Dodaj do ulubionych

Turcja lepsza od Hiszpanii

IP: *.mofnet.gov.pl 04.08.05, 08:32
dziwie sie ludziom ktorzy wola sie pchac na costa brava, 2 dni jada
autokarem, 9 dni sa na miejscu, jada do apart.bez wyzywienia i placa wiecej
niz za 2 tyg. z wyzywieniem samolotem w Turcji, ktora jest o wiele ciekawsza
niz disneylandy typu lloret de mar. I pogoda w pazdz.lepsza w Alanyi niz w
lloret w sierpniu. pisze to takze dlatego zeby Turcja przegoniła Hiszpanie w
liczbie postow, na razie ma prawie 2 tys. mniej ale bedzie wiecej!
Obserwuj wątek
    • bebicka Re: Turcja lepsza od Hiszpanii 04.08.05, 09:35
      Zgosze sie z toba ze Costa Brava to syf i wlasciwie nie wiem po co ludzie tam
      jezdza, chociaz niektore argumenty jestem w stanie zrozumiec... bo jak ktos chce
      zobaczyc barcelone (tak jak ja rok temu:-)) to mu do Turcji zupelnie nie po drodze.
      Ale hiszpania to nie tylko Costa Brava (na szczescie) i ja widzialam duzo
      ciekawszych miejsc niz W Turcji... trudno tu porownac w jakis sposob te dwa
      miejsca. Warto pojechac i tu i tu... do Hiszpanii znaczy sie, ale nie na CB:-)
      pozdrawiam
      Maraska
    • Gość: Grz059 a jeszcze lepszy Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:17
      Jeżeli chodzi o ceny to Egipt wypada chyba jeszcze korzystniej. Europa zrobila
      sie strasznie droga i bardzo czesto do ceny wycieczki w Europie nie jest
      wliczona obiadokolacja a w Egipcie i Turcji zazwyczaj jest. Tak przynajmniej
      jest w tych nieco tańszych biurach
    • sumire Re: Turcja lepsza od Hiszpanii 05.08.05, 17:24
      No, w sumie tak.
      Ale z drugiej strony trudno uogólniać - w Hiszpanii jest jeszcze Madryt,
      Toledo, Alhambra, mnóóóóstwo do podziwiania. Costa Brava to ledwie namiastka.
      Fakt faktem natomiast, że za taką samą kasę w Turcji można pobyć sobie
      troszkę... wygodniej.
      • Gość: mezza4 Re: Turcja lepsza od Hiszpanii IP: *.ists.pl / *.ists.pl 06.08.05, 11:08
        starsznie spłycacie temat , ta dyskusja nie ma sensu , to sa dwa rózne światy ,
        kazdy na swój sposób interesujacy , a Costa Brava , to nie tylko Lorret de
        Mar , ciagnie sie od granicy francuskiej , a Lorett de mar jest prawie na jej
        końcu , potem przechodzi w Costa del Meresme , wystarczy ruszyc tyłek i wyrwac
        sie z dyskoteki , zeby zobaczyc jej prawdziwe piekno , a jesli komus zalezy ,
        zeby tanio sie najesc i i wyspac w gwarantwanych promieniach słońca to
        powienien udac sie do Hurghandy wyspecjalizowanej w przyjmowaniu turystów
        chętnych tylko jesc , pic i zabawiasc sie od rana do wieczora ;)
        pozdrawiam
        • Gość: beata Re: Turcja lepsza od Hiszpanii IP: *.lodz.mm.pl 06.08.05, 13:57
          ...i nic dodać i nic ująć!
          Popieram.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka