bertrada 14.02.09, 11:13 Kitek strajkuje, to sama muszę jakoś rozruszać to ospałe forum. ;P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qw994 Re: Penis czy wibrator? 14.02.09, 11:16 Wibrator, bo jest niezawodny, he he. Chyba że bateryjki się wyczerpią, ale na to trzeba być przygotowanym.. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Penis czy wibrator? 14.02.09, 11:26 ja się tak nie bawię! powinno być więcej opcji do wyboru! :P ale z tych dwóch postawię na penisa ;) Odpowiedz Link
wers-alik Re: Penis czy wibrator? 14.02.09, 12:18 Więcej opcji? Proszę bardzo: są nakladane na penisa. I wtedy niezawodne! Odpowiedz Link
baba_krk Re: Penis czy wibrator? 14.02.09, 12:23 a jeśli nie miałam na myśli nakładek, to co wtedy? :> Odpowiedz Link
wers-alik Re: Penis czy wibrator? 14.02.09, 12:53 Nkładki można zmieniać. Zmiana penisów uznawana jest powszechnie za (tu niecenzuralne słowo). Odpowiedz Link
baba_krk Re: Penis czy wibrator? 14.02.09, 12:55 I to jest właśnie ta niesprawiedliwość dziejowa, że z tym nazewnictwem nie działa tak samo jeśli chodzi o płeć męską. Pffff Odpowiedz Link
baba_krk Re: Penis czy wibrator? 14.02.09, 13:09 Nie przeginam tylko bacznie obserwują otaczający mnie świat :DDDD Żeby nazwać faceta męską to musiałby brać za to kasę, w innych przypadkach nikt nie widzi w tym problemu i mowa jedynie o bogatym doświadczeniu. Odpowiedz Link
wers-alik Re: Penis czy wibrator? 14.02.09, 13:34 Niedoszkolona, cy-co? Kasę to biorą prostytuantki. Zaś k...y, to charakter! Odpowiedz Link
wers-alik Re: Penis czy wibrator? 14.02.09, 13:58 Nie odniosę, bo się boję. Jestem hetero! Odpowiedz Link
baba_krk Re: Penis czy wibrator? 14.02.09, 14:00 Nie lękaj się bo rozmawiamy tylko czysto teoretycznie. Ja tam na forum unikam poruszania osobistych tematów :P Odpowiedz Link
wers-alik Re: Penis czy wibrator? 14.02.09, 15:17 Babo, powiedziałaś: "odnieś TO... do mężczyzn"! Więc strach. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Penis czy wibrator? 14.02.09, 15:24 No bo to był skrót myślowy, sądziłam że będziesz wiedział w jaki sposób masz to odnieść :> Odpowiedz Link
simon_r Re: Penis czy wibrator? 17.02.09, 11:52 No bo skoro zdefiniowaliśmy <słowo niecenzuralne> jako zmianę penisów to jak niby facet miałby sobie go zmienić???? NO! Odpowiedz Link
wers-alik Re: Penis czy wibrator? 14.02.09, 19:18 Podobno najlepiej po odkręceniu "słuchawki"? Koneserka z Ciebie, Catthe. Odpowiedz Link
catthe Re: Penis czy wibrator? 14.02.09, 22:01 wers-alik napisał: > Podobno najlepiej po odkręceniu "słuchawki"? Koneserka z Ciebie, Catthe. :D Nic nie wiem o odkręcaniu słuchawki! Ale ale! Przekażę to siostrom feministkom na najbliższym spotkaniu i dam znać za jakiś czas;) Odpowiedz Link
wers-alik Re: Penis czy wibrator? 17.02.09, 11:40 Catthe! Miałem Cię za inteligentną osóbkę. ODKRĘCA się w lewo, a potem już tylko meandry pionowe. :):):) Wygląda mi to na "danie tyłów", a przeca sama zaczęłaś! O prysznicu kto??? Odpowiedz Link
catthe Re: Penis czy wibrator? 17.02.09, 12:51 wers-alik napisał: > Catthe! Miałem Cię za inteligentną osóbkę. :D Ja dla odmiany nie przestałam wierzyć w inteligencję swą;) >ODKRĘCA się w lewo, a potem już tylk > o meandry pionowe. :):):) Wygląda mi to na "danie tyłów", a przeca sama zaczęła > ś! O prysznicu kto??? Zapisssaaaałam(jak się odkręca). Oraz to nie ja zaczęłam. To Berta! Odpowiedz Link
poecia1 Re: Penis czy wibrator? 14.02.09, 16:13 Penis, byle do fajnego faceta przyczepiony. Odpowiedz Link
dr.verte Re: Penis czy wibrator? 14.02.09, 16:18 spróbuj , porównaj i zobaczysz że żywy jednak lepszy Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Penis czy wibrator? 14.02.09, 18:37 Kupujesz na allegro i nie możesz się zdecydować? ;) Odpowiedz Link
trollik.morski Re: Penis czy wibrator? 16.02.09, 13:22 Też pytanie:O Penis jest najlepszym przyjacielem kobiety!!! W twoim wieku inne dzieweczki wiedzą o tym! Wiem to z autopsji:O Jesteś opóźniona w rozwoju? Odpowiedz Link
stara-a-naiwna Re: Penis czy wibrator? 16.02.09, 21:49 taki kawał mi się przypomniał: czym się rózni szef od wibratora? - wibrator nigdy nie będzie prawdziwym ch... ;-) i ja wolę żywego penisa od wibratora bardziej się starać tzreba to motywuje do działania :-) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Penis czy wibrator? 16.02.09, 21:52 Ej, nie taka stara jesteś. :) (Że tak zagaję tytułem wstępu.) (A widziałem już gorsze, więc nie marudź.) :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Penis czy wibrator? 17.02.09, 16:21 stara-a-naiwna napisała: > ale mi posłodziłeś No ba. I jeszcze wcale się nie odniosłem do drugiego członu Twojego nicka. :D Odpowiedz Link
stara-a-naiwna Re: Penis czy wibrator? 17.02.09, 17:58 > > No ba. I jeszcze wcale się nie odniosłem do drugiego członu Twojego nicka. :D taki mój urok że wierze ludziom na słowo - niby zaleta a jednak wada ;) Odpowiedz Link