kitek_maly 20.03.09, 15:40 Tak a propos kumulacji w lotto. Wyobraź sobie, że trafiasz jutro 6-kę. Rzucasz obecną pracę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: Dla marzycieli :P 20.03.09, 15:48 To czy odkłada plany pracowe w czasie? I czy to coś zmienia jeśli chodzi o te sprawy. ;) Odpowiedz Link
thank_you Re: Dla marzycieli :P 20.03.09, 15:52 Wręcz przeciwnie, harowałabym jak wół, bo miałabym wreszcie ...za co i na co :-) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Dla marzycieli :P 20.03.09, 16:05 > Wręcz przeciwnie, harowałabym jak wół, bo miałabym wreszcie ...za co i na co :- > ) O, ja tam samo. :) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Dla marzycieli :P 20.03.09, 15:47 nigdy w życiu bym nie rzucił mojej obecnej pracy za dużo frajdy mi sprawia;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Dla marzycieli :P 20.03.09, 16:14 A ja swoją w miarę lubię, choć nie jest zbyt satysfakcjonująca. ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Dla marzycieli :P 20.03.09, 16:10 Ja pracę rzucam dość często. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Dla marzycieli :P 20.03.09, 16:13 No tak, Twojej odpowiedzi byłam pewna. :P A Ty tak rzucasz i potem szybko znajdujesz? Musisz być super hiper konkurencyjny. :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Dla marzycieli :P 21.03.09, 10:59 Dość dobrze opanowałem sztukę znajdowania pracy i robienia dobrego wrażenia. Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Dla marzycieli :P 21.03.09, 10:02 > Ja pracę rzucam dość często. Ale rzucasz w kąt, czy tak trwale?:> To czym się zajmujesz, jeśli to drugie?:D Ja bym rzuciła, mam pomysł na nową, tylko drobnych nie mam;) Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Dla marzycieli :P 21.03.09, 11:01 Starą rzucam i chodzę za nową, przerwy mam krótkie. Odpowiedz Link
zoofka Re: Dla marzycieli :P 20.03.09, 16:14 rzucam :) zwłaszcza że mnie prawie już wywalili. Prawie - bo jestem zaciążona i nie mogą :P Odpowiedz Link
serek.z.pyty lotto = podatek od glupoty. 20.03.09, 16:27 wole zaklady sportowe. ale za hazardziste sie nie uwazam. :P Odpowiedz Link
gapuchna Re: Dla marzycieli :P 21.03.09, 02:19 Tak. Naprawdę tak. I spróbowałabym tego, o czym marze od dobrych 10 lat. I wcale nie na swoim :) Pieniądze dają większą odwagę. Szkoda, że nie umiem jej znaleźć w sobie bez nich..... Odpowiedz Link
paranormalny Re: Dla marzycieli :P 21.03.09, 08:39 Do 9mln. nie zastanawiałbym się - zbyt mała kwota;) No, może kupiłbym nowe auto [ale bez wodotrysków] i nowy rower:O Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Dla marzycieli :P 21.03.09, 11:25 o to to to rower nowy też bym sobie natychmiast sprawił i nowe auto w sumie też:P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Dla marzycieli :P 21.03.09, 10:42 Nie rzucam, tylko koncentruję się na moim ulubionym jej wycinku, no może dwóch ;) I szkolę się intensywnie, a jak! ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Dla marzycieli :P 21.03.09, 11:00 Zaraz się ewakuuję ;) Jak po imprezce? ;) Odpowiedz Link
thank_you Re: Dla marzycieli :P 21.03.09, 11:05 Mam podrapane czoło i musiałam się wcześniej ewakuowac. ;/ Odpowiedz Link
thank_you Re: Dla marzycieli :P 21.03.09, 11:17 Było fajnie, gdyby nie kilku panów nadmiernie zainteresowanych moją osobą. Ale :D Korektor w ruch, czoło zaraz będzie nówka-sztuka :D A Ty gdzie lecisz? :-) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Dla marzycieli :P 21.03.09, 11:19 Yyy... drapali Cię po czole? Takie tygrysy? ;) Na spacer, a po drodze oblukać stan roweru, bo trzeba sezon w końcu zacząć. Na razie, miłej soboty! :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Dla marzycieli :P 21.03.09, 11:25 Nieeeeeeee :D W życiu :D Zabiłabym ;D Nie wiem co ja zrobiłam z czołem, chyba za długie paznokcie mam, a że posądzają mnie o ADHD to się skrzywdziłam po prostu ;D I ja dziś się zastanawiałam nad rowerem, ale plany to są plany ;/ Naaaawzaaajem Razz :* Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Dla marzycieli :P 21.03.09, 11:20 Najfajniejszy jest ten wycinek kiedy logujesz się na konto bankowe a tam comiesięczny przelew :) Odpowiedz Link
justysialek Re: Dla marzycieli :P 21.03.09, 13:01 Nawet jak nie trafię 6-tki to i tak rzucę! Moja szefowa jest psychiczna ;-/ Odpowiedz Link
i.nes Re: Dla marzycieli :P 21.03.09, 13:02 kitek_maly napisała: > Rzucasz obecną pracę? Nie, bo ją kocham miłością toksyczną :] Ale zrobiłabym sobie przerwę i pojeździła po świecie :D Odpowiedz Link