nikanik 16.02.07, 13:27 dziecko 14 miesięczne, chodzące, chetne do samodzielnego jedzenia, pampersowe (nocnik jest dobry do wożenia np pociągów...). Jak tam z jedzeniem, nocnikowaniem, spaniem? Dziękuję za wszelkie opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ald77 Re: Krakow os Willowe - opinie bardzo prosze 20.02.07, 08:20 Mój 2-latek idzie za tydzień do III grupy na Willowe, więc dopiero wtedy dam znać jak tam jest. Na razie rozmawiałam z kierowniczką, oglądnęłam żłobek i spodobało mi się. Najlepiej też umów sie tam na spotkanie i wszystko Ci wyjaśnią. Miałam o tym żłobku tylko jedną złą opinię, ze nie pilnują diety bezmlecznej u alergika (znajoma mama odebrała dziecko z ciasteczkiem maślanym w ręce), ale z drugiej strony wcale się nie dziwię Odpowiedz Link Zgłoś
nikanik Re: Krakow os Willowe - opinie bardzo prosze 20.02.07, 08:25 no to się spotkamy my idziemy od 1 marca - o ile gile z nosa znikną jakimś cudem..... Młody już tam był - we wrześniu 3 dni... to nieiwele wiem. Teraz robimy 2 podejście. A człowiekmały mocno się zmienił od września - to już nie jest gość którego trzeba nosić, przenosić... Odpowiedz Link Zgłoś
ald77 Re: Krakow os Willowe - opinie bardzo prosze 26.02.07, 08:18 W takim razie oba maluchy zaczynają 1 marca. My na początku będziemy zostawiać młodego na 1-2 godziny i stopniowo ten czas wydłużać. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
nikanik ald77 i jak? 05.03.07, 08:19 u nas straszne płacze rano były nawet chodzenie po schodach jako przekupnik nie zadziałało((( w piątek ponoć też płakał, trochę się bawiła ale wcale wcale nie uśmiechał. Odpowiedz Link Zgłoś
ald77 Re: ald77 i jak? 05.03.07, 12:43 U nas było całkiem dobrze, ale to juz III grupa, więc trochę inaczej wygląda rozstanie z mamą lub tatą. Była buzia w podkówke, ale też 2 godzinki fajnej zabawy. Za to nasłuchałam sie opowieści mojego dziecka, jakie fajne są ciocie, jaki był super basen z kuleczkami, ze autko strasznie buczało i że II śniadania nie chciał jeść ale inne dzieci jadły )) A dzisiaj już mamy przerwę, bo w niedziele pojawił sie katar. Mam nadzieję, ze u ciebie jest lepiej... Moze napisz do mnie na ald77@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś