puszysta_gimnazjalistka 08.04.09, 12:51 Młody mężczyzna (33), wybiera się do fryzjera, jaką fryzurę polecacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: Pytanie. 08.04.09, 12:58 Młody mężczyzna (MM) o którym piszę, ma za krótkie włosy i zdecydowanie preferuje krótkie fryzury, więc mokra włoszka chyba odpada? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pytanie. 08.04.09, 13:03 Właśnie, dlatego założyłem ten wątek, aby szukać inspiracji. Odpowiedz Link
lacido Re: Pytanie. 08.04.09, 13:41 to co on chce z tymi włosami robić skoro ma krótkie? ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pytanie. 08.04.09, 13:46 MM chce te krótkie włosy trochę skrócić, a i zapomniałbym, chodzie też o to aby wyglądały atrakcyjnie :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Pytanie. 08.04.09, 17:07 > MM chce te krótkie włosy trochę skrócić, a i zapomniałbym, chodzie też o to aby > wyglądały atrakcyjnie :) Nie przesadzaj, pod kaskiem nie widać. Liczy się sprzęt. Odpowiedz Link
menk.a Re: Pytanie. 08.04.09, 12:59 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Młody mężczyzna (33), wybiera się do fryzjera, jaką fryzurę polecacie? Zależy czy damski czy męski będzie strzygł. Polecam wybrać jedną z fryzur prezentowanych na zdjęciach wywieszonych w zakładzie. Autentyczna historyjka. Paweł Januszewski, (kto wie, to wie) na głowie włosów malutko coraz mnie, a ostatni już niewiele, strzygł się na króciutko. Ale za każdym razem był pytany przez swojego fryzjera: to co robimy? Kiedyś się zirytował i na pytanie 'to co robimy?' odpowiedział: 'a niech tam, tym razem warkocze!' Więc może i Ty trzaśniesz sobie warkoczyki?:P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pytanie. 08.04.09, 13:01 To Januszewski w ogóle fatygował się do fryzjera? Warkocze odpadają, nie mam do tego wystarczającej ilości materiału, a może pójdę w śmiałą kolorystykę? Odpowiedz Link
menk.a Re: Pytanie. 08.04.09, 13:04 puszysta_gimnazjalistka napisał: > To Januszewski w ogóle fatygował się do fryzjera? > > Warkocze odpadają, nie mam do tego wystarczającej ilości materiału, a może pójdę > w śmiałą kolorystykę? Pssssyt przedłużają juz i włosy.:P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pytanie. 08.04.09, 13:06 Eee, jak już miałbym coś przedłużać to raczej nogi bo czasem w samochodzie nie sięgam do pedałów. Odpowiedz Link
menk.a Re: Pytanie. 08.04.09, 13:08 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Eee, jak już miałbym coś przedłużać to raczej nogi bo czasem w samochodzie nie > sięgam do pedałów. Na to musi byż jakiś patent. Zawsze można stuningować auto. Pedały też. :DDD Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Pytanie. 08.04.09, 13:02 proponuję irokeza w barwach patriotycznych - jedna strona na czerwono druga na biało :P Odpowiedz Link
menk.a Re: Pytanie. 08.04.09, 13:03 ravenheart1 napisał: > proponuję irokeza w barwach patriotycznych - jedna strona na > czerwono druga na biało :P > Ha, ale tu jest pułapka. A co jeśli przeflancują biało-czerwone na czerwono-białe? To niepatriotyczne już. :P Odpowiedz Link
menk.a Re: Pytanie. 08.04.09, 13:06 ravenheart1 napisał: > zawsze można wyjechać do Monako :P > Albo Indonezji. Chociaż tam mniej bezpiecznie ponoć. :PP Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pytanie. 08.04.09, 13:02 Co Wy cały czas z tą długością, czy nie można krótko i atrakcyjnie? Odpowiedz Link
funny_game Re: Pytanie. 08.04.09, 13:05 Można. A nie można napisać prawdy, że nie chodzi o młodzika i że nie chodzi o fajną fryzurę? :P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pytanie. 08.04.09, 13:08 Ależ właśnie chodzi o młodego, prężnego mężczyznę i jego nowo planowaną atrakcyjną i krótką fryzurę. Odpowiedz Link
funny_game Re: Pytanie. 08.04.09, 13:12 No to taką: albo taką: Przy tej to widać tą prężność zwłaszcza :F Odpowiedz Link
menk.a Re: Pytanie. 08.04.09, 13:14 funny_game napisała: > > Przy tej to widać tą prężność zwłaszcza :F > > Tak. Podoba mi się prężność tej gumki. :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Pytanie. 08.04.09, 13:20 Jak to dobrze, że mam na podorędziu szklankę zimnej wody :D Odpowiedz Link
menk.a Re: Pytanie. 08.04.09, 13:28 Ja już nie mogę się oderwać od monitora. Normalnie do chałupy z nim pójdę. :P Odpowiedz Link
menk.a Re: Pytanie. 08.04.09, 13:37 Phiii ja się tak spieszyłam, że majtki to przez głowę zdejmowałam. :D Odpowiedz Link
menk.a Re: Pytanie. 08.04.09, 14:14 W takich chwilach nie zwraca się uwagi na zbędne detale. :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pytanie. 08.04.09, 13:23 Bożesz ty mój! A tej drugi co taki wychudzony? Biedaczysko. Fryzury nie są złe, ale jakieś takie zwykłe. Odpowiedz Link
funny_game Re: Pytanie. 08.04.09, 13:28 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Bożesz ty mój! A tej drugi co taki wychudzony? Biedaczysko. Gdybyś czasem oglądał mecze piłki nożnej, to byś wiedział, że to Ljungberg. > > Fryzury nie są złe, ale jakieś takie zwykłe. Takie najlepsze. Moim skromnym zdaniem, którego absolutnie nie musisz brać pod uwagę i opitolić się na Rubika :) Aczkolwiek sobie tak projektuję, że najlepiej będzie Ci w szlachetnej prostocie na głowie. Odpowiedz Link
thank_you Re: Pytanie. 08.04.09, 14:54 Czemu nie? Przynajmniej by się z tłumu wyróżniał ;D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pytanie. 08.04.09, 13:49 Funny, trochę mnie nie doceniasz, doskonale wiem kto to jest, ale również doskonale wiem, że Ljungbergiem był przed dość intensywną obróbką w photoshopie. Takich ramion nie ma nawet boski Christiano. A tak poza tym to on już łysieje, chociaż jest ode mnie młodszy, he, he :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Pytanie. 08.04.09, 14:12 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Funny, trochę mnie nie doceniasz, doskonale wiem kto to jest, ale również > doskonale wiem, że Ljungbergiem był przed dość intensywną obróbką w photoshopie > . > Takich ramion nie ma nawet boski Christiano. Jakże jestem daleka od mówienia na niego "boski", jeśli o urodę chodzi. U mnie w rodzinnym mieście "na dzielni" takich na pęczki. Śmiesznie chodzą, śmiesznie się ubierają, piosenkę Lao Che nawet o nich napisali :F > > A tak poza tym to on już łysieje, chociaż jest ode mnie młodszy, he, he :) Qrde, ale jest seksi nawet z zakolami, serio. Lubię facetów albo na króciutko (od łysości po kilkanaście mm góra) albo z długimi piórami. Jakieś takie pitu pitu dupa chałupa fryzurki mnie śmieszą. Jest ich bardzo mało nieśmiesznych. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pytanie. 08.04.09, 14:15 Kurcze, chcesz powiedzieć, że coś takie Cię nie kręci? Odpowiedz Link
funny_game Re: Pytanie. 08.04.09, 14:18 Nie. Wiesz, kto jest jego fryzurowym odpowiednikiem u ludzi? Nie kręci jako samiec. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Aleeee, Funny, patrz tu !!!! 08.04.09, 14:25 Russel w 2009 i 2000 http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/02_03/russellcrowe_758x800.jpg Odpowiedz Link
funny_game Re: Aleeee, Funny, patrz tu !!!! 08.04.09, 14:28 Nie no, jasne, co, mam Ci Britni Spirz teraz i wczoraj wkleić? :D Ale on mnie nie kręci z tymi pidnolkowatymi włoskami. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Aleeee, Funny, patrz tu !!!! 08.04.09, 14:41 Ale wybredna jesteś! A Britni nie wygląda źle, tzn, ślinotoku na jej widok nie mam, ale też nie muszę oczu mrużyć :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Aleeee, Funny, patrz tu !!!! 08.04.09, 14:47 Ale miała "brzydki" okres w swoim niewesołym życiu. I brzydką fryzurę, o. Odpowiedz Link
stedo Re: Pytanie. 08.04.09, 13:57 Grzeczna jesteś dziewczynka Funny bo nie poradziłaś żeby "w" tylko "na". Odpowiedz Link
funny_game Re: Pytanie. 08.04.09, 14:13 O, powiem M., że jestem grzeczna, ooo!!!!! :))))) Odpowiedz Link
menk.a Re: Pytanie. 08.04.09, 13:05 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Co Wy cały czas z tą długością, czy nie można krótko i atrakcyjnie? Długość ma znaczenie, chociaż nie samą długością człowiek żyje. :x Odpowiedz Link
stedo Re: Pytanie. 08.04.09, 14:06 Jak krótko to nie może być atrakcyjnie, nie zawężając problemu. No nie, nie da się;) Odpowiedz Link
mala_mee Re: Pytanie. 08.04.09, 14:02 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Młody mężczyzna (33) się mi to jedno z drugim wyklucza... Odpowiedz Link
lacido Re: Pytanie. 08.04.09, 14:03 hmmmmmmmm w powszechnym mniemaniu mężczyzna takowy jest młody zaś kobieta podstarzałą ;/ Odpowiedz Link
baba_krk Re: Pytanie. 08.04.09, 14:24 lekko podgól boki i zrób sobie jakiegoś mini irokeza :D w ostateczności walnij cętki :> Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pytanie. 08.04.09, 14:27 Oooo, ponad półtorej godziny musiałem czekać na sensowną odpowiedź :> Dziękuję, krótko, zwięźle, na temat i zdecydowanie, bardzo dobry post :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Pytanie. 08.04.09, 14:33 Cała przyjemność po mojej stronie :D Widzę Cię w takiej fryzurze i rzecz jasna nie o cętkach myślę ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pytanie. 08.04.09, 14:51 Też się w takiej fryzurze widzę, wdrożę to. Odpowiedz Link
qw994 Re: Pytanie. 08.04.09, 17:55 Lato się zbliża, więc na łyso, żeby się czerep ładnie opalił. Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Pytanie. 08.04.09, 20:01 On ma boską fryzurę. Cały jest boski, więc może skorzystasz z inspiracji:P Pauli -- Różnica pomiędzy trudnym a łatwym sposobem polega na tym, że trudny działa. [T.P] Odpowiedz Link