03.04.09, 20:49
jakos nie chce mi sie dzisiaj nigdzie wychodzic. moze mi sie zachce za jakis
czas, ale poki co, czekam na przyjaciolke i pije sobie campari z sokiem
pomaranczowym. narazie lajcik. ;D a co tam slychac w Waszych
szklankach/kieliszkach czy co tam macie innego? :D

na zdrowie!
Obserwuj wątek
    • sundry Re: pijemy? 03.04.09, 20:53
      Mam grappę,gin i tonik i likier kokosowy,chętnie się napiję,bo mi
      smutnawo.
    • keltoi Ja już piłam ;P 03.04.09, 20:53
      Ale tylko piwko, małe. Może nawet na coś jeszcze wyskoczę ;P
    • funny_game Re: pijemy? 03.04.09, 20:56
      Jej, 100 lat nie piłam Campari! :)))
      Bardzo lubię, kojarzy mi się z lataniem samolotem, którego nie lubię, ale które
      równa się wakacjom właściwie :)

ja dziś skromnie, wino reńskie półwytrawne, moje ulubione :)
      • myshorrek Re: pijemy? 03.04.09, 21:03
        :D ja tez bardzo, bardzo lubie.

mnie sie campari kojarzy z moimi najlepszymi wakacjami. same baby, a bylo nas 6
        i letnie wieczory, mocno zakrapiane, ale zaczynalysmy zawsze od campari.
        grzecznie. :D

zdroweczko!
        • funny_game Re: pijemy? 03.04.09, 21:15
          :D

Jutro mam babski wieczór. To jest to :)
          Złapię trochę pałera i pozytywnych wibracji :)
      • wilowka Re: pijemy? 03.04.09, 21:03
        Likierku kajmakowego z mlekiem ciąg dalszy :)
        • cookie_monsterzyca Re: pijemy? 03.04.09, 21:08
          Kurde. Małpo. :)
          Ochoty mi narobiłaś :)
        • funny_game Re: pijemy? 03.04.09, 21:15
          Sama zrobiłaś nalewkę kajmakową?
          • wilowka Re: pijemy? 03.04.09, 21:25
            Oj tam zaraz nalewkę. Normalnie jak zwykle :)
            Ale wypiłam pół szklaneczki i poszłam spać :)

fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,28597517,77947247.html
            • funny_game Re: pijemy? 03.04.09, 21:28
              Mlask :)

Po "leżakowaniu" jeszcze lepsiejsze :)
              • wilowka Re: pijemy? 03.04.09, 21:30
                Że tak powiem - nie zdąża ;)

Jeden dzień wystarcza, i łowickie 1,5 % i mlask ciam ciam :)
                • funny_game Re: pijemy? 03.04.09, 21:34
                  Może se zrobię trochę jutro albo pojutrze na po-myciu okien??
                  • wilowka Re: pijemy? 03.04.09, 21:39
                    Zrób zrób, i ugotuj od razu ze 3 puszki, na jedną szkoda gaz odpalać :)

U mnie też sprzątanie. Ale, że napiłam się w trakcie, to dokończę jutro :)
                    • funny_game Re: pijemy? 03.04.09, 21:45
                      Mam gotowy kajmak i jeszcze 1,5 słoika dulce de leche :)
                      A ze sprzątaniem to ja nie wiem jak ja dam radę.
                      Chcę jeszcze wyskoczyć na ciuchowe zakupy, a to czasem zlezie pól dnia :(
                      • wilowka Re: pijemy? 03.04.09, 21:48
                        O widzisz, to sobie zrobisz od ręki :)

Jezuu nic nie mów o sprzątaniu, ja sie zabrałam, Maleństwo jutro do mnie
                        dołączy. Jak nie skończę w ten weekend, to nigdy tego nie zrobię :(
                        • funny_game Re: pijemy? 03.04.09, 21:51
                          Właśnie, dobrze gadasz. Jak człowiek nie tupnie nogą, nie poświęci pół dnia, to
                          dupa blada.
                          Ale ja tak nie cierpię sprzątać i tak mi szkoda tego pół dnia na takie coś.
                          A jednocześnie nie wytrzymam już na doraźnym odkurzaniu ;)
                          Niestety na płatną pomoc okazałam się za skąpa, to teraz mam.
                          • wilowka Re: pijemy? 03.04.09, 21:57
                            A ja w planach mama takie poważne sprzątanie, z wyrzuceniem połowy rzeczy:)
                            Ciuchów na ten przykład nie sortowałam ze 2 lata. No i się tak zbieram, zbieram
                            i muszę się zawziąć, a tu jeszcze maleństwo mnie jutro na obiad zabiera :) I ja
                            wrócimy to pewnie się zdrzemniemy a potem .... cholera! Do roboty !
                          • baba_krk Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 22:13
                            a skąd masz dulce de leche?
                            bo koleżanka za 2 tyg. z ES wraca i nie wiem czy prosić, żeby mi przywiozła czy
                            gdzieś w PL kupię
                            • funny_game Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 22:20
                              Mi moja P. przywiozła :)
                              Ale nasz kajmak w puszce też daje radę. Może jest ciut ciut inne, minimalnie,
                              trochę gęstsze może.
                              Kupisz śmiało w większości markietuf. Szukaj na półce z mlekiem skondensowanym
                              np. ;)
                              Jest też w słoikach, np. w Piotrze i Pawle, Bone Maman się nazywa. Ale mi nie
                              smakuje i jest rzadsze niż dulce de leche, nie mówiąc o naszym kajmaku.
                              A najlepszy kajmak, jaki jadłam, to ruski :)
                              • baba_krk Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 22:30
                                To ja chyba ją poproszę, żeby mi przywiozła, albo w Almie się rozejrzę. A i tak
                                bardziej od samego dulce, lubię lody o takim smaku. No ale kurczę lody podróży
                                chyba nie przetrwają ;))))
                                • funny_game Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 22:32
                                  Masz w Krk Almę?
                                  Raczej tak, skoro ja tu mam :)
                                  To masz i Häagen-Dazs o smaku dulce de leche.
                                  Zabiłabym za nie ;))) Jutro jadę do Focusa chyba, to się nie obejdzie!
                                  • wilowka Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 22:36
                                    Wiecie, ze ja nie byłam jeszcze w Almie, a chyba w zeszłym roku u nas
                                    otworzyli... może i lepiej, bo bym się położyła na tych serach i nie chciała
                                    zejść, tylko bym gryzła, to ten, to tamten :)
                                    • baba_krk Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 22:37
                                      Ja do almy po nasionka i piwa jeżdżę ;)))
                                      • wilowka Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 22:46
                                        jakie nasionka i jakie piwo?
                                        • baba_krk Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 22:51
                                          takie:

https://edward.rejmer.webpark.pl/wszystkoo/nutpinio.jpg

i takie:
                                          https://www.ratebeer.com/beerimages/19198.jpg

mój ulubiony wieczorny mix :D
                                          • wilowka Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 22:54
                                            Co to za nasionka, nazwij je jakoś :)
                                            • baba_krk Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 23:00
                                              orzeszki piniowe, pychotka
                                              • wilowka Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 23:06
                                                A nie poznałam :)
                                                • baba_krk Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 23:07
                                                  a ja właśnie niewinnie wcinam, bo akurat przypadkiem miałam je w biurkowej
                                                  szufladce :)
                                    • funny_game Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 22:42
                                      :DDDDDDDDDDDDD
                                      Miałam wizję, wizję miałam histeryzującej kobiety na serach :DDD
                                      To ja się łańcuchem do lodówy z lodami HD przykuję :D
                                      • wilowka Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 22:45
                                        funny_game napisała:

> :DDDDDDDDDDDDD
                                        > Miałam wizję, wizję miałam histeryzującej kobiety na serach :DDD

No to czytaj łódzkie serwisy, jutro będę w okolicy Almy, może zajrzę :)
                                        • funny_game Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 22:47
                                          Robimy akcję sery-lody :D
                                      • baba_krk Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 22:47
                                        funny_game napisała:

> To ja się łańcuchem do lodówy z lodami HD przykuję :D

No i teraz jeszcze bardziej mi się tych lodów zachciało. Chyba jutro zboczę z
                                        trasy :D
                                        • funny_game Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 22:48
                                          Wartooooooo!!!!!
                                          • baba_krk Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 22:52
                                            Wiem wiem wiem, odkąd zorientowałam się, że to TE, wiem to aż za dobrze :DDDD
                                            • funny_game Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 22:57
                                              Jesteśmy stracone :D

To moje ostatnio ulubione stwierdzenie, kuwa.
                                              Jestem zgubiona.
                                              Jestem stracona.
                                              Przepadłam.
                                              • baba_krk Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 22:59
                                                W taki sposób stracona to ja mogę być przez całe życie, bo to dosyć przyjemne :D
                                                • funny_game Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 23:03
                                                  No ale ja mam ten, no, DÓPĘ!!!
                                                  • baba_krk Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 23:06
                                                    A propos mania dupy. Spotkałam się dzisiaj z koleżanką, z którą nie widziałam
                                                    się od wielu m-cy i pierwsze jej słowa brzmiały: przytyłaś!!!!! Lepszego
                                                    komplementu nie mogłam usłyszeć, bo to oznacza, że to moje dzienne obżeranie się
                                                    i nocne wpier*alanie ma sens :DDDDDDDDDDDDDD
                                                    Dupy są piękne i wkrótce też będę ją miała :)
                                                  • funny_game Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 23:17
                                                    Zaczynasz gadać, jakbyś się do roli w Pulp Fiction 2 przygotowywała. Tylko
                                                    zamiast brzuszka dupa :D
                                                  • baba_krk Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 23:29
                                                    Jak to zamiast brzuszka? Mnie we wszystko idzie równomiernie. W oddychanie też ;))))
                                                  • funny_game Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 23:40
                                                    Oj tam jest o brzuszku i naleśnikach i zegarku na kangurku ;)
                                                  • baba_krk Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 23:48
                                                    No to chyba nie pamiętam przypowieści :>
                                                  • funny_game Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 23:55
                                                    No to marsz kiedyś tam nadrobić zaległości ;)))
                                                  • baba_krk Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 04.04.09, 00:10
                                                    No to mi chyba zamiast ubywa, wciąż przybywa zaległości. To niesprawiedliwe :P
                                                    Dzisiaj w efekcie nie dotarłam do kina, ale na sobotę lub niedzielę mam z
                                                    nowości zaplanowany film o Che i dziennik nimfomanki.
                                  • baba_krk Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 22:38
                                    Mam przynajmniej dwie, tylko żadna mi jutro po drodze nie będzie. Jutro stawiam
                                    na ikeę, castoramę itp. bo remont zbliża się wielkimi krokami.
                                    Nie jadłam, ale spróbuję je tutaj wyczaić :D
                                    • funny_game Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 22:46
                                      Jeszcze inne smaki są:
                                      www.frisco.pl/catalog/group/01011508/mark/HAAGEN-DAZS
                                      Cookies ;))) są boskie i sernik z truskawkami i Baileys i macadamia... i nie
                                      jadłam pralinowych i z belgijska czoklą.

Język mi zwisa :D
                                      • baba_krk Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 22:49
                                        Funny kocham Cię. To ja właśnie o tych lodach myślałam, tylko zapomniałam sobie
                                        jaka to firma była. Obstawiałam jakieś carte d'or czy coś takiego. No normalnie
                                        jutro po nie jadę. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa byle do jutra!!!!!!!!!!!! :*
                                        • funny_game Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 22:57
                                          :DDDDDDDDDDDDDDDD
                                          • baba_krk Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 23:01
                                            Dzisiaj się chyba wcześniej położę, żeby już było jutro :D
                                            Masz tak? Niekoniecznie w kontekście lodowej chcicy ;)
                                            • funny_game Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 23:04
                                              Mam!
                                              To taka z dzieciństwa wariacka pozostałość chyba, co? :D
                                              • baba_krk Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 23:09
                                                W dzieciństwie miałam jeszcze gorzej. Bo oprócz wcześniejszego kładzenia się
                                                spać mać, jeśli na coś miałam czekać więcej niż do następnego dnia to okres
                                                oczekiwania przeliczałam na sekundy :P
                                                • funny_game Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 23:21
                                                  :DDD
                                                  To przed Wigilia chyba się siwa robiłaś :D
                                                  • baba_krk Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 23:30
                                                    Byłam zajęta kalkulacjami, no i rzecz jasna więcej spałam :DDDDDD
                                                  • funny_game Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 23:40
                                                    Rżę :DDD
                                                  • baba_krk Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 23:49
                                                    Kosztem niewinnego dziecka? Wstydź się :PPP
                                                  • funny_game Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 03.04.09, 23:56
                                                    No jeszcze mi tego dziś brakuje :D
                                                  • baba_krk Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 04.04.09, 00:11
                                                    No to będzie pąs czy nie? Bo nie wiem czy już zacierać rączki, czy może dalej
                                                    kombinować? ;)))
                                                  • funny_game Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 04.04.09, 00:17
                                                    Jaka małpa :DDD
                                                    Ale to przynajmniej rozumiem :D
                                                  • baba_krk Re: Fuuuuuuuuuuuuunny 04.04.09, 00:21
                                                    Nie na darmo Razz mnie od makaków wyzywała ;)))
    • kitek_maly Re: pijemy? 03.04.09, 21:06

Zielono mi. ;)
      • funny_game Re: pijemy? 03.04.09, 21:16
        O, koleżanka ma zioło :F
    • zloty.strzal Re: pijemy? 03.04.09, 21:12
      > a co tam slychac w Waszych
      > szklankach/kieliszkach

U mnie herbata, nic nie słychać od niej.
    • baba_krk Re: pijemy? 03.04.09, 21:17
      Skromnie jedna corona, bo o 8 pobudka i jeżdżenia cały dzień.
    • lupus76 Chyba mineralną! 03.04.09, 21:31
      Za dwadzieścia minut idę w piłkę grać:)
      Ale jak wrócę, może się przyłączę. Dla zdrowotniości.
      • viviene Re: Chyba mineralną! 03.04.09, 21:33
        zdrówko ! :)
    • qw994 Re: pijemy? 03.04.09, 21:49
      Ja piję wodę :)
      • wilowka Re: pijemy? 03.04.09, 21:50
        wodę? jak zwierzęta? :)
        • qw994 Re: pijemy? 03.04.09, 21:55
          Dokładnie tak :) Dieta!
          • wilowka Re: pijemy? 03.04.09, 22:08
            Najbrzydsze słowo na D :P
            • qw994 Re: pijemy? 03.04.09, 22:18
              Nie jest tak źle :)
    • forumowicz_pospolity Re: pijemy? 03.04.09, 22:28
      zielona herbatka w ramach dbania o forme bo jutro mecz o wszystko:)
      jak nie pojawie sie juz na forum to znaczy ze przegralismy
      • wilowka Re: pijemy? 03.04.09, 22:57
        forumowicz_pospolity napisał:

> zielona herbatka w ramach dbania o forme bo jutro mecz o wszystko:)
        > jak nie pojawie sie juz na forum to znaczy ze przegralismy

To co wy w jakieś Rugby bez ochraniaczy gracie? :)
        • forumowicz_pospolity Re: pijemy? 03.04.09, 23:00
          wilowka napisała:

> forumowicz_pospolity napisał:
          >
          > > zielona herbatka w ramach dbania o forme bo jutro mecz o wszystko:)
          > > jak nie pojawie sie juz na forum to znaczy ze przegralismy
          >
          > To co wy w jakieś Rugby bez ochraniaczy gracie? :)

zwykła halówka ale musze sie jakos zmotywowac extra:)

kiedys chyba na IO w Meksyku pływak meksykanski zadeklarował serio że
          jak nie zdobedzie złota to popełni samobojstwo
          zdobył, minimalnie ale zdobył:)
    • razzmatazzy Re: pijemy? 04.04.09, 00:12
      Ja już kefir śmigam zapobiegawczo - jak by nie było sobota rano już prawie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka