thank_you 23.08.09, 14:43 Zostałam zdemaskowana na forum. Właśnie po słówku "phi". Fany, maszwdziób :D To przez tego psa :DDDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: Zdradliwe "phi" ! 23.08.09, 16:36 jakby co to ja to nie ja i my się nie znamy pfff ;) Odpowiedz Link
thank_you Re: Zdradliwe "phi" ! 23.08.09, 19:32 Nie, no skąd. Ty to masz pomysły ;-) Na pohybel szpiegom :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Zdradliwe "phi" ! 23.08.09, 22:34 Się wie ;)))) Sądzę, że Twój szpieg fajniejszy od moich :> Odpowiedz Link
funny_game Re: Zdradliwe "phi" ! 24.08.09, 09:10 Jestę niewinna, wysoki smrądzie!!! To Sękju phihała, pies szczekał, a karawana szła dalej!!! :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Zdradliwe "phi" ! 24.08.09, 09:12 Fany, uczeń przerósł mistrza :D Użyłam "phi" więcej razy od Ciebie. :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Zdradliwe "phi" ! 24.08.09, 09:19 Wierzę, że Ci phi pasuje i smakuje :D Ale jak Cię zdemaskowano, mówże :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Zdradliwe "phi" ! 24.08.09, 09:25 Pewna osoba dowiedziała się, że siedzę na tym forum. Nie wiedziała jaki mam nick :-) Wpisała w wyszukiwarkę "phi", zobaczyła, kto najczęściej używa tego wyrazu, weszła w moją wizytówkę - ulubione zespoły tylko potwierdziły moją tżsamośc. Ot, cwaniactwo. ;-) Odpowiedz Link
funny_game Re: Zdradliwe "phi" ! 24.08.09, 09:27 :D Ale to ja w takim razie faktycznie umywam rączki z moim rzadkim phi :D Coś się tak rozphipała? Odpowiedz Link
thank_you Re: Zdradliwe "phi" ! 24.08.09, 09:28 Ty nie umywaj, bo to przez Ciebie ;D Wyślę Ci coś później na prv :D Fany, kupiłaś sobie coś ostatnio? Odpowiedz Link
funny_game Re: Zdradliwe "phi" ! 24.08.09, 09:32 thank_you napisała: > Ty nie umywaj, bo to przez Ciebie ;D Wyślę Ci coś później na prv :D Wcale nie przeze mnie, phi wymyślono wcześniej :D > > Fany, kupiłaś sobie coś ostatnio? Tylko książki i ręczniki plażowe nowe :D A tak to poszła kasa na urlop od 3 września i nie mam się w co ubrać :F > > Odpowiedz Link
funny_game Re: Zdradliwe "phi" ! 24.08.09, 09:54 Wiem, dlatego w ramach protestu i pretensji do całego świata będę chodzić w ręczniku!!! Odpowiedz Link
prokurator_wu Re: Zdradliwe "phi" ! 24.08.09, 09:32 Córy i Syny Marnotrawne !!!! Do roboty !!!! Siedząc i pitoląc bez sensu okradacie swoich pracodwców * !!!! Gdyby Wasza energie z forum przelac na prace to nasze PKB per capita byloby wyzsze niz Norwegii, darmozjady jedne ! PW * Nie dotyczy osob na urlopie lub zwolnieniu lekarskim. Bezrobotni - szukac roboty !!! :)))) Odpowiedz Link
funny_game Re: Zdradliwe "phi" ! 24.08.09, 10:59 Ciesz się, że nie kąsam po kostkach ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Zdradliwe "phi" ! 24.08.09, 09:55 A któż tu niby pitoli, do stu beczek solonych śledzi?!!! :F Odpowiedz Link
thank_you Re: Zdradliwe "phi" ! 25.08.09, 11:09 Nie wiem jak Ciebie, ale mnie bardziej obraża sformułowanie "bez sensu". Jakie k... bez sensu? :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Zdradliwe "phi" ! 25.08.09, 11:04 Sękju, na maila od Ciebie czekam. Podejrzewam, że będą w nim ploteczki, toteż czekam już resztką sił!!! :F Odpowiedz Link
thank_you Re: Zdradliwe "phi" ! 25.08.09, 11:08 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Już, chwilunia :D Odpowiedz Link