ursyda 28.07.09, 21:11 kamienia w nerce sobie utoczyłam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stedo Re: tu też się pochwalę, a co mi tam 28.07.09, 21:35 Pewnie za mało piłaś,... wody oczywiście;) Ale to już kamień czy tylko piasek? Mnie kilka lat temu analiza wykazała piasek. Przepisali mi taką pastę do rozpuszczania w wodzie i picia. A że była obrzydliwa to olałam. I co?? I nic. Samo przeszło. Analiza po trzech latach już niczego nie wykryła.Ale jeśli masz już kamień, to zrób coś, bo jak się ruszy i zatka przewód moczowy to będziesz chodzić po ścianach z bólu. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: tu też się pochwalę, a co mi tam 28.07.09, 21:45 > Mnie kilka lat temu analiza wykazała piasek. taki jak do kuwetki dla kotów?:P albo budowy zamków?:P Odpowiedz Link
stedo Re: tu też się pochwalę, a co mi tam 28.07.09, 21:55 Nie śmiej się...no nie jeszcze nie dziadku, ale jednak, z cudzego wypadku:).Jak Ci się z piasku zrobi kamień i będziesz chciał go wysiusiać i zatka sobie drogę to wtedy poczujesz!! Faceci czują TO bardziej.Ale żle Ci nie życzę. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: tu też się pochwalę, a co mi tam 28.07.09, 22:19 no i oczywiście musiałaś to aż tak obrazowo przedstawić. musiałaś dziękuję bardzo, idę się napić leszka co by oddalić tą wizję jak najdalej Odpowiedz Link
stedo Re: tu też się pochwalę, a co mi tam 28.07.09, 22:11 No, skład chemiczny tegoż jest zgoła inny;) I poza tym jest jeszcze inna drobna różnica. W kuwecie mocz bywa w piasku, a w układzie moczowym raczej odwrotnie;) Odpowiedz Link
conena Re: tu też się pochwalę, a co mi tam 28.07.09, 21:52 > Przepisali mi taką pastę do rozpus > zczania w wodzie i picia. tak zwaną debilizynę;-) ale piwo lepsze na piasek i kamyki. Odpowiedz Link
stedo Re: tu też się pochwalę, a co mi tam 28.07.09, 22:04 Debil-i-zynę?? A co to zyna?;) Odpowiedz Link
conena Re: tu też się pochwalę, a co mi tam 28.07.09, 22:19 zyna to takie coś jak cyna, tak to widzę:-) Odpowiedz Link
stedo Re: tu też się pochwalę, a co mi tam 28.07.09, 22:31 Przypomniał mi się taki dowcip: dziadek do wnuka - weż pieprzniczkę! Wnuk się zainteresował- dobra, ale gdzie ta Niczka?;) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: tu też się pochwalę, a co mi tam 28.07.09, 22:33 a ja znam inny z serii: tata do Jasia: Patrz Jasiu, pająk je biedronkę! na co Jasiu: A co to jest dronka tatusiu? Odpowiedz Link
ursyda Re: tu też się pochwalę, a co mi tam 28.07.09, 23:10 to się wydarzyło właśnie wczoraj w nocy wyłam z bólu Odpowiedz Link
lounger Re: tu też się pochwalę, a co mi tam 29.07.09, 00:26 Ty nie tocz tylko krusz ;) Chyba żeś Syzyf ... Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: tu też się pochwalę, a co mi tam 29.07.09, 13:51 ursyda napisała: > kamienia w nerce sobie utoczyłam Może za mało piwa piłaś:DDD Odpowiedz Link
anielica.net Re: tu też się pochwalę, a co mi tam 29.07.09, 22:03 trza więcej pić;) to nic takiego się nie zrobi;P Odpowiedz Link