forumowicz_pospolity 21.03.09, 12:12 no, tempera koło 13 stopniów słonca brak ale dosc jest przyjemnie więc zgłoscie sie obywatelko Wiosna w osobowym, załóżcie uniform i do roboty!;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thank_you Re: Otwieram rozdział WIOSNA 21.03.09, 12:18 Jaki brak słońca? Świeci piękne od 9!!!!!! Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Otwieram rozdział WIOSNA 21.03.09, 12:20 thank_you napisała: > Jaki brak słońca? Świeci piękne od 9!!!!!! widze że swieci pieknie i ochoczo ale jedna warstwa chmur swoje robi:) Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: Otwieram rozdział WIOSNA 21.03.09, 12:51 O! ten wątek popieramy z cało rozciogłościo.. idę do ogrodu wiośnie grzywkę przyczesać...bo siakaś taka rozczochrana po zimie... rowerum! rowerum! ech! Odpowiedz Link
akkknes Re: Otwieram rozdział WIOSNA 21.03.09, 16:49 aj, chcialabym zaznaczyc, ze w stolicy skonce bylo juz bladym switem, mialam ta przyjemnosc krecic sie po centrum z samego rana, kiedy pewnie jeszcze spaliscie - i byl sanszajn! jak mijalam ochote to nawet kolo 6ej mnie razilo w oczy i nie moglam czytac i UWAGA cieszylam sie tym sloncem :) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Otwieram rozdział WIOSNA 21.03.09, 16:51 UWAGA: dzisiaj o 6 rano cieszyłem się łóżkiem, w którym jeszcze troszkę mogłem się powylegiwać. o 6 rano nic się nie równa łóżku i mówcie sobie co chcecie:P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Otwieram rozdział WIOSNA 21.03.09, 16:50 Słońce było, chyba nieuważnie patrzyłeś!!! ;)))) Odpowiedz Link
bertrada Re: Otwieram rozdział WIOSNA 23.03.09, 09:25 Wyjechałeś z kraju w jakieś cieplejsze rejony świata? ;D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Otwieram rozdział WIOSNA 23.03.09, 13:25 Coś czuję, że po dzisiejszym dniu nieźle Ci się za ten wątek dostanie :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Otwieram rozdział WIOSNA 23.03.09, 13:29 wiosna .... pełno jej, a jakoby nikogo nie było! Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Otwieram rozdział WIOSNA 23.03.09, 13:52 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Coś czuję, że po dzisiejszym dniu nieźle Ci się za ten wątek dostanie :) przynajmniej zapowiada sie ze bedzie wiecej wpisów niz by było przy standardowej wiosnie lece po hełm:D Odpowiedz Link
zoofka Re: Otwieram rozdział WIOSNA 23.03.09, 13:39 szlag by taką wiosnę! kur.wa kaptur ze łba zrywa, cuś z nieba pada i nie jest to deszcz Odpowiedz Link
juz_niedlugo_wiosna Re: Otwieram rozdział WIOSNA 23.03.09, 13:52 ee tam przewrażliwieni jesteście ;P Odpowiedz Link
zoofka Re: Otwieram rozdział WIOSNA 23.03.09, 16:05 no nie całkiem. Kurtki na brzuchu dopiąć nie mogę więc jak idę to mnie dosłownie z niej wiatr dziś rozbiera! jedną ręką kurtkę trzymam, drugą próbuję opanować kaptur bo coś pada, a w dodatku leci mi to na szyję przepraszam ja z tych mało narzekliwych ale zapytuję uprzejmie: czy to ma być ku.. wiosna? :P Odpowiedz Link
lacido Re: Otwieram rozdział WIOSNA 23.03.09, 14:51 u mnie też wiosna, w ogródku jakieś żółte i fioletowe coś kwitnie, słońce w pełni, tylko ten wiatr... Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: Otwieram rozdział WIOSNA 23.03.09, 16:55 czas walki z chwastem nadchodzi!!! www.youtube.com/watch?v=ePhDyDbbO-M ;[ Odpowiedz Link