Dodaj do ulubionych

Bodrum - nurkowanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 02:21
Witam, w sierpniu lecę do bodrum
Mam pytanie czy opłaca się kupować maskę, rurkę, płetwy?
Jest co ogladac pod woda?
Czy raczej zabieranie tego jest zbedne?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania w. Re: Bodrum - nurkowanie IP: *.gdynia.mm.pl 10.04.12, 06:28
      nie zabieraj, tam nic oprocz smieci nie ma i przepraszam wodorostów i paru rybek typu szprotki :) - ja w każdym razie na rejsie stateczkiem nic innego nie zauwazyłam
    • Gość: snork Re: Bodrum - nurkowanie IP: *.jjs.pl 10.04.12, 07:50
      Snorkelin na płw. Bodrum (oglądaj od 0:44 do 2:03)
      www.youtube.com/watch?v=KdBG7ONlddQ
      Półwysep Bodrum ma kilka wspaniałych plaż, gdzie fajka się może przydać, takie jak Bitez, Ortakent, Gumusluk ,Turgutreis, Yalikavak. Warto też wykupić rejs do dziewiczych zatoczek, które są idealne do nurkowania. Sprzęt możesz zabrać swój lub wynająć rejs statkiem ze sprzętem. Na Bodrum jest 12 centrów nurkowania. Jest też centrum snorkelingu - SNORKEL Dive Center w Mugla. Organizują oni skoki w 16 miejscach w okolicach Bodrum i mają instruktorów anglo-,niemiecko-,rosyjsko-,francusko-języcznych.
    • Gość: malgorzata Re: Bodrum - nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 13:01
      w sumie na tym filmiku pod wodą nie ma nic ciekawego
      mam dylemat, chciałabym w razie czego mieć jednak swoją maskę , niż jak miałabym wypożyczać.
      Ale skoro nie ma nic do oglądania to zajmuje to tylko i wyłącznie miejsce w walizce,
      a znowu jak zobaczę coś ciekawego to będę załować, że nie wzięłam..
    • Gość: snork Re: Bodrum - nurkowanie IP: *.jjs.pl 10.04.12, 17:20
      W sumie to nic ciekawego podwodny świat w pobliżu Bodrum nie ma do zaoferowania.
      www.youtube.com/watch?v=airPtEav3xk
      Nie bierz sprzętu ze sobą i nie oczekuj nadzwyczajności w morzu egejskim:)
    • Gość: gtw Re: Bodrum - nurkowanie IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 10.04.12, 20:46
      Turcja skądinąd jest wspaniałym krajem, ale po pierwszym nurkowaniu w Egipcie, Morze Egejskie jak dla mnie nadaje się jedynie do kąpieli i podziwiania nadwodnych widoczków ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka