jolzeid 11.08.06, 19:10 Czy jest może mama, która posyła od wrzesnia dzidzię do tego żłobka do najmłodszej grupy? Bo ja tam wysyłam synka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tysiamama21 Re: "Michałki" Poznań 12.08.06, 16:54 ja wysyłam córeczkę wiec na razie nie wiem jak tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaluna Re: "Michałki" Poznań 23.08.06, 23:58 dziewczyny bylo kilka razy na forum o Michalkach - sama tez pisalam, moja corka chodzila tam 2 lata, zaczynala od najmlodszej grupy. wrzuccie w wyszukiwarke "michalki" albo mojego nicka, to znajdziecie, co To jest fajny zlobek Odpowiedz Link Zgłoś
mamaluna Re: "Michałki" Poznań 24.08.06, 19:50 to znowu ja wrzuccie w wyszukiwarke "michalki" i "michałki" oczywiscie, bo roznie ludzie pisza )) ...ale to pewnie wiecie Odpowiedz Link Zgłoś
tysiamama21 :))) 31.01.07, 17:44 Moja córeczka chodzi do michałków od pazdziernika 2006 i bardzo to sobie chwalimy. panie sa kochane. Robiłam "naloty" kilka razy i nic mi nie podpadlo. Raz nawet myslalam ze mi sie sni bo 1 z cioć miała moja marude na kolanach (na poczatku poza kolanami plakala wiec caly czas ja tak trzymaly), a oprocz tego bujala do snu 3 dzieci.. Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: "Michałki" Poznań 06.02.07, 14:54 mój synek chodzi od kwietnia 2006 i niestety w tym roku będzie musiał iść do przedszkola... jak widze jego usmiechniętą buźkę rano jak tam biegnie na salę to nie mam wątpliwości że jest mu tam dobrze rozpoczęliśmy "edukację" w średniakach" teraz jest już starszakiem Odpowiedz Link Zgłoś