delikatnie mówiąc zataczały się -ale liczy się to że próbowały;)
                      wydając przy tym kosmiczne "bibibi"
            • funny_game Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 10:49
              Chlip :D
              Bez wutki się nie obędzie!
              Mogę zostać mama chrzestną?
              • lupus76 Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 10:56
                Możesz, ale moje koszki są niewierzące. Co najwyżej kult cargo wyznają :)
                • funny_game Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 11:00
                  Kult cargo to kult takiej szafki kuchennej? :F
                  To ja jestem normalnie boginią tej szafki. Są w niej kaszki dla koszek!
                  • lupus76 Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 11:28
                    Prawie:
                    pl.wikipedia.org/wiki/Kult_cargo
                    • funny_game Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 11:46
                      Dżiiizas, Lupus, miałam antropologię kulturową na studiach, wiesz.
                      Nawet z Tobą pożartować nie można, jeśli chodzi o koszki :F
                      • lupus76 Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 11:51
                        Wiem, że miałaś. Ale niektóre rzeczy się zapomina - tak, czy nie?
                        Choć faktycznie - kult cargo ciężko zapomnieć :D
                        • funny_game Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 11:57
                          Zwłaszcza jak się z prof. Muchą miało ;)
                          • lupus76 Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 12:33
                            Z Januszem???
                            • funny_game Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 12:40
                              Si :)
                              • lupus76 Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 12:50
                                No i jak to jest mieć zajęcia z legendą socjologii?
                                • funny_game Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 13:03
                                  Cudownie, uroczo, interesująco, bardzo treściwie, pomimo różnych dziwactw ;)
                                  Ogromnie skorzystałam (jeszcze historię socjologii miałam).
                                  • lupus76 Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 13:18
                                    To pewnie "Studia Socjologiczne" na wyrywki znałaś?
                                    • funny_game Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 13:29
                                      Jako kociara z chodami u Pani w bibliotece, owszem :)
                                      • lupus76 Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 13:41
                                        U nas to nie była aż tak mocno oblegana pozycja :)
                                        • funny_game Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 13:47
                                          Hm, z tego, co wiem, SS rządziły nie tylko u Muchy.
                                          A przecież wielu wykładowców było napływowych albo, później, wypływowych.
                                          Faktem jest, że "wychowano" mnie w przeświadczeniu, że SS to biblia w odcinkach
                                          i tyle :D
                                • llatarnik Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 13:21
                                  lupus76 napisał:

> No i jak to jest mieć zajęcia z legendą socjologii?

Co wy kuźwa wiecie o zabijaniu? Ja miałem wątpliwy zaszczyt uczyć się socjologii
                                  z książek największej legendy socjologii - profesora Jerzego Wiatra. Większych
                                  bzdur do dzisiaj nie miałem okazji spotkać. Polecam wszystkim knigi tego cymbała
                                  naczelnego, bo nic tak nie poprawia humoru, jak jego radosna tFurczość, ale nie
                                  biorę odpowiedzialności, gdy ktoś pęknie ze śmiechu...
                                  • lupus76 Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 13:29
                                    taka z dżej dżeja legenda, jak z koziej dupy rukzak :)
                                    • funny_game Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 13:31
                                      Oj nie gadojże, Lope, legendą Wiatr jest.
                                      Jeno negatywną. Coś jak Liisowy antybohater.
                                  • funny_game Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 13:30
                                    O kurwa!
                                    Wiatra czytałam, i owszem.
                                    Paraszka!
                                    • lupus76 Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 13:36
                                      Też te mundrości o socjalistycznym wychowaniu?
                                      • funny_game Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 13:39
                                        Nie tylko.
                                        Był ciekawą antywykładnią (szukam lepszego słowa, to jest zastępcze) socjologii
                                        wielkich przemian.
                                        Jak go sobie zestawialiśmy z, niech będzie, Rychardem chociażby, to było wycie
                                        ze śmiechu.
                                    • llatarnik Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 13:37
                                      funny_game napisała:

> O kurwa!
                                      > Wiatra czytałam, i owszem.
                                      > Paraszka!
                                      >

Ty jedyna, Funny zrozumiesz więc, rozterki mojej umęczonej duszy...
                                      • funny_game Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 13:40
                                        Ale czytać, a być studentem, hłe, hłe, chyba musisz się napić :D
                                        • lupus76 Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 13:45
                                          Oj Funka! Tobie nikt Zybertowicza nie wypomina! :D
                                          • funny_game Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 13:51
                                            Jak studiowałam u niego, to był jeszcze normalny.
                                            Później zachorował.
                                            Wtedy go uwielbiałam, z wzajemnością.
                                            Wykorzystywałam swój mózg na 100% na zajęciach u niego, bardzo motywująco na
                                            mnie działał. No i niezły ubaw bywał, zwłaszcza na zajęciach w plenerze, przy
                                            piwie albo winie. I polemicznie ;)
                                            Zresztą prof. Mucha również. Jak On sie cieszył, jak wpadałam w nastrój
                                            czepliwy! :DDD
                                        • llatarnik Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 13:46
                                          Nie śmiej się ze mnie, ale czytałem jakieś tam fragmenty jego dzJełek nie tyle
                                          tylko, by zdać egzamin, ale z własnej, nieprzymuszonej woli, bo jego głupota w
                                          pewnym stopniu zafascynowała mnie i urzekła, kurde...
                                          • funny_game Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 13:52
                                            My też czytaliśmy z własnej nieprzymuszonej woli fragmenty!
                                            Jeno dla zbytu, bo mało kto sie odważył go cytować :)
                                      • lupus76 Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 13:43
                                        Też Cię rozumiem, Llatarniku. Tyle, że nam podali Wiatra jakąś jedną pozycję -
                                        jako ciekawostkę :)
                                      • lupus76 Llatarniku 03.02.09, 13:45
                                        A z profesorami Białeckim i Jałowieckim miałeś do czynienia?
                                        • llatarnik Re: Llatarniku 03.02.09, 13:48
                                          Nie miałem. Tak więc moimi miszczami duchowymi pozostaną Wiatr i Kononowicz...
                                          • funny_game Re: Llatarniku 03.02.09, 13:52
                                            A Yoda nie? :(
                                            • lupus76 Re: Llatarniku 03.02.09, 13:55
                                              Yoda mistrzem być musi, co dziewczyno wiesz przecież.
                                              • funny_game Re: Llatarniku 03.02.09, 13:57
                                                Latarnik niech powie, On pytany jest ;)
                                            • llatarnik Re: Llatarniku 03.02.09, 14:15
                                              Niestety nie. Zatrzymałem się w rozwoju na postaci Chrisa Kelvina, kurde...
    • lacido Re: Lupus ma młode :) 03.02.09, 15:32
      cudne te maleństwa :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka